فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام
صبح زیباتون بخیر
روزتون ختم به زیباترین خیرها
امیدوارم
امروز حاجت دل پاک و مهربانتون
با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد
الهی به امید خودت🌸
شما لازانیا دوست دارید ؟🤔
سس بشامل
شیر ۱ لیوان 🥛
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم🧈
نمک و جوز هندی کمی🧂
نکته برای تهیه سس بشامل
ابتدا کره و شیر را از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط هماهنگ شود .
و آرد را هم ۲ بار الک کنید .
لازانیا
ورق لازانیا ۱بسته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم🥩
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 🥫
پیاز ۱ عدد 🧅
سیر ۱ حبه 🧄
فلفل دلمه ای ۱ عدد🫑
روغن به اندازه کافی
آویشن نمک فلفل پودر سیر به مقدار لازم
دمای فر هم ۱۸۰ درجه سانتی کراد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سجوق گردویی ترکیه
مقداری گردو رو با آب داغ حداقل ۲ ساعت خیس کنید
(بهتره یک شب تا صبح گردو هارو خیس کنید)
با استفاده از نخ و سوزن گردو ها رو نخ کنید
(نخ و سوزن رو با پنبه و الکل بهداشتی ، ضد عفونی کنید)
به انتهای نخ خلال دندان گره بزنید (تا موقع کار گردوها پایین نیاید و طرف دیگه باز باشه)
نصف لیوان نشاسته گل
۱ لیوان آب رو
باهم ترکیب کنید (اگر نیاز بود یکبار از صافی رد کنید)
۱ ق غ پودر ژلاتین(پودر ژلاتین قابل حذف است ولی به جاش ۲ ق غ سر پر نشاسته گل بریزید)
۱ لیوان شیره انگور
اضافه و روی حرارت بذارید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه
وقتی به غلظت رسید،
۲ ق غ گلاب
۲ ق غ روغن مایع
۲-۳ ق غ زعفرون دم شده
اضافه و ۲ دقیقه دیگه رو حرارت هم بزنید
نخ های گردو رو داخلش بزنید و با کمک قاشق یا لیسک تمام گردو هارو آغشته به مواد کنید
این کار رو ۲ مرتبه تکرار کنید(اول تمامی نخ هارو به مواد آغشته کنید و بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این کار رو تکرار کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه
بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و
تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید
۱ لیتر شیر
یک سوم لیوان شکر
۵ ق غ پودر نشاسته ذرت
۱ ق غ سر پر پودر کاستارد
مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه.
نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم)
اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید
روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز پیچ
اول از همه پیاز ها رو مثل تصویر از وسط برش بزنید
بزارید تا ۱۰ دقیقه ای اب پر بشن
دربیارید بزارید داخل فریزر به مدت ۱۰ دقیقه🤗
.
گوشت چرخ شده نصف کاسه
رو همراه فلفل دلمه ای نصفی
و قارچ سه دونه
و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
.
مواد رو با هم مخلوط کنید و پیازها رو از فریز دربیارید و از مواد گوشتی داخلش بزارید و رول کنید و داخل تابه بزارید
اب سه لیوان و ربگوجه دوقاق و نمک به مزه با هم مخلوط کنید و روی سطح پیازها بریزید و بزازید ۴۵تا ۵۰دقیقه بپزه با شعله کم
با برنج سرو کنید که طعمش عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه
ترکیب رنگها سلیقه ایه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_پاستا
مواد لازم:
پاستا : نصف بسته
لوبیا چیتی، نخودفرنگی و ذرت : به میزان دلخواه
جعفری : ۴ ق غ
مواد لازم برای سس:
ماست همزده : ۶ ق غ
سس يوناني : ۳ ق غ
سس فلفل هالوپینو : ۱ ق غ
روغن زیتون : ۲ ق غ
آب نصف لیموی تازه
شوید خشک : ۱ ق م
نمک و آویشن
سیر : ۱ حبه
طرز تهیه:
۱.لوبیا چیتی و نخودفرنگیو میپزیم و میذاریم کنار تا خنک بشن.
۲.از کنسرو ذرت هم برای سالادمون استفاده میکنیم.
۳.جعفریمونم خورد میکنیم و کنار میذاریم.
۴.همه مواد سس رو هم با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
۵.پاستامونو بعد از جوشوندن آبکش میکنیم روشو آب سرد میگیریم تا کاملا سرد بشه و اصلا گرما نداشته باشه.
۶.بعد از اینکه آبش رفت داخل کاسه میریزیم و لوبیا، نخود، ذرت و جعفریو همراه سس بهش اضافه میکنیم.
۷.خوب مخلوطشون میکنیم و داخل ظرف سرومون میریزیم و تزئینش میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_نوتلا
مواد لازم:
▫️آرد ۲ لیوان
▫️تخم مرغ ٤ عدد
▫️شیر ۱ لیوان
▫️روغن مایع ۱ لیوان
▫️پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
▫️بیکینگ پودر ٢/٣ قاشق غذا خوری
▫️نوتلا ۳ قاشق غذا خوری
▫️شکر ۱ لیوان
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده کف کند بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده دوباره هم میزنیم . نوتلا و پودر کاکائو را اضافه کرده آرد را دو بار به همراه بکینگ پودر الک کرده اضافه میکنیم به وسیله ی لیسک هم میزنیم.وقالب را چرب کرده مواد را میریزیم در دمای ۱۷۰ به مدت ٤٥دقيقه .روي كيك رو با نوتلا تزيين ميكنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اوتورتما_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد بزرگ
روغن زیتون 3 ق غذاخوری
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد ریز و نگینی خرد شده
سیر رنده شده 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه 1 ق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری کره
4 عدد فلفل سبز
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پاپریکا
250 گرم پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارو ورقه ای نازک برش میزنیم، کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و سطحشو دوباره کمی چرب میکنیم و سیب زمینی هارو کف سینی میچینیم و پخش میکنیم، حالا دو ق روغن زیتون رو با فرچه روی سیب زمینی ها میمالیم و کمی هم نمک میپاشیم و بمدت یکربع در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیم
پخت در حد یک ربع کافیه
اگر فر نداشتید میتونید ورقه های سیب زمینی رو سرخ کنید
در مرحله بعد برای مواد گوشتی، ابتدا پیاز رو با کمی کره تفت میدیم یه کوچولو که طلایی شد سیر رو بهش اضافه میکنیم،عطر سیر که پیچید گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و خووب تفت میدیم
رنگ گوشت که تغییر کرد و کمی سرخ شد رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم رنگ رب که باز شد گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده رو اضافه میکنیم
گوجه و فلفل ها که کمی نرم شد نمک و ادویه هارو افزوده و در تابه رو میذاریم و بمدت 6 دقیقه اجازه میدیم مواد گوشتی با در بسته بپزه و آب گوجه کشیده بشه
و بعد از روی حرارت برمیداریم.
حالا کف ظرف موردنظرتونو چرب کنید
یک لایه ورقه سیب زمینی تنوری بچینید
و بعد یه لایه مواد گوشت میریزیم و دوباره یه لایه ورقه سیب زمینی میچینیم
روی سیب زمینی کمی آویشن میپاشیم و بعد سطحشو کامل با پنیر چدار رنده شده میپوشونیم و بمدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدیم، بعد از ده دقیقه میتونید گریل هم روشن کنید تا سطح پنیر کمی طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اوتورتما سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_پیاز
مواد لازم:
پیاز برای هر نفر 1 عدد
مواد لازم برای مواد شکم دلمه:
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم
پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
لپه آبپز (به دلخواه) نصف پیمانه
سبزی دلمه خرد شده 1 پیمانه
نمک،فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
برای سس:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غ
شکر 3 قاشق غ
آبلیمو یا آبغوره یک و نیم قاشق غ
زعفران بمقدار لازم
آب جوش دو لیوان
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا برنج رو خیس کنید و نیمپز کنید و بعد آبکش کنید و بذارید کنار
در همین فاصله لپه رو که از قبل خیس کردید بذارید روی حرارت تا بپزه و بعد آبکش کنید (دقت کنید لپه له نشه)
داخل تابه پیاز رو با کمی روغن تفت بدید کمی که طلایی شد گوشت ،نمک ،فلفل و ادویه رو اضافه کنید و مجدد تفت بدید تا گوشت کمی سرخ بشه، بعد از روی حرارت بردارین
حالا لپه ،برنج نیمپز، سبزی و یه کوچولو شکر و نمک و فلفل و زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید
دقت کنید در ورژن ترکیِ این دلمه، گوشت بصورت خام استفاده میشه و لپه استفاده نمیشه ولی با توجه به ذائقه ما اگر گوشت سرخ بشه خیلی عالیتر میشه
میتونید بجای سبزی تازه از سبزیِ دلمه خشک استفاده کنید.
حالا داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و بزارید تا جوش بیاد و کمی نمک بهش اضافه کنید. سپس پیازها رو که پوست گرفتید به برش کوچیک بزنید و در آب جوش بندازید( طبق کلیپ)
پیازهارو 7 تا ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل ظرف آب سرد بندازید
بعد از اینکه پیاز خنک شد ورقه هارو ازهم جدا کنید و طبق کلیپ از موادتون داخل برگهای پیاز بریزید و رول کنید و داخل یه تابه بزرگ بچینید
برای سس:
کمی روغن و مقداری کره داخل تابه بریزید و رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید
رنگ رب که باز شد دو تا سه پیمانه آب بریزید و آبلیمو، شکر و زعفران رو بهش اضافه کنید و چندتا قل که زد از روی حرارت بردارید
حالا سس رو روی دلمه های چیده شده بریزید و روی دلمه ها یک ظرف قرار بدین که موقع پخت دلمه ها از هم باز نشه
در ظرف رو بزارید و اجازه بدین تا کامل دلمه ها بپزه و سس تبخیر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل کیک یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
👈توجه. توجه👇
.
میخوای پوست صافی داشته باشی؟😉
🌷
یا جوش صورتت کمتر بشه؟😃
🌷
دوست داری از نرمی پوستت لذت ببری؟😍
🌷
سریع بیا داخل این کانال و آخرین پستش رو ببین
https://eitaa.com/joinchat/683278579Cbb6cfc2eaa
به دردت نخورد از کانال بیرون بیا💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی
📍مواد لازم:
🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه)
🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ
🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید.
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی)
🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ
🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه
🧂نمک نصف ق چ
💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی 🍓 🍧 😋
توت فرنگی نیم کیلو
شکر۲/۳ لیوان
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه صورتی ۱ بسته
پودر ژلاتین۳ ق غ
آب نصف لیوان
🔸پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید وروی حرارت سماور یا کتری بزارید بن ماری کنید تا شفاف شود .
توت فرنگی ها رو شسته تمیز کنید با شیر،شکر،خامه داخل مخلوط کن می ریزیم وکمی میکس میکنیم ،بعدژلاتین که کمی از دما افتاد رو به مخلوط پوره اضافه می کنیم ودوباره خوب هم می زنیم .تا مواد یکدست شود.بعد داخل قالب میریزیم وبه مدت نصف روز در یخچال بزاریدتاخوب
ببنده بعد از قالب خارج می کنیم.
روی قالب من گود بود روش کمی ژله توت فرنگی درست کردم ریختم کمی نیم بند شد روش توت فرنگی چیدم دوباره ژله ریختم روش گذاشتم یخچال تا ببنده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_پیاز
مواد لازم:
پیاز برای هر نفر 1 عدد
مواد لازم برای مواد شکم دلمه:
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم
پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
لپه آبپز (به دلخواه) نصف پیمانه
سبزی دلمه خرد شده 1 پیمانه
نمک،فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
برای سس:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غ
شکر 3 قاشق غ
آبلیمو یا آبغوره یک و نیم قاشق غ
زعفران بمقدار لازم
آب جوش دو لیوان
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا برنج رو خیس کنید و نیمپز کنید و بعد آبکش کنید و بذارید کنار
در همین فاصله لپه رو که از قبل خیس کردید بذارید روی حرارت تا بپزه و بعد آبکش کنید (دقت کنید لپه له نشه)
داخل تابه پیاز رو با کمی روغن تفت بدید کمی که طلایی شد گوشت ،نمک ،فلفل و ادویه رو اضافه کنید و مجدد تفت بدید تا گوشت کمی سرخ بشه، بعد از روی حرارت بردارین
حالا لپه ،برنج نیمپز، سبزی و یه کوچولو شکر و نمک و فلفل و زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید
دقت کنید در ورژن ترکیِ این دلمه، گوشت بصورت خام استفاده میشه و لپه استفاده نمیشه ولی با توجه به ذائقه ما اگر گوشت سرخ بشه خیلی عالیتر میشه
میتونید بجای سبزی تازه از سبزیِ دلمه خشک استفاده کنید.
حالا داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و بزارید تا جوش بیاد و کمی نمک بهش اضافه کنید. سپس پیازها رو که پوست گرفتید به برش کوچیک بزنید و در آب جوش بندازید( طبق کلیپ)
پیازهارو 7 تا ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل ظرف آب سرد بندازید
بعد از اینکه پیاز خنک شد ورقه هارو ازهم جدا کنید و طبق کلیپ از موادتون داخل برگهای پیاز بریزید و رول کنید و داخل یه تابه بزرگ بچینید
برای سس:
کمی روغن و مقداری کره داخل تابه بریزید و رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید
رنگ رب که باز شد دو تا سه پیمانه آب بریزید و آبلیمو، شکر و زعفران رو بهش اضافه کنید و چندتا قل که زد از روی حرارت بردارید
حالا سس رو روی دلمه های چیده شده بریزید و روی دلمه ها یک ظرف قرار بدین که موقع پخت دلمه ها از هم باز نشه
در ظرف رو بزارید و اجازه بدین تا کامل دلمه ها بپزه و سس تبخیر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛