eitaa logo
آشپزی خاص
88.2هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
با موز کنجد و تخم کدو تنبل آشپزی خاص 👈با این مقدار مواد و با این سایز یازده تا کوکی خواهید داشت . موادلازم 👇👇 ۱_موز بدون احتساب پوست ۱۵۰ گرم ۲_کنجد ۱۳۰گرم (درصورت تمايل ميتونيد از کنجد بوداده شده استفاده کنید ) ۳_تخم کدو تنبل ۱۳۰ گرم (درصورت تمایل میتونید از تخم کدو تنبل بوداده شده استفاده کنید ) دمای فر 👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زیر و رویه شیرینی کمی طلایی شود . 👈👈این کوکی هم بافت و هم طعم خیییییلی خوبی داره حتما درست کنید واز خوردنش در کنار عزیزانتان لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
● سلااااام رفقای عزیز 🤟🏼🤍 ‌ 👩🏻‍🍳 وسط این شیرینی با شکلات، کارامل، مارمالاد و پنیر میتونه پُر بشه. 📌 مواد لازم: رشته کنافه ----> ۲۵۰ گرم کره ذوب شده ----> ۸۰ گرم / ۸ ق غ عسل ---> ۲ ق غ شکلات سفید ----> ۱۰۰ گرم/ ۱ پیمانه خامه صبحانه شکلاتی ----> ۲۰۰ گرم (روی پاکت نوشته شده) ➕ رشته‌ها رو خورد کنید. با کره ذوب شده و عسل ماساژ بدین. ➖ توی قالب‌های کاپ‌کیک بریزید و وسطش رو با لیوان کوچکتر حفره ایجاد کنید که شکل یک ظرف تو خالی بشه. ➖ ۱ قاشق کوچیک کره ذوب شده روی همه شیرینی‌ها بریزید. ➖ برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار بدین. در دمای محیط بذارید خنک شه. ‌ ‌🔻 حرارتِ فرها متفاوته پس ۶-۵ دقیقه زودتر از زمان درج شده حواستون به فر باشه. ➖ شکلات سفید ذوب شده و خنک شده رو با خامه صبحانه شکلاتی، یا دنت ترکیب کنید و توی شیرینی‌ها پایپ کنید. ➕با مغزیجات و کمی عسل تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 3 قاشق غذاخوری شیر(کم کم اضافه کنید تا زمانی ک خمیر لطیف شود) 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان پنیر چدار رنده شده 1 قاشق چایخوری پنیر سفید 8-10 شاخه جعفری 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2.5 فنجان آرد روغن طرز تهیه: شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد. خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم. سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم. سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم. بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم. وقتی دو طرف آن سرخ شد از روغن بیرون می آوریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• . با یه قوطی رب هم حتی بدون نیاز به قالب میشه همچین کیک خفنی با قدو بالای رعنا پخت🤩 ساده و آسون مینی کیک عالی بپز حتی میتونی کیک های اسفنجی هم توش بپزی 🤤 مواد لازم تخم مرغ یک عدد شکر یک سوم پیمانه آرد دو سوم پیمانه شیر یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه بکینگ پودر یک دوم ق م وانیل یک چهارم ق چ قوطی رب رو بشورید کفش کاغذ روغنی بزارید و همه جارو چرب وارد پاشی کنید در فر ١٨٠ درجه حدود چهل دقيقه تو فر دست‌ساز هم میتونید درست کنید تخم مرغ و وانیل و شکر و با همزن بزنید تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده و بریزید تو قالب و بزارید بپزه به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ‏ 3پیمانه برنج، 2 ونیم پیمانه آب، 1پیمانه استاک گوشت ( مقدار اب به نوع برنجتون بستگی داره ) اما مقدار اب و استاک باید دو به یک باشه 👌به جای استاک از عصاره های مرغ و گوشت اماده استفاده و با اب داغ مخلوط کنید آب برنج خیس خورده رو بگیرید. نمک، بزار عربی یا ادویه گوشت، پودر دارچین بزنید بادمجانها رو داخل روغن سرخ کنید یا گریل کنید. اگه سرخ کردین روغنش رو بگیرید نزارید له بشن ‏ برای گوشت : ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 2عدد پیاز، نمک، بزار عربی یا ادویه گوشت، پودر دارچین و فلفل سیاه ✅اماده سازی قابلمه میتونید مثل من کاغذ روغنی بندازید، به ترتیب بادمجانها رو داخل ظرف بچینید. مواد گوشتی و بعد برنج، در اخر مخلوط اب و استاک و بادمجانها اگر برمیگرده برگردونید. اول با حرارت بالا بزارید جوش بیاید بعد حرارت رو کم کنید مثل زمانی که برنج کته ای درست میکنید ❌اگر بادمجونها رو داخل روغن سرخ ميكنيد براى پخت برنج اضافه نکنید. بعد از یکساعت بسته به نوع برنج، اماده اس. وقتی دم کشید حرارت رو خاموش کنید ده دقیقه بمونه بعد بر گردونید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 دو تا بادمجان متوسط رو خرد کنید یه لیوان سرکه روی بادمجونا بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بادمجانا پخته بشه یه قاشق شکر اضافه کنید یه قاشق تمر هندی رو با پنج قاشق سرکه مخلوط کنید هسته هاشو جدا کنید. سه حبه سیر رو هم خرد کرده به تمر هندی اضافه کنید. وقتی بادمجانا تقریبا پخته شد تمر هندی و سیر، فلفل، نصف ق غ ترخون، نصف ق غ نعنا خشک اضافه کنید یکم جوشید غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید. ترشی شما آماده ست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛