eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍 قاطیییی پلو ☺️😁 موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋 برای ۳ نفر پیاز ۱ عدد هویج ۲ عدد فلفل دلمه نصف عدد سینه یا ران مرغ ۱ عدد ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم . ماش رو هم گذاشتم بپزه . برنج رو هم شستم و خیسوندم . پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم . داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان ۵عدد عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم پیاز ۲ عدد نمک وادویه به میزان لازم آرد نخودچی یاآردسوخاری یک قاشق غذاخوری گوجه ۴ تا ۵ عدد سیر ۲ حبه گوشت چرخ کرده،نمک وادویه و آردسوخاری،پیازرنده شده رو با هم مخلوط ورزمیدیم، بعد به شکل قلقلی در میاریم وسرخ میکنیم پیازروسرخ میکنیم گوجهای حلقه شده روتفت میدیم بهش بادمجانهای سرخ شده،نمک،وادویه وگوشتهای قلقلی سرخ شده رواضافه کرده دوحبه سیرهم میریزیم ودرنهایت نصف لیوان آب اضافه کرده اجازه میدیم خورشت جابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سه تکه رب گوجه یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم غوره دوقاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم گوجه ۴عدد بادمجان ۴عدد بادمجانهاروسرخ میکنیم وکنارمیزاریم مرغهاروهم سرخ کرده پیازوادویه ورب روهم تفت میدیم بهش آب رواضافه کرده مرغهاروداخلش میزاریم اجازه میدیم پخته بشن بعدبادمجانهای سرخ شده،گوجه ،غوره وزعفران روهم اضافه کرده دربشومیزاریم تاغوره وگوجه پخته بشن میتونیدازپودرغوره هم به عنوان چاشنی استفاده کنید پیاز یک عدد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
که یه خورشت خییلی خیلی خوشمزه است به نظرم 😋😋 اول دو تا پیاز متوسط رو نگینی ریز کردم کمی زردچوبه زدم و تفت دادم. بعد گوشت گوسفندی رو اضافه کردم تا باهم کمی تفت بگیرن. بعد دو حبه سیر رنده شده و فلفل هم زدم. کمی که تفت گرفت دو لیوان اب ریختم و گذاشتم تا وقتی که گوشت بپزه. بعد اسفناج رو خرد کردم و توی یه تابه جدا با یک قاشق روغن حدود یک ربع تفت دادم. آلوی خیس خورده رو هم اضافه کردم و تفت دادم. و بعد به خورشت اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت باهم بپزه و خورشت جا بیفته. اواخر پخت هم میتونید دو ق آبغوره یا ابلیمو برای چاشنی اضافه کنید این خورشت ترش باشه لذیذ تره چون اسفناج خودش شیرینه. من الوهای ملس رو به ترش ریختم دیگه آبغوره نزدم. نکته: . این خورشت لعاب خاصی نداره و از اول آب خیلی زیاد نریزید که بی مزه میشه. اگر هم ابکی بود خورشتتون، یک قاشق غذاخوری سرپر آرد رو توی آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. من این کارو نکردم غلظت خورشتم خوب بود. کم چرب و سالم هم درست کردم😉 اسفناج رو نباید خیلی ریز کنید. و میتونید بیشتر اسفناج رو تفت بدید و روغن هم بیشتر بریزید تا تیره بشه و روش به روغن بیفته، من این کارو نکردم😊 مقدار الوی من برای این مقدار اسفناج و گوشت کافی بود اگر بیشتر دوست دارید خب بیشتر هم میشه بریزید😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه . . توت فرنگی ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکلات سفید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه . شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه . داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم . لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم . برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم . پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتا مواد 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (اگر نه مخمر نیمه تازه) 1 قاشق چایخوری نمک ۱ ق چ شکر تقریبا 5 لیوان آرد . توجه: با این اندازه 2 نان پیتا درست میشه ابتدا آب ولرم و شیر ولرم و مخمر خشک و نمک و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه در جای گرم روش رو میپوشونیم و میذاریم تا عمل بیاد، و‌بعد آرد الک شده رو به تدریج اضافه کرده (آرد رو تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه زیاد آرد نریزین که بافت نونتون سفت نشه ) ،خمیرو خوب ورز میدیم و به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو در ظرف پیتزا چرب شده میذاریم و روش رو میپوشانیم و در جای گرم دو ساعت میذاریم تا حجمش دو برابر و حجیم شه، و بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و با دست چرب شده شکل میدیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم تا قهوه ای مایل به طلایی رنگ‌شه( مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره ولی زیاد طول نمیکشه پختش )و وقتی هنوز داغه دور دستمال میپیچیم تا خشک نشه نووووش جاان😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎉شب میلاد فخر کاینات است💐 🎉نگاهش زمزم آب حیات است💐 🎉بگویید بر همه عالم بدانند💐 🎉ظهور او فقط راه نجات است💐 🌼أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🌼
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه . . توت فرنگی ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکلات سفید ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه . شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه . داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم . لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم . برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم . پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما درستش کن که عالیه راحت سریع وخوشمزه س فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست در آخر هم سس سفید وپنیر می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره ونوش جاان....... خیلی نرم وخوشمزه میشه😋 سس سفید: ۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه ۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم برای۴ نفر 🔹سیب زمینی آب پز ۵ عدد 🔹نمک و فلفل سیاه ،قرمز وادویه به مقدار لازم 🔹سالاد الویه یا ماکارونی 2.5 پیمانه 🔹کره آب شده ۱/۲ قاشق غذا خوری 🔹روغن زیتون ۱/۲ قاشق غذا خوری ♨️طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی هایی که آبپز کرده ایم و کاملا خنک شدن رو را با پشت قاشق یا با چنگال کاملا له میکنیم؛ ۲- نمک ؛ ادویه ؛ پودر فلفل سیاه و قرمز ؛ روغن زیتون و یا کره آب شده را اضافه کرده و با دست ورز میدیم تا خمیر کاملا یکدستی حاصل بشه؛ ۳- کف و دیواره های قالب مورد نظر را با سلفون یا نایلون نازک کاملا میپوشانیم و سپس خمیر سیب زمینی که آماده کرده ایم را در کف و دیواره ها پخش میکنیم تا کاملا به سلفون یا نایلون بچسبه و به فرم قالب فیکس بشه؛ ۴- سالاد ماکارونی یا الویه که از قبل آماده کرده ایم رو درون قالبی که دورتادورش کاملا با خمیر سیب زمینی پوشیده شده میریزیم و سطحشو صاف میکنیم و کناره های نایلون یا سلفون را روش برمیگردونیم؛ ۵- قالب رو درون یخچال قرار میدیم تا خمیر سیب زمینی کمی سفت بشه و خودشو بگیره؛سپس ظرف موردنظرتون رو روی قالب بذارید و قالب رو برگردونید و نایلون ها رو جدا کنید و به دلخواه تزئین کنین؛ سایر نکات ۱. استفاده از کره اختیاری هست و تنها برای نرم شدن سیب زمینهاست؛ اگه بعد از اضافه کردن روغن زیتون دیدید خمیر به اندازه کافی نرم و یکدست شده دیگه کره اضافه نکنین؛ در صورتی که با وجود روغن زیتون خمیر بازهم خشک بود میتونین به همون مقدار ۱/۲ کره آب شده یا روغن زیتون اضافه کنین؛ حتی میشه به جای کره و روغن زیتون از شیر هم برای یکدست شدن خمیر استفاده کرد اما باید مواظب باشید که خمیر شل نشه چون در این صورت فرم قالب رو به خودش نمیگیره و به اصطلاح وا میره؛ ۲. استفاده از کره و روغن زیتون صرفا جهت نرم شدن و یکدستی خمیر و بهترشدن طعم اون هست؛ استفاده از کره یا روغن زیتون به مراتب طعم بهتری رو نسبت به شیر به خمیر میدن؛ ۳. درون سالاد سورپرایز رو میتونین به انتخاب خودتون هم با سالاد ماکارونی و هم با سالاد الویه پر کنین؛نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکرنیم کیلو آب دولیوان آب لیمو ۲قاشق غذاخوری نعنا ۳دسته تخم شربتی ولیموترش به مقداردلخواه نعناهارومیشوریم کنارمیزاریم آب وشکرروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی جوش آمده آب لیمو رواضافه کرده وبعدنعناهارواضافه میکنیم اجازه میدیم تاشربت قوام بیادازروی حرارت برداشته وحدودا ۱۲ساعت داخل قابلمه میزاریم باشه بعدازاون تایم ازصافی ردمیکنیم ویک قطره رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم وداخل شیشه تمیزوخشک میریزیم وداخل یخچال نگهداری میکنیم چکارکنیم تخم شربتی داخل لیوان ته نشین نشه؟؟ من این روشی که بهتون میگم عالیه تخم شربتی روباآب داغ خیس کنیداینجوری دیگه ته نشین نمیشه به همین راحتی😝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : كره هم دماي محيط ١٠٠گرم تخم مرغ ٢عدد وانيل نصف ق چ کشمش نصف لیوان شير نصف ليوان روغن مايع يك چهارم ليوان پودر قند ١ليوان آرد ٢ليوان بكينگ پودر ١ق چ پودر نارگیل ۱/۵ ق غ طرز تهيه : كره و پودر قند رو ١٠دقيقه ميزنم تا سبك بشه حالا تخم مرغ ها رو يكي يكي اضافه و هر كدوم رو حدود ٢دقيقه ميزنم تا حجيم بشن سپس وانيل و روغن رواضافه و٢٠ثانيه ميزنم بعد شير رواضافه و در حد مخلوط شدن ميزنم در نهايت ارد و بكينگ پودررو و کشمش و پودر نارگیل رواضافه و با ليسك هم ميزنم تا يكدست بشه ،داخل قيف ميريزم و داخل سيني فر كاغذ روغني ميذارم و با فاصله كوكي ها رو پايپ ميكنم ب مدت ٢٠الي ٢٥ دقيقه داخل فراز قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه اجازه ميدم بپزه وقتي زير كوكي ها طلايی شد آماده اس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛