eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
همبرگر مواد لازم برای خمیر ١ لیوان شیر ولرم نصف لیوان آب نصف لیوان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ (یک زرده برای روی خمیر) ١ ق م شکر ۱ ق غ مخمر ۱ ق م نمک حدودا ۵ لیوان آرد طرز تهیه: شیر، آب شکر و مخمر را هم زده و ۵ دقیقه صبر میکنیم. مواد دیگر را اضافه کرده و خمیر خیلی نرم درست میکنیم. روی آن را میبندیم تا استراحت کند و ۲ برابر شود. خمیر را به دایره هایی اندازه ی نارنگی تقسیم بندی میکنیم. داخل سینی قرار داده و ۱۵ دقیقه دیگر صبر میکنیم. زرده تخم مرغ و کنجد را روی آن مالیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. پس از در آوردن از فر روی آن را پارچه میکشیم تا نرم شود. مواد لازم برای همبرگر: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ پیاز متوسط رنده شده ۱ ق غ سرکه ۱ ق غ داخل نان باگت خشک شده ی پودر شده نمک و فلفل ب میزان لازم مواد همبرگر را حداقل ب مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و داخل یخچال استراحت میدهیم. آنها را به شکل همبرگر درآورده و سرخ میکنیم. سپس کاهو پیچ، حلقه پیاز، خیارشور، گوجه و سس قرمز و سفید و همبرگر را روی نون قرار داده و نوش جان میکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب پلو🥔 این غذا به تنهایی مزه بهشت میده ولی با هرچی دوست داری سرو کن😋 مواد لازمش چی هست!؟ 🍗 ۱،۵ پیمانه برنج ۱ عدد سیب زمینی بزرگ شوید(شبت) بال مرغ زعفران غلیظ آب لیموترش ادویه: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پول بیبر(دلخواه) .چون بال مرغ چرب هست، برای تهدیگ یک‌ق روغن کافیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم برای کوفته سوئدی گوشت گوساله چرخ کرده ۲۵۰گرم پودر زنجبیل ۱ق چ پودر جوز هندی۱/۲ق چ جعفری تازه ۱ق غ آرد سوخاری ۲ق ف فلفل سیاه ۱ق چ پیاز ۱عدد سس شوید شوید تازه یا پودر شوید ۲ق غ شیر ۲پیمانه کره ۲۵گرم آرد ۲ق غ نمک و فلفل به میزان لازم ┏━━━🍃🌟🍃━━━┓ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┗━━━🍃🌟🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 برنج ۵ پیمانه پیاز قرمز ۲ عدد سیر ۴ حبه مرغ ۵ تکه سینه و ران کره ۱۰۰ گرم زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه کمی جوز هندی کمی زرده تخم مرغ ۴ عدد ماست چکیده ۱ لیوان خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨در این شب زیبا و نورانی 🌸دعا می ڪنم ✨شبتون پر امید 🌸برکت در زندگیتون فراوان ✨زندگیتون آرام 🌸 لحظه هاتون پراز خوشبختی ✨دنیاتون پراز آدمهای خوب 🌸و امضاء خدا ✨پای تک تک آرزوهاتون 🌸بهترینها رو در ✨هر شب شعبان براتون آرزومندم شبتون بخیر ✨🌸
صبح‌ها لبخندی بچسبانید گوشه لب‌تان! دلیلش مهم نیست لبخند است دیگر هفت خان رستم که نیست! یک لیوان چای تازه‌ دم بنوشید گذشته و آینده را بگذارید به حال خودشان..
0 🤩آموزش دو‌مدل تارت( نارگیلی و مربایی)🤩 دوستای عزیزم سلام🥰 من اومدم با یه آموزش کاربردی که میتونین باهاش سه مدل شیرینی درست کنین☺️☺️☺️ دیگه چی از این بهتر😊😊 بافت این تارت فوق العاده ترده و تو دهن بزارین آب میشه😌 خمیرتارت کره ۱۱۵ گرم پودر قند ۴۰ گرم ( ۴ ق س) آرد ۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم ( ۱ پ+ ۱/۲ پ) زرده تخم مرغ ۳۰ گرم ( حدودا ۱ زرده و نصفی) وانیل ۱/۴ ق چ ✅ دوتا تخم مرغ رو بشکنین زرده و سفیده رو جدا کنین ۳۰ گرم از زرده رو برای خمیر و سفیده هارو برای مایه نارگیلی بردارین ✅ ۶۰ گرم از خمیرو فریزر بزارین و مابقی رو داخل یخچال یک ساعت استراحت میدیم ✅ برای خمیر من ۱۸۰ گرم آرد مصرف کردم آشپزی خاص مواد نارگیلی پودر نارگیل چرب ۷۵ گرم( ۱ پ) شکر ۱۵۰ گرم (۳/۴ پ) روغن مایع ۷۰ گرم ( ۱/۴ پ+ ۲ ق س) سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم ( تقریبا ۲ عدد) آرد برنج ۱ ق س آبلیمو ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ 🔴 مواد باید در حدی داغ بخوره که شکر بین دو انگشت حس نشود و دست تحمل گرمای مواد را داشته باشد زمان دقیق نداره چون بسته به حرارت گاز ممکنه بیشتر یا کمتر بشه برای من حدود ۷،۸ دقیقه طول کشید مارمالاد سیب سیب ۲۵۰ گرم / شکر ۱۷۵ گرم / جوهر لیمو ۱/۸ ق چ زعفران دم شده غلیظ ۱ ق س ابتدا سیب ها را پوست می گیریم سپس داخل یک قابلمه می ریزیم. یک لیوان آب روی سیب ها می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه سیب ها پختند و کاملا نرم شدند، با استفاده از گوشتکوب برقی یا دستی آنها را کاملا له می کنیم تا پوره شود ،جوهر لیمو را به همراه شکر اضافه می کنیم روی حرارت میزاریم تا جایی که شکر حل شود ومارمالاد به غلظت مناسب برسد هر دقیقه یک بار مارمالاد را کمی هم می زنیم تا ته نگیرد، پس از اینکه مارمالاد کمی غلیظ شد زعفران را اضافه می کنیم. حالا هم زدن مارمالاد را تا جایی که غلیظ شود ادامه می دهیم تا ته نگیرد. پس از اینکه مارمالاد آماده شد، میزاریم تا کاملا خنک شود! 🔴 از هرمارمالادی میتونین استفاده کنین ترجیحا بدون ژلاتین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛