eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هرکه اندوه و مشکلی از مومنی برطرف کند، خدا روز قیامت قلب اورا شاد میکند امام رضا (ع) (کافی) سلام عزیزان کنافه یا کونفه که تلفظ و املاهای مختلفی داره ☺️😁 یه دسر سنتی و محبوب که اکثرا عرب ها و ترک ها (ترکیه) تهیه و مصرف میشه ، که از خمیر رشته ای با یک شربت و لایه های پنیری و یا آجیل بسته به نوع منطقه تهیه میشه 😊🤗 رشته تل کادایف یک بسته (۴۰۰ گرمی) کره آب شده ۱۰۰ گرم زعفران ۲ ، ۳ ق غ پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) شربت شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان زعفران به میزان لازم گلاب ۲ ق غ اول شربت درست کردم . شکر و آب رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا بجوشه ، زعفران ریختم . حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشه و بعد آخر کار گلاب ریختم و از حرارت برداشتم . بسته کادایف رو باز کردم و کمی رشته ها رو باز کردم . کره آب شده و زعفران بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . کف ظرفم ، من از تابه به سایز ۲۴ سانت استفاده کردم . خوب با کره کف و دیواره هاش رو چرب کردم . نصف از رشته ها رو ریختم و با کف کاسه کمی فشرده کردم . پنیر ماسکارپونه وسطش قرار دادم ، مابقی رشته ها رو ریختم و کمی فشرده کردم . روی حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .دور دیواره ها رو با لیسک آزاد کردم و بعد به یه دیس برگرروندم و مجدد داخل تابه برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ و بپزه و بعد شربت خنک رو ریختم و بعد از دو سه دقیقه حرارت رو خاموش کردم . بعد از چند دقیقه که شربت جذب مواد شد به دیس انتقال دادم و روش پودر پسته ریختم . پ. ن : جای پنیر ماسکارپونه می تونید از پنیر خامه ای با در صد کم نمک استفاده کنید البته که ماسکارپونه چیز دیگه ای هست 😜 دستور اصلی این دسر پنیر مخصوص داره که ما می تونیم از پنیر ماسکارمونه یا پنیر موزارلا استفاده کنیم .اگر پنیر موزارلا بریزید باید گرم بخورید . من با پنیر ماسکارپونه بیستر می پسندم . می تونید داخل فر هم درست کنید و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانایی رسد، متواضع می شود. امام علی (ع) (غررالحکم) کلوچه دوست دارید از نوع شکلاتی🤗😍 یکی از تنقلات دوست داشتنی که به نظرم هم با چای ، هم با شیر می چسبه ، شما چه طور 🤔 تخم مرغ ۱ عدد پودر شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکلات صبحانه به میزان لازم مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر شکر رو با همزن ۳،۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .ماست رو هم ریختم و کمی هم زدم .آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و الک کردم و کم کم ریختم . خمیر کمی چسبنده است که با یک ساعت استراحت در یخچال کمتر میشه . سعی کنید ارد زیاد به خمیر ندید که کلوچه تون سفت نشه اگر خمیرتون خیلی خیلی چسبنده است و حس می کنید با استراحت کمتر نمیشه می تونید کمی ارد بریزید اما بازم تاکید می کنم ارد زیاد لطافت رو می گیره . بعد از استراحت از خمیر گوله هایی برداستم ، من اندازه ۵۰ گرمی برداشتم .دستم رو کمی چرب کردم که بشه راحت کار کرد .کمی خمیر رو پهن کردم و میانه اش ، شکلات صبحانه قرار دادم و بعد پیچیدم و کمی پهن کردم .داخل سینی با فصله چیدم . برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ و ۱ ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم .با چنگال هم روش طرح زدم .سینی رو در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم . پ.ن : برای من حدود ۱۱ عدد کلوچه شد . اندازه کوچک و بزدگ بودن کلوچه ها دست خودتون و بستگی داره که گوله ها رو چه میزان بردارید . مواد میانی هر چی دوست دارید جای شکلات هم می تونید قرار بدید . ماست ترش نباشه و بهتره سفت باشه . بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه درست کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بالاترین عبادت تفکر و تعقل است. امام علی (ع) (غررالحکم) آشپزی خاص سلام طاعات و عیاداتتون قبول دوستان عزیزم 🙏🌷 خیلی خیلی در ایام و این شب التماس دعا دارم 🙏🙏💐💐💐 من و پسرجان خیلی شیر برنج دوست داریم بر خلاف همسر جان 🤭😉 شما شیربرنج رو با چی می خورید ، من خودم با شیره انگور خیلی دوست دارم 🤗. برنج ۱ لیوان شیر ۲ تا ۳ لیوان شکر ۳ ق غ (این میزان سلیقه ای است) پودر هل ۱/۲ ق چ گلاب ۲ تا ۳ ق غ کره ۱ ق ع خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ(دل به خواهی) برنج رو اول خوب شستم ، دو ، سه ساعت خیس کردم . بعد هم میشه با همون آب بزارید بپزه و یا نه می تونید از اول با شیر خیس کنید و کلا با شیر بپزید. من با آب گذاشتم بپزه تا کمی مغز برنج نرم بشه بعد بهش شیر اضافه کردم . فقط مدام هم بزنید تا ته نگیره . بعد از مدتی شکر و در آخر پودر هل و گلاب رو اضافه کردم . در آخر کره ریختم . خواستید نریزید اینکار باعث میشه که وقتی شیر برنج بست روش ترک نخوره . خامه هم می تونید بریزید آخر کار وقتی که حرارت رو خاموش کردیم ، می ریزم و ترکیب می کنیم. بعد در ظرف کشیدم . هر طور دوست داشتید تزیین کنید. این مقدار ۴ تا کاسه متوسط میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص گشاده رويى تو نشانگر بزرگوارى و كرامت نفس توست. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام نازنین ها شربت خوشمزه و عالی برای رفع تشنگی ، این روزها می چسبه 😋☺️ لیموترش ۵ تا ۶ عدد عسل ۲ ق غ(جاش شکر هم میشه) خیار ۱ عدد گلاب ۲ ق غ آب یک پارچ عسل رو با کمی آب ولرم ترکیب کردم . آب لیموها رو گرفتم و بهش اضافه کردم . خیار رو پوست گرفتم و رنده ریز کردم . داخل پارچ ترکیب عسل و لیمو و خیار رنده شده و حدود یک پارچ آب ریختم ، گلاب رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . می تونید یخ هم اضافه کنید و نوشیدنی مون آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(فوری😊) آشپزی خاص از تنبلی و بی حوصلگی بپرهیز، زیرا که این دو کلید هر بدی می‏باشند. امام باقر(ع) (میزان الحکمه) سلام کیک یخچالی ، فوری و سه سوته ، با مواد کم 🤗😍 بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم (۲ بسته) شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم (سه چهارم لیوان) بیسکویت رو خرد کردم . شکلات رو خرد کردم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب یا ماکروفر) قرار دادم تا شکلات آب بشه . بیسکویت و شکلات رو ترکیب کردم . شیر رو کم کم اضافه کردم .‌شیر کمی ولرم باشه . اگر دوست داشتید می تونید مغزی هم اضافه کنید من کمی فندق خرد شده ریختم . ظرف مورد نظرم رو داخلش سلفون انداختم و مواد رو ریختم و فشرده کردم . نیم ساعت در فریزر قرار دادم . بعد از ظرف خارج کردم و سلفون رو برداشتم و برش دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان خوش اخلاق، از دوستی مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدم‏های نابکار در امان است . امام صادق (ع) (مستدرک الوسایل) آشپزی خاص سلام از خوراک های خوشمزه و دوست داشتنی 😍 برای ۳ نفر سینه مرغ ۱عدد (۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم) پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه هویج ۱ تا ۲ عدد آرد سوخاری ۱ ق غ گردو و زرشک و جعفری به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ سینه مرغ رو چرخ کردم . یه پیاز و دو حبه سیر رو رنده کردم . با هم مخلوط کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا بهش اضافه کردم ، آرد سوخاری ریختم. می تونید از سبزی هایی مثل جعفری و گشتیز و یا حتی سبزی های معطر خشک هم استفاده کنید. مواد رو ورز دادم . یه کیسه فریزر رو روی صفحه کارم پهن کردم ،مواد رو روش پهن کردم . مواد میانی دل به خواهیه ، من هویج پخته رو دو نیم کردم و قرار دادم ، کمی زرشک و گردو و جعفری هم ریختم . بعد با کمک کیسه فریزر رول کردم . توی تابه ای روغن ریختم و رول رو با کمک کیسه فریزر برداشتم و داخل تابه انداختم ،یه طرفش که کمی سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه . برای سس :توی ظرف دیگه یک عدد پیاز خرد شده رو تفت دادم و بعد رب گوجه و زردچوبه رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و حدودا یک و نیم لیوان آب جوش بهش اضافه کردم ، نمک و فلفل ریختم. وقتی جوشید سس رو به رولت داخل تابه اضافه کردم . در تابه رو گذاشتم با حرارت کم بپزه .حدودا نیم ساعت زمان پخت لازم هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید ۱۷۰ گرم (یه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان ) وانیل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم ، یه بار با رنگ خوراکی . من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم . بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه . روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه . وانیل هم اضافه کردم . آرد رو الک کردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین ، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین کاکائویی درست کنین ، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن ، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین . خیلی مهمه ها . من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم . اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه ) ریختم و شکوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین . بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین . با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا کوچیکه ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه . بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:تخم مرغ ۴عدد.شکر۱و۱/۲پ.شیر۱پ.ماست ۱/۲پ.روغن مایع۲/۳پ.آرد سفید سه صفر۳پ.بیکینگ پودر۳ق چ.نمک۱/۸ق چ.وانیل ۱/۴ق چ. -برای این قالب از پیمانه و قاشقهای استاندارد آشپزی استفاده کردم. طرز تهیه: ابتدا قالب را با کره همدمای محیط چرب کنید.آرد بپاشید.آرد اضافی را خارج کرده و بذارین یخچال تا کره سفت بشه.تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک(آرد،نمک،بیکینگ پودر) که دو بار الک شده در دو مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر را دوقسمت کنید به یکی یک قاشق پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده چند قاشق خمیر کاکائویی در چند جای قالب بریزید بعد چند قاشق خمیر سفید و مجددا کاکائویی همینطور تا خمیر کیک تموم بشه قالب رو درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار دهید.برای اطمینان از پخت کیک با خلال چوبی تست کنید.بعد از بیرون آوردن از فر بعد از ده دقیقه کیک رو روی توری فلزی برگردونید تا کاملا خنک بشه و آماده برای برش زدن. ✔خیلی از دوستان در مورد جدا شدن کیک از قالب پرسیدن.ببینید دوستان من اگه هر نوع قالبی رو با کره که به دمای محیط رسیده و نرمه چرب کنید(منظورم کره ذوب شده نیست)مخصوصا قسمتهای فرو رفته، بعد با الک روش آرد بپاشید و آرد اضافیش رو خارج کنید و بذارین یخچال تا کره سفت بشه و آرد بهش بچسبه بعد بیارین بیرون و خمیر کیک رو بریزین داخلش اینطوری به هیچ عنوان دیگه کیک به قالب نمیچسبه و خیلی راحت جدا میشه.دیگه نیازی به روغن جدا کننده و ارده و....هیچی نیست.روغن جامد هم میشه ولی این روزا دیگه فکر نمیکنم جایگاهی توی خانواده ها داشته باشه. بعضی دوستان گفتن ما با روغن مایع چرب میکنیم خیلی هم خوب جدا میشه دیگه نیازی به این کارا نیست بله باید بگم برای قالبهای صاف و حتی طرحداری که زیاد فرورفتگی نداشته باشه شاید جواب بده ولی برای قالبهای اینچنینی خیر. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تواضع و فروتنى زينت‌بخش علم و دانش است، ادب داشتن و اخلاق نيک زينت‌بخش عقل مى‌باشد، خوش‌رویى با افراد زينت‌بخش حلم و بردبارى است. امام جواد (ع) (بحارالانوار) سلام یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی ، پیش غذایی سرد که برای مجالس بسیار گزینه عالی هستش 😍🤗 آشپزی خاص تقریبا برای ۶ تا ۸ نفر سینه مرغ ۱ عدد نان تست ۱ بسته خیارشور خرد شده ۳ ق غ گردو خرد شده حدودا نصف لیوان پیازچه خرد شده ۲ ق غ ماست خامه ای یا چکیده نصف لیوان سس مایونز ۲ ق غ پنیر خامه ای (اگه باز تمایل داشته باشین به میزان لازم ) ذرت ۲ تا ۳ ق غ جعفری ، هویج ، فلفل دلمه ، ژامبون ، قارچ ، نخود فرنگی و ... همه این مواد بسته به علاقه شما و سلیقه داره مرغ رو کمی تفت دادم و بعد با یه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت هم میشه ریش ریش کرد و هم رنده ریز . من داخل غذاساز ریختم که کاملا با مواد خوب ترکیب بشه . ماست و سس مایونز و پنیر خامه رو مخلوط کردم. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو دورش رو با چاقو برش دادم . بستگی داره چند لا و چه شکلی بچینید . نحوه شکل دهی دل به خواهی . من سه تا کنار هم نون تست قرار دادم از مواد روی نون قرار دادم و یکدست پهن کردم . دوباره نون تست و مواد . لایه ها رو به تین شکل پر کردم . در آخر رو و دیواره ها رو از مخلوط سس مایونز و ماست زدم . دور نون تست ها رو هم کنار کار چیدم .روش هم با هویج و ذرت و جعفری تزیین کردم . بهتره چند ساعتی یخچال بمونه تا خوشمزه تر هم بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شخص امین آن کسی است که از خدا بترسد . امام صادق (ع) (بحار،) سلام کیک خیلی خوشمزه ، اسم این کیک köstebek هستش ، یه کیک ترکیه ای ، معنیش میشه موش کور 😁 ، به خاطر اون مدلی که داره و شکلش مثل لونه و خونه موش کور میشه این اسم رو گذاشتند ، منم هر دو اسم رو براتون گفتم 😊 تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۷۰ گرم (کمی کمتر از دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) پودر کاکائو ۲ ق غ کرم شانتی ۲ بسته (پودر خامه) شیر یا آب سرد یک لیوان توت فرنگی به میزان لازم تخم مرغ و شکر رو با همزن ، ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم .آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و ۳ بار الک کردم . قالب من ۲۰ در ۳۰ هست ،کفش کاغذ روغنی انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم ، داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری قرار دادم . کاغذ روغنی رو کندم و گذاشتم که خنک بشه . رویه کیک هم که کمی برآمده شده جدا کردم و کیک اضافه رو پودر کردم . کیک بعد از خنک شدن داخل قالب قرار دادم .برای اینکه راحت بتونم از قالب در بیارم کف قالب سلفون انداختم ‌. کرم شانتی رو با شیر (یا آب سرد) ترکیب کردم و با همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم . روی کیک یک لیوان شیر ریختم . توت فرنگی رو به دلخواه کف و دیواره چیدم .از کرم شانتی داخل قیف ریختم و روی کیک و توت فرنگی ریختم و با کاردک صاف کردم . کیک پودر شده رو هم روش ریختم . کیک رو چند ساعتی یخچال قرار دادم تا خوشمزه تر هم بشه و بعد از قالب خارج کردم و سلفون رو جدا کردم . به دلخواه برش دادم و روش توت فرنگی چیدم . پ.ن : بدون فر کیک رو می تونید داخل تابه درست کنید . جای کرم شانتی می تونید از ترکیب خامه (صبحانه یا قنادی) و پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) استفاده کنید ، اگر خامه صبحانه استفاده شد شکر هم بریزید . جای توت فرنگی میشه از موز هم استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)👆🏻👆🏻 به روش من؛ راحت و خوشمزه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد. پیامبر اکرم (ص) (انوار العلویه) . سلام دوستان گلم . یکی از تنقلات خوشمزه و حتی به عنوان پیش غذا و دورچین ها می تونین استفاده کنید . خیلی خوشمزه و ترد و عالیه ‌. روغن هم زیاد به خودش جذب نمی کنه . توی نت بگردین همین روش رو اکثرا برای سیب زمینی بامیه ای می بینین اما یه سری نکات هست که من در حین پخت متوجه شدم که اشاره هم می کنم توی دستور بهش . . آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) آب ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ تا دو عدد سیب زمینی ۲ عدد (حدودا ۲۰۰ گرم) کره ۲۰ گرم نمک ۱ ق چ بیکینگ پودر نصف ق چ زردچوبه به میزان لازم کره رو روی حرارت قرار دادم و آب ریختم داخل قابلمه و وقتی ردی حرارت شروع به جوش ریز کرد . آردی که الک شده رو به یک باره داخلش ریختم و با لیسک یا قاشق چوبی شروع کردم به جمع کردن خمیر و خمیر روی حرارت مدام پشت و رو کردم تا جایی که دیگه منسجم بشه و دیگه نشه جا به جا کرد . بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم که از دما بیفته . سیب زمینی ها رو گذاشتم آبپز بشه . بعد پوستش رو کندم و رنده زیز کردم . یا حای می تونین بکوبین فقط حسابی له بشه . کمی نمک و زردچوبه ریختم . خمیر که از دما افتاد تخم مرغ بهش اضافه کردم و مواد سیب زمینی رو ریختم و بیکینگ پودر هم اضافه کردم و با دستم چنگ زدم و ورز دادم . من دیدم خمیرم سفت تره و از ماسوره خوب رد نمیشه . یه تخم مرغ دیگه هم بهش اضافه کردم . بعد داخل قیف همراه ماسوره ریختم . ماسوره ای که استفاده کرم ماسوره شماره 1M هست . حالا هر نوع ماسوره ای که علاقه دارید هم میشه . یه ظرفی که خوب بهتره گود باشه رو داخلش روغن ریختم روی حرارت ملایم قرار دادم . روعن که داغ شد مواد رو از ماسوره رد کردم .تعداد اولی ها رو کوچولو درست کردم بعد مابقیش رو درازتر درست کردم . دل به خواهیه هر طور بخواید . و بعد سرخش کردم . روعنی هم به خودش جذب نمی کنه . فقط باید توی روغن شناور باشه . حرارت هم ملایم باشه روغن هم گرم باشه . یه نکته ای هم بگم سری بعدی هم که درست می کنید داخل روغن سیب زمینی بامیه ای هاتون کف می کنه این کاملا طبیعیه ، توی خمیرهایی که توشون تخم مرغ دادن به دلیل وجود تخم مرغ کف ایجاد میشه . از قیف یکبار مصرف هم اگر بخواید استفاده کنید دو تا سه لا باشه تا پاره نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سخن آدمی حاکی از درجه ی قدرت روحی و مقدار نیروی معنوی او است. امام علی (ع) تخم مرغ ۴ عدد ماست سفت ۱۰۰ گرم (۴ ق غ) آرد سفید ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱۰ گرم (۲ ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر دو لیوان ، آب یک لیوان ، گلاب ۴ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل ۱ ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین و بزارین خنک بشه توی محیط . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . ماست رو اضافه کردم و بیکینگ پودر رو هم ریختم. آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . داخل قالب ها رو چرب کردم کمی و بعد از مواد داخلش ریختم . یه کم جا بزارین برای اینکه پف می کنه . اگر دوست دارید می تونین مغزی هم بریزین من یه کم گردو خرد شده ریختم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از فر خارج کردم و خاگینه که گرم هست شربت خنک رو داخل قالب ریختم .یه ربع موند و بعد از قالب خارج کردم . نکات و سوال های شما : خاگینه بدون فر هم میشه داخل تابه روی گاز می تونین درست کنید بزنید می بینید . این قالب ها ، قالب های ریز و کوچیک سیلیکونی هستند که در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست . قابلیت حرارت دیدن داره و جنس مرغوب تهیه کنید . فرقی نداره قالب بزرگ باشه یا کوچیک این دیگه به خودتون مربوطه اگر بزرگ هست تایم پخت تا چهل دقیقه در فر هست . جنس قالب بهتره سیلیکونی باشه . من قبلا توی قالب مافین فلزی درست کردم یه کم دراوردنش سخت تره . شربت نیازی نداره که قوام خیلی بیاد یه کم جوشیده بشه کافیه . بدون شربت این نوع خاگینه رو هم یه عده درست می کنند شیره انگور و یا پودر قند میشه ریخت مجلسی به این صورت بهتره . با این مقدار مواد به این اندازه قالب های کوچولو ، حدودا ۴۰ تا شد . من چون حدودا ۱۰۰ تا می خواستم باز دوباره درست کردم این سری اول پخت من هست . مقدار مواد رو می تونید نصف ، دو برابر و.. کنید . در مورد ماکروفر و توستر و کیک پز و ... اطلاع ندارم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد. پیامبر اکرم (ص) (بحارالانوار) سلام عزیزان طاعات و عباداتتون ، نماز و روزه هاتون قبول باشه 🙏🙏. برای حدودا ۲۰ عدد خاگینه این اندازه تخم مرغ ۲ عدد ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر یک لیوان ، آب نصف لیوان ، گلاب ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل نصف ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید ۵ دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . بیکینگ پودر و ماست رو با هم ترکیب و داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و روعن ریختم و گذاشتم گرم بشه و بعد با قاشق از مواد ریختم و سرخ کردم روی حرارت ملایم . یه طرف سرخ شد برگردوندم طرف دیگه تم سرخ بشه و بعد داخل یه صافی ریختم . خاگینه ها وقتی از دما افتاد داخل شربت ولرم (شربت هم داغ و خیلی سرد نباشه) انداختم . دمای شربت و حرارت خاگینه مهمه در اینکه خاگینه تون نرم خیلی نشه . اگه مثل من خیلی شیرین کلا دوست ندارین یه کم که موند از شربت بیرون بیارین نه اگه دوست دارین بیشتر شیرین بشه بزارین بیشتر بمونه . یه عده ممکنه به جای شربت از پودر قند و یا شیره انگور استفاده کنن و بعد از پخت روش بریزین . من همون خاگینه رو به این شکل دوست دارم البته کلا اهل شیرینی جات نیستم . اما خاگینه بدون شربت و یا این چیزها خالی بی مزه است و مزه ای نداره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛