eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمک نصف ق چ شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای کرم شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان) شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام اول هفته تون خوش و خرم دوستای گلم 🌷🌷 امروز اومدم با یه عذای خوشمزه ، که هم می تونید با نون و هم با برنج سرو کنید 😊🙂🤗. برای ۸ عدد کوفته (در حد کوچک) سینه مرغ و ران مرغ ۱ عدد (چرخ شده ۳۵۰ گرم) جعفری یا گشنیز خرد شده ۲ ق غ پیازچه خرد شده ۱ تا ۲ ق غ سیر ۲ حبه (یا پودر سیر) پیاز ۲ عدد آرد نخودچی ۱ ق غ نمک و فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ آلوچه ۷ ، ۸ عدد من از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کروم و چرخ کردم . پیاز رو رنده کردم و آب گرفتم ، سیر رو هم رنده کردم . گوشت مرغ و پیاز و سیر و پیازچه و جعفری و آرد نخودچی و نمک و فلفل و پاپریکا و زنجبیل رو با هم مخلوط کردم و ورز دادم . این ترکیب رو داخل یخچال یک ساعتی قرار دادم و بعد به اندازه یه نارنگی (سایز دل به خواه) برداشتم و توی دست قل دادم و گرد کردم کمی کوفته ها رو با روغن تفت دادم و بعد خارج کردم . داخل همون ظرف یک عدد پیاز خرد شده ریختم و تفت دادم ، زردچوبه و رب گوجه ریختم و تفت دادم و آب ریختم ، چند تا هم آلوچه رو از قبل خیسونده بودم و داخلش ریختم . نمک و فلفل و پاپریکا هم ریختم و کوفته ها رو داخلش قرار دادم و گذاشتم تا بپزه. آخر هم کمی زرشک رو تفت دادم و توی دیس روی کوفته ها ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها این فرنی طعمششش عالیهههه عالی بی شک هرکی بخوره خوشش میاد😍 شیر ۴ لیوان آرد گندم ۶ ق غ شکر ۶ ق غ وانیل نصف ق چ هل خیلی کم گلاب چند ق طرز تهیه : اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم ، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم ، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم(این کار برای این هست که آرد گوله نشه) بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه(اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)،بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین ، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقه ای هست بعضی ها بدون زعفران درست میکنن ، اما صد البته با زعفران عطر فوق العاده ای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین😍 ❌ و در آخر نکته ی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه❌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با اظهار دوستى، محبت استوار مى گردد. امام علی (ع) (غررالحکم) شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) نشاسته ذرت ۳ ق غ کره ۱ ق غ خامه صبحانه ۲ ق غ (خامه قنادی هم میشه و یا قابل حذف) پودر کاکائو ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ قهوه اسپرسو یا هر نوع قهوه دل خواه برای قهوه من اسپرسو استفاده کردم . شیر و نشاسته ذرت و شکر و پودر کاکائو و قهوه رو با هم مخلوط کردم . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه . آخر کار کره و وانیل ریختم . حرارت رو خاموش کردم و خامه ریختم و ترکیب کردم .(می تونید خامه نریزید) داخل ظرف ها لایه لایه از پودینگ و بیسکویت و کمی گردو استفاده کردم . می تونید بیسکویت نریزید ، می تونید بیسکویت رو کمی با شیر خیس کرد . میشه انواع مغزی داخلش ریخت . ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار دادم و آماده سرو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک جزو کیک هایی هست که میتونین بدون همزن برقی درست کنین. خیلی سریع و راحتم هست. من با قالب ۲۰ این کیک و پختم. آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم) پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه (۴۰ گرم) شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰ گرم) ( من ۲۰۰ گرم استفاده کردم) بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱/۸ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) اب داغ ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ گرم) شیر ولرم ۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) تخم مرغ ۲ عدد ابتدا کل مواد خشک ( آرد ، شکر، پودر کاکائو ، نمک و وانیل و بکینگ پودر ) مخلوط و الک کردم، وسط مواد خشک و یک حفره باز و تخم مرغ و شیر ولرم و روغن مایع و اضافه و با همزن دستی مخلوط کردم و آب داغ و در ۲ نوبت اضافه و کل مواد و مخلوط و در قالبی که با کره چرب کردم ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ( بستگی به فر داره) گذاشتم . گاناش شکلاتی: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و روی شعله متوسط گذاشتم تا کناره های خامه قل بزنه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای و به خامه اضافه کردم( مقدار خامه و شکلات باید یکسان باشه)چند ثانیه هم زدم و بعد شعله و خاموش کردم و کاملا مخلوط کردم تا شکلات آب شده و با خامه یکدست بشه و در یخچال گذاشتم تا کاملا سرد شده و بعد با همزن برقی زدم تا فرم بگیره( رنگ گاناش روشن میشه). و برای لا به لای کیک و تزیین میتونین استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها این فرنی طعمششش عالیهههه عالی بی شک هرکی بخوره خوشش میاد😍 شیر ۴ لیوان آرد گندم ۶ ق غ شکر ۶ ق غ وانیل نصف ق چ هل خیلی کم گلاب چند ق طرز تهیه : اول از همه نصف لیوان از مقدار شیرمون جدا میکنیم ، بقیه شیر رو داخل قابلمه رو اجاق میزاریم ، اون مقدارشیرمون رو با آرد حسابی قاطی میکنیم و بعد داخل شیر توی قابلمه میریزیم(این کار برای این هست که آرد گوله نشه) بعد هم میزنیم با سرعت بالا که آرد گوله نشه(اگه گوشت کوب برقی داشتین باهاش هم بزنین اگه نه با همزن دستی)،بعد وانیل و هل و شکر رو اضافه کنین و هم برنین ، زعفران غلیظ هم بزنین (سلیقه ای هست بعضی ها بدون زعفران درست میکنن ، اما صد البته با زعفران عطر فوق العاده ای میگیره) و یک دقیقه آخر گلاب بزنین و یکم هم بزنین و از رو اجاق وردارین و داخل ظروف سرو بریزین و با پودر پسته و پودر دارچین و گل سرخ میل کنین😍 ❌ و در آخر نکته ی کلیدی این فرنی اضافه کردن وانیل بود که با ترکیب هل و زعفران و گلاب بی نظیرش میکنه❌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دمی گوجه برای دمی گوجه من اول پیازروتفت میدم یکم که سبک شدسیب رمینی مکعبی ریزمیکنم به پیازاضافه کرده زیادنیازی نیست که سرخ بشه بعدگوشت چرخ شده رواضافه میکنم گوشت اختیاری هست میتونیدحذف کنیدیاازتیکهای مرغ استفاده کنید حالاگوجه رنده شده ویکمی رب (درصورت نیاز )،نمک وادویه هم میزنم وقتی موادباهم تفت خوردن وبه روغن افتادبرنج روبهش اضافه میکنیم برای مقدارآب من ازاین روش استفاده میکنم که ازروی سطح برنج به اندازه یک بندانگشت آب میریزم وقتی آب برنج خشک شدداخل قابلمه دیگه روغن میریزم داغ که شدازنان یاسیب زمینی برای تهدیگ استفاده میکنم بعدبرنجی که ازقبل اماده کرده بودم میریزم ودمکنی میزارم تابرنج دم بکشه این روش چون تهدیگ داره خیلی خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رستگار نمی شود مردمى که خشنودى مخلوق را در مقابل غضب خالق خریدند. امام حسین (ع) (تاربخ طبری) یه حلوای مجلسی و دوست داشتنی 😍😊 من حلوای آرد نخودچی درست کردم .می تونید جای از حلواهای دیگه مثل حلوای ساده و آرد گندم ، شیر ، هویج و ... استفاده کنید . آرد نخودچی یک لیوان (۱۵۰ گرم) آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۲ لیوان (۴۰۰ گرم) آب ۲ لیوان کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ تا ۴ ق غ روغن مایع ۴تا ۵ ق غ گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم اول بگم که کلا توی این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روغن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روغن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن . ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم ، تفت دادم. بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم ۱۰ دقیقه ای تفت دادم . آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هم بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه ) برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و جوش که زد از حرارت برداشتم . به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع . و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم . روی نون میکادو از حلوا که همون طور گرم هست ریختم و با کمک نایلون شروع به رول کردن ، کردم . در یخچال دو ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . بعد با چاقوی اره ای تیز برش دادم هر بار برش دادنی چاقو رو تمیز کردم . و در آخر روشون پودر پسته ریختم . نکات : همون طور که در ابتدا گفتم از حلوای دیگه هم جای حلوای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید ، فقط حلواتون رو زیادی سفت نکنید و روغن کم نریزید . حلوا رو گرم روی نون میکادو قرار بدید . قطر حلوا نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک نشه . برای این میزان حلوا من ۳ تا نان میکادو استفاده کردم و حدودا ۶۰ الی ۷۰ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به انجام رساندن نيكى بهتر از آغازيدن آن است . امام علی (ع) (غررالحکم) این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍 از تنقلات سالم 🤗 با چایی حسابی می چسبه 🙂😋 زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) کره ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ) آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر هل ۱/۲ ق چ برای مواد میانی خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما) پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ کره ۳۰ گرم دارچین ۱ ق چ پودر هل ۱ ق چ مواد به دمای محیط برسه . کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم ‌ زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .‌نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم . خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم . خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم . با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم . برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم . سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم . پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه . جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید ‌. سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید . برای من ۱۷ تا شیرینی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛