eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فینگر فود جذابتر از این اخه😍😋 فیله مرغ هویج پیاز پنیر چدار یا پنیر پیتزا شوید سس مایونز نمک،فلفل،پاپریکا نان لواش یا نون پیتا یا نون ترتیلا پیاز نگینی میکنیم و تفت میدیم بعد پاپریکا داخلش میریزیم و هویج بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کمی نرم بشه. فیله مرغ آبپز شده ریش ریش میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و ادویه هم بهش میزنیم و مواد بخوبی تفت میدیم. رو سطح نون سس میزنیم و مواد رو سطح نون میریزیم و شوید و پنیر هم روش میریزیم و بعد رول میکنیم و با چاقو برش میدیم،کف سینی کاغذ روغنی میذاریم و رول ها روش میذاریم و زرده تخم مرغ روش میزنیم و کنجد میپاشیم،داخل فر با دمای 170 و به مدت 10 دقیقه.😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد خمیر: ۲۵۰ گرم کره نرم (هم دمای محیط) ۱ عدد تخم مرغ ۱ لیوان پودر قند (۱۲۰ گرم) ۱ فنجان چایخوری روغن مایع (معادل نصف لیوان فرانسوی) ۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت (۸۰ گرم) ۱ ق چ وانیل شکری یا نوک ق چ وانیل ایرانی ۵ لیوان آرد (معادل ۶۵۰ گرم کنترل شده اضافه کنید) ۱ لیوان بادام پرک بو داده (۱۲۰ گرم) ۱ ق چ بکینگ پودر مواد رویه: ۱۸۰-۲۰۰ گرم شکلات سفید(آب شده به روش بن ماری) پودر نارگیل به میزان کافی طرز تهیه: ابتدا بادام های پرک خام را داخل تابه ای با حرارت کم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید دقت کنید نسوزد وقتی کمی تغییر رنگ داد از حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. همه مواد خمیر به غیر از بادام پرک و آرد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و خمیر را ورز دهید در آخر بادام پرک را اضافه کنید ورز دهید (خمیر نرم و لطیفی میباشد) از خمیر به اندازه های دلخواه جدا کنید و با دست گرد کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست و در فرهای گازی فقط با حرارت پایین (کنترل شده) حدود ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید. بخشی از شیرینی های خنک شده را اول داخل شکلات سفید بزنید و با کمک چنگال این کار را انجام دهید و شکلات اضافی اش را بگیرید سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید و‌ وقتی شکلات سفت شد مقداری از شکلات آب شده را داخل کیسه فریزر بریزید و سرش را نازک برش بزنید و مثل عکس روی شیرینی ها را تزیین کنید و بخشی دیگر از شیرینی ها را ابتدا داخل شکلات فرو کنید و شکلات اضافی اش را بگیرید و بعد داخل پودر نارگیل بغلتانید میتوانید برای تزیین روی شیرینی کمی شکلات سفید روی شیرینی ها بریزید و یک عدد بادام با پوست و کمی بادام خرد شده هم روی شکلات سفید فیکس کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درهاى آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد. پیامبر اکرم (ص) (بحارالانوار) سلام از کیک های دوست داشتنی ، با عطر و طعم بی نظیر ، این کیک هر زمانی عالیه چه برای مناسبت ها و مهمانی ها ، چه برای این روزها و سر سفره افطار 😍🤗. تخم مرغ ۴ عدد آرد ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان) روغن مایع ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) ماست ۲۵۰ گرم(۱ لیوان)( ترش نباشه) بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر هل ۱/۴ ق چ برای شربت آب ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن ۳ دقیقه زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری ۳۰ ثانیه با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .پودر هل رو هم اضافه کردم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل موادم ریختم و ترکیب کردم. ظرف من ۲۲ در ۲۲ سانت هست ،توش کاغذ روغنی انداختم ،موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم . بعد برای اینکه روی کیکم خوشرنگ بشه ،یکی دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کردم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتید توی شربت می تونید هل هم بریزید. بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم ، کمی از دما افتاد از قالب خارج کاغذ روغنی رو کندم و بعد روی توری قرار دادم تا خنک بشه . و بعد از خنک شدن مجدد داخل ظرفش قرار دادم و با چاقو برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . پ.ن : بدون فر به راحتی داخل تابه روی گاز و یا فر دست ساز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است. امام علی (ع) (غررالحکم) سلام با یه نون خوشمزه و عالی و مقوی اومدم 🤗😋😊 برای افطار گزینه عالی عالیه 😍🤗 تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۲۵۰ گرم (یک لیوان) پودر خمیر مایه ۷ گرم (حدود ۱.۵ ق م) شکر ۱ تا ۲ ق غ روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان) مواد میانی :خرما ۲۰ عدد /گردو ۴ ، ۵ ق غ /دارچین ۱/۲ ق چ /زنجبیل ۱/۲ ق چ/گلاب ۱ تا ۲ ق غ داخل شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و ترکیب کردم ، درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتر تخم مرغ رو کمی زدم از لختگی در بیاد ، روغن مایع ، شکر ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و ترکیب کردم . آرد الک شده روکم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو ورز دادم . ده دقیقه با دست ورز بخوره یا یکی دو دقیقه با دست ، سه دقیقه با دستگاه زده بشه . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک ، یک و نیم ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . برای مواد میانی خرما رو پوست گرفتم و هسته جدا کردم و له کردم . گردو رو ریز کردم و داخلش ریختم ، پودر دارجین و زنجبیل و گلاب اضافه کردم و ترکیب کردم . خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . با وردنه خمیر روروی صفحه کار پهن کردم و به شکل مستطیل در آوردم . از مواد میانی روی خمیر قرار دادم و یکدست پهن کردم و بعد با دقت رول کردم . کناره ها رو گرفتم و بعد برش دادم و داخل سینی با فاصله از هم چیدم .روش رو پوشوندم ، ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد استراحت برای رومال ، زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم . سینی رو داخل فر ۱۹۰ که از پیش گرم شده حدود ۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم .ظرف حاوی آب هم داخل فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم . برای من حدود ۲۰ عدد شد . پ.ن : بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز میشه درست کرد . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
انسان به گفتارش سنجیده و به رفتارش ارزشگذاری می شود. بنابراین، چیزی بگو که گرانپایه و کاری بکن که گرانبها باشد. امام علی (ع) یه غذا از خطه اورمیه 😊 من اورمیه ای نیستم ولی این خورش رو هم قبلا درست کرده بودم و خوشم اومده بود 😊 این بار براتون فیلم گرفتم برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم بادمجان ۲ عدد لوبیا چیتی ۱ پیمانه سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ ق غ غوره ۱ تا ۲ ق غ به پیاز رو خرد کردم و با روغن تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . لوبیا رو هم از شب قبل خیس کرده بودم ، آبش رو خالی کردم و اضافه کردم ، یه مقدار آب ریختم ، گذاشتم بپزه . بادمجان ها رو پوست کندم و برش دادم و روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب یک ساعت گذاشتم یا می تونید نیم ساعت داخل آب نمک قرار بدید. بعد با روغن سرخش کردم . در تابه رو گذاشتم که کمتر هم روعن مصرف میشه . یک سری افراد بادمجان رو بعد از پخت آب و رب گوجه می ریزند و میزارند بپزه و بعضی ها سرخ کرده در این خورش استفاده می کنند ‌. سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخ کردم . رب رو هم توی کمی روغن تفت دادم ، غوره رو اضافه کردم و تفت دادم و اواخر پخت اضافه کردم. گوجه رو هم از وسط نصف کردم و ده دقیقه آخر پخت اضافه کردم و کمی نمک ریختم . موقعیت سرو خورش رو ریختم و روش بادمجان ها و سیب زمینی ها رو ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام شیرینی امروزمون هم مقویه هم فر نمیخواد هم فقط سه تا ماده است که هر جایی پیدا میشه .😍 برای من که حس نوستالژی داره:) مواد لازم : به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام باید باشه من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم گلاب ۲-۳ ق غ در حدی که خمیری شکل شه. پودر قند رو روی پودر بادام الک کنید و مخلوط کنید. بعد داخل غذاساز یا خردکن ریخته و چند پالس بزنید حواستون باشه زیاد نزنید که به روغن بیفته. حین کار زیر و رو هم بکنید بعد به مواد دو تا سه ق غ و کم کم گلاب بزنید تا حالت خمیری شه حواستون باشه که رنگ خوراکی مایع هم کمی شل میکنه خمیر رو پس گلاب زیاد نزنید. بعد خمیر رو به چند بخش تقسیم کرده و بهش رنگ خوراکی یا زعفران غلیظ بزنید . خیلی کم ورز بدید و رنگ رو پخش کنید ورز دادن زیاد باعث میشه خمیر روغن بیفته. بعد از خلال پسته و بادوم و ترافل برای میوه ها استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدود ۲ الی ۳ بشقاب قورمه سبزی: یک الی دو عدد پیاز خلالی و یا نگینی شده مقداری قارچ کوچک(تعداد بسته به ذائقه) می توانید از سویای درشت خیس و مرینیت شده هم استفاده کنید. زردچوبه ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم سبزی قورمه سبزی سرخ شده سبزی قورمه سبزی شامل:تره،جعفری،گشنیز و شنبلیه از شنبلیله زیاد استفاده نشود چون تلخ می کند. در شهرهای مختلف ایران بسته به ذائقه از سبزی های متفاوت استفاده می شود. معمولا در سبزی خورشت قورمه سبزی بیشترین مقدار از تره، سپس جعفری،نصف جعفری از گشنیز و مقدار خیلی کمی از شنبلیله استفاده می‎شود. من از سبزی قورمه سبزی آماده برند کامچین استفاده کردم که خیلی خوب بود. مقدار با لیوان:یک و نیم الی دو لیوان سبزی سرخ شده سه چهارم پیمانه لوبیا قرمز از شب قبل خیس سپس نیم پز می کنیم‌. آب لیمو تازه یا لیمو امانی سوراخ شده من آب لیمو رو ترجیح میدم و اینکه داخل ادویه ی قورمه سبزی از پودر لیمو امانی استفاده می شود و طعم کافی می دهد‌. نمک ادویه ی قورمه سبزی(به دلخواه) پیاز را با روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. قارچ+زردچوبه را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه تفت می دهیم. سبزی سرخ شده را اضافه و دوباره مقداری تفت می دهیم. اگر سبزی زیاد تفت بخوره تلخ می شه اما اگر هم کم تفت بخوره خورشتون خوشرنگ نمیشه. لوبیا قرمز نیم پز شده را اضافه و مخلوط می کنیم سپس آب می ریزیم. اجازه می دهیم مواد بپزند و خورش جا بیافتد. ۲۰ دقیقه ی آخر پخت خورش آب لیمو یا لیمو عمانی+نمک+ادویه ی قورمه سبزی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش ۲۰ دقیقه ی دیگر جا بیافتد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن . برای ۳ تا ۴ نفر سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا ۴۰۰ گرم گوشت ۴۰۰ گرم برنج ۳ تا ۴ پیمانه ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم ) نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم سیر در صورت دلخواه یه حبه پیاز ۱ عدد برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم . برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکش‌کردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم . در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه . برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم ۴ تا ۵ ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 . اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🥚تخم مرغ: ۱عدد 🍚شکر دانه ریز: ۱لیوان چایخوری 🧉روغن: نصف لیوان 🥡نشاسته (گندم / ذرت):نصف لیوان 🍫کاکائو: ۲قاشق غذاخوری 🌰فندق: نصف فنجان 🍬شکلات چیپسی:نصف لیوان 🍙بکینگ پودر:۱ بسته 🥡وانیل:۱ بسته 🍚آرد:به اندازه نیاز تخم مرغ ، روغن و شکر رو داخل ظرفی باهم مخلوط میکنیم نشاسته ، کاکائو ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم ارد رو هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسبی به دست بیاد. شکلات و فندق رو اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم بدون اینکه خیلی له بشه. خمیر رو به قسمت های کوچیک تقسیم میکنیم و بهشون حالت میدیم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی هارو داخلش قرار میدیم و بعدم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا ترک بخورند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: آرد===۱پیمانه روغن===یک چهارم پیمانه ماست===یک چهارم پیمانه گلاب===۱-۲ ق غ پودر قند===حدود ۷۰گرم پودر گردو یا پسته===حدود ۷۰گرم نکته: گلاب زیاد نزنید که مواد میانی شل بشه و از قطاب بیرون بزنه حتما بذارید کاملا خنک بشن و بعد بهشون پودر قند بزنید از ماست شیرین حتما استفاده بشه که رو طعمش تاثیر داره سعی کنید از ماست شل استفاده نکنید و ترجیحا ماست همزده مثل سون نباشه برای موادمیانی میتونید هل و دارچین هم اضافه کنید که من به خاطر بچه ها که دوست ندارند اضافه نکردم این مواد دقیقا۱۰ عدد قطاب میده به شما میتونید در یخچال نگه دارید تا تازه بمونه ولی مواد خراب شدنی نداره و میتونید برای دو سه روز در دمای محیط که گرم نباشه زیاد قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یه غذای متفاوت و فوری آماده کردیم که پیشنهاد میکنم حتما تا آخر ببینید🥰😍 ۴ عدد تخم مرغ، یک قاشق چ نمک ، نصف پیمانه روغن مایع ، یک پیمانه شیر و ۱ ق چ بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید دو پیمانه آرد به مواد اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید تا یکدست بشه خب حالا کمی پیاز سرخ شده، گوجه فرنگی، سوسیس یا گوشت چرخ کرده ، زیتون، خیارشور ، و چند برگ جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، مقداری پنیرسفید خردشده رو هم داخلش بریزید و همه مواد رو باهم مخلوط کنید . کف قالب رو یه کاغذ روغنی بذارید و ترکیب آماده شده رو داخلش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء شانزدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.95M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر كس با زشتىِ سبكسرى تو را خشمگين كرد تو با زيبايى بردبارى او را به خشم آور. امام علی (ع) (عیون الحکم) شیرینی محبوب خیلی ها مثل من 😊 تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۱۰۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان) شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) عسل ۱ ق غ آب جوش ۱ ق غ وانیل نوک قاشق خامه فرم گرفته ۵۰۰ گرم زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کردم . زرده رو همراه با شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ بشه . عسل و آب جوش رو هم اضافه کردم . عسل به خاطر خوش رنگ شدن رولت هست و قابل حذف هستش . سفیده رو با همزن اون قدر زدم تا فرم بکیره طوری که کاسه رو برگردونیم چیزی بیرون نریزه . سفیده رو به زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . آرد رو ۳ بار الک کردم و بعد داخل مواد ریختم و با لیسک به صورت دورانی هم زدم . کف سینی را چرب کردم و روی اون کاغذ روغنی انداختم و روی اون رو هم کمی چرب کردم. سایز سینی ۳۰ در ۴۰ هستش . مواد رو ریختم به طور کاملا یکسان همه جا پخش بشه اگر یه جا کم مواد باشه و جایی زیاد رولت به طور یکنواخت پخش نشه هم ممکنه خشک بشه و هم موقع رول ترک برداره . سینی رو هم روی سطح کار یکی دوبار کوبیدم تا حباب های اضافی خارج بشه و یکدست همه جا پخش بشه . فر از یه ربع قبل گرم کردم دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم . من کمی گریل را هم روشن کردم . اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه . از اونجایی که دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنین . بعد از پخت ، بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه حتما نیازی نیست که سینی بالایی روی سینی پایینی چفت بشه. نان رولت بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و با پارچه رول کردم و کمی در یخچال قرار می دادم . بعد به آرامی باز کردم و خامه فرم گرفته زدم، به طور یکنواخت بزنید ، به آرامی رول کردم . به دلخواه یه کم روش خامه و پودر کاکائو الک کردم . داخل یخچال قرار دادم حداقل ۴ ساعتی بمونه . کمی بیشتر بمونه بهتر تا راحت برش بخوره . : از خامه قنادی استفاده کردم .می گیرم و میزارم فریزر هر وقت بخوام هر مقدار از فریزر بیرون میارم و یخش که باز شد اما هنوز یخمکیه با همزن برقی ۵ دقیقه می زنم فرم بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛