eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان گلم یه نون لطیف و خوشمزه و عالی 😍 می تونید هر چیزدلخواه جز کشمش داخل این نون استفاده کنید . تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا ۴۰۰ گرم ( حدودا دو و دو سوم لیوان) آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) کره ۵۰ گرم ( می تونید جاش همین میزان روعن مایع بریزید) کشمش ۳ تا ۴ ق غ داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه ای تخم مرغ ، کره نرم ، شیر ولرم و مابقی شکر رو ریختم و مخلوط کردم .خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و شروع کردم به ورز دادن خمیر ، میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز دادم . داخل طرفی که کمی چرب کردم خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم. بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . کشمش رو شستم و خشک کردم و به خمیر اضافه کردم و مخلوط کردم .من خمیر رو ۹ قسمت کردم .داخل قالب گردبه قطر ۲۳ سانت کاغذ روغنی انداختم .این چونه ها رو به شکل دلخواه داخل قالب چیدم .نحوه شکل دادن ، طرح دادن و گداشتن قالب کاملا اختیاری هستش ، شما هر طور دوست دارید می تونید شکل بدید . روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه . برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال زدم ، زعفران غلیظ و ۱ ق م خامه یا ماست ریختم و ترکیب کردم و روی خمیر رومال زدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم .ظرف حاوی آب داخل فر به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون قرار دادم .طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم .تا زمانی که رویه نون داره تغییر رنگ میده و برای خوش رنگ شدن رویه میشه گریل رو آخر کار یکی دو دقیقه روشن کرد . بعد از پخت از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم که گرمیش بره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستوری که میدم به اندازه ای ست که من درست کردم میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید 🙂 ویا بیشتر مواد رو دو برابر کنید سینه مرغ یک عدد خیار شور چهار عدد پیازچه یک لیوان سرخالی جعفری نصف لیوان گردو خرد شده دو سوم لیوان سس مایونز یک لیوان پر شاید کمی بیشتر ماست خامه ای نصف لیوان نان تست بیست عدد سینه مرغ رو خوب شسته وچند تکه کنید وبا کمی آب ویک عدد پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه بزارید بپزه بعد از پختن ریش ریش کنید من با قیچی آشپزخانه خرد کردم خیار شور پیازچه وجعفری رو خرد وهمراه گردوی خرد شده نصف ماست خامه ای وسس مایونز رو به سینه مرغ اضافه کنید کمی نمک وفلفل واب لیمو بزنید سپس کل مواد رو با هم قاطی کنید آگه دیدید موادتون سفته چند قاشق از آب مرغ بریزید(من زدم ) کناره های برشته نان تست رو بگیرید کف قالبت نایلون فریزیر بزارید ونان تست ها رو روش بچینید( مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنید ) قسمت اول رو نان تست های چیده شده بریزید وبا پست قاشق یا کارتر صاف کنید ودوباره نان تست سپس نصف دیگر مواد رو ردیف دوم نان تستا بریزید و روشو صاف کنید ردیف آخر نان تست رو میچینم وبا کف دست کمی فشار میدیم تا بهم بچسپن بزارید یخچال حدود نیم ساعت سپس برگردونید تو سینی وباقی سس رو روش بریزید وصاف کنید تو هرقالبی که دوست دارید میتونید درست کنید قالب کمربندی هم عالیه آگه قالب نداشتید از ظرف پیرکس استفاده کنید.کف نایلون فریزیر چرب کردن نمیخواد . سپس بر می دانید رو ظرف مورد نظر وبه سلیقه خودتون تزیین کنید. عزیزان حتما از ماست خامه ای استفاده کنید ماستهای دیگه آب میاندازن ونون رو خیس میکنند آگه دوست دارید رژیمی درست کنید بیشترش ماست باشه خوشمزه گیش به اینه پره سسه وپرکالری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ: ۱.۴ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد هویج: ۱ عدد آلوبخارا: ۱۷ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زعفران دمکرده: به مقدار لازم آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز ها را رنده می کنیم. مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم. مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم. پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد. برای سرخ کردن مرغ ها، ابتدا روغن زیاد بریزید و در ادامه برای پخت روغن اضافه را بردارید. هویج ها را ضخیم تر برش بزنید و آلو ها را چند دقیقه قبل تفت دادن خیس کنید. این غذا را هم می توانید با برنج و یا بصورت خوراک با نون سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سوپ های خییییلی خوشمزه ، سبک و عالی😍🤗 ، از سوپ های رستورانی و شبیه سوپ شیر تقریبا هستش . این سوپ ، معمولا داخلش گوشت و مرغ ریخته نمیشه ، اما اگرخودتون دوست دارید می تونید بریزید . برای ۳ نفر قارچ ۱۵۰ گرم (حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد) پیاز یک عدد سیر یا پودر سیر ( در صورت تمایل) هویج ۱ تا ۲ عدد (در صورت تمایل) آب مرغ ۲ لیوان شیر ۲ لیوان کره ۱ ق غ آرد ۲ ق غ خامه ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل) جعفری ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل) نمک و فلفل به میزان لازم پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه . هویج رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم . می تونید هویج هم نریزید . کره رو اضافه کردم . قارچ رو خرد کردن و داخلش ریختم . تفت دادم . آرد رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . آب مرغ رو اضافه کردم . اگر آب مرغ ندارید می تونید عصاره مرغ رو داخل آب حل کنید و داخلش بریزید . نمک و فلفل هم ریختم . فقط اگر عصاره ریختید نمک رو حواستون باشه چون عصاره ها نمک دارند . شیر رو هم ریختم و مدام هم زدم تا بجوشه . بعد در ظرف رو نیمه باز قرار دادم تا بپزه و جا بیفته . هر از چند گاهی هم هم زدم . آخر هم کمی جعفری و همچنین خامه رو با کمی از مواد مخلوط کردم و داخلش ریختم . بعد از اضافه کردن خامه سوپ نجوشه و از حرارت بردارید . ریختن خامه دل به خواهی هستش . می تونید داخل این سوپ نخودفرنگی و یا سبزیجات دلخواه هم بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر قند.....۶۰ گرم کره....۱۰۰گرم زرده تخم مرغ.....۱عدد زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری وانیل ارد.....۱۶۰ گرم طرز تهیه: کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی می‌شود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در خوبی پیرو باشی ، بهتر از آن است که در بدی پیشوا باشی . امام علی (ع) (غررالحکم) یه پنکیک نرم و لطیف ، که این بار من داخلش آب پرتقال ریختم و چه قدر هم خوشمزه و لطیف میشه 😊 تخم مرغ ۱ عدد شکر ۴۰ گرم ( ۲ ق غ) روغن مایع ۲۰ گرم( ۲ ق غ) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) رنده پوست پرتقال ۱ ق چ ( یا وانیل ۱/۴ ق چ) دو عدد پرتقال رو برش دادم و آب پرتقال رو گرفتم . به نصف لیوان آب پرتقال نیاز دارم . تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی ۲ ، ۳ دقیقه زدم .پوست رویه نارنجی پرتقال رو رنده کردم و اضافه کردم ، روغن مایع ، شیر و آب پرتقال رو هم ریختم و ترکیب کردم ‌. آرد سفید و بیکینگ پودر رو هم الک کردم و اضافه کردم و ترکیب کردم . تابه ای رو روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم . به اندازه یه ملاقه از مواد کف تابه ریختم . وقتی شروع کرد به زدن حباب های ریز برش گردوندم تا طرف دیگه هم حدود یکی دو دقیقه بپزه. پ.ن : می تونید آب پرتقال نریزید و اگر ساده بخواید جاش شیر بریزید . برای من ۶ عدد پنکیک شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوش اخلاقى روزى ها را زياد مى كند و ميان دوستان انس و الفت پديد مى آورد. امام علی (ع) (غررالحکم) کاپ کیک با کرم عالی و خوشمزه به عنوان عصرونه و میان وعده برای دلبندانتون می تونید درست کنید 🌹 تخم مرغ ۲ عدد شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان) شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) برای کرم شیر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) شکر ۴۰ گرم (۲ ق غ) کره ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ اول کرم رو درست کردم . شیر و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه . آخر کار وانیل و کره رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم . روی کرم رو پوشوندم و گذاشتم که از دما بیفته . برای کیک ، تخم مرغ و شکر رو با همزن سه تا چهار دقیقه زدم ، وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو ریختم و یک دقیقه زدم . آرد سفید و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و سه بار الک کردم . کم کم به مواد اضافه کردم و ترکیب کردم . داخل قالب از مواد ریختم ، طوری که جا برای ریختن کرم و پف هم گذاشتم . قیف رو در قیف یکبار مصرف ریختم و روی مواد طرح دل خواه زدم . من دو طرح ضربدری و دایره وار زدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . پ.ن : در این سایز حدود ۱۴ عدد برای من کاپ کیک شد . بدون فر داخل فر دست ساز روی گاز می تونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سه خصلت موجب دوستى است: خوش‌خویى، مهربانى و فروتنى. امام علی (ع) (غررالحکم) بمب انرژی 😍 یه ترکیب فوق العاده 🤗😋 این ترکیب خرمایی در هر لحظه و هر زمان بی نظیره ، این روزها هم سر سفره افطار که چه شود 😋😍 خرما ۳۵۰ گرم (۴۰ عدد) کره ۳۰ گرم پودر دادچین ۱ ق چ مغزیجات دل خواه (من از ۴ تا ۵ ق غ مغزی گردو ،بادام و پسته و ۲ ق غ پودر نارگیل و ۲ ق غ کنجد استفاده کردم) پوست و هسته خرما رو جدا کردم . برای راحت گرفتن پوست میشه داخل آب ولرم انداخت . بعد خرما رو له کردم . میزان خرمای له شده برای من ۲۰۰ گرم شد . کره رو آب کردم و مغزی رو با کره کمی تفت دادم ، خرمای له شده بدون پویت و هسته رو هم ریختم و با مغزی تفت دادم . پودر نارگیل و کنجد و پودر دارچین ریختم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم . برای شکل دادن بهش می تونید وقتی که یک کم از دما افتاد طوری که دست رو نسوزونه ازش گوله هایی بردارید و به شکل توپک درست کنید . می تونید داخل یک ظرف بریزید . من کف ظرف کیسه فریزر انداختم و مواد رو گرم یکدست پخش کردم و ۲ ساعت یخچال گذاشتم و با چاقوی تیز برش دادم . پ.ن : داخل این ترکیب می تونید از ارده ، زنجبیل هم استفاده کنید . نوع مغزی ها و میزانش کاملا بسته به علاقه شما داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🦐🧅دوپیازه میگو🧅🦐 یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی کشور عزیزمون که امروز قراره با هم درستش کنیم😍 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 میگو پاک کرده ۵۰۰ گرم (حدودا ۱ کیلو پاک نکرده) رب گوجه ۱ ق غ پیاز درشت ۱ عدد دارچین ۱ ق چ، زردچوبه ۱/۵ ق چ، فلفل قرمز و نمک مقدار لازم چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣پیاز و نگینی یا خلال خرد کن و سرخ کن تا طلایی شه بعد میگو اضافه کن و بذار رو شعله متوسط بعد ۱ ق چ دارچین اضافه کن و ۱۵ دقیقه تفت بده تا آب میگو یکم گرفته شه 2️⃣بعد ۱/۵ ق چ زردچوبه و نمک و فلفل قرمز اضافه کن و وسط ماهیتابه باز کن و ۱ ق غ رب بریز و بذار یکم سرخ بشه 3️⃣بعد میگو و با رب ها قاطی کن و بذار باشعله خیلی کم تو ماهیتابه در نیم باز ۱۵ دقیقه بپزه ✅✅✅با برنج سفید و سیب زمینی سرخ کرده و سبزی خوردن نوش جان کن 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# فینگر فود مواد لازم: سیب زمینی متوسط ۳ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده ۲ قاشق ادویه (نمک فلفل پودر سیر) ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طبقه اول: كيك شكلاتي خورد شده براى پايه طبقه دوم: دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي) يك ليوان شير سرد يك عدد خامه صبحانه چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي ) نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم همه اينا با هم ميكس ميكنيم طبقه سوم: صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم و روش ميريزيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد تخم مرغ ومخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه ومخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا بخورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز داده طبق فیلم خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی رابگیرید که باعث سفتی نان می شه خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد وروی سطح کاربرگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 را کاغذ کف ودیواره انداخته نیاز به چرب کردن نداره توی ظرف چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده ودرفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗🎗آموزش ویدیویی🎗🎗 آب ۱ چهارم پیمانه آبلیمو ۱ چهارم پیمانه شکر ۳ چهارم پیمانه نشاسته ذرت ۲ ق س اسانس و رنگ دلخواه 🔴دوستان بهتره برای تزیین کیک به شکل حرفه ایی از بریلو حاضری استفاده کنید ,بریلو حاضری تو لوازم قنادیها با قیمت مناسب فروخته میشه ,خونگیش هر کاری کنی به کیفیت بیرون در نمیاد ,این ژله رو برای تزیین شیرینی وتزیین دسر می تونید استفاده کنید,این آموزش برای دوستانی که دسترسی برای تهیه ژله بریلو حاضری ندارن می تونه گزینه خوبی باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛