eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. شربت: شکر ۱ پیمانه(۲۰۰گرم) اب ۱پیمانه (۲۲۰ گرم) پودر هل ۱/۴ ق چ زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) 👈شکر واب را درون ظرفی بریزید وروی حرارت خیلی ملاایم گاز بگذارید کمی هم بزنید ،اجازه دهید تا شکر حل شود( من ۱/۸ ق چ جوهر لیمو هم اضافه کردم) وشربت حدود ۱۰ دقیقه ریز جوش بجوشد با شعله کم، در نهایت زعفران ،پودر هل وگلاب را اضافه کنید وپس از یکی دو جوش شعله را خاموش کنید 🛑(شربت در حد کمی قوام آمده باشه،نه خیلی شل وابکی هست نه غلیظ) شربت را کنار بگذارید تا خنک شود، غلظت شربت وقتی شعله را خاموش کردم داخل فیلم مشخصه،در حدی هست که خیلی ابکی نیست وگرنه نمیخواییم غلیظ هم بشه) . مواد میانی: پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده ۲/۳پیمانه پودر هل ۱/۲ ق چ 👈همه مواد را باهم مخلوط کنید وکنار بگذارید . کیک: تخم مرغ درشت ۴ عدد شکر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم) پودر هل ۱/۲ ق چ روغن مایع ۱ پیمانه سرخالی (۱۶۰ گرم) ماست سفت وشیرین ۱پیمانه (۲۵۰ گرم) ارد ۲ پیمانه (۳۰۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق م (۱۰گرم) 👈تخم مرغ ،شکر وپودر هل را با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس روغن مایع و ماست را از کنار ظرف اضافه ودر حد کمی مخلوط کنید در نهایت ارد وبیکینگ پودر الک شده را کم کم بیفزایید و مایه کیک را با لیسک یکدست کنید . نصف مایه کیک را درون قالب بریزید سپس مواد میانی را روی آن پخش کنید ومابقی مایه کیک خوب صاف ویکدست کنید کیک را در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۴۰ دقیقه بپزید روی کیک را نیز کمی گریل کنید پس از پخت و خنک شدن کیک را برگردانید کاغذ ان را جدا کنید دوباره درون همان قالب قرار دهید، برش بزنید وشربت خنک را روی آن بریزید سلفون بکشید و چندین ساعت در یخچال استراحت دهید تا شربت به خورد کیک رود کیک هر چه بیشتر بمونه خوش طعم تر خواهد شد 👇 شربت خنک کیک ولرم رو به خنک(کیک کمی دما داشته باشه) قالب : مربع ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۲۰ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍋 ۱_استفاده از شیرینی برای رفع ترش شدن غذا به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید. توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید ۲_استفاده از سبزیجات برای از بین بردن ترشی غذا اگر سوپ یا خورشت شما ترش شده است و در آن سبزیجات و سیب زمینی دارد، از مقداری سیب زمینی و سبزیجات دیگر برای از بین بردن ترشی غذا استفاده کنید ۳_برای رفع ترش شدن غذا از مقداری چربی استفاده کنید از مقداری چربی برای کاهش ترشی غذا یا خورشت استفاده کنید این چربی می تواند شامل انواع روغن مانند دنبه و روغن زیتون و مقداری خامه باشد. ۴_جوش شیرین برای رفع ترش شدن غذا روش دیگر برای رفع ترش شدن خورشت و غذا این است که از مقدار خیلی کم جوش شیرین استفاده کنید. اما این مقدر باید خیلی خیلی کم باشد چون جوش شیرین ضرر دارد. ۵_نمک برای رفع ترش شدن غذا نمک میتواند ترشی غذا را کاهش دهد، اگر غذا یا خورشتتان هنوز نمک زیاد نزدید و شور نمی شود، برای رفع ترشی غذا مقداری نمک به خورشت اضافه کنید تا ترشی غذا کم شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌶 ۱_یک اسید اضافه کنید: با توجه به میزان غذا و تندی غذای خود، کمی آب لیمو ترش یا سرکه یا گوجه فرنگی را به غذا اضافه کنید. بهتر است کم کم اینکار را انجام دهید تا غذا ترش نشود. اجازه دهید آبلیمو یا سرکه‌ای که اضافه کردید یک دقیقه داخل خورشت بجوشد؛ بعد خورشت را بچشید. اگر بازهم نیاز بود دوباره آبلیمو اضافه کنید. با این روش خیلی سریع تندی غذا از بین می رود. مقداری گوجه هم اگر با غذای شما سازگار است اضافه کنید. ۲_از لبنیات استفاده کنید لبنیات مانند شیر، ماست یا خامه می تواند تا حد زیادی تندی غذا را از بین ببرد در صورتیکه غذای شما با این مواد سازگار است مقدار به غذاتون اضافه کنید. ۳_از یک شیرین کننده استفاده کنید: اضافه کردن مقدار خیلی کم شکر هم می تواند تندی غذا را کم کند. فقط کم کم شکر اضافه کنید و بعد از تست کردن اگر لازم است دوباره شکر اضافه کنید که طعم غذای شما خراب نشود. ۴_از سبزیجات و کربن هیدرات ها استفاده کنید: اگر سوپ یا خورشت تند شده می توانید مقدار سیب زمینی ، برنج یا آرد گندم و … به خورشت و سوپ خود اضافه کنید تا تندی غذا را کم کند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردنه حیران اردبیل ‌ مواد لازم : نخود 1/3 پیمانه برنج نیم دانه معطر ایرانی 1/2 پیمانه سبزی خرد شده شامل گشنیز، تره، شوید 300 گرم دوغ 3 لیتر ماست 2 ملاقه سیر 1 بوته نمک و فلفل سفید ‌ ‌ ‌ طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید. سپس نخود را با آب و یک قاشق شکر بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. برنج را برای دو تا سه ساعت خیس کنید. یک بوته سیر را خرد یا رنده یا چرخ کنید. ماست را در قابلمه بریزید و چند ملاقه از دوغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست یکدست شود، سپس بقیه دوغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدست شود. برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانیکه دوغ به نقطه جوش برسد. حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد تا دوغ به جوش آید و در تمام این مدت باید بی وقفه هم بزنید تا دوغ بریده نشود و طعم و ظاهر بدی به آش ندهد. زمانیکه دوغ به جوش آمد و برنج کاملا شکفته شده بود، سیر خام را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا سیر بپزد. سبزی خرد شده را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سبزی نیز بپزد. در آخر نخود پخته را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و آش را به صورت داغ سرو کنید. برای سرو میتوانید از کمی نعناء داغ و سیرداغ استفاده کنید. پ.ن: در برخی مناطق به آش دوغ، گوشت قلقلی اضافه میکنند، میتوانید 200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کنید و بعد از پخت سیر به آش اضافه کنید و زمان بدهید تا گوشت پخته شود، زمانیکه گوشت ها بپزند به سطح آش می آیند و میتوانید بقیه مراحل را ادامه دهید. پ.ن: عطر و مزه این آش به سیر است میتوانید مقدار سیر را بیشتر کنید. پ.ن: میتوانید برنج را با دو لیوان آب روی شعله زیاد قرار دهید تا برنج بپزد و شکفته شود سپس برنج را به دوغی که به نقطه جوش رسیده اضافه کنید. پ.ن: برای جلوگیری از بریدن دوغ، یک تخم مرغ و یک قاشق آرد به دوغ اضافه و مخلوط میکنند، من از این روش استفاده نکردم، ماست و هم زدن مداوم از بریدن دوغ جلوگیری میکند و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ جو قرمز😋 پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم: گوجه فرنگی: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد کوچک هویج: ۱ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری . بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست. دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه. اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید. روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این تعداد مواد لازم : سیب زمینی متوسط پخته سه عدد مرغ پخته شده ( بچه ها هر چی بیشتر بریزید خوشمزه تر میشه من یه تیکه مغز رون استفاده کردم ) هویج کوچک یک عدد خام پیاز یک عدد رنده شده تخم مرغ یک عدد نمک زردچوبه پودر سیر ادویه کاری پودر آویشن پودر سوخواری اسپایسی دو قاشق غذاخوری ( میتونید ساده بزنید یا اصلا حذفش کنید ولی باشه معرکه میشه ) طرز تهیه : بچه ها من معمولا سیب زمینی و پوست میگیرم دو تیکه میکنم میندازم تو قابلمه روش آب میریزم اندازه یک لیوان در قابلمه رو میبندم میزارم بپزه بعد اینکه آبش کشیده شد و سیب زمینیها پخت با گوشت کوب میکوبم میزارم خنک بشه اگه چند ساعت قبل اینکار و کنیم خیلی بهتره سیب زمینی خوب خنک بشه روغن کمتری جذب میکنه . بعد خنک شدن هویج و رنده کردم و اضافه کردم مرغ پخته رو ریش ریش کردم اضافه کردم بعدم پیاز و رنده کردم اضافه کردم و ادویه ها رو و پودر سوخاریم زدم و همه رو با هم اول مخلوط کردم بعد تخم مرغ زدم و ورز دارم و بعدم با دست ورز دادم و تو روغن داغ سرخ کردم . مرغم با پیاز پختما امیدوارم دوست داشته باشید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافل شکلاتی👌 ‌ مواد لازم:👇 کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید) پودرخامه شکلاتی یک بسته‌ شیر یک لیوان شکلات نارگیلی بنماری شده: ۲۰۰ گرم گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل:👇 شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت ‌ طرز تهیه:👇 کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. روی اجاق،شکلات نارگیلی رو بنماری میکنیم تا ذوب بشه. شیر و پودر خامه رو در ظرف دیگه مخلوط میکنیم و باهمزن میزنیم.وبعد به ظرف کیک پودرشده اضافه میکنیم.شکلات ذوب شده رو هم اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. داخل قالب مستطیل و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. 📍چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛