eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
همیشه که نباید گوشت با سبزی سبزی بخورید هم می شود غذای خوشمزه درست کرد کوکوی کدو یکی از همون غذاهاست👌🏼 خیلی راحت و خوشمزه است،درست کنید و لذت ببرید از تهیه غذای آش رو به نام غذای نونی هایلایت مراقب خودتون باشید. . مواد لازم: کدو ۲ عدد هویج ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ پودر سوخاری ۱ق غ آرد گندم ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم . طرز تهیه: کدوها رو با رنده درشت و سیب زمینی،پیاز و هویج رو با رنده ریز رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید. تمام مواد داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. با دست به شکلی که دوست دارید فرم دهید و داخل روغن داغ دو طرف رو سرخ کنید بعد روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافشون کشیده بشه و بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکویت پودرشده یک لیوان روغن مایع یک سوم لیوان کره یک قاشق غذاخوری موادشربت شکرنصف لیوان شیریک لیوان زعفران به میزان لازم پودرهل نصف قاشق چایخوری موادشربت همه روباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه ولی اصلانجوشه بیسکویت روکاملامیکس میکنیم بعدالک کرده داخل تابه حدودا۵دقیقه تفت میدیم بهش روغن وکره رواضافه میکنیم تواین مرحله هم ۵دقیقه تفت داده ودرآخرشربت روبهش اضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم اگرخواستین ماسوره بزنین احتیاجی به گهواره زدن نیست درغیراینصورت گهواره کنین وداخل ظرف سرو تزیین کنید این حلوافوق العاده خوش طعمه حتماامتحان کنید نکته:میتونیدازهربیسکویتی استفاده کنیدمن ازپتی بوراستفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر سیب ژله ای هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد . من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند . حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه . بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم . این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ❤ جوجه کباب زعفرانی با سس مخصوص👌 روش شما به چه صورته کامنت بزارید تا از تجربیات هم استفاده کنیم خرد کردن جوجه استوری میزارم جوجه ها رو حدود یکساعت داخل آب ونمک بزارید سپس آبکش کنید. خرد کرده من از مخلوط سینه وران استفاده کردم زعفران رو به جوجه ها اضافه کرده ومخلوط میکنیم اگر زعفران با دیگر مواد مخلوط بشه پیاز عطر وطعم زعفران رو از بین میبره بعد از اینکه زعفران رو اضافه کردیم حدود یکساعت داخل یخچال بزارید تا زعفران وارد بافت جوجه بشه بعد از یکساعت روغن زیتون ویا روغن مایع اضافه میکنیم وخوب مخلوط کنید تا کاوری بین جوجه و اب لیمو ایجاد بشه اینکار باعث میشه جوجه نرم وابدار باشه نمک واب لیمو ترش باعث سفت شدن جوجه میشه اضافه کردن روغن مایع قبل از این دو مانع اینکار میشه. سس مایونز و سس خردل،نمک،فلفل،اب لیمو اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم آخر سر پیاز نازک خلالی شده میریزیم اینجا میتونید نصف فلفل دلمه ای بزنید همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم سلفون میکشیم یکشبانه روز داخل یخچال میزاریم.سپس به سیخ بکشید سعی کنید سینه وران جدا سیخ بکشید موقع سیخ کشیدن فاصله بین تکه های جوجه نباشه اگر فاصله بینشون باشه جوجه خشک میشه جوجه ها که روی زغال کم کم دارن طلای میشن از سس با برس به دو طرف جوجه ها بمالید سعی کنید دو دفعه اینکار رو انجام بدید با این سس طعم جوجه بسیار لذیده حتما امتحان کنید. مواد لازم سیس کره اب شده سس کچاپ( زیاد نریزید) زعفران دم کرده کمی نمک اگر حس میکنید جوجه کم نمکه بزنید در غیر اینصورت لازم نیست مقداری پاپریکا داخل شیشه بریزید وخوب مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر زعفرانی مواد لازم :👇 شیر : 3 لیوان شکر : 1 لیوان پودرژلاتین : 3 قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه (پاکت صورتیا) : 1 پاکت گلاب : 3 قاشق غذاخوری وانیل: 1 قاشق چای خوری زعفران : به مقدارلازم . طرز تهیه :👇 ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد رو بخار کتری بزارید تا پودر ژلاتین کامل حل بشه. شیر و شکر رو مخلوط کنید بعد روی شعله‌ی حرارت بزارید تا شکر به خوبی حل بشه و شعله ی گاز را خاموش میکنیم و گلاب، وانیل و ژلاتین حل شده و زعفران دم کرده رو اضافه کنید، خامه را درظرفی با چند قاشق شیر هم بزنید وقتی خامه کاملا باز شد به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده و بعداش مثل کلیپ از قالب جدا کنید نوش جان😋 ❌ قالب نیازی به چرب کردن نداره چون دسر خامه داره و براحتی جدا میشه. ❌ حتما ظرفی که روی قالب میزاید حتما مرطوب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 آب ولرم يك ليوان خمير مايه يه ق غ خ سر خالى شكر يه ق غ خ نمك نصف ق غ خ سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان فلفل و اويشن به ميزان لازم آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه) ✍️طرزتهيه: اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد. روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه. بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ با گوجه و کته خمیر کتلت مرغ: سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان) یک عدد پیاز دو حبه سیر نمک فلفل‌سیاه یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری (داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید) برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم من اومدم با آموزش یک دسر خوشمزه ک برا افطار عالیه😍 مواد لازم: برای محلبی سفید: 125 گرم کره 1 لیوان کمی سرخالی آرد 4 لیوان شیر نصف لیوان شکر وانیل نصف قاشق چای خوری برای لایه کاکائویی: 2 لیوان شیر 2 و نیم قاشق‌غذاخوری پودرکاکائو 1 و نیم قاشق‌غذاخوری آرد 1 قاشق‌غذاخوری نشاسته ذرت یک چهارم لیوان شکر 50 گرم شکلات تلخ 3 قالب کوچک یخ برای روی دسر: پودرکاکائو طرز تهیه: کره را داخل قابلمه مناسبی بریزید و آب کنید. آرد را اضافه کنید. با حرارت متوسط 5دقیقه مدام هم بزنید و تفت دهید. سپس شیر و شکر را اضافه کرده و تا وقتی غلیظ شده و قوام بگیرد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. درصورت دلخواه داخل لیوان‌های سرو و یا مثل فیلم داخل ظرف پیرکس کوچک بریزید. کنار بذارید تا خنک شده و روی آن سفت شود. در این مدت لایه دیگر را حاضر کنید. آرد ، پودر کاکائو ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید در حالیکه با همزن دستی هم میزنید شیر را اضافه کنید خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط تا وقتی غلیظ شده و قوام بگیرد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی غلیظ شد اجاق را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی شکلات کاملا آب شود هم بزنید. وقتی شکلات کاملا آب شد قالب‌های یخ را اضافه کرده دوباره هم بزنید. محلبی کاکائویی را بصورت یکسان روی محلبی سفید پخش کنید. روی آن را صاف کنید و تا وقتی خنک شود منتظر بمانید. سپس 3_2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. موقع سرو روی آن پودرکاکائو بپاشید‌ نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سلااام دوستان اینم دستور من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید، خلال پیاز یک عدد متوسط سیر له شده یا ریزخردشده دوسه حبه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال مواد لازم: سینه مرغ : ۵ عدد آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد آرد سوخاری : ۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ... پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید.... فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد... مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم... پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه قنادی 200 گرم پودر قند به میزان دلخواه ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود. 200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود. ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮 😋 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی آبپز ۵عدد پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ یک عدد فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ_رول_سوخاری کرپ از اون دسته غذاهاییه که نه نمیشه بهش گفت😁😍 همون طور که قبلا گفتم کرپ به روش های مختلفی سرو میشه این مدل سوخاریش معرکه اس مواد لازم برای ۹ عدد برای کرپ: تخم مرغ🥚: ۲ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه آب💧: ۱/۴ پیمانه شیر🥛: ۲ پیمانه شکر: ۱ ق چ نمک🧂: ۱ ق چ آرد سفید🍚 : ۲ پیمانه برای سوخاری کردن: پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک: کمی 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و دوم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.07M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛