eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خرمای بدون هسته یک لیوان ارده ۲ قاشق غذاخوری گردوی خردشده ۳ قاشق غذاخوری کره یک قاشق غذاخوری کنجد ۲ قاشق غذاخوری پودرنارگیل برای رول کردن به میزان لازم خرماهارابدون هسته کرده میکس میکنیم وباکره یکمی تفت میدیم بعدبهش ارده،بادام بوداده،کنجد،گردوخردشده وپودردارچین اضافه کرده هم میزنیم بعدروی پلاستیک یکمی کنجدونارگیل وخلال پسته ریخته خرماهای تفت داده شده روهم میریزیم ورول میکنیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره وبعدبرش میدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نكات مهم حتما بخونيد 🍡🍡🍡برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .🍴 برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید 🍴 برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید🍴 برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید.🍴 برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید 🍴 برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید🍴 برای معطر کردن ما کارانی لازانبا آویشن استفاده کنید🍴 برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید 🍴 برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید .🍴 برای سرخ شدن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز وپودر سیر اضافه کنید🍴 برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید🍴 برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید🍴🍡🍡🍡👌 لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی خونگی ۳ لیوان آب ۳ لیوان شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه توی این فاصله، یک لیوان شیر دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مربا فوق العاده مجلسی و شیک و خوشمزه ست و درست کردنش هم اصلا کاری نداره حالا مقدار مواد قیسی سیاه زرد آلو :نیم کیلو شکر : نیم کیلو آب : ۳۵۰ گرم جوهر لیمو :نوک ق چ قیسی ها رو بعد از اینکه شستیم چند ساعت تو آب خیس می کنیم ،آب هم به قدری می ریزیم که روی اون ها رو آب بگیره نه بیشتر. حالا موقع پختن از همین آب اندازه می گیریم و شربت رو با همون درست می کنیم. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و شروع کرد به جوشیدن و کف کردن قیسی ها رو می ریزیم توش. یادتون باشه مربا رو با حرارت ملایم بجوشونید تا شربت غلیظ نشه . حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید باد جوهر لیمو اضافه کنید چند دقیقه هم بجوشه بعد خاموش کنید و روش دم کنی بزارید تا خنک بسه. دو تا نکته مهم 😍👇 از قیسی های درشت و با کیفیت استفاده کنید بهتره. و وقتی دارید هسته ها رو جدا می کنید دقت کنید اکثرا هسته ها می شکنن و ممکنه یه ذره ش بمونه و موقع خوردن اذیت بکنه☺️😉🌹❤️ امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری آب نصف لیوان ماست نصف لیوان آردحدودایک ونیم لیوان نشاسته ۲ قاشق غذاخوری شکر۲قاشق غذاخوری زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری همه ی موادروباهم مخلوط کرده بین یک تادوساعت استراحت میدیم داخل قیف میریزیم وبه اندازه دلخواه برش میدیم وداخل روغن داغ وشناورسرخ میکنیم بعدداخل شهد(همون شربت زولبیاوبامیه)میریزیم اگرکم شیرینی دوست داشتین خیلی داخل شهدنزارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍کراکت تورتیلا😍 غذای امروزمون آموزش کراکت تورتیلا هست که مطمئنننمممم عاشقش میشید، برای مواد داخل میتونید از مواد و سبزیجات دلخواهتون استفاده کنید طعمش واقعاا عاالیه 👈مواد لازم: نان لواش یک بسته هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پنیر رنده شده یک پیمانه پیاز یک عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبه‌ها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید.نوش جان😍😘 نکته : میتونید هاداگ رو ابتدا سرخ کنید و بعد داخل نان ها بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
𓂃◌𓈒𓐍 *پیمانه ← لیوان دسته دار فرانسوی* -,✎مواد لازم برای خمیر: 2.5-3 لیوان آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر کره همدمای محیط 70 گرم ¼ فنجان روغن زیتون 1 قاشق چایخوری سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ -,✎مواد داخل کیش: ½ کیلو اسفناج شسته و خورد شده 1 پاکت کوچک خامه 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان چدار رنده شده -`,✎طرز تهیه : ابتدا در ظرفی مواد مایع خمیر رو مخلوط کرده، سپس آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و ورز بده تا خمیری به دست بیاری که به دست نچسبه خمیرُ در سلفون بپیچ و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت بده، پس از استراحت، سطح کارُ آردپاشی کن، خمیرُ با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز کن، کف قالب تارت رو چرب کرده و خمیرُ داخلش قرار بده، اضافات خمیرُ برش بزن، روی سطح خمیرُ با چنگال سوراخ کرده و سپس در فر 180 درجه به مدت 7-8 دقیقه بپز تا کمی تغییر رنگ بده (در این مرحله هيچوقت به طور کامل نپز) حالا اسفناج ها رو در قابلمه بپز تا آبش تموم بشه، بعد بصورت فشرده روی خمیر می چینی، در ظرفی پنیر چدار و تخم مرغ و خامه رو بریز و با هم مخلوط کن و روی اسفناج بریز و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10الی15 دقیقه بپز تا روش طلایی بشه، اگه روش طلایی نشد، حدود ۳ دقیقه گریلُ روشن کن، پس از پخت قالبُ از فر خارج کرده و کیش رو از قالب خارج کن، سپس روی سینی توری قرار بده تا خنک بشه، برش زده و سرو کن. نوش جان☻❤︎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♨️طرز تهیه : من این میوه ها رو با فر خشک کردم برای تلخی پرتقال وسیاه شدن موز شربت زدم یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب ویک قاشق اب لیمو مخلوط کنید خوب بزنید تا شکر تو آب حل شه وبزارید رو گاز با شعله کم تا بجوش بیاد و شکر تو آب حل شه لازم نیست قوام بیاد فقط شکر حل شه کافیه وکنار بزارید تا سرد شه میوه ها رو با کارد یا رنده المانی ورقه ای برشهای نازک بزنید سعی کنید هم اندازه باشه من از رنده آلمانی استفاده کردم مواظبت انگشتمون باشید حتما از محافظ رنده استفاده کنید تو شهد بریزید وچند دقیقه بزارید وسپس تو آبکش بریزید تا شهد اضافی اون بره فر رو روشن کنید با کمترین دما کمترین دمای فر من ۱۲۰درجه هست یه جوریه باشه که بگی الانه خاموش میشه و نمیشه یعنی خیلی کم باشه کف سینی کاغذ روغنی بندازید ومیوه ها روش بچینید و وبزارید تو فر در فر کیپ نباشه یک قاشق بزارید رو در تا کیپ نشه نمیخوایم پخته شه باید خشک بشه حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه تا خشک بشند .توجه کنید هر یکساعت یکدفعه میوه ها رو پشت ورو کنید (برگردونید ) آگه زیادی خشک بشه به کاغذ روغنی میچسپه آنوقت مجبورید با کاغذ نوش جان کنید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید تا به راحتی جدا بشه کمپوت آناناس هم خیلی خوشمزس آگه حلقه های آناناس رو بیرون بیارید وتو صافی بزارید تا آب اضافیش بره وبچینید تو سینی فر وبزارید تو فر اناناس احتیاج به شهد نداره من سیب قرمز،سیب زرد،پرتقال،کیوی،موز خشک کردم بعد از خشک شدن تو ظرف دربسته بزارید ویخچال بزارید ماهها دوام میاره.اگه کاملا خشک بشن تو کیسه نخی بریزید وجای خنک بزارید میوه رو رو شوفاژ یا کنار بخاری هم میتونید خشک کنید بخواید کنار بخاری خشک کنید به پرتقال وموز شهد بزنید میوه های دیگه نمیخواد طریقه خشک کردن میوه تو تابستون پستای پایین گذاشتم کیوی رو پوست بگیرید. برشهای کمپوت آناناس رو نازک کنید سعی کنید از پرتقال شیرین استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸 کباب سلطان ✔ مواد مورد نیاز : ۱) ۲ عدد خمیر یوفکا ۲) ۵۰۰ گرم گوشت خرد شده ۳) نصف لیوان چایخوری روغن زیتون ۴) ۲ عدد هویج ۵) ۲ عدد سیب زمینی ۶) یک عدد پیاز ۷) ۲ حبه سیر ۸) ۲ عدد گوجه ۹) یک ق.غ رب گوجه ۱۰) یک لیوان چایخوری نخودسبز ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۱۱) یک لیوان چایخوری آب ۱۲) نمک ۱۳) یک ق.چ فلفل سیاه ۱۴) یک ق.چ پودر فلفل قرمز ✔ مواد سس بشامل : ۱) ۲ ق.غ کره ۲) ۲ ق.غ آرد ۳) ۲/۵ لیوان شیر ۴) یک ق.چ فلفل سیاه ۵) نمک ✔ پنیرپیتزا برای روش ✔ طرز تهیه : ابتدا گوشت رو با روغن تفت بدید تا رنگش عوض بشه سپس در ظرف رو بزارید با شعله ی ملایم تا آبش کشیده بشه و بپزه سپس رب و ادویه ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید سبزیجات ریز خرد شده رو اضافه کنید یک لیوان چایخوری آب رو بریزید مخلوط کنید در ظرف رو بزارید و اجازه بدید تا سبزیجات بپزه در آخر نخودسبز و نمک رو اضافه کنید اجازه بدید بپزه سپس از روی شعله بردارید یوفکاها رو چهار قسمت کنید داخل کاسه ی کوچکی قرار بدید از نوک یوفکاها ببرید داخل کاسه وسطش قرار بدید خمیر وسط کاسه دو سه طبقه باید باشه سپس از مواد گوشتی داخل کاسه بریزید روش رو با یوفکا بپوشانید ( مثل ویدئو ) برگردونید داخل سینی بچینید . برای سس بشامل : کره رو داخل ظرفی بریزید آرد رو اضافه کنید تا کمی رنگش عوض بشه تفت بدید سپس شیر رو اضافه کنید تا جوش بیاد هم بزنید بعد از جوش اومدن نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید هم بزنید سپس روی خمیرها بریزید طوریکه کامل بپوشانه روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه تا روش برشته بشه بپزید . نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 عدد دل بره 1 پیاز 1 فلفل قرمز 2 فلفل سبز 1 فنجان چای روغن 1 ق چ زیره 1 ق چ پودر فلفل دلمه نمک 5 پیازچه (برای سالاد) جعفری (برای سالاد) سماق(برای سالاد) نمک (برای سالاد) ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود. پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم. سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از کباب بوقلمون که من خودم واسه اولین بار درست کردم وعاشقش شدم😋 کباب تابه ای بوقلمون موادلازم: سینه بوقلمون 300گرم هویج کوچک 1عدد پیاز رنده شده1عدد جعفری خردشده کمی زعفران دم کرده2قاشق مرباخوری نمک و فلفل وپودرسیروپودرزنجبیل وپودرتخم گشنیزوپودرپاپریکا 1قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه : اول کارسینه بوقلمون روچرخ کردم وباپیاز رنده شده(آب پیاز گرفته بشه) ومابقی تمام مواد مخلوط کردم وخوب چنگ زدم تا حالت چسبندگی پیداکنه وبعد روش روسلفون کشیدم گذاشتم یخچال حدود1ساعت وبعد طبق فیلم به سیخ کشیدم وباز برای نیم ساعت گذاشتم یخچال وبعداین تایم در روغن کم سرخ کردم، وواسه کنارش هم پلو کته ای درست کردم که اونم عالی شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیست و هفتم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.03M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و پوره سیب زمینی مواد لازم برای خوراک مرغ 1 عدد سینه مرغ نصف استکان روغن مایع 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد پیاز 2 عدد گوجه فرنگی و یا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی فلفل سیاه فلفل قرمز پرک شده نمک 1 لیوان آب برای پوره سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک برای روی مواد: پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و سینه مرغ را تفت بدید. سپس پیاز و فلفل مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که طلایی شود تفت بدید. رب را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس گوجه فرنگی خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید و آب بریزید. با در بسته بپزید. وقتی آب مواد کشیده شد خوراک آماده است. پوست سیب زمینی آب پز شده را بکنید و وقتی که هنوز گرم است کره و نمک اضافه کنید و له کنید و به شکل پوره در آورید. سپس کف ظرف سفالی یا هر ظرف دیگری که در برابر حرارت مقاوم است کمی پوره سیب زمینی بریزید و صاف کنید. خوراک مرغ را روی پوره سیب زمینی بریزید و در آخر با پوره سیب زمینی بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که رویش سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌دستور خیلی حساسه باید به گرم کار کنید پودر نارگیل چرب و تازه 125 گرم شکر 250 گرم روغن مایع 75 گرم سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 125 گرم(حدود 3 تا 4 عدد سفیده) آب لیمو ترش ترجیحا تازه 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر+پودر نارگیل+2/3 روغن+2/3 سفیده رو مخلوط و 2 تا 3 بار چرخ کنید ◀میتونید ابتدا شکر+پودر نارگیل رو 15 ثانیه در غذاساز بریزید و بعد 2/3 سفیده و روغن رو اضافه کنید و 2 پالس 15 ثانیه ای مواد رو میکس کنید ◀مرحله اول داغ زدن مواد رو در قابلمه کوچیک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و مدام با لیسک دورانی هم بزنید(اگه مدام هم نزنید سفیده میبنده و شیرینی خراب میشه)چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به جنس قابلمه و شعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه ◀دقت کنید طی دو مرحله داغ زدن مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه بعد از مرحله اول داغ زدن ظرف رو از روی حرارت بردارید و بقیه روغن+اب لیمو ترش+وانیل+سفیده را اضافه و سریع تا مواد یکدست بشه و سفیده نبنده ◀مرحله دوم داغ زدن دوباره قابلمه را روی حرارت کاملا ملایم بذارید و مدام و سریع به صورت دورانی هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر شروع به ذوب شدن میکنه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار بشه ◀در انتهای داغ زدن انگشت را در مواد فرو کنید باید کاملااا داغ بشه ولی نسوزه(حدود 7 تا 15 دقیقه طول میکشه) ◀و ذرات شکر نباید حس بشن مواد را در ظرف دیگه ای بریزید و اجازه بدید در دمای محیط کاملا خنک بشه ◀مواد شیرینی بعد از خنک شدن یک درجه غلیظ تر میشه ◀بعد از خنک شدن اگه مواد سفت شده بود نصف یک عدد سفیده را کم کم اضافه کنید و اگر شل بود 1 تا 2 قاشق مرباخوری آرد برنج را به تدریج اضافه کنید مواد را در قیف بریزید کف سینی را کاغذ بندازید ◀سینی سیاه فر مناسب نیست با فاصله مواد را روی کاغذ پایپ کنید انگشت را چرب و نوک برجسته مواد را بخوابانید در فر 180 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید ◀شیرینی وقتی آماده ست که زیرش کمی طلایی و روی اون ترکدار بشه اجازه بدید شیرینی خنک بشه و به راحتی از کاغذ جدا کنید وسریع درظرف دربسته بگذارید تانرم بمونه🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_مشهدی عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه) مواد لازم آرد قنادی(شیرینی پزی )۶۰۰گرم یا (پنج پیمانه) روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه ) پودر قند ۱۰۰گرم (ده قاشق غذاخوری ) شیر ۶۰ گرم (یک چهارم پیمانه ) عسل گرم ۶۰ گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر) عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری مارمالاد به اندازه لازم تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه) آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر روغن صاف لوازم قنادیا دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛