eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی چنگالی آرد سفید یک و ۲/۳ پیمانه کره نرم و همدمای محیط ۱۰۰ گرم(کره گیاهی یا کره صیحانه فرقی نداره) پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ (زرده) ۱ عدد وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال مقداری(دلخواه) بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری شکلات تخته ای ۶۰ گرم پودر نارگیل پسته،کنجد بادام به مقدار لازم ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک بشه. سپس زرده، وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم لایه بیرونی و نارنجی رنگ پرتقال رو رنده کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا یکبار الک شده رو کم کم اضافه کرده ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنیدبه محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته خمیر رو بین دو تا مشما به عرض حدود ۳ میلیمتر پهن کنید با کاتر گرد برش بدید و داخل سینی با فاصله چیده با چنگال طرح بندازید فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید بعد از خنک شدن یک سمت شیرینی رو در شکلات ذوب شده بزنید و با هر چی دوست دارین تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول شده با پلو مواد داخل 👇 يك عدد پيازخردشده يك پيمانه برنج يك عدد گوجه كه پوستش كنده شده وخرد شده يك قاشق كشمش اگردوست نداشتين حذف كنيد فلفل سياه فلفل قرمز نمك اول پياز رو داخل روغن تفت بدين وبعدش برنج وكشمش رواضافه كنيد وكمي تفت بدين بعد ادويه ها ونمك رواضافه كنيدوهمچنين گوجه روواجازه بدين كاملا ابش خشك بشه واز روي حرارت برداريدواما براي سس اين غذا👇 يك قاشق مربا خوري سس فلفل اگه نداشتين رب فلفل سياه فلفل قرمز روغن مقداري همه اين ادويه ها روداخل روغن كمي تفت بدين بقيه مراحل هم مثل تصوير كافيه نصف مواد روبه سس آغشته كنيد ونصف ديگه روپلو بزاريد وبعد سينه مرغ رو رول كنيد بعد هركدوم ازرول ها رو داخل فويل بپيچيدوداخل فربا دماي ٢٠٠ درجه نيم ساعت بپزيدبعدكه ازفرخارج شد ازباقيمانده سس روش بماليد بزاريد گريل بشه وبعد با پلو سرو كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای چلو گوشت بهتره از ماهیچه گوسفند و یا گردن استفاده کنید که گوشتش بسیار نرم و خوشمزه اگر هم گیرتون نیومد از فیله گوساله استفاده کنید . این مقدار برای پنج نفره🔻 گوشت گوسفندی ویا گوساله به مقدار نفرات پیاز بزرگ دو عدد رب یک قاشق سر پر چوب دارچین و برگ بو از هر کدام دو عدد سیر پنج حبه زعفران دم کرده.فلفل سیاه وروغن به مقدار لازم طرز تهیه🔻 تکه های گوشت رو آغشته به زعفران دم کرده وفلفل سیاه کنید. قابلمه ویا ماهی تابه گود بزارید رو گاز مقداری روغن بریزید پیاز ریز خلالی شده اضافه زردچوبه بزنید هم بزنید تا پیاز ها آغشته به زردچوبه بشن.شعله کم باشه پیاز که کمی تفت خورد .تکه های گوشت رو بهش اضافه کنید.چند حبه سیر درسته درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه نرم بشه و کم کم سرخ بشن . پیاز ها که دارن سرخ میشن رب گوجه فرنگی اضافه کنید وباهاش تفت بدید نزارید رب بسوزه وگرنه خورش تیره و تلخ میشه رب که تفت خورد آبجوش به اندازه ای بریزد که روی گوشت رو بگیره یکی دو تکه چوب دارچین و برگ بو اضافه کرده درشو بزارید تا گوشت کاملا بپزه و سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر پخت نمک بزنید بعد از پخت چوب دارچین و برگ بو خارج کرده اگه هم دوست داشتید حبه های سیر رو خارج کنید. من با پست قاشق خوب له کردم این روش پخت پیاز وسیر از بس که آروم پخته توش مشخص نیست شده لعاب سس سس خورش نباید رقیق و آبکی باشه اگه رب دوست ندارید رب رو حذف کنید. با باقالی پلو هم عالی میشه عزیزان اگه از گوشت گوساله استفاده میکنید مقدار بیشتری آب بریزید چون گوشت گوساله دیر پز تره. اگه عجله هم دارید تو زود پز بپزید .اگر تو زود پز میپزید کمی کمتر آب بریزید. با سیب زمینی سرخ شده، و هویج پخته و سرخ شده و چلو سرو کردیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستور مقدار میکادوی تو فیلمه اگه خواستید کاکائوی درست کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید اگه دو رنگ میخواید موقعی که آردها رو تفت دادید والک کردید نصف کنید یکی رو آماده کنید لای نون میکادو بمالید و کنار بزارید بعدی رو آماده کنید. من ابتدا میکادوی کاکائوی رو آماده کردم سپس زنجبیلی کمتر میخواید درست کنید کل مواد رو نصف کنید آرد سفید شیرینی پزی همون آردی که باهاش کیک درست میکنید سه لیوان آرد نخود چی یک لیوان روغن جامد یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر قند یک و یک چهارم لیوان کاکائو دو قاشق پر پودر هل یک قاشق چایخودی دارچین یک قاشق چایخوری آرد سفید رو با حرارت خیلی کم حدود۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تغییر رنگ نده بعد از این مدت ارد نخود چی اضافه کرده حدود ۶ الی ۷ دقیقه باشه تفت میدیم مواظب باشید آرد نخودچی زود میسوزه آردها بعد از تفت دادن الک میکنیم وبرمیگردونیم داخل ماهی تابه کاکائو ودارچین وهل داخلش الک کرده روغن مایع اضافه کرده سپس روغن جامد هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره و روان بشه .پودر قند الک شده هم اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا خوب با هم قاطی بشه وحلال شل بشه اگه دیدید حلوا سفته یکی دو قاشق روغن مایع بزنید تا روان بشه شلی وسفتی حلوا تو فیلم مشخصه حلوا تا داغه بریزید رو لایه نون میکادو وبا پالت صاف کنید و لایه بعدی بزارید باید سریع انجام بدید تا حلوا سرد وسفت نشه وگرنه به نون نمیچسپه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن .حدود ۷ الی ۸ لایه بزارید کیک چیز تخت وسنگین روش بزارید تا لایه ها با هم پرس بشن من تخته کار گذاشتم روش سپس کیسه برنج 😍 بعد از ۸ الی ۱۰ ساعت به سلیقه خود تزیین کرده وبرش بزنید من شکلات رو به روش بن ماری روان کردم طبق فیلم روش ریخنم. عزیزان اگر میخواید دو رنگ درست کنید نان میکادو رو از وسط نصف کنید همه مواد رو نصف کنید به میکادوی زنجبیلی هل ودارچین نمیزنید فقط یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بزنید . لطفا کره رو جایگزین نکنید طعم کره تو میکادو زیاد خوشایند نیست. روغن جامد حتما باید باشه نمیشه کلا روغن مایع بریزید. الانه که هوا سرده و رطوبت داره حتما قبل از تفت دادن اردها انها رو الک کنید وبعد از تفت دادن هم الک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید. در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص) (امالی) یه خوراک ساده و راحت که می تونید به عنوان میان وعده ،عصرونه و صبحونه و یه شام سبک درست کنید ☺️ خوشمزه و خوش خوراک و بچه ها که خیلی دوسش دارند 😍 تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱ لیوان آرد سفید ۱ لیوان پیازچه خرد شده (یا جعفری خرد شده یا شوید خرد شده ) ۳ ق غ هویج ۱ عدد کوچک نمک و فلفل به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ رو کمی با همزن دستی یا برقی زدم ، شیر و آرد الک شده رو ریختم و با هم ترکیب کردم . پیازچه خرد شده و هویج رنده ریز شده رو هم اضافه کردم . نمک و فلفل هم ریختم و با هم ترکیب کردم . کف تابه ای رو کمی چرب کردم و روغن زدم . از مواد با ملاقه برداشتم و کف تابه ریختم و پخش کردم که یکدست بشه ، وقتی گرفت برگردوندم ، نصف رویه کرپ از پنیر پیتزا ریختم و تا کردم ، وقتی پنیر آب شد و یک طرف سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و بعد از تابه برداشتم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید .کیک هم هر چی میشه . من با آب آناناس درست کردم و کمی کاکائو ریختم. حالا کیکی که من درست کردم😊 . برای کیک تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۸۰ گرم(۱/۳ لیوان) آب آناناس ۸۰ گرم(۱/۳ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم(۱ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن مایع رو هم اضافه کردم و بعد آب کمپوت آناناس رو ریختم . (می تونید همین میزان از شیر یا ماست استفاده کنید) آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم ومخلوط کردم . کف قالب کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم . توجه : اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. لایه دوم : پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) خامه صبحانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم(یک بسته) پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) آب کمپوت آناناس نصف لیوان آناناس خرد شده به دلخواه روی آب آناناس پودر ژلاتین رو پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم کنار از دما بیفته . پنیر رو کمی با همزن زدم و خامه و شکر رو بهش اضاقه کردم و کمی زدم و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم مخلوط کردم و کمی اناناس خرد شده داخلش ریختم .این مواد رو روی لایه کیک ریختم و در یخچال ۳ تا ۴ ساعتی قرار دادم . توجه :جای خامه صبحانه از خامه قنادی می تونید استفاده کنید.جای پودر ژلاتین از پودر ژله آناناس میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردیدشکر رو حذف یا کمتر بریزید. لایه سوم : یک بسته پودر ژله آناناس رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی محیط خنک بشه . روی لایه دوم کمپوت آناناس و آلبالو چیدم. مقداری از ژله ریختم و گداشتم یخچال تا میوه ها فیکس بشند و بعد دوباره مابقی ژله رو ریختم و گداشتم یخچال حداقل ۴ ساعتی بمونه . نکته : میوه آناناس مانع از بسته شدن ژله میشه . من از کمپوت استفاده کردم که چون پخته شده است این مشکل رفع میشه . بعد دورش رو با چاقو ازاد کردم و از قالب خارج کردم و داخل دیس قرار دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 لوبیا سبز ۷۵۰ گرم هویج ۵ عدد شوید و ترخون (و یا سبزی دلخواه) به میزان لازم سیر ۶ ، ۷ حبه فلفل سبز ۴ ، ۵ تکه سرکه ۴ لیوان آب جوشیده خنک ۳ لیوان تخم گشنیز ، گلپر ، سیاه دانه ( ادویه ترشی ) به میران دلخواه نمک حدودا ۱ ق غ طرز تهیه🔻 لوبیا سبز رو شستم و سر و ته اش رو گرفتم . اگر دوست نداشتید خرد نکنین . من از وسط به دو نیم کردم . یه کم داخل آب جوش انداختم و گداشتم بپزه ۵ تا ۱۰ دقیقه . نمک هم اضافه کردم . بعد آبکش کردم و داخل آب سرد انداختم و بعد از یک دقیقه برداشتم . هویج هم دل به خواهی هست من دوست دارم ، خردش کردم و هویج هم من یه کم می پزم باز هم دل به خواهیه 😊. بعد دوباره پهن کردم و گذاشتم هر دوش خشک بشن . سبزی ها رو هم که از قبل شستم و پهن کردم خشک خشک بشه آبی نمونه . داخل ظرفی لا به لا ، لوبیا سبز و هویج و شوید و ترخون (هر سبزی که بخواید ، من از این دو استفاده کردم و ترجیحا سبزی تازه باشه بهتره) ، سیر ، فلفل سبز ، یه کم ادویه ترشی ( هر چی دوست دارین تخم گشنیز اینجا استفاده کنین عالیه ) ریختم . آب جوشیده خنک و سرکه رو هم با هم مخلوط کردم و روی مواد ریختم و در طرف رو بستم و خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم یک تا دو هفته بمونه و بعد آماده است . نکات : می تونین داخل ترشی کلش سرکه بریزین من توی ترشی هام همیشه به نسبت نصف به نصف تقریبا سرکه و آب جوشیده خنک می ریزم چون خیلی تیزی سرکه توی ترشی ها رو کلا خودم و خانواده ام دوست نداریم باز این سلیقه ای 😊 این آب ، آب جوشیده است ، آب جوش استریل شده است و باعث کپک نمیشه . اما توان مواد ترشی که با اب شیر شستین باید خشک خشک بشن و الا ترشی کپک می زنه . ظرفتون هم باید خشک و تمیز باشه . پختن هویج و لوبیا سبز باز دل به خواهی هست من توی این ترشی دوست دادم یه کم جوش بخوره ، مخصوصا لوبیا سبز باز این هم کاملا دل به خواهی و براساس سلیقه است . دیگه اینکه ظرفی توی خونه نداشتم تماما شیشه هام توشون پر مربا و سس و ترشی و ...‌ شدن که از این دبه استفاده کردم و میدونم که ظرف شیشه ای بهتره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 10 تا 18 عدد نان همبرگر (بسته به اندازه دارد)🔻 برای عمل آوردن خمیر مایه🔻 50 میلی لیتر آب گرم (35'درجه) 8 گرم خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر 500 گرم آرد (ممکن است کمی بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید ، زیرا آرد ها متفاوت است) 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 250 میلی لیتر شیر گرم 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 50 گرم کره ذوب شده 30 گرم پنیر خامه ای (می توان خامه ترش را جایگزین کرد) کنجد مقداری طرز تهیه🔻 ابتدا خمیر مایه را عمل می آوریم، 50 میلی لیتر (یا همون گرم)آب گرم را درون یک لیوان بریزید ، خمیر مایه و 1 قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید. هم بزنید و سر لیوان را یک بشقاب بزارید و یا ببندید به مدت 15 دقیقه بگذارید تا عمل بیاد .در این مدت باید روی لیوان کف کند که این نشان دهنده ی عمل آمدن خمیر مایه هست و الی خمیر مایتون خرابه. 400 گرم آرد را درون یک کاسه بزرگ بریزید. نمک ، شکر (2 قاشق غذاخوری) ، بیکینگ پودر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. وسط مخلوط آرد را باز کنید.و خمیر مایه عمل امده ، کره ، تخم مرغ ، شیر ، پنیر را بریزید و ورز دهید (با اضافه کردن آرد) در صورت نیاز خمیر بسیار نرم و چسبنده ای باید داشته باشید ارد زیادی به خورد خمیر ندهید چون نونتون سفت میشه. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه آن را در جای گرم بگذارید .در این مدت آرد مایعات را جذب می کند ، خمیر راحت تر و آسان تر ورز داده می شود. خمیر را خیلی خوب (حداقل 10 دقیقه) خوب ورز دهید تا یکدست و یکدست شود. دوباره روی خمیر را بپوشانید و بگذارید در جای گرم تا حجم آن دو برابر یا حتی سه برابر شود.(دستان خود را با روغن کمی چرب کنید) و پف خمیر را بگیرید و خمیر را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم کنید و چانه کنید و گرد کنید و داخل سینی بچینید و دوباره روی نانها را بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا نانها دو برابر شوند بعد روی نانها رومال اب بزنید و کنجد بپاشید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه البته مدت زمان بستگی به فرتون داره.بعد از اینکه از فر در آوردین روی نانها را با پارچه نازک بپوشانید تا نرم شوند‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام به روی ماهتون یکی از تنقلات خوشمزه وپرطرفدار بین همه سنين کمتر کسی هست که عاشقش نباشه سعی کنید از زردآلوی رسیده وترش وشیرین استفاده کنيد. زردآلوی ریز محلی بهترین زردآلو برای لواشکه پوستش نازکه وبه راحتی له میشه وطعم خیلی خوبی هم داره زردآلو رو شسته هسته شو دربیارید وبریزید داخل قابلمه ، بزارید رو حرارت با شعله متوسط رو به پایین با پشت ملاقه بزنید تا زردآلو ها له بشن اگر زردالو های شما سفتن یک لیوان آب بریزید زردآلو ها که نرم شدن گاز رو خاموش کرده کنار بزارید تا سرد بشه واز صافی رد کنید چنگ بزنید تا فقط تفاله باقی بمونه نمک بزنید داخل سینی نایلون مخصوص لواشک که کمی ضخیم هستن انداخته واز مواد لواشک بریزید نه زیاد ضخیم نه زیاد نازک باشه روش یکدست صاف بزارید جلو آفتاب دو الی سه روزه خشک میشه اگر آفتاب ندارید جلو پنکه هم می‌تونید خشک کنید. مواد لواشک رو زیاد نازک نریزید بعد از خشک شدن خشک و لاستیکی میشه اگر شیرین دوست دارید چند قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بعد از خشک شدن به سلیقه خودتون برش بزنید هم داخل یخچال هم داخل فریزیر می‌تونید نگه داری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی سه رنگ😍😋 👩🏻‍🍳مواد لازم : آرد برنج ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه شیر ۲ لیوان گلاب ۱/۳ لیوان زعفران دمکرده ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ ق چ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید ۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر ۲ عدد تخم مرغ کمی نمک ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری ۱ لیوان شیر ولرم مخلوط کنید ۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید ۶۰ گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛