فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی سه رنگ😍😋
👩🏻🍳مواد لازم :
آرد برنج ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
زعفران دمکرده ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# مینی کیک_ با لیوان فرانسه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳۰۰ گرم (۲ عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید
۵ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شکر
۲ عدد تخم مرغ
کمی نمک
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۱ لیوان شیر ولرم
مخلوط کنید
۵ پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید
۶۰ گرم کره
ورز بدید و روشو بپوشونید، ۴۰ دقیقه استراحت بدید
با دست چرب پف خمیر رو بگیرید
مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید
هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید
( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید )
درآخر داخل شکر بغلتونید
😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان❤
پنکیک یک نوع کیک ساده وفوری،که محبوب همه به ویژه بچه ها اونم با شکلات صبحانه چه شود
اینم از نوع لقمهای یا همون مینی پنکیک
میتونید این مقدار رو دو برابر کنید
تخم مرغ درشت یکعدد
شیر یک لیوان پر نباشه (به اندازه یک بند انگشت از لیوان خالی باشه)
آرد یک لیوان پر همون آرد شیرینی پزی
روغن مایع دو قاشق
شکر یک قاشق پر
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اسانس وانیل ویا موز چند قطره من اسانس موز زدم
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ وشکر واسانس رو حدود دو دقیقه بزنید
سپس روغن وشیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر رو اضافه کرده حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا یکدست وروان بشه
عزیزان توجه کنید بعد از دو دقیقه زدن چک کنید اگر موادتون شل آبکی بود یک قاشق آرد اضافه کنید. من اضافه کردم چون آب خوری آردها با هم فرق داره شاید بعضی از اردها فقط یک لیوان لازم باشه غلظت مواد تو فیلم نشون دادم
بهتره مواد ۱۰ دقیقه استراحت کنه
سپس ماهی تابه نچسپ رو رو گاز بزارید تا داغ بشه من مواد رو داخل جا سسی ریختم وطبق فیلم پیش برید
بشه
روی پنکیک که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه بعد از سرخ شدن روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه و نوش جان بفرمایید
اگر دوست دارید رنگ پنکیک به قرمزی بزنه یک قاشق عسل با مواد اضافه کنید
عزیزان بجای همزن برقی میتونیداز همزن دستی هم استفاده کنید
عزیزان ماهی تابه روغن نمیخواد
هر وفعه ماهی تابه رو تمیز با دستمال کاغذی تمیز کنید گاز رو خاموش کنید ماهی تابه که از داغی افتاد سری بعد رو بریزید.
با نوتلا ویا گانش ویا هر نوع کرمي که دوست دارید نوش جان کنید
مابین دو مینی پنکبک نوتلا و یک برش نازک موز بزنید عالی میشه استوری میزارم
عزیزان اگر خواستید کاکائوی درست کنید یک قاشق پر از ارد بردارید به جاش پودر کاکائو بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😍😋
نکات:
۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم
۲-مرغ ۱ عدد متوسط
۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی)
۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۹-زعفران ۱ ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام معرکه😍😋
مواد لازم:
5 عدد سیب زمینی درست (یا 8 تا 9 عدد ریز)🥔
500 گرم سینه مرغ🍗
200 گرم پنیر موزارلا رنده شده🧀
ادویه های سیب زمینی:
2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
1 قاشق چایخوری نمک🧂
1 قاشق چایخوری فلفل🌶
1 قاشق چایخوری پودر سیر🧄
1 قاشق چایخوری اورگانو🍃
1 قاشق چایخوری ریحان خشک🍂
آب یک لیمو🍋
ادویه برای گوشت:
1 قاشق چایخوری زردچوبه🥄
1 قاشق چایخوری نمک🧂
1 قاشق چایخوری فلفل🌶
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری ریحان خشک🍃
جعفری تازه خرد شده🍀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره کباب😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده🥩
پیاز 🧅
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
گوجه فرنگی 🍅
کره🧈
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
بورك گنبدي مرغ
خمير باقلوا يا فيلو هشتصد گرم
مواد لازم براي سس
آب نصف ليوان
روغن نصف ليوان
سركه يك ق غ
آرد يك ق غ
نمك به مقدار كافي مواد لازم براي فيلينگ
فيله مرغ نواري خرد شده پانصد گرم
سيب زميني پخته خرد شده دو عدد
رب گوجه يك ق غ
نمك و فلفل پاپريكا و قرمز به مقدار كافي
طرز تهيه
كمي روغن و كره و يك قاشق آرد را روي حرارت گذاشته فيله را در تابه ريخته و در حد كشيده شدن آب گوشت تفت دهيد سپس رب و ادويه جات را اضافه كنيد سيب زميني را افزوده و اجازه دهيد مواد كاملا بپزند.
براي تهيه سس كره را روي حرارت آب كرده و روغن را همه مواد را خوب ويسك كنيد در پايان كمي نمك اضافه كنيد. سه چهار لايه خمير مانند ويديو داخل فنجان باز كرده روي هر كدام سس ماليده و روي هم بگذاريد سپس مانند ويديو مواد را ريخته و در پايان ته بورك را با خمير بپوشانيد . بقيه سس را روي بورك ها ريخته با برس روي بورك را كاملا بپوشانيد كنجد بپاشيد و در فر گرم صد و هشتاد درجه تا طلايي شدن قرار داده و پس از پنج دقيقه كه خنك شد سرو كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوفته برنجی
مواد لازم :👇
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
گوشت چرخ ڪرده ۵۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج ڪمے زنده ۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شوید ۴ قاشق غذاخورے
مرزه ۴ قاشق غذاخورے
ترخون ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۵ چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
براے سس :
پیاز بزرگ نگینے خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگے ۳ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ۵ لیوان
دستور تهیه :
پیاز رو رنده میڪنیم و گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه میڪنیم ،برنج و لپه و سبزے ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میڪنیم
و حسابیییے یعنے حسابے ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابے یه ڪاسه آب میزاریم ڪنار دستمون و توپ هاے یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
برای تهیه سس :
پیاز بزرگ رو نگینے خرد میڪنیم وقتے ڪمے طلایے شد زردچوبه رو اضافه میڪنیم و بعد از ڪمے تفت رب گوجه فرنگے و نمک و فلفل رو اضافه ڪرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدے باشه ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره.
بعد از اینڪه آب جوش اومد میتونیم ڪوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو ڪم میڪنیم و میزاریم
در حدود ۱ ساعت بپزد.
میتونےن ڪوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪباب لیوانی
موادلازم:
۵۰۰ گرم گوشت
۱ عدد پیاز
۳ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل ڪاپیا (فلفل ترڪیهاے قرمز بزرگ )
۳ قاشق غذا خورے روغن مایع
۱ عدد سیب زمینے
۶ عدد خمیر میل فوے
نمڪ؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن
زرده تخم مرغ براے رویش
طرز تهیه:
گوشت را قیمه اے خرد ڪنید با روغن ڪمے تفت دهید. سیب زمینے ها را نگینے خرد ڪرده و سرخ ڪنید.پیازهای و فلفل هاے خرد شده را به گوشت اضافه ڪنید .ادویههای گفته شده را اضافه ڪنید و تفت دهید. سیب زمینے ها ے سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط ڪنید .
خمیر هاے مبل فوے را روے ڪاغذ روغنے بذارید و ڪاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید.
داخل سینے فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ے مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتے تا نصف پر ڪنید و روے لیوان اول ڪاغذ روغنے را بذارید و بعد با خمیر میل فوے بپوشانید وبا دست ڪمے فشار دهید تا شڪل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد ڪنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روے خمیر هاے میل فوے بمالید
داخل سینے ۲ لیوان اب گرم بریزید ودر فر ۱۸۰-۱۹۰ درجه تا زمانے ڪه سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر ڪاغذ روغنے را بردارید .مےل فوے هاے سرخ شده ڪه شبیه ڪاسه ڪوچک شده را برگردانید و مواد گوشتے داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل ڪنید.
پ.ن ۱: از لیوانهاے مقاوم به حرارت استفاده ڪنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهاے آبے رنگ را از بیم خریده ام و همانطور ڪه مے بینید هیچ اتفاقے براشون نیفتاد😉)
پ.ن۲:داخل سینے فر حتما ۲ لیوان آب بریزید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
یک بسته ژله(طعم دلخواه)
نصف لیوان آب سرد
دو قاشق غ پودر ژلاتین
دوقاشق غ گلوکز
سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید
پودرژله، اب، پودرژلاتین، گلوکز(من توی کلیپ بجای دو قاشق غ گلوکز اشتباهی مجددا نوشتم دو ق غ پودر ژلاتین!🤭😪) رو با هم مخلوط کنید و روی کتری بذارین(آب کتری در حال جوش باشه)،آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه
عشقای من دقت و حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه.
اگه میخواین پاستیل شفاف داشته باشین و مات نشه حتما کف ژله رو با قاشق بگیرید(من نگرفتم چون مات دوس دارم)
وقتی که کاملا روان شد بر دارین و بریزین تو قالبتون
سپس در یخچال بذارین به مدت ۶-۷ ساعت
بعدا از قالب جدا کنید و در ظرف درب دار بریزین
ممکنه اولش کمی چسبندگی داشته باشه ولی یک شب بمونه چسبندگیش از بین میره.کاملا کشدار وخوشمزه میشه
حتما درستش کنین خیلی راحت و آسونه بدون مواد نگهدارنده
چند نکته🔻
۱)دوستان توجه کنید مواد پاستیل نباید جوش بزنه
۲) بدون گلوکز هم میشه ولی دیگه اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و مثل ژله سفت میمونه
۳)اگه میخواین پاستیل شفاف داشته باشین و مات نشه حتما کف ژله رو با قاشق بگیرید
۴)قالبای پاستیل(شکلات) نیازی نیست چرب بشن
۵)گلوکز،پودر ژلاتین و قالب پاستیل(شکلات) لوازم قنادیا دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی)
شیر سرد ۳ لیوان
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
کره ۲۵ گرم (۱ ق غ)
وانیل نوک قاشق
نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد من برای راحتی کار از قالب کمربندی استفاده کردم فقط دورش رو توی یه دیس قرار دادم . هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال 😊.
بعد از یخچال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین ، می تونین همین طور ساده استفاده کنین ، هر نوع کرمی که دوست دارین بریزین ، گاناش ساده بریزین . من گاناش فرم گرفته استفاده کردم
بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم .
پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر یخچالی
مواد لازم:
شکلات 250 گرم (میتوانید نصفش را از شکلات تلخ و نصف دیگر را از شکلات شیری استفاده کنید)
خامه صبحانه 1 پاکت(200 میلی)
شیر 1 استکان (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
بیسکوییت پتی بور 2پاکت
طرز تهیه:
خامه و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و گرم کنید وقتیکه به اندازه ای گرم شد که بتواند شکلات را آب کند خاموش کنید و به شکلات اضافه کنیدهم بزنید تا شکلات آب شود. زمانیکه شکلات به قوام سس رسید دو پاکت بیسکوییت را خرد کنید و با سس شکلاتی مخلوط کنید به دلخواه میتوانید موادی مثل فندق ، پسته ، بادام ، یا آجیل دلخواه را اضافه کنید اگر میخواهید ارتفاع کیک بلند باشد قالبی که استفاده میکنید خیلی بزرگ نباشد اگر قالب ندارید میتوانید از ظرف های پلاستیکی استفاده کنید قبل از اینکه مواد را داخل قالب بریزید داخل قالب سلفون یا کیسه فریزر بندازید. مواد را داخل قالب بریزید و فشار بدید و صاف کنید تا هوا بین مواد نماند. داخل فریزر بذارید و در زمان دلخواه از فریزر بیرون آوردید و تزئین کرده سرو کنید. اگر میخواهید همان روز سرو کنید باید 3-4 ساعت داخل فریزر بذارید. روی کیک سفت شده پودر کاکائوی فراوان بپاشید و با کرم شانتی فرم داده شده(یا خامه قنادی) و ترافل های شکلاتی تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای توت فرنگی
حتمااز توت فرنگی محلی استفاده کنید توت فرنگی گلخانه مرباش اصلا خوشمزه نیست فقط واسه تزیبن مناسبه
سعی کنید از توت فرنگی زیاد درشت استفاده نکنید توت فرنگی محلی ریزتر ورنگش تیره تره
بعد از پخت مربا حتما فریزر کنید مربای توت فرنگی زود ترش میشه حتی آگه بخوبی هم قوام اومده باشه تو فریزر دو الی سه سال دوام داره یک کیلو توتفرنگی پاک وتمیز شده ۹۰۰ گرم تا یک کیلو شکر میخواد
کلاهک توت فرنگی رو بکنید وخوب بشورید وتو صافی بریزید تا آبش کاملا بره.
دو روش برای پخت مربای توت فرنگی
روش اول شکر رو مابین توت فرنگی میپاشیم میزاریم یخچال بیست وچهار ساعت صبر میکنیم تا توت فرنگی قشنگ آب بندازه بعد از بیست وچهار ساعت مستقیم میره رو حرارت وبقیه مراحل
روش دوم اگه یخچال جا نبود و عجله داشتید این دستور برید تو طعم ورنگ هیچ فرقی با هم ندارن
دولیوان آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق سوپ خوری آب لیمو بزنید شکر رو بهش اضافه کنید .شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه دوباره بجوش بیاد و قوام بیاد بین دو انگشت تست کنید اگر حس کردید بین دو انگشت چسپندگی داره قوام اومده توت فرنگیا رو اضافه کنید شعله گاز بالا باشه.چشم ازش برندارید مربا توت فرنگی زود سر میره
توجه کنید شعله نباید کم نباشه چون تا قوام بیاد توت فرنگی له میشه آگه دیدید آبش زیاده کمی با ملاقه بردارید واسه شربتش پخت مربا حدود نیم ساعت طول میکشه آگه مربا به خوبی قوام اومده باشه تو فریزیر یخ نمیزنه فقط کمی غلیظ میشه هروقت لازم داشتید یک شیشه کوچک ازش خالی کنید وبقیه رو دوباره فریزیر کنید
حتما کف مربا رو بگیرید تا خوش رنگ تر شه
بین دو انگشت هم امتحان کنید
یا مقداری تو قاشق بریزید واز بالا بریزید تو نعلبکی اگه به حالت فنری برگشت با داخل قاشق قوام اومده بزارید تو همون قابلمه سرد بشه بریزید تو شیشه
شهد اضافه هم بعنوان شربت از صافی رد کنید و بعنوان شربت ازش استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛