eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یه نون بسیار عاالے و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه ڪه براے میان وعده بچه ها خیلے خوبه . براے مهمانے ها بسیار عالیه . برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلے (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد ڪره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیڪینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمڪ نصف ق چ شڪر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای ڪرم شیر ۲۵۰ میلے (ےڪ لیوان) شکر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ یک قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شڪر و ڪره آب شده و بیڪینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط ڪردم . آرد الک شده رو اصافه ڪردم و اول با قاشق و بعد ڪم ڪم از دستم ڪمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبے تا جایے اصافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه ڪه ارد زیادے نون تون رو سفت مے ڪنه و سنگین و حتے ممڪنه همون لحطه ڪه از فر بیرڪن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و ڪیفیتش میره این نڪته مربوط به همین قسمت هست . خمےر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم ڪروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینے فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے آب درون فر هم فراموش نشه . برای ڪرم: شیر و شڪر و نشاسته و آرد رو اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روے حرارت مدام هم زدم تا غلطتش ڪمے از فرنے سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم ڪرم خنک بشه . مابین نون ها از ڪرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسڪافه الک ڪردم . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من این حلوا رو به صورت چشمے و به روش ڪاملا سنتی(بدون اندازه گرفتن مواد اولیه) درست ڪردم، ڪه روش ڪار در ویدئو مشخصه ولے مقادیرے ڪه در نهایت استفاده شد رو براتون مینویسم آرد برنج 1و2/3 لیوان روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخورے ڪره یا روغن جامد شڪر ڪمتر از 1 لیوان ڪه میزان شیرینے حلوا به ذائقه شما بستگے داره،من ڪم شیرین دوست دارم. آب حدود 2 لیوان ڪه میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممڪنه بیشتر یا ڪمتر مصرف بشه. گلاب 1 لیوان زعفران دمڪرده غلیظ در حدے ڪه حلوا خوشرنگ بشه ابتدا آرد رو الک و روے حرارت ڪاملا ملایم قرار داده و تفت دهید تا بوے خامے اون برطرف بشه ولے نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه. به هیچ عنوان نباید آرد طعم خامے داشته باشه. سپس روغن را ڪم ڪم اضافه و با پشت قاشق روغن را به خورد آرد بدید. مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یڪدست بشه. برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا ڪره اضافه ڪنید ڪه البته میتونید نریزید. در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده. بعد آب را ڪم ڪم اضافه ڪنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف ڪنید و هم بزنید . تا جایے آب اضافه ڪنید ڪه آرد ڪاملا باز و غلظت اون مثل فرنے بشه. همون طور ڪه گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 2 لیوان آب مصرف شد. سپس شڪر را ڪم ڪم اضافه و روے حرارت ملایم هم بزنید تا شڪر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینے آن به اندازه دلخواه برسد. در نظر داشته باشید ڪه حلوا وقتے سفت بشه شیرین تر میشه. وقتی شڪر رو هم اضافه ڪردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمڪرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست. اونا رو هم اضافه و از این به بعد ڪمے حرارت رو بیشتر ڪنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه. اےن حلوا بافت بسیار لطیف و ڪشدارے داره. وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره ڪنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافے رو پس بده ڪه میتونید روغنش رو بگیرید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا آلمانی ویژه عید 💥 مواد لازم: آرد 500 گرم کره 200 گرم پودر قند 120 گرم تخم مرغ 2 عدد شربت 1 چهارم پیمانه بکینگ پودر 1 ق‌چ پودر هل 1 دوم ق‌چ مارمالاد، عسل، پودر پسته به دلخواه مواد لازم برای شربت: شکر 1 پیمانه آب 1 دوم پیمانه گلاب 1 دوم پیمانه طرز تهیه: قبل از هر کاری شربت را آماده میکنیم، به این صورت که همه مواد را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه میگذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود... کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، شربت را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم... خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی... در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه... بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد می‌مالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار میدهیم در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده میکنیم میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند. من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم. نوش جان نکته: من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده میکنم... (یک چهارم پیمانه عسل) داخل کلیپ من از نصف مواد استفاده کردم... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمه‌ای و پنیر 😍😋 مواد لازم: سس فلفل دلمه: پیاز:🧅 ۱ عدد گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد نمک و فلفل سیاه🌶🧂 آویشن: 🌱۱ قاشق چای‌خوری جعفری🍀 خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه. مایه کِرپ: آرد: 🥡۱ لیوان نمک: 🧂۱ سرانگشت شیر: 🥛۱/۵ لیوان تخم مرغ:🥚 ۲ عدد . مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفل‌دلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید. اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل) اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍌 😋 ▫️4 عدد موز ▫️60 میلی لیتر عسل یا کارامل (حدود دو قاشق غذاخوری) ▫️مغز فندق ▫️شکلات 🔸موزها رو برش بزنید و برای سه تا چهار ساعت در فریزر قرار بدید. سپس در مخلوط کن یا غذا ساز اون رو با کارامل و یا عسل کامل میکس کنید و مجدد در فریزر قرار بدید تا خودش رو به حالت بستنی بگیره.. با نون بستنی قیفی سرو و با شکلات مغز فندق یا گردو تزیین و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز من مهمونام زیاد بود مواد رو حدودا دو برابر ڪردم تو ڪلیپ. برای این غذاے خوشمزه و دلچسب ابتدا چهار تا سیب زمینے متوسط آبپز شده رو با گوشتڪوب له و پوره میڪنیم بعد بهش ڪمے نمک و فلفل و آویشن و و حدود چهار ق غ آرد نخودچے میزنیم از مایه سیب زمینے اندازه یک گردو برمیداریم گردش میڪنیم و داخلش حفره ایجاد میڪنیم داخلش رو با مایه گوشتے یا هر چیز دیگه از جمله مرغ و یا ڪالباس و غیره پر میڪنیم البته من با مایع مرغ مشابه مایه ماڪارونے ولے با مرغ پرش ڪردم و روش ڪمے پنیر پیتزا میرزیم قسمت پر شده رو میبندیم حالا توپهاے سیب زمینے رو سوخارے میڪنیم به این صورت ڪه ابتدا داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخارے میچرخونیم( من داخل ظرف در بسته تو یخچال گذاشتم تا مهمونام میان سرخ ڪنم ڪه ترد و داغه داغ سرو ڪنم ) میتونید داخل یه قابلمه گود یا شیر داغ ڪن با روغن زیاد ڪه خوب داغ شده سرخ ڪنید (من داخل سرخ ڪن سرخ ڪردم ) مواد میانے ڪه من استفاده ڪردم🔻 پیاز داغ رو داخل تابه ریختم و مرغ ریش ریش شده قارچ و فلفل دلمه رو اضافه ڪردم و حسابے تفت دادم تا آب قارچ گرفته بشه و فلفل دلمه ها نرم بشن بعد رب رو اضافه ڪردم و باز تفت دادم تا حسابے سرخ بشن. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ 1 عدد شڪر 1 پیمانه وانیل ڪمی روغن مایع 1/4 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد 1 و 1/2 پیمانه بیڪینگ پودر 1 ق چ طرز تهیه🔻 همه مواد را از یخچال خارج ڪنید تا به دماے محیط برسند. فر را با دماے 180 درجه سانتے گراد روشن ڪنید تا گرم شود. آرد+بیڪینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک ڪنید. تخم مرغ+وانیل+شڪر را 7 ،8دقیقه با دور تند همزن بزنید تا ڪرم رنگ و حجیم شود. بعد روغن مایع و شیر را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد را ڪم ڪم اضافه و با لیسک به آرامے مخلوط ڪنید . ماےه این ڪیک تقریبا شل هست براے جلوگیرے از گلوله شدن آرد بهتر است با الک آرد را به مواد اضافه ڪنید.حتما آرام آرد را مخلوط ڪنید وگرنه ڪیفیت نهایے ڪیک ڪم شده و ڪیک خوب پف نمے ڪند.میتوانےد در انتها فقط به اندازه 20 تا 30ثانیه با ڪند ترین درجه همزن خیلے آرام مواد را هم بزنید تا تمام گلوله هاے آرد در ڪیک باز شوند. من ۴ ق س از آرد را برداشتم و مواد رو به دو قسمت تقسیم ڪردم و به یڪے ۲ ق س آرد و به دیگرے ۲ ق س پودر ڪاڪائو اضافه ڪردم.اگر شما نمیخواهید ڪیک شڪلاتے و دو رنگ شود آرد را به همان مقدار ۱ و ۱/۲ پیمانه بریزید و چیزے از آرد برندارید. مواد ڪیک را در قالب ڪه ڪف آنرا ڪاغذ روغنے انداخته اید بریزید. در فر 180 درجه به مدت 35تا 40 دقیقه بسته به دماے فر و قالب قرار دهید. حتما بعد از نیم ساعت ڪیک را با یک خلال چک ڪنید اگر تمیز بود ڪیک پخته و در آخر ڪمے گریل را روشن ڪنید تا روے ڪیک طلایے شود. اےن ڪیک را میتوانید در قابلمه یا فر دستساز هم بپزید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛