یکی از دسرهای معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است
💜یک لیتر شیر
💜یک پیمانە آرد
💜یک پیمانه شکر
💜۱۰ گرم وانیل
💜۱۵۰ گرم کره
💜گلاب نصف استکان
150 گرم کره را ذوب کرده و 1 پیمانه آرد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید
حالا یک لیتر شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید
یک بسته وانیل و گلاب اضافه کنید و وقتی غلیظ شد حرارت را خاموش کنید
وقتی محلول کمی خنک شد، در مخلوط کن بزنید، سپس در ظرفی ریخته و با دارچین تزیین کنین✔️حتما از شیر سرد استفاده کنید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری میکند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ_ترکی 😍😋
3 تکه سینه مرغ(چرخ شده)
1 دسته جعفری تازه خرد شده
1 عدد پیاز
2_3 برش نان خشک(تست یا باگت)
1 عدد تخم مرغ
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،نعناع خشک،آویشن،زیره،پودر سیر،پودر فلفل قرمز)مقدار طبق ذائقه
1/2 لیوان آب گازدار یا ماءالشعیر
سینه های مرغ را مطابق ویدیو خرد کرده و با دستگاه غذا ساز یا چرخ گوشت،چرخ کنید،سپس در یک کاسه گوشت چرخ شده پیاز و جعفری ریز خرد شده و بقیه مواد را با هم مخلوط کنید،به کوفته ها شکل دهید و روی دستگاه گریل یا تابه نچسب گریل کنید،سپس با سالاد و سبزیجات بخارپز سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
آموزش یه مدل ژله ناز و دلبر 🥰😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خورشت_آلوومرغ😍😋
مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
پیاز ۱عدد بزرگ
کره با روغن مایع به میزان لازم
آلو بخارا ۸عدد
زرشک سه چهارم پیمانه
نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشکنه_بزباش😍😋
بادمجون ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۷ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
عدس ۱/۲ لیوان
سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم
نعناع ۱ قاشق غذاخوری
آردگندم ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره به مقدار لازم
سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 پیتزا تابه ای 🍕😍😋
نام تست ۴ عدد
پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۶ عدد
کالباس ۲-۳ ورق، سوسیس ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، فلفل دلمه یک چهارم
پنیر پیتزا ۱ کاسه کوچک
سس سالسا یا کچاپ تند
کره
به نون تست ها کره بزن و بذار تو ماهیتابه بعد پنیر ورقه ای چدار یا گودا بچین روی نون ها، روی پنیرها سس بزن، کالباس، سوسیس قبلش تو یه ماهیتابه جداگانه با روغن یکم تفت بده و پنیر پیتزا بریزبعد فلفل دلمه، قارچ اسلایس شده، آویشن و فلفل سیاه بریز و یکم دیگه پنیر پیتزا و در ماهیتابه ببندبذار با شعله کم حدود نیم ساعت بپزه تا هم نون برشته شه هم پنیرها آب شن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دکمه ای😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥩
پیاز یک عدد متوسط🧅
زردچوبه یک قاشق مربا خوری💛
نمک مقدار لازم🧂
پودر سیر، فلفل سیاه، کاری، پودر زیره هم به مقدار لازم👌🏼
پودر نان کا ما از نان باگت های خشک شده و آسیاب شده استفاده میکنیم 🥖
بادمجان یک عدد بزرگ🍆
سیر دو حبه🧄
گوجه دو عدد🍅
روغن هرچی کمتر بهتر😉
برای سس:
رب یک قاشق و نصفی غذاخوری تفت داده شده🥫
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری🧅
آب ولرم بهتره از کتری بردارید کمی نمک و زردچوبه اگر دوست داشتید کمی فلفل قرمز🌶
زعفران هم که دیگه نباشه نمیشه🧡
اول بادمجان رو پوست بکنید و حلقه کنید و در داخل اب نمک قرار بدین بعد خشک کنید و سرخ کنید🍆
بعد از اینکه پیاز رو رنده کردین و گوشت و ادویه هارو بهش اضافه نمودین اون رو داخل یخچال قراربدین😉
بعد کباب ها رو دکمه ای کنید و سرخشون کنید در ادامه در ظرف دیگه که بادمجان ها هست بعد کم کردن روغن گوجه و سیر و پیاز داغ رو اضافه کنید به همراه سس و کباب ها رو روش بچینید بعد از ۲۰ دقیقه کباب دکمه ای شما آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنینی_مرغ_بدون_فر😍😋
مواد لازم براي ٤ نفر
نان ٤ تكه ( يا يك تكه نان نسيم نان آوران)🍞
سينه مرغ ١/٤ عدد🍗
قارچ ٦-٧ عدد🍄
پياز متوسط ١ عدد🧅
فلفل دلمه رنگي ١/٤ از هركدام🫑
پودر سير و ليمو فلفلي ١ ق چ از هركدام
سس مايونز و خردل ١ ق غ از هركدام🥫
پنير موزارلا به مقدار دلخواه🧀
پنير گودا ٢ تكه (اختياري)🧀
گوجه ١ عدد🍅
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شام بدون گوشته
کدو سبز 2 عدد.
نمک.
مخلوط کنید اجازه دهید کدو سبز به مدت ۱۰ دقیقه اب اون جمع بشه
آرد سوخاری 80 گرم / 1/2 فنجان
. پنیر پارمزان 60 گرم / 1/4 فنجان
. 1 عدد تخم مرغ
خوب مخلوط کنید
. گلوله درست کن این توپ ها خوشمزه هستند! در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 30 دقیقه بپزید
برنج 250 گرم / 1 فنجان
خوب آبکشی کنید.
1 عدد پیاز.
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری.
سرخ کنید تا شفاف شود.
1 هویج. 3-5 دقیقه سرخ کنید.
آب 500 میلی لیتر / 2 فنجان.
نمک 1 قاشق چایخوری
. فلفل سیاه.
می توانید ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید. روی حرارت ملایم را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه بدون باز کردن درب آن بپزید توپک های کدو سبز آماده است!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوخاری اسپایسی😍😋
مواد لازم:
مرغ: 🍗نصف یه سینه
پودر سوخاری: 🍘۱/۲ پیمانه
جعفری خورد شده : 🍀۲ ق غذاخوری
پنیر پیتزا یا چدار:🧀 ۳ ق غذاخوری
تخم مرغ:🥚 ۱ دونه
سس تند:🌶 ۱ ق غذاخوری
آرد 🥡نصف پیمانه
دوریتوز ، چیپس یا پودر سوخاری 🍘
ادویه ها:
نمک، فلفل تند و پاپریکا و پودر سیر 🧂🌶🧄
بجای دوریتوز می تونین از پودر سوخاری سا چیپس استفاده کنین
شعله ملایم باشه که مغز پخت شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا 😋😋😍😍
موادلازم🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پاپکورنی😍😋
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا شعریه یا حلوای شعریه یک دسر عربی که خیلی راحته درست کردنش ، خیلی خیلی خوشمزه و عالیه 😊😍. فقط کافیه که موادتون رو آماده بزارید و شروع به کار کنید .
رشته شعریه یک بسته
شیر عسلی تقریبا تصف بسته (۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم)
کره ۵۰ گرم
پودر هل نصف ق چ
زعفران به میزان لازم
گردو خرد و نیم کوب شده نصف لیوان
اول از همه در مورد شیر عسلی که شیر تغلیظ شده هست . اگر بخواید آماده بخرید همون قوطی الفجر که لوازم قنادی ها دارند .
من خودم درست کردم .
در مورد رشته شعریه هم در لوازم قنادی فروشی ها دارند .
رشته ها رو داخل خود بسته خرد کردم . خیلی ریز نشه و بعد بسته رو باز کردم و با کره روی حرارت ملایم تفت دادم حدودا ۵ ، ۶ دقیقه تا کمی تغییر رنگ بده . حواستون باشه که نسوزه .
ریختن گردو و مغزی داخلش دل به خواهی هست اما بودنش که خیلی خوشمزه می کنه .
گردو خرد شده و زعفران و هل هم ریختم . دوست داشتید گلاب هم میشه ریخت که من نریختم .
شیر عسلی رو داخلش ریختم و حرارت رو خاموش کردم و با گرمایی که داخلش هست کم کم شروع میشه به اب شدن و یکدست شدن و مرتب هم زدم تا یکدست بشه . میزان شیر عسلی دل به خواهیه می تونید کل قوطی رو بریزید ولی خوب اون وقت هم خیلی شیرین تر میشه.
داخل ظرفم همون طور که گرم هست ریختن و صاف کردم و نیم ساعت موند و بعد برش دادم و روش خلال پسته ریختم .
این باقلوا حالت ترد داره 🙂
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو 😍😋
هویچ چهار عدد متوسط
سینه مرغ یک عدد
برنج سه پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق دوستان بجای رب میتونید زرشک بزنید
روغن به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم بجای فلفل قرمز میتونید دارچین استفاده کنید
آب مرغ یک لیوان
✅مرغو با پیاز و سیر و زعفران و نمک گذاشتم پخت بعد خرد کردم
هویچو رنده کردم
✅بجای زرشک رب زدم تا مزه ملس بگیره
✅شکر هم نزدم چون غذای شیرین دوست ندارم
✅دوست داشتید میتونید دو قاشق آبلیمو هم بزنید
عزیزان من توی آب مرغم زعفران بود شما ✅اگر دوست داشتید در آخر دو قاشق غذاخوری زعفران روی برنج بریزید
✅در آخر هم مواد رو لایه لایه بریزید و دم کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح است
🍃طلوع روی ماهت خوش باد
🌸اعجاز نهفته در نگاهت خوش باد
🍃باران امید و مهر بارد ز لبت
🌸لبخند قشنگ صبحگاهت خوش باد✾
#شیرینی_نعلی
سه خصلت موجب دوستى است : خوشخویى ، مهربانى و فروتنى . امام علی (ع) (غررالحکم)
یکی از شیرینی های عالی و لطیف و ترد که برای عید فوق العاده است ☺️😍
آرد سفید ۱۵۰ تا۲۰۰ گرم ( تقریبا یک تا یک و سوم لیوان)
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۳ تا ۴ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
پودر پسته و پودر نارگیل به میزان لازم
کره رو و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دادم . (من با روغن جامد هر نوع روغنی امتحان نکردم فکر کنم سفت بشه )
کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه زدم . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اصافه کردم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد رو الک کردم و بهش اصافه کردم .میزان آرد تقریبی هست ، با احتیاط بریزید ، طوری بشه که خمیر به دست نچسبه . زیاد نریزید که لطافت شیرینی از بین نره .
از خمیر با یک قاشق مربا خوری برداشتم (به اندازه ۱۰ گرم )، توی دستم استوانه ای و لوله ایش کردم و بعد پیچوندم و شکل نعل در آوردم و توی سینی چیدم.
سینی رو در فر از پیش گرم شده، ۱۵۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار دادم .
برای فر برقی ۱۵۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۱۵ دقیقه.
برای فر گازی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ دقیقه
بدون فر در فر دست ساز روی گاز
بعد که از فر در آوردم اصلا دست بهش نزدم ، بزارید خنک بشه و بعد جدا کنید.
شکلات تخته ای رو هم به روش بن ماری آب کردم . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات زدم و بعد در هر نوع پودری که دوست دارید بغلتونید ، من از پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر نارگیل که رنگی کردم (توی کیسه فریزر ریختم و کمی رنگ خوراکی قرمز ریختم و مالش دادم و رنگیش کردم ) استفاده کردم .
🔴 با این مقدار مواد حدود ۲۵ عدد شیرینی میشه .
🔴جای کره می تونید ۸۰ گرم روغن صاف قنادی استفاده کنید.
🔴 ماندگاری در ظرف درب بسته در صورت استفاده از کره یک هفته الی ده روز ،در صورت استفاده از مارگارین تا نزدیک یک ماه و در صورت استفاده از روعن صاف حدود سه ماه می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی
به كمال رساندن خوبى، نيكوتر از آغاز كردن آن است . امام علی (ع) (غررالحکم)
از شیرینی های پر طرفدار و سنتی 😊😍. که برای عید گزینه عالی و بی نظیره😍
آرد سفید ۲۰۰ گرم (تقریبا یک و یک سوم لیوان)
کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم .(من ۱۰۰ گرم کره و ۵۰ گرم روغن جامد ریختم) (۱۵۰ گرم تقریبا دو سوم لیوان)
پودر قند ۱۴۰ گرم (تقریبا یک لیوان )
تخم مرغ ۲ عدد
کشمش پلویی ۵ تا ۶ ق غ
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ (یا وانیل ۱/۴ ق چ)
بیکینگ پودر ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه.
کره نرم شده و یا روغن رو با پودر قند سه دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و هر بار یک دقیقه زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه ، بسیار خوشمزه و خوش عطر می کنه ، اگه نخواستین جاش نوک قاشق وانیل بریزین . بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کردم .
مواد آردیم رو به داخل مواد ریختم ، دیگه با قاشق هم زدم . آخر کار هم کشمش رو با نصف قاشق آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش) اضافه کردم .
از موادم با قاشق مرباخوری برداشتم و توی سینی فر ریختم . باز اندازه شیرینی ها بسته به علاقه خودتون هستش ، فقط حتما با فاصله زیاد از هم باشه که توی فر کلی باز میشه و پهن میشه . (می تونید کف سینی کاغذ روغنی بندازید یا کمی چرب کنید ، من خودم چرب هم نکردم چون این مدل شیرینی ها به قدر کافی روغن دارند و راحت از سینی جدا میشند)
سینی رو در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل گرم شده قرار دادم
برای فر برقی دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه ، حدود ۱۵ دقیقه ، المنت پایین روشن
برای فر گازی دما ۱۷۰ درجه ، حدود ۱۲ تا ۱۵دقیقه
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .
بعد از اینکه خنک شدن ، شیرینی ها رو از سینی برداشتم .
نکات :
👈با مقدار مواد بالا حدودا ۳۰ عدد شیرینی میشه.
👈ماندگاری در صورت استفاده از روغن جامد یکی دو ماه و در صورت استفاده کره نهایتا دو هفته می باشد .
👈روغن جامد که هم می تونید روغن صاف قنادی استفاده کنید و یا روغن نیمه جامد ، روغن نیمه جامد رو صاف کنید و در شیرینی استفاده کنید با این شکل که روغن رو روی حرارت ترجیحا غیر مستقیم آب کنید و بزارید کنار کمی از دما افتاد بزارید یخچال تا بسته بشه و بعد از قسمت سفت آن بردارید و داخل شیرینی ها استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_شکم_گرفته
ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۱حبه
گردو خردشده ۴قاشق
سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری
زرشک و ناردون
رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق
آلوچه
نمک، فلفل، ادویه ماهی
ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخمگشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.
سپس سبزی معطر را به آنها اضافه کنید.
حالا گردو خردشده و رب انار و ادویهجات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین.
ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده
داخل شکم ماهی را با مواد میانی آمادهشده پرکنید.
حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید.
یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، بهصورتیکه ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد.
یک استکان آب کف ظرف بریزید.
میتوانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید.
بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود.
و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود.
ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. میتوانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید.
پ ن :ماهی شکمپر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوههای مختلف پخته میشود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویههایی که به در آن استفاده می شه جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن
داخل ماهی تابه هم میشه درست کرد با شعله ملایم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛