#ڪیڪ_ارده
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شڪر ۱,۵ لیوان(لیوان یا پیمانه قنادی)
ارده ۱ استڪان (استڪان ڪمر باریک ترک ، 100 گرم)
روغن مایع ۱ استڪان(80 گرم)
آب ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بڪینگ پودر ۱ پاڪت (10 گرم یا 2.5 ق چ)
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن برقے هم بزنید. ارده،روغن مایع و آب را اضافه ڪنید و خیلے ڪم با همزن برقے هم بزنید.
مواد خشک را در حالیڪه الک میڪنید اضافه ڪنید و هم بزنید(چون ارده دارد براے همین وانیل نمیریزیم). 3 قاشق از مایه ڪیک برداشته و داخل ظرف دیگرے بریزید و به این مایه ڪیک 1 ق غ پودر ڪاڪائو و 1 ق غ شیر اضافه ڪنید و هم بزنید.
قالب ڪیک را با روغن جامد چرب ڪنید و تمام قسمتهاے قالب را با ڪنجد بپوشانید. ابتدا مایه ڪیک ساده را داخل قالب بریزید سپس مایه ڪیک ڪاڪائویے را روے مایه ڪیک ساده بریزید و خیلے ڪم با قاشق هم بزنید. در فر 175 درجه بپزید (با خلال دندان پخت ڪیک را تست ڪنید) بعد از سرد شدن ڪیک سس ارده را روے ڪیک بریزید و به دلخواه تزیین ڪنید.
برای سس ارده:
2 قاشق غذاخورے پودر قند و نصف لیوان ارده را داخل ظرفے هم بزنید و روے ڪیک سرد بریزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک آموزش عالے و سوپر دلیشس
لقمه هاے بادمجان سوخارے با پنیر موزارلا و پارمزان ڪه بعنوان پیش غذاے مهمانیها فوق العاده مورد استقبال خواهد بود
مواد لازم:
2 یا 3 عدد بادنجان با پوست. نازک ورقه شده
مقدارے ریحان خرد شده و ڪمے نمک
400 گرم پنیر ریڪوتا
1 پیمانه پنیر موزارلا
1/2 پیمانه پارمزان
4 عدد تخم مرغ
مقدارے آرد سفید و آرد سوخارے
طرز تهیه:
ورقه هاے بادمجان را در سینے چیده, نمک مے پاشید به هر دو سمت و میگذارید 30 دقیقه بماند. ریحان, پنیرها, یک تخم مرغ و نمک (اگه لازمه) رو خوب مخلوط میڪنید.
با دستمال, رطوبت بادمجان ها را گرفته و یک ساعت در فریزر قرار میدهید.. بعد از یک ساعت, وسط یک برش بادمجان ڪمے مخلوط پنیر مے گذارید, ورقه بعدے رو روے آن قرار مے دهید. وقتے همه آماده شدند مجددا 15 دفیقه در فریزر گذاشته و در همان حین, سه طرف از آرد, تخم مرغهاے بهم زده, آرد سوخارے حاضر ڪرده. لقمه هاے بادمجان را اول در آرد, بعد در تخم مرغ و در پودر سوخارے مے غلطونید, دوباره در تخم مرع و سوخارے تا پوشش ضخیمترے داشته باشید.
در ظرفے ڪه گود اما ڪوچک باشد در روغن سرخ ڪرده و یا در سینے فر چیده با دماے 180 تا وقتے ترد و ڪریسپے شود مے پزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_هندی
حتما اطلاع دارید ڪه اصل سمبوسه مربوط به هندهست با دستورهاو طعمهاے متفاوت واصل سمبوسه با خمیر درست مے شه حالا ما راحتش ڪردیم وبا نون لواش درست مے ڪنیم البته خوشمره هم هست ولے سمبوسه با خمیر یه چیز دیگس 😉👌
طرز تهیه.... الیوان دسته دار ارد نخود خام منظورم ارد نخود چے نیست اگر در دسترس ندارید بجاش ارد معمولے استفاده ڪنید به همراه یک لیوان وربع ارد معمولے ویڪوقاشق چایخورے زردچوبه ویک قاشق چایخورے ادویه ڪارے ونمک ویک قاشق مرباخورے بڪین پودر و ربع لیوان روغن را ڪمے مخلوط ڪنید وبعد حدود نصف لیوان اب معمولے را ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرے لطیف بدست اید میزان اب ممڪنه ڪمتر یابیشتر بشه نیاز به استراحت نداره چانه هایے اندازه تخم مرغ ڪوچک گرفته توے فیلم نشون دادم با وردنه بشڪل گرد باز ڪنید نه زیاد نازک ونه ضخیم از وسط با چاقو برش بزنید ومثل قیف دولایه را روے هم بیارید وڪمے فشار دهید تا بهم بچسبد طبق فیلم وداخلش را با مواد دلخواه پر ڪنید ولبه هارا بهم بچسبانید ودر روغن داغ سرخ ڪنید طلایے ڪه شد بر دارید وروے دستمال آشپزخونه بذارید
مواد داخل سمبوسه.... سیب زمینے را ابپز ڪنید با چنگال له ڪنید یا رنده ڪنید توے تابه ڪمے روغن بریزید ویک پیاز را ڪمے تفت دهید بعد سیب زمینے را اضافه وزردچوبه وادویه ڪارے وفلفل ڪمے زیاد باید تند باشه وڪمے تفت دهید ونمک در اخر نخود فرنڪے پخته را اضافه ومخلوط ڪنید وگشنیز تازه بزنید یه تفت دهیددواز روے حرارت بردارید
حتما سبزیتون گشنیز باشه ازرهر سبزے توے سمبوسه خوشمزه تره
نڪته.... شما با هر چیزے دوست دارید میتونید توے سمبوسه را پرڪنید ولے من فقط از این مواد استفاده مے ڪنم طعمش عالے مے شه
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_شڪلاتی_بی_بی
آرد شیرینے پزے 2 پیمانه
بیڪینگ پودر 2 قاشق چایخورے استاندارد(معادل قاشق مرباخورے ایرانی)
جوش شیرین 1و 1/2 قاشق چایخورے استاندارد(معادل قاشق مرباخورے ایرانی)
توصےه من اینه ڪه به هیچ عنوان جوش شیرین رو جایگزین نڪنید چون مایعات این ڪیک زیاده و براے رسیدن به بافت عالے حتما به جوش شیرین نیاز داره...
در صورت تمایل به جایگزینے به جاے آن 3 قاشق چایخورے بیڪینگ پودر جایگزین ڪنید(یعنی مجموعا 5 قاشق چایخورے بیڪینگ پودر) ولے بافت ڪیک به سبڪے زمان استفاده از جوش شیرین نخواهد بود.
نمڪ 1/4 قاشق چایخورے استاندارد
پودر ڪاڪائو 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شڪر 1 تا یک و نیم پیمانه( من 1 پیمانه ریختم)
وانےل 1/4 قاشق چایخوری
آب جوش 1 پیمانه
همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج ڪنید تا به دماے محیط برسند.
فر را با دماے 180 درجه سانتے گراد روشن ڪنید.
قالب گرد 25 سانت یا میان تهے 27 تا 30 سانت یا مستطیل 20*30 را با روغن جامد چرب و با پودر ڪاڪائو ڪاور ڪنید.
آرد+پودر ڪاڪائو+نمڪ+بیڪینگ پودر+جوش شیرین را با همزن دستے مخلوط و 3بار الک ڪنید.
در ظرفے تخم مرغها+شڪر+وانیل را ریخته و 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
سپس روغن مایع را اضافه و 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.
بعد شیر را اضافه و یک دقیقه دیگر مخلوط ڪنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و به آرامے مخلوط ڪنید.
در پایان آب جوش را به آرامے اضافه و با ڪندترین دور همزن هم بزنید در حدے ڪه مواد یڪدست شوند.
بعد از یڪدست شدن زیاد هم نزنید ڪیک سفت میشود.
ماےه ڪیک را در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانے ڪه خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
در قالب گرد ساده ممڪن است تایم پخت طولانے تر شود.
میتوانےد به مواد خشک 1 قاشق چایخورے پودر نسڪافه اضافه ڪنید.
.
ڪےڪ آماده را از فر خارج ڪرده و 5 دقیقه صبر ڪنید سپس دورتا دور آنرا آزاد و قالب را تڪان دهید تا ڪیک جدا شود.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سارما پادشاه
مواد لازم:
شےر ۴لیوان
شڪر۵ ق غ
پودر ڪاڪائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ پر
80 گرم شڪلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل شڪرے ۱ پاڪت (5 گرم و یا وانیل ایرانے ڪمی)
ڪره ۱ ق غ
بیسڪوییت پتے بور ۱ بسته
پودر ڪرم شانتے ۱ پاڪت ڪه با 1 لیوان یا ڪمے ڪمتر شیر هم زده شده( پودر ڪرم شانتے 75 گرمے است همان پودر خامه است ڪه با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادے استفاده ڪنید )
طرز تهیه:
بیسڪویےت پتے بور را در غذاساز پودر ڪنید و داخل سینے فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یڪنواخت پخش ڪنید
شیر، شڪر،پودر ڪاڪائو و آرد را داخل قابلمه اے بریزید و با همزن دستے خوب هم بزنید سپس روے اجاق در حالیڪه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش ڪنید و شڪلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخورے ڪره را اضافه ڪنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقے هم بزنید. محلبے (منظور همان مواد پخته شده) ڪه با همزن برقے هم زدید و گرم است را آرام و به طور یڪنواخت روے بیسڪوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانےد یک شب در یخچال بذارید) سپس ڪرم شانتے را به طور یڪنواخت و با دقت داخل سینے بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول ڪرده و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده گوشت
مواد لازم براے تهیه خمیر:
آب ولرم ۲ لیوان(450/500 میلے لیتر)
خمےر مایه خیس نصف پاڪت(20 گرم)
شکر ۱ ق م
نمک ۱،۵ ق م
روغن مایع براے داخل خمیر ۲ق غ
آرد بیشترازنیم ڪیلو
روغن مایع براے جمع ڪردن خمیر ۲ ق غ
براے مواد داخل پیده:
فلفل قرمز و سبز از هر ڪدام 2 عدد
پیاز ۲عدد
گوجه فرنگے ۲عدد
رب فلفل ۱ ق م
گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۲،۳ ق غ
نمک، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه
ڪمے پنیر پیتزا و پنیر موزارلا
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
خمےر مایه را با دست خرد ڪنید و همراه با آب ولرم و شڪر داخل ظرفے بریزید و هم بزنید(میتوانےد به جاے خمیر مایه خیس از 1 قاشق غذاخورے خمیر مایه خشک استفاده ڪنید ، و حدود 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه ڪف ڪند)روغن مایع و نمک را اضافه ڪنید
آرد را ڪم ڪم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمے ڪه به دست نمے چسبد آماده ڪنید. وقتے خمیر شڪل گرفت درآخر براے جمع ڪردن خمیر 2 قاشق غذاخورے روغن مایع اضافه ڪرده خمیر را جمع ڪنید و داخل ظرف بذارید. روے خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت بدید سپس پیده ها را آماده ڪنید
براے مواد داخل پیده سبزیها را با دست ریز ریز خرد ڪنید. از غذاساز استفاده نڪنید چون مواد داخلے آن آب مے اندازد بعد از اینڪه سبزے ها را ریز ریز خرد ڪردید گوشت و ادویه را اضافه ڪرده خوب مخلوط ڪنید.
برای مواد داخلے پنیرے هم تخم مرغ، پنیر پیتزا و موزارلا ڪمے نمک و فلفل قرمز پرک شده را داخل ڪاسه اے مخلوط ڪنید.
خمےر را به شڪل چانه هایے به بزرگے پرتقال جدا ڪرده استراحت دهید. سپس با وردنه به صورت نازک به ضخامت نیم سانتیمتر باز ڪنید. قسمت وسط آن از مواد داخلے قرار دهید. در صورت دلخواه ڪناره هایش را ببندید و روے خمیر هاے ڪنارے زرده تخم مرغ بمالید به خودتان بستگے دارد. سپس داخل فر 250/300درجه از قبل گرم شده در پایینترین طبقه، پیده ها را روے سینے فر تا وقتے سرخ شوند بپزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪیڪ_شنی
دوستان این ڪیک بافتش فوق العاده عالے ونرمه من توے تابه درست ڪردم واقعا هیچے از فر ڪم نداشت توصیه مے ڪنم حتما امتحان ڪنید پشیمون نمے شین این ڪیک به عربے به ڪیک رمل معروفه رمل به معنے شن است بخاطر وجود نارگیل روے سطح ڪیک ڪه حالت شن ریزه داره واما دستورپیمانه براساس لیوان دسته دار فرانسویه
طرز تهیه... حدود نصف لیوان نارگیل را توے تابه تفت دهید با حرارت ملایم تا طلایے بشود مرتب هم بزنید تا یڪدست طلایے بشود
دولیوان پر ارد را با یک قاشق غذاخورے سر صاف بڪین پودر حتما سه بار الک ڪنید و تابه را دوطرفش را چرب ڪنید من با ارده چرب ڪردم شما میتونید با روغن جامد یا ڪره چرب ڪنید ڪاغذروغنے ڪف تابه دولایه بذارید وروش را ڪمے چرب ڪنید وروے گاز شعله پخش ڪن بزارید واجازه بدین تا تابه خوب گرم بشه وشما برید سر وقت درست ڪردن مواد ڪیڪ
ادامه ڪار.... چهار تا تخم مرغ به دماے محیط رسیده را با یک لیوان شڪر ڪه حدود یه بند انگشت سر خالے باشه اگر شیرین دوست دارید پر بریزید با نوک قاشق چایخورے وانیل حدود پنج دقیقه بزنید تا پف ڪنه وڪرمے بشود بعد دو سوم لیوان روغن مایع بریزید و ڪمے مخلوط ڪنید بعد یک لیوان سرخالے شیر داغ در حدے ڪه اگر انگشت زدین گرما را احساس ڪنید به مواد اضافه ومخلوط ڪنید در حدودیک دقیفه بزنید ارد را با الک در سه تا چهار مرحله روے مواد الک ڪنید وبا دور ڪند هم زن مخلوط ڪنید زیاد هم نزنید فقط ارد صاف بشه ڪافیه ومواد را توے تابه از قبل گرم شده ریختم وروے حرارت متوسط رو به ڪم گذاشتم توے فیلم نشون دادم☝بعد نیم ساعت چک ڪنید اگر خلال تمیز بیرون امد تابه را بر گردونید تا روے ڪیک هم ڪمے طلایے بشه نه زیاد حدود ده دقیفه وتا ڪیک ڪاملا داغه چهار تا پنج قاشق پر شیر عسلے روے ڪیک بریزید وصاف ڪتید وروش را نارگیل تفت خورده بریزید وڪمے ڪه سرد شد برش بزنید .
نڪته.... مے شه ڪیک را توے فر هم درست ڪرد 180درجه بمدت تقریبی50دقیقه
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ چند تکه (میتونه هم سینه باشه هم ران) پیاز پنج عدد بزرگ
الو ترش 10 عدد
رب انار ترش یک قاشق غذا خوری
رب الو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
(شکر برای اینکه گسی رب گرفته اضافه میکنیم)
طرز تهیه🔻
اول مرغها روشسته بعدسرخ میکنیم درحرارت متوسط،،میزاریم کناربعد پیازها رونگینی خردکرده تفت میدهیم بعدنمک وفلفل ورب الو و شکر رواضافه کرده تفت میدیم درحرارت ملایم ،،بعدمرغها رومیچینیم روی پیازها ودولیوان اب اضافه میکنیم
الوها روهم اضافه میکنیم
درظرف رومیزاریم باحرارت کم حدود سه ساعت زمان لازم است
تاجا بیفتد
اگه خیلی ترش دوست ندارین میزان شکرتون رو بیشتر کنید
اون دیگه سلیقه ای ترش دوست دارید یا ملس
با یه کته بی نهایت عالی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زعفرانی
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا ۲/۳ لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
زعفران ۱۵ میلی (۲ تا ۳ ق غ)
گلاب ۷۵ میلی (۱/۳ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن مایع رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو اضافه کردم .
زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم (گلاب رو می تونید حذف کنید)
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
داخل قالب رو با روغن جدا کننده ( ۵۰ گرم کره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید) چرب کردم .
مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها با هم فرق می کنه حتما خودتون چک کنید .
چون مدل قالبم این طور بود وسطش هم ژله قرمز رنگی درست کردم و گذاشتم یخچال کمی نیم بند شد داخل جای خالی ریختم و کیک رو داخل یخچال قرار دادم تا ژله بسته بشه .
درون فر دست ساز و در تابه دو طرفه نیز روی گاز می تونید درست کنید
"شنیتسل مرغ با سس قارچ"
سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
نمک فلفل سیاه
تخم مرغ 3 عدد
آب 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن
آرد سفید 2 پیمانه
پودر سوخارے 2 پیمانه
روغن براے سرخ ڪردن
قارچ به میزان دلخواه
پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره
آب سرد 1 پیمانه
اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین
اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین
هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه
حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه
بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین
تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه
تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری
میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین
حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه
لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین
مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و
بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه
وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره
حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# پیراشڪے
مواد لازم:
1 سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخورے مخمر خشڪ
1 قاشق غذاخورے شڪر
1 قاشق چایخورے نمڪ
400 میلے لیتر آب گرم
200 گرم آرد ذرت
600 گرم آرد
100 میلے لیتر روغن
براے پر ڪردن:
3 سیب زمینی
2 فلفل دلمه ای
1 فلفل قرمز
1 قاشق چایخورے نمڪ
5 قاشق روغن
پنیر چدار رنده شده
1 زرده
دستور تهیه 📖📖👇👇
ابتدا سفیده تخم مرغ را با آب ، شڪر ، نمک ، بیڪینگ پودر ، آرد ذرت اضافه ڪرده و مخلوط ڪنید. روغن را اضافه ڪرده و ورز دهید. بگذارید بلند شود.😚
،
سےب زمینے ها را پوست بگیرید و به همراه فلفل قرمز و فلفل سبز آنها را به قطعات ڪوچک خرد ڪنید. سپس همه را در ماهیتابه با ڪمے روغن به همراه نمک سرخ ڪنید.🙏
،
خمےر را به چند قسمت تقسیم ڪنید. یک اسڪولینو را با روغن مرطوب ڪنید و خمیر را در آن پخش ڪنید. پر ڪردن را با پنیر چدار و مواد سرخ شده انجام دهید و خمیر را ببندید. توپ ها را با یک سفره بپوشانید و بگذارید استراحت ڪند.
،
زرده را بوسیله بروس روے خمیر پهن ڪرده و به مدت 20 دقیقه در دماے 180 درجه بپزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنجیڪ
یه نون بسیار عاالے و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه ڪه براے میان وعده بچه ها خیلے خوبه . براے مهمانے ها بسیار عالیه .
برای ۶ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ میلے (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
ڪره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م)
بیڪینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م)
نمڪ نصف ق چ
شڪر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان)
برای ڪرم
شیر ۲۵۰ میلے (ےڪ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان)
نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ)
آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
یک قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد .
توی طرف دیگه تخم مرغ و شڪر و ڪره آب شده و بیڪینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط ڪردم .
آرد الک شده رو اصافه ڪردم و اول با قاشق و بعد ڪم ڪم از دستم ڪمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبے تا جایے اصافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه ڪه ارد زیادے نون تون رو سفت مے ڪنه و سنگین و حتے ممڪنه همون لحطه ڪه از فر بیرڪن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و ڪیفیتش میره این نڪته مربوط به همین قسمت هست .
خمےر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیده بشه .
داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم ڪروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم .
داخل سینے فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم .
بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوے آب درون فر هم فراموش نشه .
برای ڪرم: شیر و شڪر و نشاسته و آرد رو اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روے حرارت مدام هم زدم تا غلطتش ڪمے از فرنے سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم ڪرم خنک بشه .
مابین نون ها از ڪرم خنک قرار دادم .
روی نون ها پودر قند و نسڪافه الک ڪردم .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقالی_پلو
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃
من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره.
موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد.
گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛