eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح است 🍃طلوع روی ماهت خوش باد 🌸اعجاز نهفته در نگاهت خوش باد 🍃باران امید و مهر بارد ز لبت 🌸لبخند قشنگ صبحگاهت خوش باد✾
بستنے سنتی علاوه بر دستور نڪات هم اینجاست . می بینم ڪه چه قدر بستنے درست ڪردن توے خونه طرفدار داره😊 . شما چند تا نڪته رو رعایت ڪنید خیلے بستنے عالے دارید ڪه مو با بیرونے ها نمے زنه👌 . برای ۳ نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا ۲ لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (حدودا ۳/۴ لیوان) ثعلب ۲ گرم (حدودا ۱ ق چ) ( در لوازم قنادے ها و عطارے ها موجود هست) گلاب ۲ ق غ زعفران ۱ ق غ خامه ۵۰ گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نڪات : ثعلب براے ڪشدار شدن و بسته شدن بستنے لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید ڪمتر بریزید بستنے بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنے یخ مے زنه و یخے میشه . لطفا میزان شڪر رو تغییر ندید شیرینیش ڪافیه . ڪم و زیاد ڪردن شڪر باعث بسته نشدن بستنے میشه . ثعلب و شڪر رو مخلوط ڪردم . شیر رو داخل طرفے ریختم و روے حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتے شروع به جوشیدن ڪرد، مخلوط ثعلب و شڪر رو به تدریج اضافه ڪردم و هم زدم . ڪمے روے حرارت بمونه تا ڪمے غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه ڪردم . ڪمے ڪه توے محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانے ڪه دیدید بستنے شروع ڪرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبے از اطراف به مرڪز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک ڪنندگے یخچال ها مربوطه . براے من یک ساعت براے هر ڪسے ممڪنه فرق مے ڪنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا ۵ بار تڪرار ڪردم تا زمانے ڪه بسته بشه . هر ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یڪبار بیرون آوردم جا به جا مے ڪردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو ڪمے با چنگال زدم روے یه ڪیسه فریزر پهن ڪردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد ڪردم . نوبت اخر ڪه بستنے رو بیرون آوردم خامه خرد شده و ڪمے پسته اضافه ڪردم و دیگه گذاشتم فریزر تا ۳ الے ۴ ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب مے خواد حدودا بین ۸ تا ۱۰ ساعت . این تایم خیلے تقریبیه و باز تاڪید مے ڪنم ڪه به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنے بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جاے همگے سبز . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم 🔹گوشت چرخ كرده به مقدار لازم 🔹تخم مرغ يك عدد 🔹يدونه پياز 🔹پودر سير يك ق غ 🔹آرد سوخاري به مقدار لازم 🔹نمك و فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهيه : پياز رو رنده ميكنيم ، بعد گوشت رو روي يه سطح صاف خوب پهن ميكنيم بعد بهش تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير و پياز رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم،پودر سوخاري رو بهش ميزنيم و با دست قشنگ ورز ميديم بعد به سايزي كه دلمون ميخواد روي كاغذ روغني پهنش ميكنيم(به شكل دايره پهن ميكنيم)بعد روشو دوباره كاغذ روغني ميزاريم،اين كارو تا چندتا تكرار ميكنيم ، يك ساعت ميزاريم فريزر بعد داخل روغن سرخش ميكنيم نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قابلمه ای چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد طرز تهیه: مواد لازم ۲ فنجان آرد ۱فنجان شکر ۱پیمانه پودر کاکائو بکینگ پودر ۱ پیمانه روغن ۱پیمانه آب ۴ عدد تخم مرغ حتما شعله پخش کن بزارید و در و دم کنی باشد و حرارت را خیلی کم کنید وقتی کاملا کیک پف کرد و پخته شد با خلال یا چاقو تست کنید اگر به آن کیک نچسبد کیک ما آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به یکدیگر هدیه دهید؛ زیرا هدیه، کینه ها را می برد. پیامبر اکرم (ص) (کافی) کوفته کباب خوشمزه با یه سس عالی ، شما با نون دوست ، یه غذای ساده که هم برای ناهار و هم برای شام مب تونید درست کنید ☺️🌹 برای ۵ تا ۶ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه آرد سوخاری یا پودر نان ۱ تا ۲ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل و پول بیبر و زیره به میزان لازم گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه نمک و فلفل و اورگانو به میزان لازم سرکه ۲ ق غ شکر ۱ ق غ پیاز رو رنده ریز کردم و آبش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده اضافه کردم . سیر رنده شده یا پودر سیر ،جعفری ، آرد سوخاری و ادویه جات رو هم ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم و خوب ورز دادم . یک تا دو ساعت در یخچال قرار دادم . بعد به سیخ چوبی کشیدم و توی تابه با حرارت ملایم سرخ کردم و گذاشتم بپزه . بعد از تابه کباب ها رو خارج کردم و توی همون تابه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر رنده شده هم اضافه کردم . زردچوبه و رب گوجه هم ریختم و تفت دادم . گوجه فرنگی ها رو رنده ریز کردم و ریختم و بهش نمک و فلفل و سرکه و شکر اضافه کردم . کباب ها رو توی این سس قرار دادم ، ۵ تا ده دقیقه موند و بعد از حرارت برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همنشین خوب نعمت و همنشین بد، بلا و مصیبت است. امام علی (ع) (غررالحکم) یه دسر بی نظیر و خوشمزه و مجلسی 😍 شیر ۲ لیوان پودر کرم کارامل ۱ بسته پودر کافی میکس ۱ بسته (حدودا ۲ ق غ) پودر ژلاتین ۱ ق غ (۱۰ گرم) بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۰ عدد) خامه صبحانه (یا قنادی ) ۱۰۰ گرم ( حدودا ۲ تا ۳ ق غ) . پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد از اینکه مخلوط شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کردم ، دو ، سه دقیقه جوشید و از حرارت برداشتم و گذاشتم از دما بیفته .داخل مخلوط کن همراه با بیسکوییت و خامه ریختم و میکس کردم . چون طرح قالبی که انتخاب کردم طوری هست که گل داره ، می خوام گل رو کاکائویی کنم ، به خاطر همین کمی از مواد دسر رو با ۱ ق م پودر کاکائو مخلوط کردم . قالب رو جزیی با روغن مایع چرب کردم و از مواد کاکائویی توی طرج گل ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ، البته خیلی سفت نشه و بعد مابقی مواد دسر رو ریختم و گداشتم ۶ الی ۷ ساعتی یخچال بمونه و بعد که خوب بست ، دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشم کلید هر بدی است. امام موسی کاظم (ع) (تحف العقول) یه پیش غذا و حتی غذای اصلی فوق العاده خوشمزه و خوش خوراک 😋🤗 برای مهمونی ها هم که عالیه ، از چند ساعت قبل و حتی روز قبل هم می تونید درست و یخچال بزارید 😊 بادمجان ۴ تا ۵ عدد سینه مرغ ۱ عدد گردو خرد شده نصف لیوان کنجد ۱ تا ۲ ق غ جعفری خرد شده ۳ ق غ سس مایونز ۲ ق غ ماست ۲ تا ۳ ق غ سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ تا ۳ عدد مرغ رو نگینی خرد کردم و با زعفران و نمک و فلفل و زنجبیل مزه دار کردم و دو ساعت یخچال گذاشتم . بادمجان ها رو پوست گرفتم و ورقه ای کردم .‌نیم ساعت توی اب و نمک گذاشتم و بعد خشک کردم و سرخشون کردم .برای این که کمتر روغن استفاده کنم در تابه رو میزارم . بعد از سرخ سدن همه رو ساطوری و له کردم . مرغ رو هم روی حرارت ملایم سرخ کردم ،در تابه رو هم چند دقیقه گداشتم تا بپزه . داخل ظرف بزرگتر ، بادمجان ، مرغ ،جعفری خرد شده ، گردوی خرد شده ، کنجد ، نمک و فلفل و سیر رنده شده ،ماست چکیده و سس مایونز ریختم و همه رو با هم مخلوط کردم . می تونید جای سس مایونز هم فقط ماست بریزید . سیب زمینی رو هم خلالی نازک کردم و داخل تابه سرخشون کردم .یک عدد پیاز رو هم خلالی کردم و سرخ کردم و پیاز داغ درست کردم . توی طرف سرو ریختم و با سیب زمینی سرخ شده ، جعفری ،گردوی خرد شده و پیاز داغ تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سه خصلت موجب دوستى است : خوش‏خویى ، مهربانى و فروتنى . امام علی (ع) (غررالحکم) یکی از شیرینی های عالی و لطیف و ترد که برای عید فوق العاده است ☺️😍 آرد سفید ۱۵۰ تا۲۰۰ گرم ( تقریبا یک تا یک و سوم لیوان) کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۳ تا ۴ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای ۵۰ گرم پودر پسته و پودر نارگیل به میزان لازم کره رو و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دادم . (من با روغن جامد هر نوع روغنی امتحان نکردم فکر کنم سفت بشه ) کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه زدم . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اصافه کردم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد رو الک کردم و بهش اصافه کردم .میزان آرد تقریبی هست ، با احتیاط بریزید ، طوری بشه که خمیر به دست نچسبه . زیاد نریزید که لطافت شیرینی از بین نره . از خمیر با یک قاشق مربا خوری برداشتم (به اندازه ۱۰ گرم )، توی دستم استوانه ای و لوله ایش کردم و بعد پیچوندم و شکل نعل در آوردم و توی سینی چیدم. سینی رو در فر از پیش گرم شده، ۱۵۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار دادم . برای فر برقی ۱۵۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۱۵ دقیقه. برای فر گازی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ دقیقه بدون فر در فر دست ساز روی گاز بعد که از فر در آوردم اصلا دست بهش نزدم ، بزارید خنک بشه و بعد جدا کنید. شکلات تخته ای رو هم به روش بن ماری آب کردم . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات زدم و بعد در هر نوع پودری که دوست دارید بغلتونید ، من از پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر نارگیل که رنگی کردم (توی کیسه فریزر ریختم و کمی رنگ خوراکی قرمز ریختم و مالش دادم و رنگیش کردم ) استفاده کردم . 🔴 با این مقدار مواد حدود ۲۵ عدد شیرینی میشه . 🔴جای کره می تونید ۸۰ گرم روغن صاف قنادی استفاده کنید. 🔴 ماندگاری در ظرف درب بسته در صورت استفاده از کره یک هفته الی ده روز ،در صورت استفاده از مارگارین تا نزدیک یک ماه و در صورت استفاده از روعن صاف حدود سه ماه می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه گردو خردشده ۴قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق آلوچه نمک، فلفل، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس سبزی معطر را به آن‌ها اضافه کنید. حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین. ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده‌شده پرکنید. حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید. یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، به‌صورتی‌که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد. یک استکان آب کف ظرف بریزید. می‌توانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید. بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود. و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود. ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. می‌توانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید. پ ن :ماهی شکم‌پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویه‌هایی که به در آن استفاده می شه جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن داخل ماهی تابه هم میشه درست کرد با شعله ملایم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر که خوش نیت باشد، روزی اش افزایش می یابد امام باقر (ع) (بحارالانوار) کیک رافائلو یا کیک سفید برفی یه کیک خوشمزه تلفیقی از نارگیل و بادام . یه کیک کافی شاپی بی نظیر 😍 این کیک رو حتی برای تولدها و مراسم هاتون هم می تونید درست کنید ☺️ تخم مرغ ۶ عدد شکر ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پودر بادام ۱۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) کره ۳۰ گرم آرد سفید ۱۳۰ گرم ( کمی کمتر از ۱ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) خامه فرم گرفته ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم شیر عسل ۱۰۰ گرم (حدود ۳ ق غ) شکلات آب شده ۵۰ گرم بادام خرد شده به میزان لازم پودر نارگیل به میزان لازم زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با دور تند همزن اون قدر زدم تا فرم بگیره .زرده رو با شکر سه تا چهار دقیقه زدم تا کرم رنگ بشه ، وانیل و کره نرم هم ریختم و سی ثانیه هم زدم . مواد زرده و شکر رو به سفیده اضافه کردم و دورانی ترکیب کردم . پودر بادام هم ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک دورانی هم زدم . قالب من به قطر ۲۰ سانت هست . مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . فر برقی : دما ۱۶۵ تا ۱۷۰ ، حدود ۵۰ دقیقه. فر گازی :دما ۱۷۰ تا ۱۸۰ ، حدود ۴۵ دقیقه بعد از این که کمی خنک شد، از قالب خارج کردم و روی نوری گذاشتم و بعد از چند ساعت که کامل خنک شده از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کردم . خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم ، نرم شده و هم چنان یخمکی هست با همزن زدم تا فرم بگیره ، پنیر ماسکارپونه ، شیر عسل ، شکلات آب شده خنک رو ام ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . لایه اول کیک رو گذاشتم و با شیر مرطوب کردم و از ترکیب خامه و پنیر زدم و روش کمی پودر نارگیل ریختم . لایه بعدی هم مثل این لایه اول پر کردم و لایه اخر رو گذاشتم و با شیر مرطوب کردم . رو و دیواره کیک رو با ترکیب خامه و پنیر پر کردم و کمی صاف کردم و با پودر نارگیل پوشوندم . از بادوم خرد شده برای تزیین دور کبک استفاده کردم و شکلات رافائلو که پست قبل آموزشش رو گذاشتم این جا 👈 استفاده کردم و روی کیک چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😋🍗 . "مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗 مرغ-1 کیلوگرم سیب زمینی 1 کیلوگرم سس مایونز یا خامه 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سبزی خشگ معطر شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید . خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
( جواهر پلو) با مرغ مواد لازم ۵ نفر🔻 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه، مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍😋 ۳۰۰ گرم بیسکویت(۳ لیوان) ‎ کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری) ۳۰۰ میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان) ۱۰۰ گرم شکر( دوسوم لیوان) ۱۵ گرم پودر کاکاعو( ۲ قاشق غذاخوری) ۱۲۵ گرم شکلات ‎ پسته خرد شده ‎ روش ‎ بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید. ‎ رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد تخم مرغ ومخلوط شیرونسکافه وخمیر مایه را اضافه ومخلوط کرده اگر با دست اینکار را انجام میدین ورز داده تا خمیر خودش را جمع کنه بعد درحالیکه همزمان کار میکنه کره را اضافه ومخلوط کرده تا بخورد خمیر برود بعد روی سطح کار خیلی کم ارد ریخته وخمیر را چند دقیقه ورز داده طبق فیلم خمیر چسبندگی داره اصلا نباید ارد زیادی اضافه کنید تا چسبندگی رابگیرید که باعث سفتی نان می شه خمیر را یکساعت استراحت داده بعد اطراف خمیر را ازاد وروی سطح کاربرگردونید کمی با دست باز کرده وبه 12قسمت تقسیم کنید هر قسمت دوطرف خمیر را را وسط اورده وکمی فشار داده واز اطراف خمیر را جمع وبه وسط اورده وبعد چونه کرده مجددا ربع ساعت استراحت داده ومجددا هر چونه را کمی باز واز اطراف بسمت وسط اورده وچونه کرده وتوی ظرف فر با ابعاد 28×20 را کاغذ کف ودیواره انداخته نیاز به چرب کردن نداره توی ظرف چیده با کمی فاصله از هم ومجددا برای بار سوم یکساعت استراحت داده وبعد روی نان را کمی ارد الک کرده ودرفر از قبل گرم شده 180درجه بمدت تقریبی 15تا20دقیقه البته دمای فرها متفاوت است حتما چک کنید زیر نان کمی طلایی بشه پخته است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نوشیدینی لاکچری و مهمان پسند پنیرک ۲ قاشق غ خ🫐 آب سرد ۱/۳ لیوان🧊 ژله آماده ۲ قاشق غ خ (ژله ای که خودمون درست میکنیم) آب گاز دار یا اسپرایت🍾 لیموترش🍋 و نعناء برای تزیین🌱 یخ چند تکه 1️⃣پنیرک را با آب سرد ۳۰ دقیقه خیس کرده تا رنگش دربیاد.ژله را کف لیوان ریخته با قاشق فشرده میکنیم. 2️⃣مقداری یخ روی ژله ریخته،بعد اسپرایت افزوده و در آخر مقداری آب پنیرک به آرامی روی یخ ها میریزیم که فوق العاده خوشمزه و شیک از ژله آماده یا هر طعم ژله ای میتونید استفاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛