eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان این کباب فقط به همین روش اماده می شه ولی من دیدم گوجه بدون تخم وژله ریز خرد شده هم بهش اضافه می کنن ولی بیشتر دستورها نداره وحتما هم با نان عربی سرو می شه طرز تهیه. من حدود 250گرم مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله را دوبار چرخ کردم بعد یک پیاز ودومشت جعفری بدون ساقه را توی غذا ساز ریختم وبعد ابش را گرفتم شما میتونید کاملا ریز وساطوری خردش کنید نباید درشت باشه بعد به گوشت اضافه کردم وتوی لبنان یه ادویه مخصوص خودشان دارن بنام سبع بهارات که به فارسی می شه هفت ادویه که ترکیبی است از یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک فاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ونصف قاشق چایخوری پودر هل وکمی رنده جوز هندی ونصف قاشق چایخوری هم پودر میخک همه این میزان ادویه را ترکیب کنید وبه گوشت اضافه کنید اگر نداشتید این ادویه ها را فقط فلفل سیاه ونمک برنید وخوب ورز دهید یا صد مرتبه به سطح کار بکوبید وحداقل یکساعت توی یخچال استراحت دهید حالا هم میتونید توی دست اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وبشکل بیضی دربیارید بدون سیخ هم میتونید طبق فیلم به سیخ بکشید حتی میتونید مثل کباب کوبیده خودمان به سیخ پهن بکشید وتوی فر یا روی منقل کباب کتید سالاد مخصوص کباب...... پیاز خلالی وگوجه در حد یه دونه بدون تخم وژله ریز خرد شده وجعفری ریز خرد شده واصل این سالاد سماق است به مقدار دلخواه ونمک وفلفل ومخلوط کنید ودر کنار نان وکباب میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولی😋😋 موادلازم 3 بادمجان 2 گوجه فرنگی 4 فلفل. ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده نصف فنجان روغن فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم نمک 5 قاشق غذاخوری روغن. آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۲ نفر🔻 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه. شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید. ♨️طرز تهیه: اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی رب گوجه ۱ ق غ طرز تهیه🔻 یک پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم . یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته . هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید 🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد 🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم 🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی 🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست 🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه 🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰🍰🍰 دو بسته معادل ۴۰۰ گرم بیسکویت پتی بور را خرد کنید و با ۱ پیمانه شیر و ۳ قاشق کره آب شده سرد و ۵ قاشق شکر و ۳ قاشق پودر کاکائو و مقداری پودر فندوق و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید . . . ۲۰۰ گرم شکلات سفید را بن ماری کنید و همانند تصویر کف قالب سیلیکونی بریزید و مواد بیسکویتی را روی شکلات ها بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا هردو به هم بچسبند .حدو ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شوند و برای سرو به آرامی از قالب جدا کنید و نوش جان کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز با دستور یک غذای آسون وخوشمزه اومدم 😁😁 هم ساده وهم سالم💪💪 . نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 3 عدد تخم مرغ 1 استکان شیر(100گرم) 1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. (تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود. نوش جان 🤗🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 2 لیوان شکر یک لیوان روغن یک لیوان ماست شیرین یک لیوان تخم مرغ چهار عدد هل یک ق م بکینگ پودر یک ق م مواد شربت : آب نصف لیوان شکر یک لیوان زعفرون ا ق غ گلاب نصف لیوان هل دو عدد پودر پسته ، نارگیل گردو و... برای تزیین. ابتدا فر را روی ۱۸۰ تنظیم کنید . روغن و شکر را کاملا خوب هم بزنید . تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم بزنید. . هل و بعد هم ماست شیرین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . . **حالا آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید . در این مرحله نباید زیاد هم بزنید . چون بافت کیک زبر میشه. قالب رو چرب و یه کاغذ روغنی بزارید و مواد رو توی اون بریزین و توی فر بزارید شما بعد از بیست دقیقه چک کنید چون بسته به نوع فر و آرد و روغن تایمش متفاوته . . . یه سیخ چوبی فرو ببرید اگه تمیز دراومد آماده است بعد هم گریل روشن( ۲ دقیقه) کنید . تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم آب ،شکر و هل رو پنج دقیقه بزارین بجوشه . لازم نیست غلیظ بشه .در آخر هم زعفران و گلاب رو اضافه کنین. کیک رو که کاملا سرد شده ابتدا برش بدین بعد شربت داغ رو روی کیک بریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید. هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنید 😊😊😊میتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هر بسته ژله دلخواه رو با 2/3 لیوان اب جوش روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه. کف سینی 20×30 رو مرطوب و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چرب کنین. ژله بستنی رو توی سینی بریزین 45 دقیقه بذارین تو یخچال بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین . هر بسته ژله الوئه ورا رو با 1 و نیم لیوان اب جوش حل و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه. کف قالب یا ظرف رو چرب کنید و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه ژله های رولی رو طبق سلیقه کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین قالب رو پر کنین. 6 ساعت تو یخچال بمونه (اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدن بقیه الوئه ورا رو بریزین) . بعد از 6 ساعت اطراف ژله رو از دیواره قالب ازاد کنین و برگردونین تو ظرف . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دونات👆🏻👆🏻👆🏻 با این مقدار 20 تا دونه دونات به اندازه داخل فیلم آماده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ زیبا رو تقدیم کنیم به تمام دختر های عزیز و خانم های مهربونی که قبلا نازدانه های زمین بوند 🌹 روزت پیشاپیش مبارک 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح است 🍃طلوع روی ماهت خوش باد 🌸اعجاز نهفته در نگاهت خوش باد 🍃باران امید و مهر بارد ز لبت 🌸لبخند قشنگ صبحگاهت خوش باد✾
نظرتون راجع به آشنایی با غذاهای مختلف برای افطاری چیه؟؟ این غذا کپه است، اگه جنوب رفته باشین یا تو شهرتون فلافلی جنوبی باشه، احتمالا کپه رو دیدین. غذای معروف عربی که برای افطار هم خیلی مناسبه، کپه با وجود اینکه جز غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند. البته کالریش به خاطر برنج کماکان بالاست! ولی خوب برای روزه دارا وعده خوبی محسوب میشه! درستش کنید و حالشو ببرید😍 . . کبه غذای عربیه کپه/کبه مواد لازم برنج ٢ لیوان سیب زمینی ۱عدد کوچک تخم مرغ ۱عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم گردو ٣قاشق غذا خوری زرشک ٣قاشق غذاخوری پیاز ۱عدد سیر ٢حبه رب گوجه ۱قاشق غذا خوری ادویه کاری ٢قاشق چای خوری نمک و فلفل بمقدارلازم طرز تهیه ۱. پیاز رنده شده رو تفت دادم... سیر رنده شده رو اضافه کردم... به ترتیب گوشت، رب، نمک و فلفل و ادویه کاری، گردو و زرشک رو تفت دادم. ٢. برنج را با نمک بدون روغن کته کردم... یا میتونید ابکش کنید. برنج رو بذارید کمی له بشه... یه کم که از حرارت افتاد یعنی نه سرد باشه نه خیلی گرم.... گوشت کوب برقی زدم. سیب زمینی رو پختم رنده کردم تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل اضافه کردم و بعد ورز دادم. خمیر چسبنده ای به دست اومد. ٣. یک ظرف آب کنار دستم گذاشتم و کف دستمو خیس کردم و به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشتم و کف دست باز کردم و کمی از مواد گوشت را وسطش گذاشتم و بستم. اگه دیدید چسبندست یه کم دستتونو خیس کنید. ۴. روغن رو داغ کردم و کبه هامو سرخ کردم. جای برنج از نیم دانه یا خرده برنج استفاده کردم. تو برنج درحال پختم زردچوبه ریختم. جای برنج از بلغور گندم هم استفاده میکنن. از برنج باقی مونده هم میشه استفاده کرد. یه سریا کبه رو به آرد سوخاری آغشته میکنن... اما بنظرم نیاز نیست چون اصن وا نمیره. اگه ترس از وا رفتن کبه دارید میتونید نیم ساعت قبل سرخ کردن تو فریزر بذارید. کبه رو تو فر هم میتونید درست کنید. اگه از طعم زرشک به تنهایی خوشتون نمیاد میتونید جاش کشمش بریزید یا کلا زرشکو حذف کنید. میتونید سبزیهای معطر هم داخل مواد گوشتیش بریزید. از قارچ هم میتونید استفاده کنید. . نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی رب گوجه ۱ ق غ طرز تهیه🔻 یک پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم . یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته . هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋🥐🍞🥖‌❤️⁩ مواد لازم: آرد: به مقدار لازم شکر: ۵۰۰ گرم شیر: ۱ کیلوگرم تخم مرغ: ۳ عدد سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری کنجد: ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع: ۱/۲ لیوان طرز تهیه: شکر، شیر، روغن مایع و تخم مرغ روی حرارت با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا شکر حل و مخلوط ولرم شود. آرد و کم کم به مخلوط بالا، سیاه دانه، کنجد، مایه خمیر، نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و ورز می دهیم، ریختن آرد و ورز دادن را ادامه می دهیم به طوری که خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم و به دست نچسبه. روی خمیر را پوشانده و برای دو تا سه ساعت در جای گرم قرار می دهیم. پس از ورآمدن خمیر، پف خمیر را با ورز دادن می گیریم. چونه های یک اندازه از خمیر جدا می کنیم و با وردنه چونه ها رو پهن می کنیم. با قاشق یا چنگال یا تک روی فتیرها رو تزئین و سوراخ می کنیم. روی فتیرها را با مخلوط زردچوبه و تخم مرغ رومال می کنیم. کف سینی ها را با کمی روغن چرب کرده و فتیرها رو روی سینی میزاریم و داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده می پزیم. نوش جان 😄😍 نکات: در تمام مراحل درست کردن فتیر بعد از ورآمدن خمیر، درست کردن چونه و باز کردن چونه ها با وردنه روی آنها را بپوشانید. ریختن زردچوبه داخل خمیر اختیاری هست. اندازه چونه ها به سلیقه شما بستگی دارد. بعد پخت فتیرها روی آنها را می توانید کمی گریل کنید. روی فطیر حتما سوراخ کنید تا سطح فتیر زمان پخت تکه تکه نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛