eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
⚘ نان گوشتی : ✔ مواد مورد نیاز برای خمیر : ۱) ۳ لیوان آب ولرم ۲) یک لیوان شیر ولرم ۳) نصف لیوان روغن مایع ۴) ۲۰ گرم خمیرمایه ی فوری ۵) یک ق.غ نمک ۶) ۱/۵ ق.غ شکر ۷) از ۲ کیلو یک لیوان چایخوری کمتر آرد ✔ برای روش : ۱) یک کیلوگرم گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند ۲) ۳ عدد پیاز متوسط ۳) ۵ عدد فلفل سبز تند ۴) ۳ عدد فلفل چیلی ۵) ۴ عدد گوجه ۶) نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، پودر فلفل قرمز ، ۲ ق.غ روغن مایع ✔ طرز تهیه : برای خمیر مواد رو به جز آرد داخل ظرفی بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید روش رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد در این بین مواد میانی رو درست کنید داخل ظرفی گوشت رو بریزید تمام سبزیجات رو میکس کنید به گوشت اضافه کنید ادویه ها ، نمک ، روغن مایع رو اضافه کنید مخلوط کنید از خمیر عمل اومده گوله هایی کمی بزرگتر از نارنگی بردارید روی سطح آردپاشی شده خمیر رو باز کنید داخل سینی کاغذروغنی بندازید خمیر رو داخلش قرار بدید روی خمیر از موادگوشتی بریزید و همه جاش پخش کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۵۰ الی ۲۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كستر كارامل كستر٤ق غ شير خشك ٤ق غ پودر كارامل ١پاكت دريم ويب(پودر خامه)١پاكت آب٤ليوان دسته دار فرانسوي گلاب مقداري خلال پسته براي تزئيين كستر+شيرخشك+كارامل+دريم ويب+آب با هم مخلوط ميكنيم و ميزاريم رو شعله گاز و مرتب هم ميزنيم وقتي به غلظت رسيد بهش گلاب اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و توي ظرف مورد نظر ميريزيم كمي كه خنك شد روش با خلال پسته تزئيين ميكنيم و ميزاريم تو يخچال تو كاملا خودشو بگيره ،نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⭐️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجون (مینو) مواد لازم : روغن ونمک به میزان لازم زعفران ساییده به دلخواه کمی پیاز (رنده شده) ۱عدد رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد می توان کم یا زیاد هم کرد ) ۲ الی ۳ پیمانه مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری مواد فوق برای ۶ الی ۷ نفر است طرز تهیه: دوستای گلم من فسنجون رو به این شیوه که در ادامه خدمتتون عرض میکنم درست میکنم و واقعا خوشمزه و عالی میشه و هر کی خورده فوق العاده دوست داشته. ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت،رنده کنین. میتونین از غذاساز یا خرد کن هم استفاده کنین پیاز رو خوب خوب تفت بدین. بعد از اون گردو رو اضافه کنین من برای 4-5 نفر 250 گرم کردو استفاده میکنم. البته میتونین کمتر هم استفاده کنین.اینکه چه میزان گردو بزنین بستگی به ذائقه تون داره من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن فسنجون رسمی یعنی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت گردو رو آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و اماده ست داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شوک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد. چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم ..رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه. تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خورش ماست.البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده نکته ... در مورد خورش فسنجون اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم... بهتره یخ بندازیم اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم و بهش شوک وارد شه و به روغن بیفته (مینو) بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم. میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا شکر این مرحله مرغ رو به خورشتم اضافه میکنم البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست من تو فصلی که به هست،حتما به رنده شده و سرخ شده تو فسنجونم میریزم یا تکه ای از کدو حلوایی رو رنده میکنم و کمی تفت میدم و به فسنجونم اضافه میکنم خیلی خوشمزه تر میشه و اون گرمی زیاد گردو رو میگیره و کمک میکنه سس فسنجون بیشتر بشه .. نکته این خورشت رو میتونید با گوشت چرخکرده بصورت کوفته قلقلی بعد از سرخ کردن استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد بروکلی🥦خوشمزه و بسیار پرخاصیت به قدری ترکیب موادش کنار هم دیگه جذاب کشمش و ذرت یه شیرینی دلچسبی به سالاد داده که نگم بروکلی یک عدد🥦 هویج یک عدد متوسط🥕 ذرت سه چهارم لیوان🌽 کشمش یک سوم لیوان کنجد دو قاشق غذاخوری مایونز دو قاشق ماست ۲ تا ۳ قاشق آب لیمو ترش🍋 چاشنی ها:نمک/فلفل سیاه/گلپر/آویشن🍀 من بروکلی هارو بلانچ کردم شما میتونید همونطوری خام ازش استفاده کنید برای بلانچ کردن بروکلی رو داخل آب درحال جوش بریزید بزارید ۳ چهار دقیقه بمونه، بعد بلافاصله داخل ترکیب آب و یخ بریزید اینجوری هم یکم نرم تر میشن و هم سبز باقی میمونن(خوش رنگ تر میشن بقیه ی مراحل رو هم طبق ویدئو پیش برید یعنی تمام مواد رو خوب باهم مخلوط کنید مایونز و ماست رو باهم ترکیب کنید چاشنی ها و آب لیمو رو بهش اضافه کنید در آخر به ترکیب مواد اضافه کنید ، خوب مخلوطش کنید حداقل یکساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد آرد ۴ پیمانه شکر ۲ پیمانه وانیل ۱٫۲ ق چ روغن مایع ۱ پیمانه شیر ۱پیمانه بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را خوب میزنیم شکر را کم کم افزوده به زدن ادامه میدهیم زرده ها رو دانه دانه افزوده شیر و روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کرده و با مواد به صورت دورانی مخلوط کرده در قالب ریخته با درجه ۱۷۵ قرار میدهیم این دستور اسفنجی آمریکایی هست که خیلی از اسفنجی معمولی بهتره چون اسفنجی معمولی خیلی خشکه ولی این خیلی عالی تر میشه با این دستور میتونین شیرینی تر و ژله ای درست کنین. خامه قنادی اماده بخرید و وقتی حالا نیمه یخ زده داره با هم زن هم بزنید انقدر ک فرم بگیره پف کنه و رده های همزن روش بمونه. کیکتونو ۳لایه کنید. یک ق غ عسلو با ۴ق غاب جوش رقیق کنید . با برس روی هر لایه کیک این ابو عسل رو برس کنید… حالا یک لایه کیک بزارید روسو خامه بزنید موزو گردو بچینید . روی موزو گردو ها رو هم خامه بزنید و لایه بعدی کیکو بزارید. به همین منوال تا به خامه کشی روش برسه…. با ربان خامه کشی روی کیک خیلی راحت انجام میشه… اگه نمیتونید از لیسک خیس استفاده کنید … روشو تزئین کرده و لذت ببرید . تو فصل تابستون واقعا زیباس ک با میوه های این فصل روی کیکتون تزئین بشه. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳 تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان روغن مایع و شیر و شکر هر کدوم ۱/۵لیوان بکینگ پودر۱ ق چ وانیل۱/۸ ق چ پودر کاکائو ۳ ق غ سرپر 🥂🌯 فر را از قبل روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم میکنیم. ابتدا شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم و یک لیوان از مواد رو کنار میذاریم تا بعدا به عنوان سس برای روی کیک ازش استفاده کنیم آرد و پکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مواد اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم یه دونه یه دونه اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم مواد رو داخل یک ظرف از قبل چرب شده میریزیم و ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم. بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش یکمی سرخ بشه. کیک رو که بیرون آوردیم سس رو روی آن میریزیم و منتظر می‌مانیم تا سرد بشه سپس سرو میکنیم کانال ترفند آشپزی🍟🍔
🍝 😋 ▫️ماکارونی فرمی یک بسته ۵۰۰ گرمی ▫️فلفل دلمه روی سه عدد ▫️قارچ یک بسته ▫️ذرت و نخود فرنگی یک قوطی کنسرو ▫️کالباس به مقدار لازم 🔸ادویه ها ▫️نمک فلفل ،آویشن،رزماری،پولبیبر 🧃سس هزارجزیره سس خردل 🔸کالباس و مکعبی خورد کن ،فلفل دلمه نگینی،قارچ خام و خورد کن ،نکته مهم ماکارونیه که بعد از پخت و ابکشی باید کاملااا خنک بشه ،اول قارچ و با سس مخلوط کن تا مزه دار بشه بعد بقیه مواد ،اجازه بده سه چهارساعت بمونه داخل یخچال نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌯 😋 🔸کاهو رو خرد کنید و مرغ پخته شده ی ریش شده و خیارشور ریز شده و ذرت پخته شده رو بهش اضافه کنید ( اینجا میتونید هویج رنده شده و یا سیب زمینی پخته ی نگینی خرد شده هم اضافه کنید ) و برای سس از ماست و سس مایونز و شوید تازه ی خرد شده ( شوید خشک هم میشه ولی خب شوید تازه خوشمزه تره ) پودرسیر ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و آبلیمو ( اختیاری ) رو باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و یکی دوساعت استراحت بدین و بعد داخل نون ساندویچی بریزید و میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کیک مناسب فصل که هر چقد از خوشمزگیش بگم کم گفتم حتما نظر قشنگتو بگو😍🥹 ✅مواد لازم توت فرنگی به مقدار لازم پنج تا هفت عدد شکر ۱۰۰ گرم کره ۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد آرد ۱۸۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر ۱۲۵ میلی لیتر ✅اول شکر و کره هم دمای محیط رو با هم خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد هم شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید حسابی مخلوط کنید در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بهتره قالبتون تخت باشه بعد هم مایع کیک رو بریزید و روشو صاف کنید و توت فرنگی اسلایس شده رو روش بچینید بعد هم روشو شمر بپاشید بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه من تو توستر درست کردم نیم ساعت اول المنت پایین دمای ۱۶۰ پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کردم تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی پلو دامغان ترکیبی از عصاره گوشت، بادمجون، گوجه، ادویه‌های خوش‌طعم😋😋 مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی(ترجیحا دنده) ۲ عدد پیاز بزرگ ادویه: گرد غوره، گرد لیمو، کمی زیره، پودر زعفران و‌نمک ۲ پیمانه برنج سبزی پلویی بادمجان سرخ شده گوجه سرخ شده سیب زمینی(اصل این غذا با کدوحلوایی هست) دو تا سه ساعت با حرارت خیلی خیلی کم دم بکشه، سعی کنید از شعله پخش کن استفاده کنید. خیالتون راحت گوشت کاملاااا میپزه -اگر از دنده استفاده نکردین، تکه های کوشت نازک باشه. حتما زمان طولانی گوشت بیات بشه. یک تا دوروز عالیه برنج باید دون تر برداشته بشه تا شفته نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩‍🍳👩‍🍳 خب چی نیازه🤔 (این مقدار حدود ۲۵ تا از اون ظرفای آشی آخر فیلم داد) نخود یک و نیم لیوان لوبیا چیتی یک و نیم لیوان عدس دو لیوان جو یا گندم اگه دوست داشتین(نصف لیوان) پیاز حدود یک کیلو سیر رنده شده دو قاشق غذاخوری نعنا خشک به میزان دلخواه زردچوبه حدود دو قاشق غذاخوری کشک رقیق شده چهار تا پنج قاشق سبزی آش حدود ۷٠٠ گرم رشته آش حدودا یه بسته ۸٠٠ گرمی برای لعابش (دو قاشق آرد گندم با حدود نصف لیوان آب سردکن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد برای ۶ تا ۷ نفر کافیه نخود ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم لوبیا چیتی ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم عدس و ماش با هم ۲/۳ لیوان معادل ۱۲۵ گرم سبزی آش پاک نکرده معادل ۸۰۰ گرم که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج هست اگه فصل اسفناج نبود از برگ چغندر استفاده کنید من از یک بسته سبزی آماده استفاده کردم که معادل ۴۰۰ گرم سبزی خرد شده ست پیاز داغ ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم سیر داغ ۲ ق غ نعنا خشک ۱_۳ ق غ (۱ ق رو داخل آش میریزم و بقیه شو با روغن کمی تفت میدم و برای تزئین روی آش استفاده میکنم) آرد ۲ ق غ زردچوبه ۱ ق م پر یا ۱ ق غ سر صاف روغن ۳-۲ ق غ رشته نصف بسته معادل ۲۵۰ گرم نمک و فلفل قرمز به میزان لازم کشک برای سرو به میزان لازم در کل برای آش لازم نیست مواد رو دقیق اندازه بگیرید خیلی ها چشمی مواد رو میریزن پس اگه مقداری کم و زیاد شد مشکلی نیست طرز تهیه نخود و لوبیا چیتی رو ۲۴ ساعت قبل با آب سرد خیس کنید، چند بار آبشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس و ماش رو هم ۳-۲ ساعت قبل با هم خیس کنید هر کدوم رو جداگانه بپزید بقیه مراحل کار هم که روی ویدئو مشخصه امیدوارم این آش خوشمزه رو درست کنید و کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛