eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزا (3 عدد) مواد لازم: 1.5 لیوان آب ولرم نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم) 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری شکر 4 الی 5 لیوان آرد برای سس: 1.5 قاشق غذاخوری رب 3 عدد گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق مربا خوری آویشن اگر رب بی نمک بود نمک بریزید اگر دارید کمی شوید ریز خرد شده برای روی پیتزا: سوجوک (از فرآورده های گوشتی) گوجه فرنگی ، فلفل سبز ، زیتون سیاه ، زیتون سبز ، اگر دارید ذرت آب پز شده پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا خمیر را آماده کنید. خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد شود. روی خمیر را بپوشانید و برای استراحت کنار بذارید. در این فاصله مواد روی پیتزا و سس را آماده کنید. گوجه فرنگی ، فلفل و سوجوک را در اندازه دلخواه خرد کنید. برای سس 3 عدد گوجه فرنگی را رنده کنید (به هیچ وجه آب گوجه فرنگی را نریزید) رب ، آویشن ، روغن مایع ، نمک و اگر دارید شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آماده شدن مواد خمیر را بردارید رو سطح کار کمی آرد بپاشید. خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید(هر کدام برای یک سینی است) یکی از خمیرها را بردارید و روی دو تا خمیر را بپوشانید. با کمک آرد خمیر را به بزرگی سینی باز کنید و داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید. کناره ها را به سمت داخل تا کنید سس را طوری که برای هر سه پیتزا برسد روی خمیر بمالید. کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید سپس مواد خرد شده را بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی پیتزا بپزد ، بپزید. (حدود 20 دقیقه )بقیه خمیرها را هم به این شکل آماده کنید. بعد از پخت پیتزا کمی پنیر پیتزا روی مواد بپاشید و و یک دقیقه در فر بذارید(شعله بالا را روشن کنید). البته پنیر زود آب میشود. از فر بیرون آورید گرم و یا ولرم سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر زعفرانی یه دسر خوشمزه و راحت و خوش خوراک و پر طرفدار🤗. شیر ۲.۵ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۱۲۰ گرم( تقریبا نصف لیوان)( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین ) پودر ژلاتین ۱.۵ ق غ گلاب ۱ ق غ زعفران دم کرده به میزان لازم خامه صبحانه یا قنادی ۲ تا ۳ ق غ (بسته به ذایقه میتونین کم وزیاد کنین .) . پودر ژلاتین و آب سرد رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شیرو شکر رو داخل قابلمه ریختم و گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه بهش زعفران رو هم اضافه کردم و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و مخلوط کردم و در آخر گلاب رو ریختم و از حرارت برداشتم . وقتی از حرارت برداشتم و از حرارت افتاد با چنگال زدم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . موادم رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخجال تا ببنده . چون خامه داره قالب رو هم نیازی به چرب کردن نداره اما اگر بخواید باز می تونین چرب کنین . بعد از بسته شدن دور دسر رو با چاقو آزاد کردم و این ور و اونور کردم و توی دیس مرطوب برگردوندم . داخل دسرم دونه های انار ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید مواد لازم ..... برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم شکر....یک لیوان روغن مایع.....نصف لیوان شیر....هم دمای محیط نصف لیوان تخم مرغ....سه عدد بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه...... ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بال عسلی تند یه آموزش بسیار خوشمزه و راحت براتون دارم. که برای میز مهمانی، یا به عنوان مزه یا یه شام خوشمزه ی راحت بی نهایت عالیه... نکته اول اینکه ادویه ها رو به دلخوان میتونید کم، زیاد یا جایگزین یا حذف کنید... پس سخت نگیرید...کتف و بال هم با قسمت های دیگه مرغ قابل جایگزینی هستش... . یک کیلو کتف و بال مرغ رو با ۴ الی ۵ ق غ عسل، آویشن، فلفل سیاه و قرمز، ادویه کاری یا ادویه مرغ، پاپریکا ، نمک و مقداری روغن مایع یا زیتون یا کره ذوب شده مزه دار کنید . و بذارید حداقل ۱ تا ۲ ساعت مزه دار بشه سیب زمینی خلالی هم با نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخوه یا آویشن و کمی روغن یا کره مزه دار کنید بعد داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید کنارش هم سیب زمینی ها رو بچینید. و در فر ۲۰۰ درجه بذارید تا هم بپزن و هم کاملا طلایی بشن این غذا رو میتونید رو شعله گاز درست کنید یا رو آتیش کباب کنید طعم دوست داشتنی و باحالی داره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۶ عدد کره ۱۰۰ گرم آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (حدودا یک لیوان) گردو ۱۲۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ همه مواد به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن خوب زدم سه چهار دقیقه . زره و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم. زرده رو داخل مخلوط کره و شکر ریختم و با همزن خوب زدم ، وانیل هم اصافه کردم تا به رنگ کرم رنگ دربیاد. سفیده رو جدا گانه با همزن دور تند خوب زدم تا فرم بگیره . این رو توجه کنین که وقتی همزن دوباره استفاده شد برای سفیده ، پره های همزن تمیز و شسته شده و کاملا خشک هست . گردو ها رو داخل آسیاب ریختم و پودر کردم . گردو رو داخل مواد کره و شکر و تخم مرع ریختم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم . طی ۳ مرحله سفیده تخم مرغ و مواد آردی رو داخل مواد زرده و کره و گردو اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم . داخل قالب ( اندازه قالب من ۲۵ در ۲۰ هست یا داخل قالب دایره ای به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت) رو کفش رو کاغذ روعنی انداختم و یا یه کم چرب کنین . مواد رو داخلش ریختم . فر از یک ربع قبل گرم کردم. داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنین با خلال دندون چک کردم که پخته . بعد هم که از دما افتاد از قالب خارج کردم و به صورت دلخواه برش زدم. در مورد حایگزینی کره به نطرم که با کره درست کنین بهتره . همیشه این طور درست کردم اگر خواستید همین میزان روعن نایع بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته ...اصلی دراین کیک نحوی هم زدن شماست که اگر درست نباشه باعث می شه کیک شما بافت اسفنجی لازم را نداشته باشه پس دقت کنید مواد لازم...... بهتره مواد را با ترازو وزن کنید تخم مرغ متوسط .....پنج عدد شکر....دوسوم پیمانه یا 150گرم وانیل....نصف قاشق چایخوری آرد...یک ونیم پیمانه یا 190گرم نمک.....یک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری که می شه سایز سوم قاشق اندازه گیری شیر...هم دمای محیط 50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری روغن مایع.....50میلی لیتر یا پنج قاشق غذاخوری طرز تهیه......تخم مرغ وشکر ووانیل را پنج تا شش دقیقه زده تا کاملا کرمی وحجمش دوبرابر بشه بعد ارد ونمک وبیکینگ پودررا در سه مرحله روی مایع کیک الک کرده وهر بار بصورت دورانی وارام مخلوط کرده تا پف تخم مرغ نخوابه در ظرف دیگری شیر وروغن ودولیسک از مایع کیک را مخلوط وبعد روی مایع کیک توی ظرف اصلی ریخته وارام بصورت دورانی مخلوط کرده قالب کاپ کیک مورد نظر را با کره یا روغن جامد چرب کرده ودوسوم قالب را پر کرده اگر خواستید کشمش بریزید اول کشمش را بشورید خوب خشک کنید آغشته به ارد کنید وبعد اضافه ارد را حتما بگیرید وبعد ریختن مایع کیک توی قالب کمی کشمش روی سطح مایع کیک بریزید ودر فر از ده دقیقه قبل گرم شده با دمای 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 20تا 30دقیقه که اطراف کیک طلایی بشه بعد چک کنید اگر پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه بذارید خوب سرد بشه اطرافش را ازاد کنید راحت از قالب خارج می شه این کیک انعطاف پذیری خوبی داره ومیتونید خامه هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ پخته شده و نگینی یا ریش ریش کرده سه چهارم لیوان(میتونید از مرغی که از شب قبل مونده هم استفاده کنیدفقط آب نداشته باشه ) پنیر پیتزا یک لیوان سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد کوچک نگینی خرد شده قارچ سه چهار عدد متوسط تخم مرغ سه الی چهار عدد آرد سوخاری یا آرد سفید دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل : آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر،نمک طرز تهیه🔻 مرغ رو از قبل بپزید هویج رو آبپز کنید وقتی پخت نگینی خرد کنید سیب زمینی رو که خرد کردید تو یه قابلمه آب رو جوش بیارید سه دقيقه سیب زمینی رو بریزید توش تا نیم پز بشه بعد آبکش کنید. قارچ رو نگینی خرد کنید و با حرارت بالا با کمی آبلیمو پنج دقیقه تفت بدید تا بعدا آب نندازه . دو تا از تخم مرغها رو با ادویه ها و پنیر با هم مخلوط کنید، بعد تمام سبزیجات رو بریزید، تخم مرغ سوم رو با نمک اضافه کنید اگر انسجام نداشت چهارمی رو بریزید. تابه رو بذارید داغ بشه مایه کوکو رو بریزید و صاف کنید درشو بذارید و با حرارت کم بپزید وقتی برگردونید دیگه درشو نذارید. ⚠️نکات کلیدی🔻 1_مواد باید خشک باشه یعنی اصلا آب نداشته باشه، همه رو بعد تفت دادن و پختن بذارید روی نمگیر یا یه پارچه کاملا خشک بشن. 2_تخم مرغ رو چشمی ببینید یکی یکی بریزید، بیشتر چهارتا نیاز نیست. 3_همه مواد رو طبق اندازه ای که میگم در نظر بگیرید دیگه نگران وا رفتن کوکو نباشید و وقتی ميريزيد تو روغن سریع صاف کنید و با حرارت کم سرخ کنید عجله نکنید بذارید مغز پخت بشه. ⚠️یه نکته مهم این که اصلا روغن جذب نمیکنه. راستی حواستون باشه که پنیر نمک داره یه وقت نمک زیاد نریزید شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۴۰۰گرم گوشت گوساله خلالی ۸تا قارچ متوسط کره ۲۰گرم ۳ق خامه صبحانه ۲لیوان شیر ۱ق آرد ۱عدد پیاز بزرگ نمک، فلفل به میزان لازم درصورت تمایل دوحبه سیر پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه بعد گوشت خلالی رو اضافه کردم تفت دادم (دوست داشتین تواین قسمت سیر رو بریزین ) درشو گذاشتم تا با بخار آب خودش بپزه ‌. تو این فاصله قارچهارو اسلایس کردم وبا ۲۰گرم کره تفت دادم وسرخ کردم . دوتا سیبزمینی متوسط رو بارنده درشت رنده کردم تو آب یخ برا مدت نیم ساعت گذاشتم بعد آبکش کردم رو دستمال حوله ای پهن کردم تا ابش بره بعد تو روغن داغ سرخ کردم گوشت آبش که کشیده شد به خوبی تفتش دادم قارچهای تفت داده رو اضافه کردم یه قاشق ارد ریختم بعد ۲لیوان شیر ریختم یه کم نمک وفلفل زدم و یه هم زدم وبعد خامه رو ریختم وقاطی کردم وبعد سرو کردم‌. من که میگم باچیپس خلالی بیشتر خوشمزه تر میشه😋😅 . . . 1_قارچها موقع تفت دادن آب میندازن زیر رو رو کنین تا آبش بره وبپزه. . 2_سیبزمینی خلالی رو وقتی داخل روغن ریختین مدادم هم بزنین تا بهم نچسبن ویکدست سرخ بشن. . 3_هرچه آب که سیبزمینی رو توش میریزین سردتر باشه چیپس خلالی قشنگتری خواهین داشت. 4_اگه گوشتتون دیرپز باشه ۱لیوان آب هم میتونین بریزین تا کامل بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته_چین _مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه . تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملابم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل تهچین تغییر رنگ بده. بعداز اینکه از حرارت افتاو از قالب خارج کنیدو تو ظرف سرو بچینیدو زرشک و خلالها رو که با کره تفت دادید تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دانش اندک همراه با عمل ، بهتر از علم بسیار بدون عمل است . امام علی (ع) (نهج البلاغه) دسر پارفیت یه دسر فرانسوی ،راحت و خوشمزه که می تونید با انواع میوه ها درست کنید😊 برای ۳ نفر خامه فرم گرفته ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) توت فرنگی خرد شده ۱ لیوان موز ۱ عدد گردو و یا هر نوع مغزی به دل خواه برای خامه می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و فرم بدید ،می تونید از خامه صبحانه همراه شکر استفاده کنید . من از پودر خامه این جا استفاده کردم ، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان )پودر خامه ، ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) پودر قند الک شده ، ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان ) شیر در این دسر می تونید از خامه فرم گرفته ، بستنی و یا ماست یونانی استفاده کنید . رژیمی بخواید از ماست استفاده کنید . برای خامه فرم گرفته هم می تونید از خامه قنادی ، پودر خامه و یا خامه صبحانه استفاده کنید . من اینجا از پودر خامه استفاده کردم . پودر خامه و پودر قند و شیر رو ترکیب کردم و با همزن زدم تا فرم بگیره ، پودر خامه سخت تر و دیرتر فرم می گیره . البته نمی خوایم که خیلی فرم بگیره ، همین که کمی فرم گرفت کافی هست. پنیر ماسکارپونه رو هم ریختم و با هم زدم تا یکدست بشه . من از توت فرنگی و موز استفاده کردم و خرد کردم . می تونید هر نوع میوه دل خواه هم متناسب با هر فصل استفاده کنید . داخل لیوان ها از ترکیب خامه و زدم یک لایه ریختم . روش میوه خرد شده و گردوی خرد شده (یا هر مغزی دل خواه) ریختم و دوباره لایه بعدی ترکیب خامه و پنیر و میوه تا لایه ها پر بشن . در آخر روش توت فرنگی و گردو چیدم . یخچال هم فرصت دارید چند ساعت بمونه خوشمزه تر و عالی تر 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته_چین _مرغ زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه . تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملابم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل تهچین تغییر رنگ بده. بعداز اینکه از حرارت افتاو از قالب خارج کنیدو تو ظرف سرو بچینیدو زرشک و خلالها رو که با کره تفت دادید تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال مواد لازم: سینه مرغ : ۵ عدد آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد آرد سوخاری : ۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی سه لایه مواد لازم: کیک شکلاتی: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان شیر‌ ۱ لیوان روغن مایع نصف ارد ۲لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری لایه خامه ای: پودر خامه ۱۵۰ گرم نوتلا ۳ قاشق غذاخوری شیر ۲ لیوان برای گاناش خامه ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم طرز تهیه تخم مرغ را قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شود. تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.سپس شیر و روغن را اضافه کنید. آرد ٬ کاکائو ٬ وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید. کیک را در فر از قبل گرم شده ذر دمای ۱۷۰ سانتیگراد به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید‌. بعد از پخت کیک با خلال چوبی روی آنرا سوراخ کنید. روی کیک داغ ۱ پیمانه شیر بریزید. برای لایه خامه ای پودر خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.(می توانید از خامه فرم گرفته آماده استفاده کنید). مواد را به دو قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت نوتلا اضافه کنید. بعد از خنک شدن کیک لایه خامه ساده را روی آن پخش کنید.بعد لایه شکلاتی را روی آن پخش کنید. برای گاناش خامه را روی بخار آب قرار دهید وقتی به نقطه جوش آمد از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . وقتی خنک شد روی لایه بالا بریزید .در آخر تزیین کنید. ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. .نوش جان💙 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛