#نان_همبرگر عالییییییییییییی
دستور العمل همبرگر.
. اندازه ی لیوان استفاده شده 250 میلی لیتر است یا همون لیوان فرانسوی خودمان
مواد لازم همبرگر:
1 لیوان یک بند انگشت کم ماست
2 لیوان شیر
1 لیوان روغن
2.5 قاشق غذاخوری شکر یا ده حبه قند
1 قاشق غذاخوری نمک
1 بسته خمیر مایه ی تازه و یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه ی فوری
2 عدد سفیده تخم مرغ
1 کیلوگرم آرد به همراه یک لیوان در کل 7 لیوان
برای رومال:
آب و کنجد.
طرز تهیه
تمام مواد را به جز آرد درون کاسه بریزید و مخلوط کنید.بعد
خمیر مایه را اضافه کرده و شیر را کمی گرم کرده و اضافه کنید کمی مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کنید و به خوبی ورز دهید و خمیر نرم بدست آید و در آخر ظرف را چرب کنید و روی خمیر را هم کمی چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید و روی خمیر را بپوشانید و در یک محیط گرم بزارید تا خمیر دو یا سه برابر شود.
بعد از خمیر اندازه ی نارنگی بردارید تقریبا ۲۴ عدد میشود و چونه کنید و داخل سینی بچینید و روشون رو با پارچه بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر خاموش قرار دهید و بعد با اب رومال کنید و کمی کنجد بپاشید و بعد فر را روشن کنید با دمای ۲۰۰ درجه و نانها را در فر قرار دهید تا نانها پخته و روی نانها خوشرنگ شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩🍳#پلو_یونانی
فیله یا سینه مرغ نیم کیلو
نخود فرنگی یک پیمانه
هویج یک پیمانه
ذرت یک پیمانه به دلخواه(من ذدت هم اضافه کردم)
سیب زمینی یک پیمانه سرخ شده
برنج سه پیمانه
نمک+فلفل+زردچوبه به میزان لازم
برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن تفت دهید هویج و نخود فرنگی و ذرت رو با یک لیوان آب جداگانه بپزین با شعله کم تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و یک لیوان آب سبزیجات یا آب مرغ رو با دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت آبش کشیده بشه و ده دقیقه آخر رو حتما دمکنی بزارین تا دم بکشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• فقط آبدوغ خیار میتونه خستگی و کسلیِ روزای گرمُ بشوره ببره🤩🤩
چهار عدد خیار رو رنده کنین
دو عدد پیازچه رو خرد و به خیارها اضافه کنین
مقداری سبزی خوردن رو خرد و به کاسه اضافه کنین
سه عدد تربچه رو ریز ریز و اضافه کنین
نصف پیمانه گردوی خیس شده رو خرد و اضافه کنین
نصف پیمانه کشمش پلویی
یک پیمانه ماست چکیده
دو قاشق غذاخوری کشک
یک قاشق غذاخوری گل محمدی خشک
یک قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
بریزین و هم بزنین
سه لیوان دوغ ترش اضافه و ترکیب کنین
دو تا شیشه دوغ آبعلی بریزین و یکدست کنین
داخل کاسه مقداری نون خشک رو خرد کنین آبدوغ خیار روش بریزین
به به ، تو این هوا واقعا میچسبه و دلتو خنک میکنه
نوش جان😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• دیگه تکراری درست نکن و این روش امتحان کن😍
سه عدد سوسیس رو به این صورت کمی ضخیم تر از حد معمول برش بزنین
کف تابه رو با کره کمی چرب کنین
سوسیس ها رو بچینین
چهار عدد تخم مرغ رو به همراه نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری ماست خامه ای هم بزنین
یک قاشق غذاخوری آرد سفید
و کمی جعفری خرد شده بریزین
تابه رو روی حرارت بذارین
مواد تخم مرغی رو بریزین و درشو ببندین
تخم مرغ ها که خودش رو گرفت ، مقداری پنیر پیتزا بریزین و درشو ببندین تا آب بشن
داخل بشقاب سرو کنین و ازش لذت ببرید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋
موادلازم:
۶عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز
۱عدد فلفل سبز
۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زعفرونی خوشمزه و خوش عطر😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون فر😍😋
مواد لازم:
۲۰۰ گرم آرد🥡 (۱,۵ لیوان)
۱۰۰ گرم شکر🍚 (نصف لیوان)
۲ تخم مرغ🥚
۱/۲ لیوان شیر🥛
۱/۲ لیوان آب ولرم💧
۱/۳ لیوان روغن
۵۰ گرم پودر کاکائو
۱ بسته (۸گرم) شکر وانیلی یا نوک🌸 قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این الویه فرق داره😍😋
رازش تو قسمت سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️الهی در سڪوت شب
💜ذهنم را آرام ڪن
⭐️و مرا در پناه خودت
💜به دور از هیاهوی
⭐️این جهان بدار
💜الهی نور خدا
⭐️به زندگیتون بباره
💜شبتون در پـنـاه حق
⭐️و پراز ستارههای خوشبختی🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
امروز امورزش یە چیزکیک شکلاتی یخچالی با کراست کوکی داریم کەخیلی خوشمزەاس حتما درست کنید و ازش لذت ببرید😍😊
برای خمیر کوکی:
۱ونیم پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق غذاخوری کره نرم
۵ قاشق غذاخوری شکر
۱ تخم مرغ
حدود نیم پیمانه شکلات چیپسی
برای قسمت پنیری:
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه همدمای اتاق
۲۰۰ گرم خامه قنادی
یک چهارم پیمانه پودر قند یا بیشتر(اختیاری)
۲۴۰ گرم شکلات تلخ یا شیری خرد شده
وانیل
برای گاناش :
۲۰۰ گرم خامه صبحانه
۱۵۰ گرم شکلات خرد شده
یک قالب کمربندی ۲۲ سانتیمتری، کاغذ روغنی بگذارید و فر را در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا ترکیب شن بعد تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنین بعد آرد و نمک را کم کم اضافه کنید تا خمیر مثل خمیر کوکی بشه. اگه ترد میخوایین، اونقدر آرد بزنین تا به دست نچسبه ولی نرم بخوایین، اونقدر آرد اضافه کنین تا خمیر به دست بچسبه. شکلات چیپسی ها هم اضافه کنید و مخلوط کنید و کف قالب یکدست پخش کنید و با چنگال سوراخ سوراخ کنید و حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شه. بعد از فر دربیارین تا کاملا سرد شه. بعد دور قالب از داخل، طلق بچسبونین تا مواد پنیری به دیواره نچسبه.
برای قسمت پنیری، پنیر و وانیل را هم بزنید و شکلات آب شده بصورت بن ماری را اضافه کنید و مخلوط کنید و وقتی ولرم شد، خامه قنادی هم فرم دهید و کم کم اضافه کنید و با لیسک زیرورو کنید و داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید و یک شب بذارین یخچال.
برای گاناش، خامه داغ را روی شکلاتهای خرد شده بریزید و بعد از ۵ دقیقه به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند بعد که سرد شد ولی روان بود، روی لایه پنیری بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید بعد از قالب دربیارین و طلق هم جدا کنید و با شکلات رنده شده و انار تزیین کرده و سرو کنید.
میتوانید از کراست بیسکوییتی یا کیک استفاده کنید.
در هر برش، چاقورا تمیز کنید و کمی گرم کنید تا برشهاتون تمیز بشه.
برای قسمت پنیری، پودر قند اختیاریه، خود شکلات و خامه شیرینن و بچشین آخر دیدین دوس دارین یمقدار پودر قند اضافه کنید.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین با مرغ و قارچ 😍😍
ا فیله های مرغ را با نمک،فلفل ،پودر سیرو زعفران مرینیت کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد سپس در تابه ای همراه روغن و پیاز خلالی شده سرخ کنید یا روی سنگ گریل کنید.
مواد لازم برای ته چین ...
فیله مرغ ۱۰ عدد پخته شده یا سه عدد شینسل آب پز شده و ریش شده
برنج پلو پز شده ۹ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
قارچ بلانچ شده و اسلایس شده ۱۰۰ گرم
ذرت ۲ قاشق غذاخوری پر
ماست ۳۵۰ گرم
زرشک ۳ قاشق غذا خوری (زرشک را شستشو دهید همراه شکر حدود ۲ دقیقه در ظرفی تفت دهید)
روغن مایع۱ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و پودر دارچین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
ابتدا در ظرفی تخم مرغها و ماست و روغن و زعفران و نمک و فلفل و دارچین و آبلیمورا با هم زن دستی بهم میزنیم تا مایه ای یکدست تهیه شود . برنج را اضافه کرده و به هم میزنیم تا مواد ته چین کاملا با هم مخلوط شود
سپس در ظرف ته چین ابتدا مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را به روغن آغشته کنید سپس نیمی از مایه ته چین را کف ظرف پهن کنید .فیله های مرغ یا (شینسل پخته شده و ریش شده ) را روی لایه اول ته چین بچینید قارچ و ذرت و زرشک اضافه کنید
سپس لایه بعدی ته چین را روی مواد بریزید و سطح ته چین را صاف کنید مقداری زرشک دیگر بریزید و با کف گیر یا شئ صاف روی ته چین بکشید تا کاملا صاف شود...روی ته چین را فویل بکشید و در فر در دمای۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید .وقتی اطراف ته چین طلایی رنگ شد ته چین شما آماده است...
ظروف مورد نظر یا چدن یا پیرکس یا تفلون باشد
موقع سرو با زرشک و خلال بادام خیس خورده و خلال پسته تزئین کنید.
میتوانید از کشمش خیس خورده و تفت داده نیز در مواد لازم استفاده کرد
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پاستا
سلامدیه فینگرفود عالی آوردم براتون اون قدر دوست داشتنی و خوشمزه است 😍🥰🌺🤗
.
برای حدود ۱۲ عدد
پاستا فرمی نصف بسته
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۳ تا ۴ عدد
کره ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پاستا رو داخل آب جوش و کمی نمک ریختم و گذاشتم که کمی نرم بشه و بعد آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و کمی با روعن تفت دادم .سینه مرغ رو مکعبی ریز خرد کردم و اضافه کردم و کمی تفت دادم .قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده رو ریختم و روی حرارت تفت دادم . کره و بعد شیر رو ریختم . نمک و فلفل هم اضافه کردم . وقتی شیر جوشید پاستا رو ریختم و تا زمانی که به غلظت دلخواه برسه روی حرارت موند و حرارت رو خاموش کردم و به میزان دلخواه پنیر پیتزا اضافه کردم .
قالب مافین رو چرب کردم و از این مواد پاستا داخلش ریختم .روش کمی پنیر پیتزا و آویشن ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : جای قالب مافین می تونید از قالب های کاپ کیک استفاده کنید . اگر به صورت تکی و کوچیک هم نخواید می تونید کلش رو داخل یه ظرف نسوز بریزید و بزارید فر و یا حتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد
تهچین آلبالو پلو
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره
حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴مواد لازم🍴
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای
خیار شور خرد شده
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
خردل : ۲ قاشق چای خوری
سرکه : ۱ قاشق چای خوری
شکر : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پودر پیاز : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پاپریکا : ۱ و ½ قاشق چای خوری
فلفل سفید : مقدار کمی
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ هم زده : ۳ عدد
آرد سوخاری پانکو : ۲ پیمانه
👩👩🍳طرز تهیه👩🍳
۱. ابتدا پیاز را پوست کنده و به ل حلقه ای ببرید.
۲. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر ترکیب کنید.
۳. مخلوط گوشت را با اندازه های کوچک بردارید به شکل کتلت های کوچ داخل حلقه های پیاز پرس کنید و یک ورقه پنیر و کمی خیارشور ریز شده بریزید، سپس یک تکه گوشت دیگر داخل پیاز قرار دهید.
۴. برگر های کوچک درست شده را به ترتیب یکبار در ظرف آرد سپس 2 مرحله در ظرف تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.
۵. مواد مورد نیاز سس را با هم داخل یک کاسه ترکیب کنید تا سس آماده شود.
۶. روغن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و برگر ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که ترد و مغزپخت شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛