• این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد
تهچین آلبالو پلو
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره
حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴مواد لازم🍴
پیاز : ۱ عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای
خیار شور خرد شده
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
خردل : ۲ قاشق چای خوری
سرکه : ۱ قاشق چای خوری
شکر : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پودر پیاز : ۱ و ½ قاشق چای خوری
پاپریکا : ۱ و ½ قاشق چای خوری
فلفل سفید : مقدار کمی
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ هم زده : ۳ عدد
آرد سوخاری پانکو : ۲ پیمانه
👩👩🍳طرز تهیه👩🍳
۱. ابتدا پیاز را پوست کنده و به ل حلقه ای ببرید.
۲. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر ترکیب کنید.
۳. مخلوط گوشت را با اندازه های کوچک بردارید به شکل کتلت های کوچ داخل حلقه های پیاز پرس کنید و یک ورقه پنیر و کمی خیارشور ریز شده بریزید، سپس یک تکه گوشت دیگر داخل پیاز قرار دهید.
۴. برگر های کوچک درست شده را به ترتیب یکبار در ظرف آرد سپس 2 مرحله در ظرف تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود.
۵. مواد مورد نیاز سس را با هم داخل یک کاسه ترکیب کنید تا سس آماده شود.
۶. روغن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و برگر ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که ترد و مغزپخت شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیک شکلات
این میزان برای سه تا چهار لیوان هست که البته به سایز لیوان هم بستگی داره
میتونید بستنی وانیلی استفاده کنید ولی من همیشه بستنی شکلاتی رو ترجیح میدم...و حتما از برندی استفاده کنید که طعم بستنیشو میپسندید چون طعم نهایی شیک شکلات بیشتر از هر چیز به طعم بستنی شما بستگی داره
اکه سس شکلات در دسترس نداشتید میتونید از ترکیب سه قاشق شکلات مذاب به همراه یک قاشق خامه صبحانه استفاده کنید
دقت کنید لیوان و شیر کاملا سرد باشن
شیک بلافاصله باید سرو بشه...شما میتونید مخلوط شیر و کاکائو و سس شکلات رو از قبل آماده کنید و در یخچال قرار بدید و قبل از سرو بستنی اضافه و بعد از مخلوط کردن سرو کنید
من از پودر کاکائو تیره استفاده کردم هر اسکوپ بستنی تقریبا معادل 50 گرم هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• #نان_قهوه_شکلات
سلام عزیزان ، یه نون خوشمزه با طعمی بی نظیر و عالی 😍😋
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر قهوه ای یا سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ)
شکر سفید ۱ ق م
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق غ
آب مقداری
شکلات چیپسی ۱ ق غ
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
قهوه ترک رو با کمی آب روی حرارت گذاشتم و وقتی آماده شد از حرارت برداشتم .
روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کردم ، قهوه رو هم ریختم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست و با احتیاط بریزید . خمیر رو ده دقیقه یا با دست ورز بدید یا دو سه دقیقه ورز برید و بعد داخل دستگاه خمیرزن بریزید و ورز بخوره .
خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه و بعد استزاحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . کمی شکلات چیپسی هم ریختم و ترکیب کردم .
نحوه طرح دادن دل به خواهی هست من داخل قالب لوف قرار دادم (سایز قالب من ۱۰ در ۲۵ هست) .کمی چرب و کاغذ روعنی انداختم و خمیر رو داخل قالب قرار دادم و روش رو پوشوندم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال نیاز نداره ، نهایتا با کمی شیر رومال زدم و کمی روش شکلات ریختم . داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ،۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هم از اول قرار دادم .
دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ربی😍😍
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم ۲۵نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید
نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه
طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید .
توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه.
سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه .
ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید
اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_عراقی😍😋
• متفاوت ترین حلوایی که میشه درست کرد همین حلوا عراقی یا نجفیه
سه پیمانه آرد الک کنید
سه پیمانه شکر
یک پیمانه پودر نارگیل
یک پیمانه کره یا روغن جامد
یک دوم پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری پودر هل
نصف پیمانه شیره خرما
کاملا مخلوط کنید
روی حرارت تفت بدین تا گرم بشه و شکر ها کمی ذوب بشن
داخل ظرف مناسب فر رو چرب کنین و پودر نارگیل بپاشین
مواد حلوا رو بریزین و روشو تزئین کنید
۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه بزارین
بعد از سرد شدن سفت تر میشه
نوش جان❤️🌺
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_زعفرانی😍😋
مواد لازم :
شیر🥛 یک لیوان
شکر 🍚نصف لیوان
نشاسته گل 🍙۱ ق غ
زعفران دم کرده🟡 ۲ ق غ
خامه صبحانه 🧁۲۰۰ گرم
کاور بستنی :
شکلات سفید🍫 ۱۵۰ گرم
روغن مایع یکپنجم لیوان
خلال پسته (دلخواه)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
طرز تهیه :
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه)
مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای کاور بستنی :
شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید😍
بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشو بگیره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ😍😋
مواد لازم:
سینه ی مرغ🍗
قارچ🍄
پیاز🧅
فلفل دلمه ای
پنیر موزارلا🧀
سرکه ی بالزامیک🍇
نمک،فلفل سیاه، آویشن🧂🌶🌱
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیاز_داغ_مجلسی😍😋
اگه یه پیاز داغ ترد و خوشرنگ میخواین حتما با این دستور درست کنید
پیاز : ۵ عدد بزرگ
نمک: ۴ ق چ
روغن و آب : به میزان لازم
پیاز رو خلالی خرد کنید و داخل آب جوش نمک و پیاز رو بریزید و اجازه بدین ۱۰ دقیقه بجوشه و بعدش آبکش کنید و بزارید آبش کاملا کشیده بشه و بعدش داخل روغن داغ سرخش کنید و بعدش بریزید داخل آبکش تا روغن اضافیش کاملا گرفته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_رولی😍😋
لازانیا یک بسته
سینه ی مرغ یک عدد
خامه ۳ قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
سس بشامل یک لیوان
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
اسفناج یک پیمانه
پنیر پیتزا یک پیمانه
پودر پیاز دو قاشق مرباخوری
اویشن یک قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری
ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده تا بپزد در این فاصله مرغ را با ادویه ها مزه دار کرده و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . پیاز و سیر را تفت داده و زمانی که شروع به تغییر رنگ کرده ، اسفناج ، مخلوط شیر و خامه و پنیر را اضافه کنید .
در این مرحله طبق ویدیو کمی از مرغ و پنیر و سس داخل لازانیا ریخته و آن را رول کنید. کف ظرف کمی سس بشامل ریخته و رول ها را داخل آن قرار داده و سطح آن را با مابقی سس بشامل بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا بپزد و نوش جان کنید
طعمش خیلییی عالیه حتمااا امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی_شربتی
#کیک_شیرازی😍
عزیزان این دستور هم با فر درست میشه هم بودن فر برای پخت بدون فر از قابلمه استفاده کنید برای روش پخت این هشتگ رو بزنید
این کیک هم با همزن دستی درست میشه هم با هم زن برقی منتهی استفاده از دهم زن دستی باید دوازه دقیقه بزنید
لطفاومواد رو جایگزین نکنید
دقیقترین اندازه استفاده از ترازوی دیجیتالی هست
مواد لازم تعداد کیک تو عکسه
قالبها رو چرب کنید وکناروبزارید
هشتگ رو بزنید وطبق این دستور برید
البته میتونید کاغذ کپسولی بزارید به جای چرب کردن
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد بزرگ
آرد سیصد(۳۰۰) گرم
پودر قند (پودر شکر)۲۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
ماست سفت وشیرین ۲۰۰ گرم حتما از ماست استفاده کنید شیر رو جایگزین نکنید
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری نداشتید پکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
نمک میوه یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن نداشتید مشکلی نیست عزیزان
تخم مرغ،وانیل،پودر شکر،ماست ،روغن رو با هم مخلوط کرده وبا سرعت تند دستگاه حدود پنج دقیقه میزنیم
آرد ،جوش شیرین یا پکینگ پودر،ونمک میوه رو مخلوط وسه بار از الک رد میکینم
در سه مرحله به مواد اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند دستگاه میزنیم اگه قیف داشتید از قیف استفاده کنید راحتره وگرنه از ملاقه استفاده کنید دو سوم قالبها رو پر کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فر داره شاید چند دقیقه دیرتر یا زودتر باشه
پودر شکر نداشتید مثلمن شکر رو بریزید تو مخلوط کن یا غذا ساز چند پالس بزنید میشه پودر شکر چند پالس زیادی نزنید
شکر یک لیوان
آب دو لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا کمی غلیظ بشه لازم نیست زیاد قوام بیاد مثل شهد بامیهوزولبیا، ولی زیادی هم رقیق باشه کیک خمیر میشه
کیک سرد باشه شهد از ولرم گرمتر باشه(داغ نباشه) کیک رو وارونه به شهد بزنید زیادی شهد به خوردش ندید طبق فیلم
عزیزان این کیک زیاد شیرین نیست طهنش عالیه امتحان کنین
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور 🥒🥒🥒🥒
مواد لازم:
آب جوشیده به مقدار لازم( بزارید آب ته نشین بشه و خنک )
نمک به مقدار لازم(به مقدار که آب شور شود)
ترخون خشک یا تر به مقدار لازم
چند حبه سیر
خیار قلمی اگه محلی باشد چه بهتر
داخل هر بطری ۱/۵ یک الی دو قاشق سرکه سفید ریخته بشه
فلفل قرمز داخل هر بطری یک قاشق چایی خوری
ادویه معطر (خورشتی) یک قاشق چایی خوری .
نکته:
آب کاملا خنک شده باشد
_داخل ظرف ۱/۵یا هر ظرف دیگری هوا وجود نداشته باشد
_درب ظرف محکم بسته شده باشد
_بعد از روز دوم یا سوم در جای خنک قرار بگیرد
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😋
مواد لازم:
500گرم سینه مرغ🍗
نمک و فلفل و آویشن🌶🧂🌱
تخم مرغ ۱عدد🥚
آرد سوخاری🍘
پنیر پیتزا🧀
برای روی آن:
کالباس پنیر 🥓
گوجه و پیاز و زیتون 🍅🧅🫒
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیاز_ترشی
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊.
تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁.
.
پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو
چغندر (لبو) یک عدد (نپخته)
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک ۱ ق م
سرکه ۲ لیوان
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه .
چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه .
بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂.
داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم .
نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه .
روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه .
این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلا_قاتق
مواد لازم :
لوبیا و یا باقلا : 300 گرم(واسه من تر بود،فریز شده داشتم) پاچ باقالا
سیر : ۴ حبه کوچک
شوید خشک یا تر : یک و نیم ق غ
تخم مرغ : یک عدد
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : یک ق چ
روغن یا کره : ۲ ق غ
آب : به مقدار لازم
طرز تهیه :
برای پخت خورش باقلا قاتق ابتدا باقلا و یا لوبیا را به مدت چند ساعت درون مقداری آب خیس کنید و در طول این مدت آب باقلا را چند مرتبه عوض کنید تا نفخ آن به صورت کامل از بین برود و علاوه بر این کندن پوست باقلا راحت تر شود سپس پوست باقلا را جدا کنید.
داخل تابه روغن بریزید و سیر رو توش یه کوچولو تفت بدین ، بعد باقالی هارو بهش اضافه کنین و پشتش زردچوبه ونمک فلفل رو بزنین ، دوباره تفت بدین تا زردچوبه به خورد باقالی ها بره. بعد شوید رو اضافه کنین و بازم تفت بدین تا شوید بوش بلند شه ، حالا آب جوش تا جایی اضافه کنین که روی مواد رو بگیره ، در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه(چون باقالی ها لعاب میده و سرریز میشه)،۲۰ دقیقه تایم بدین تا باقالی ها بپزه ، فقط نباید له بشه(حواستون باشه چک کنین)،در آخر پخت هم بدونه تخم مرغ رو داخل کاسه بشکونین و داخل خورش بریزید و اصلا هم نزنید ، در قابلمه رو بزارین تا بپزه تخم مرغ.
نکات :
خورش باقلا قاتق را می توانید به کمک باقلا پلویی و یا لوبیا کشاورزی بپزید.
۱ : اگر از باقلای تازه استفاده میکنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه زود پخته میشه (این مورد اگر رعایت نشه باقلاها در خورش له میشه).
۲ : در مدت پخت تخم مرغ نباید خورشت را هم زد چون تخم مرغ بریده بریده میشه و شکل اصلی خودشو از دست میده.
۳ : خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد.
۴ : در هنگام اضافه کردن آب در خورش، از آب جوش استفاده کنید.
۵ : سیر رو خرد کنید و کمی با روغن تفت بدین تا عطر خوبی به خورش بده.
۶ : مصرف شوید در این خورش باید کاملا به اندازه باشه چون اگه بیشتر بشه خورش رو تلخ میکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا
پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زدم تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت برداشتم و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کردم
پاناکوتا_نسکافه :
شیر ۱ پیمانه،شکر ۴ ق غ،خامه صبحانه ۳ ق غ،پودر نسکافه ۱ ق غ،ژلاتین ۱ ق غ،آب سرد ۱ استکان
اول ژلاتین رو با ۱ استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم ( بخار آب جوش) حل میکنیم (همون بنماری کردن)
شیر و شکر و پودر نسکافه رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا همه ی مواد حل بشن، ژلاتین آب شده رو به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم، خامه صبحانه رو با چنگال هم میزنیم تا نرم شه و میریزیم تو موادمون
پاناکوتا_شکلاتی : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، پودر کاکائو ۲ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کردم، خامه رو با چنگال هم زدم تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا شکر حل شه و ۲ قاشق پودر کاکائو رو اضافه کردم و هم زدم، شکلات تخته ای رو اضافه کردم و هم زدم تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کردم و هم زدم و مواد رو از روی حرارت برداشتم و ژلاتین رو اضافه کردم.
بعد از اینکه پاناکوتای اول تا حدی بسته شد و چسبناک شد پاناکوتای دوم رو بریزید حواستون باشه دومی رو که اضافه می کنید خنک شده باشه که پاناکوتای اول رو آب نکنه. و به همین ترتیب برای پاناکوتای سوم عمل کنید. ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خودتون داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛