eitaa logo
آشپزی خاص
88.4هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب و دارچین مواد لازم: آرد ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست یک لیوان سیب به مقدار لازم عدد کره ۵۰ گرم روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پر شکر ۱ پیمانه طرز تهیه: کره رو آب کنید و در ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر رو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشید مواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشورید و اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایسهای سیبو به دلخواه روی کیک بچینیدو مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه میتونید روی کیک را کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم زردآلو😍 مواد لازم: پوره ى زردآلو: 2 لیوان پودر ژلاتين:3ق.غ خامه صبحانه: نصف پاکت آب سرد: نصف لیوان مواد کرم زرده تخم مرغ :يك عدد شير : 2لیوان شكر:1لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان وانيل: يك چهارم ق چ . طرز تهیه: نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد . زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک شکلاتی با تزیین کرمفیل و توت فرنگی طرزتهیه آرد= ۷ قاشق غذا خوری تخم مرغ کامل= ۱ عدد شیر= ۸ قاشق غذا خوری روغن مایع= ۵ قاشق غذا خوری شکر= ۷ قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو= ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر= ۱ قاشق مربا خوری وانیل=۴/۱ قاشق مربا خوری این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با باتر کریم و میوه یا خامه تزئین میکنیم نوش جان🌼🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم :👇 🔹خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا ؛ برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. 🔹پنیر پیتزا 🔹سس سفید یا قرمز 🔹گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده ♨️دستور تهیه :👇 خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف یک سینه مرغ رو بدون استخوان چرخ کردم گذاشتم کنار حالا یک عدد پیاز متوسط رو رنده زدم آبشو گرفتم.اونم به مرغ چرخ شده اضافه کردم داخل غذاساز(یا مخلوط کن)ریختم.نمک.فلفل قرمز.چند حبه سیر.زردچوبه .نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده همه رو باهم مخلوط کردم و دو دقیقه هم زدم.(میتونید همه رو باهم یکبار دیگه چرخ کنید بدون استفاده از غذاساز)داخل سینی یه لایه پودرسوخاری ریختم.موادم رو کاملا پهن و صاف کردم دوباره روی مواد اردسوخاری پاشیدم سینی رو نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم بعدم درش اوردم با قالب دلخواهم قالب زدم.میتونید گلوله کنید یا هر شکلی دلتون خواست .بعدم داخل ظرف کوچیکی روغن ریختم داغ که شد سه تا سه تا ناگت رو با حرارت کم سرخ کردم . نکات: میخواین کمترین روغن رو استفاده کنید؟پس اگر ۲تا ناگت درحال سرخ شدنه ناگت جدیدی داخل تابه نندازین بزارین قبلیا سرخ بشه.تابه خالی بشه بعد ناگتهای جدید بندازین تا سرخ بشن اینجوری اصلااا روغن به خودش نمیگیره. برای اینکه طعمش فوق العاده بشه یک ق غ از پودرسوخاریتون داخل مواد ناگت بزنید بعد بریزید داخل غذاساز. میتونید ناگتها رو قالب بزنید بزارین فریزر هر وقت دلتون خواست براحتی درش بیارین بدون نیاز به یخ زدایی سرخش کنید. آردسوخاری رو آماده گرفتم .میتونید خودتون با اضافه های نون تست و نون باگت آردسوخاری درست کنید و بهش ادویه های دلخواه بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛