eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کرم زردآلو😍 مواد لازم: پوره ى زردآلو: 2 لیوان پودر ژلاتين:3ق.غ خامه صبحانه: نصف پاکت آب سرد: نصف لیوان مواد کرم زرده تخم مرغ :يك عدد شير : 2لیوان شكر:1لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان وانيل: يك چهارم ق چ . طرز تهیه: نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد . زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک شکلاتی با تزیین کرمفیل و توت فرنگی طرزتهیه آرد= ۷ قاشق غذا خوری تخم مرغ کامل= ۱ عدد شیر= ۸ قاشق غذا خوری روغن مایع= ۵ قاشق غذا خوری شکر= ۷ قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو= ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر= ۱ قاشق مربا خوری وانیل=۴/۱ قاشق مربا خوری این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت درون ظرف سرو گذاشته و با باتر کریم و میوه یا خامه تزئین میکنیم نوش جان🌼🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔷مواد لازم :👇 🔹خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا ؛ برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. 🔹پنیر پیتزا 🔹سس سفید یا قرمز 🔹گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده ♨️دستور تهیه :👇 خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نصف یک سینه مرغ رو بدون استخوان چرخ کردم گذاشتم کنار حالا یک عدد پیاز متوسط رو رنده زدم آبشو گرفتم.اونم به مرغ چرخ شده اضافه کردم داخل غذاساز(یا مخلوط کن)ریختم.نمک.فلفل قرمز.چند حبه سیر.زردچوبه .نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده همه رو باهم مخلوط کردم و دو دقیقه هم زدم.(میتونید همه رو باهم یکبار دیگه چرخ کنید بدون استفاده از غذاساز)داخل سینی یه لایه پودرسوخاری ریختم.موادم رو کاملا پهن و صاف کردم دوباره روی مواد اردسوخاری پاشیدم سینی رو نیم ساعت داخل یخچال گذاشتم بعدم درش اوردم با قالب دلخواهم قالب زدم.میتونید گلوله کنید یا هر شکلی دلتون خواست .بعدم داخل ظرف کوچیکی روغن ریختم داغ که شد سه تا سه تا ناگت رو با حرارت کم سرخ کردم . نکات: میخواین کمترین روغن رو استفاده کنید؟پس اگر ۲تا ناگت درحال سرخ شدنه ناگت جدیدی داخل تابه نندازین بزارین قبلیا سرخ بشه.تابه خالی بشه بعد ناگتهای جدید بندازین تا سرخ بشن اینجوری اصلااا روغن به خودش نمیگیره. برای اینکه طعمش فوق العاده بشه یک ق غ از پودرسوخاریتون داخل مواد ناگت بزنید بعد بریزید داخل غذاساز. میتونید ناگتها رو قالب بزنید بزارین فریزر هر وقت دلتون خواست براحتی درش بیارین بدون نیاز به یخ زدایی سرخش کنید. آردسوخاری رو آماده گرفتم .میتونید خودتون با اضافه های نون تست و نون باگت آردسوخاری درست کنید و بهش ادویه های دلخواه بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‎مواد اوليه👇 ‎مرغ نواري پخته شده ۱۵۰ گرم ‎پنیر پیتزا. ۱۵۰ گرم ‎پنیر پارمسان ۵۰گرم ‎کلم برگ سفید ۵۰ گرم ‎کلم برگ بنفش. ۵۰ گرم ‎خمیر یوفکا. یک بسته ‎بادمجان ۱عدد ‎کدو مسمایی. ۱عدد ‎پیاز ۱عدد ‎فلفل دلمه ای سبز. ۱عدد ‎فلفل دلمه ای رنگی. ۱عدد ‎جعفری ساطوری شده. ۳قاشق غذاخوری ‎سويا سس ١ قاشق غذاخوري ‎جوانه ماش. مقداری ‎آرد. ۵۰ گرم ‎آب به میزان لازم ‎روغن کنجد به میزان لازم ‎نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم ‎طرز تهیه : ‎در ابتدا مرغ را تفت میدهیم ‌‎ پیاز را اضافه نموده تا سبک شود تمامی سبزیجات را اضافه كرده و تفت میدهیم سويا سس را اضافه نموده و سپس پنیر پارمسان و پیتزا را اضافه نموده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم تا خنک شوند ‎در آخر مواد را داخل خمیر یوفکا میپیچیم و آرد و آب را مخلوط کرده تا خمیری بدست آید برای چسباندن گوشه های دست پیچ و در روغن کنجد سرخ می کنیم و سپس روغن اضافه آن را میگیریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته رو داخل قابلمه‌ای بریزین، ۴ قاشق غذاخوری شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و بذارین روی حرارت ملایم گاز تا نیم ساعت بپزه و قوام بیاد⁣⁣ مرغ رو با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید و بعد داخل تابه سرخ کنید؛ وقتی طرف اول سرخ شد از زعفران دم کرده روی مرغ‌ها بریزین و بذارین طرف دیگرش هم سرخ شه⁣⁣ حالا تو همون تابه که مرغا سرخ شدن، ۲ تا پیاز خلالی رو به خوبی تفت و سرخ کنید و بعد هم مرغ‌ها رو بچینید، از آلبالو قوام اومده بریزین، چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش هم بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیییییلی کم بپزه و مرغ مغزپخت بشه، سس غلیظ بشه⁣⁣ اواسط پخت ۱ ق غ رب آلبالو، ۱ ق غ رب نارنج محلی و ۱ ق غ کره محلی بریزید که محشر بشه با کته زعفرونی نوش جان کنید، ⁣⁣ به دلخواه شکر رو کم‌تر یا زیاد‌تر کنید با توجه به ذائقه‌تون ╭┅─🍀🌸🍀─┅╮ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ╰┅─🍀🌸🍀─┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و فوری مواد لازم برای تهیه خمیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید ۱ ق چ نمک و بکینگ پودر ۲ ق غ روغن ۱/۲ پیمانه ماست ۱ عدد تخم مرغ مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده آرد و‌ نمک و بکینگ پودر رو الک کرده داخل کاسه و تخم مرغ و آرد و‌ ماست رو بهش اضافه میکنیم و با چنگال بهم میزنیم بعد داخل تابه به ارتفاع ۲ الی ۳ سانت خمیر مون رو پهن میکنیم قبلش کمی چربش میکنیم چون این خمیر حالت چسبندگی داره، من دستانتون رو کمی چرب کنید که راحت بتونید خمیر رو پهن کنید. مواد پیتزا دلبخواهیه اینجا کمی به سطح خمیر رب زده بعد پنیر و گوجه و فلفل و سوسیس و پنیر استفاده شده. بعد از اینکه مواد پیتزا را روی خمیر اضافه کردید ، درش را میبندیم تا در شعله ی ملایم پخته شود. بعد از یک ربع درِ تابه را برمیداریم و اگر خمیر پخته و پنیرها آب شده بودند نوش جان کنید. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. پ.ن : اگر از قارچ یافلفل دلمه ای استفاده می کنید، بهتر که قبل از قرار دادن روی خمیر کمی تفت بدید که در هنگام پخت آب نندازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این ویدئو روش تهیه یک غذای خوشمزه با پیاز و سیب زمینی آموزش داده می شود که نتیجه ی آن از غذاهای گوشتی دلنشین تر خواهد بود. این دستورپخت در دوماه بیش از ۸ میلیون بازدید داشته که آن را به یکی از پرطرفدارهای یوتیوب تبدیل کرده است مواد اولیه و طرز تهیه: پیاز: ۱ عدد (رنده شده) تخم مرغ: ۳عدد سیب زمینی چهار عدد متوسط نمک و فلفل آرد چهار قاشق غذاخوری مواد فوق را خوب با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی: ۶ عدد کوچک و رسیده (رنده کنید) شوید پنیر موزارلا: ۱۵۰گرم شوید، گوجه رنده شده و پنیر را با هم مخلوط کنید. پنکیک ها از هر دو طرف روی حرارت متوسط سرخ کنید. (برای ۲ دقیقه) مخلوط پنیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به صورت لایه لایه مابین پنکیک های سرخ شده ی سیب زمینی بریزید. روی پنکیک را هم پنیر بریزید. داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد/ ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
🌀زنداداشم خیلی وخوش استایله 🧕😍 🌀برای همه سوال شده بود از کجا میخره؟ 💠بالاخره گفت همشو از این کانال سفارش میده که و وطنیه😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2218786974C0f5192e92d 🌀ارزش داره بیای☝️☝️ بزن لینکو☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️الهی در سڪوت شب 💜ذهنم را آرام ڪن ⭐️و مرا در پناه خودت 💜به دور از هیاهوی ⭐️این جهان بدار 💜الهی نور خدا ⭐️به زندگیتون بباره 💜شبتون در پـنـاه حق ⭐️و پراز ستاره‌های خوشبختی🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
کانال لذت آشپزی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی) یک کیلو زردآلو یک کیلو شکر دو لیتر آب سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین) هل مقداری اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک ته‌نشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و در ظرف دیگه‌ای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیره‌ی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی مواد لازم: ۴تکه مرغ(دو تکه ران،دو تکه سینه) پیاز متوسط دوعدد هویج متوسط دو عدد فلفل دلمه یک چهارم از یک عدد(ترجیحا قرمز) رب گوجه دو قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل آب لیمو یا آب نارنج دوقاشق غذاخوری زعفرون سابیده شده ساقه کرفس(نصف پیمانه) یا ساقه جعفری ده عدد . ۱.اول مرغ هام رو جداگونه در روغن سرخ کردم. بعد داخل یک ماهیتابه ،پیازهام رو که خیلی ریز خرد کردم‌رو تفت دادم و بهش نمک زدم.(فقط تفت دادم،سرخ نکردم).پیازم که سبک شد،فلفل دلمه ی خرد شده،هویج و رب گوجه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا رب گوجه ،خامیش گرفته بشه.ساقه کرفس رو اضافه کردم و در انتها زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم. ۲.دولیوان آب جوش اضافه کردم و وقتی سس به قل قل افتاد،مرغ هام رو توی سس چیدم.بهش کمی نمک زدم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با شعله کم بپزه.یک ساعت بعد،دو قاشق اب نارنج(لیمو) اضافه کردم و در انتهای پخت فلفل سیاه اضافه کردم.سس رو چشیدم و مزه ها رو میزون کردم. مرغ باید داخل سس پخته بشه،پس قابلمه یا ماهیتابه بزرگی انتخاب کنید طوری که تکه های مرغتون کف قابلمه چیده بشه. اگر از ساقه جعفری استفاده میکنید،میتونید در انتهای پخت خارجش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال لذت آشپزی😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاناپه کوکو سبزی مواد لازم سبزی کوکو ۳۰۰گرم تخم مرغ ۴عدد آرد سوخاری ۱قاشق غذاخوری پیاز رنده شده ۱عدد کوچک سیر رنده شده ۳عدد زرشک ۲قاشق غذاخوری گردو خرد شده ۲قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه طرز تهیه تمام مواد بالا رو مخلوط میکنیم ،داخل ماهیتابه که روغنش داغ شده میریزیم ،و اجازه میدیم بپزه،وقتی کاملا پخته بعد از خنک شدن آن را با کاتر دلخواه برش می‌زنیم ،و با همان کاتر هم نان تست هارو برش بزنین ،روی نان تست رو کمی سس مایونز بزنین،کوکو رو روی آن قرار دهید و با خلال دندون و گوجه گیلاسی آنرا تزیین و فیکس کنین میتونین از زیتون هم برای تزیین استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد حدود 5 ليوان كره 50 گرم خمير مايه 1 ق س((۱۰گرم)) شير 1/5 ليوان نمك 1/2 ق چ وانيل 1 ق م بكينگ پودر 1 ق م تخم مرغ 2 عدد شكر نصف ليوان برای کرم پیراشکی نصف لیوان شیر آرد سفید 1 ق غ نشاسته 1 ق غ شکر یک سوم لیوان گلاب کمی وانیل کمی کره 1 ق غ((۲۰گرم)) ۴پیمانه از آرد رو بهمراه بکین پودر الک کرده و کنار میزاریم نصف پيمانه شير رو ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1 ق غ شكر و خمير مايه رو باهاش مخلوط كرده روشو پوشونده ميزاريم عمل بياد. بعد باقيمانده شير را باز ميزاريم حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره اب بشه . نمک،شكر،تخم مرغ و وانیل را کمی با همزن دستی میزنیم بعد خمير مايه بعمل اومده رو هم اضافه كرده و اول ۴پیمانه آرد الك كرده رو اضافه كرده و با لیسک مخلوط میکنیم بعد شروع میکنیم با دست ورز میدیم و اگه لازم بود لیوان پنجم رو آروم آروم ب خمیر اضافه میکنیم تا جایی ک خمیر بدست نچسبه اگه آرد كم اومد كمي هم اضافه كرده و خوب ورز میدیم((حدود ۱۰دقیقه ورز میدیم و ب کف ظرف میکوبیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد))بعد روشو پوشونده 1 تا 2ساعت استراحت ميدهيم تا خمیر وربیاد و حجمش دوبرابر بشه بعد پف خمير را گرفته و چانه هايي 40 گرمي برداشته توي دست گرد كرده بعد صاف ميكنيم با كاتر گرد قالب زده روشو با دستمال پوشونده نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم ... حالا در یک ظرف گود روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد هم اونا رو کمی برش داده و از کرم وسط اونا میزاریم. طرز تهیه کرم پیراشکی: تمام مواد رو به غیر از وانیل و کره با هم مخلوط میکنیم و روی شعله کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش از فرنی یکم بیشتر سفت بشه. در آخر هم وانیل و کره رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم. سایر نکات مقدار آرد بستگی ب نوع و رطوبت آردتون داره برای من ۴و ۲/۳پیمانه استفاده شد برای شما ممکنه کمتر یا بیشتر از این مقدار بشه! برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند. وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه! کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه! وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛