فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_فر و فوری
مواد لازم برای تهیه خمیر:
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱ ق چ نمک و بکینگ پودر
۲ ق غ روغن
۱/۲ پیمانه ماست
۱ عدد تخم مرغ
مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک کرده داخل کاسه و تخم مرغ و آرد و ماست رو بهش اضافه میکنیم و با چنگال بهم میزنیم
بعد داخل تابه به ارتفاع ۲ الی ۳ سانت خمیر مون رو پهن میکنیم قبلش کمی چربش میکنیم چون این خمیر حالت چسبندگی داره، من دستانتون رو کمی چرب کنید که راحت بتونید خمیر رو پهن کنید.
مواد پیتزا دلبخواهیه اینجا کمی به سطح خمیر رب زده بعد پنیر و گوجه و فلفل و سوسیس و پنیر استفاده شده.
بعد از اینکه مواد پیتزا را روی خمیر اضافه کردید ، درش را میبندیم تا در شعله ی ملایم پخته شود.
بعد از یک ربع درِ تابه را برمیداریم و اگر خمیر پخته و پنیرها آب شده بودند نوش جان کنید. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد.
پ.ن : اگر از قارچ یافلفل دلمه ای استفاده می کنید، بهتر که قبل از قرار دادن روی خمیر کمی تفت بدید که در هنگام پخت آب نندازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_با_مرغ😍😋
برنج: ۵ پیمانه
رشته پلویی: ۳ پیمانه
سیب زمینی: ۲ عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مرغ : ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در این ویدئو روش تهیه یک غذای خوشمزه با پیاز و سیب زمینی آموزش داده می شود که نتیجه ی آن از غذاهای گوشتی دلنشین تر خواهد بود. این دستورپخت در دوماه بیش از ۸ میلیون بازدید داشته که آن را به یکی از پرطرفدارهای یوتیوب تبدیل کرده است
مواد اولیه و طرز تهیه:
پیاز: ۱ عدد (رنده شده)
تخم مرغ: ۳عدد
سیب زمینی چهار عدد متوسط
نمک و فلفل
آرد چهار قاشق غذاخوری
مواد فوق را خوب با هم مخلوط کنید.
گوجه فرنگی: ۶ عدد کوچک و رسیده (رنده کنید)
شوید
پنیر موزارلا: ۱۵۰گرم
شوید، گوجه رنده شده و پنیر را با هم مخلوط کنید.
پنکیک ها از هر دو طرف روی حرارت متوسط سرخ کنید. (برای ۲ دقیقه)
مخلوط پنیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده و به صورت لایه لایه مابین پنکیک های سرخ شده ی سیب زمینی بریزید.
روی پنکیک را هم پنیر بریزید.
داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد/ ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
🌀زنداداشم خیلی #باحجاب وخوش استایله 🧕😍
🌀برای همه سوال شده بود از کجا #ملزومات_حجابُ میخره؟
💠بالاخره گفت همشو از این کانال سفارش میده که #طراحی و #دوخت وطنیه😍👇
https://eitaa.com/joinchat/2218786974C0f5192e92d
🌀ارزش داره بیای☝️☝️ بزن لینکو☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️الهی در سڪوت شب
💜ذهنم را آرام ڪن
⭐️و مرا در پناه خودت
💜به دور از هیاهوی
⭐️این جهان بدار
💜الهی نور خدا
⭐️به زندگیتون بباره
💜شبتون در پـنـاه حق
⭐️و پراز ستارههای خوشبختی🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی)
یک کیلو زردآلو
یک کیلو شکر
دو لیتر آب
سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین)
هل مقداری
اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک تهنشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره
بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و
در ظرف دیگهای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیرهی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم
مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره
بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی
مواد لازم:
۴تکه مرغ(دو تکه ران،دو تکه سینه)
پیاز متوسط دوعدد
هویج متوسط دو عدد
فلفل دلمه یک چهارم از یک عدد(ترجیحا قرمز)
رب گوجه دو قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
آب لیمو یا آب نارنج دوقاشق غذاخوری
زعفرون سابیده شده
ساقه کرفس(نصف پیمانه) یا ساقه جعفری ده عدد
.
۱.اول مرغ هام رو جداگونه در روغن سرخ کردم.
بعد داخل یک ماهیتابه ،پیازهام رو که خیلی ریز خرد کردمرو تفت دادم و بهش نمک زدم.(فقط تفت دادم،سرخ نکردم).پیازم که سبک شد،فلفل دلمه ی خرد شده،هویج و رب گوجه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا رب گوجه ،خامیش گرفته بشه.ساقه کرفس رو اضافه کردم و در انتها زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم.
۲.دولیوان آب جوش اضافه کردم و وقتی سس به قل قل افتاد،مرغ هام رو توی سس چیدم.بهش کمی نمک زدم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با شعله کم بپزه.یک ساعت بعد،دو قاشق اب نارنج(لیمو) اضافه کردم و در انتهای پخت فلفل سیاه اضافه کردم.سس رو چشیدم و مزه ها رو میزون کردم.
مرغ باید داخل سس پخته بشه،پس قابلمه یا ماهیتابه بزرگی انتخاب کنید طوری که تکه های مرغتون کف قابلمه چیده بشه.
اگر از ساقه جعفری استفاده میکنید،میتونید در انتهای پخت خارجش کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاناپه کوکو سبزی
مواد لازم
سبزی کوکو ۳۰۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
آرد سوخاری ۱قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ۱عدد کوچک
سیر رنده شده ۳عدد
زرشک ۲قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۲قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه
طرز تهیه
تمام مواد بالا رو مخلوط میکنیم ،داخل ماهیتابه که روغنش داغ شده میریزیم ،و اجازه میدیم بپزه،وقتی کاملا پخته بعد از خنک شدن آن را با کاتر دلخواه برش میزنیم ،و با همان کاتر هم نان تست هارو برش بزنین ،روی نان تست رو کمی سس مایونز بزنین،کوکو رو روی آن قرار دهید و با خلال دندون و گوجه گیلاسی آنرا تزیین و فیکس کنین میتونین از زیتون هم برای تزیین استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیراشکی_کرمدار
مواد لازم
آرد حدود 5 ليوان
كره 50 گرم
خمير مايه 1 ق س((۱۰گرم))
شير 1/5 ليوان
نمك 1/2 ق چ
وانيل 1 ق م
بكينگ پودر 1 ق م
تخم مرغ 2 عدد
شكر نصف ليوان
برای کرم پیراشکی
نصف لیوان شیر
آرد سفید 1 ق غ
نشاسته 1 ق غ
شکر یک سوم لیوان
گلاب کمی
وانیل کمی
کره 1 ق غ((۲۰گرم)) ۴پیمانه از آرد رو بهمراه بکین پودر الک کرده و کنار میزاریم
نصف پيمانه شير رو ميزاريم روي حرارت تا ولرم بشه بعد 1 ق غ شكر و خمير مايه رو باهاش مخلوط كرده روشو پوشونده ميزاريم عمل بياد.
بعد باقيمانده شير را باز ميزاريم حرارت تا ولرم بشه بعد كره را هم اضافه كرده تا كره اب بشه .
نمک،شكر،تخم مرغ و وانیل را کمی با همزن دستی میزنیم بعد خمير مايه بعمل اومده رو هم اضافه كرده و اول ۴پیمانه آرد الك كرده رو اضافه كرده و با لیسک مخلوط میکنیم بعد شروع میکنیم با دست ورز میدیم و اگه لازم بود لیوان پنجم رو آروم آروم ب خمیر اضافه میکنیم تا جایی ک خمیر بدست نچسبه اگه آرد كم اومد كمي هم اضافه كرده و خوب ورز میدیم((حدود ۱۰دقیقه ورز میدیم و ب کف ظرف میکوبیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد))بعد روشو پوشونده 1 تا 2ساعت استراحت ميدهيم تا خمیر وربیاد و حجمش دوبرابر بشه بعد پف خمير را گرفته و چانه هايي 40 گرمي برداشته توي دست گرد كرده بعد صاف ميكنيم با كاتر گرد قالب زده روشو با دستمال پوشونده نيم ساعت استراحت دوم ميدهيم ... حالا در یک ظرف گود روغن میریزیم و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو با حرارت کم سرخ میکنیم. بعد هم اونا رو کمی برش داده و از کرم وسط اونا میزاریم. طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد رو به غیر از وانیل و کره با هم مخلوط میکنیم و روی شعله کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلظتش از فرنی یکم بیشتر سفت بشه. در آخر هم وانیل و کره رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم.
سایر نکات
مقدار آرد بستگی ب نوع و رطوبت آردتون داره برای من ۴و ۲/۳پیمانه استفاده شد برای شما ممکنه کمتر یا بیشتر از این مقدار بشه!
برای درست کردن پیراشکی روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بیسکویتی
دوست هرکس راهنمای عقل اوست و سخن او دلیل فضل او. امام علی (ع) (غررالحکم)
دسر دوست داشتنی ، راحت و خوشمزه 🙂😍🤗
شیر ۳ لیوان
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
آرد سفید ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۲ بسته
برای رویه گاناش
خامه قنادی یا صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ، آرد ، شکر ، شیر سرد رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم ، حرارت رو زیاد نکنید ، مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت دل خواه برسه و در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم . کرم رو نزارید سرد بشه و گرم استفاده کنید .
کف ظرف بیسکویت کاکائویی چیدم و روش از این کرم گرم ریختم و لایه ها رو پر کردم تا بیسکویت و کرم تمام بشه . (در طی تمامی مراحل کرم سرد نباشه و کرم گرم باشه) روش رو با نایلون پوشوندم و در یخچال حداقل ۴ الی ۵ ساعتی بمونه و اگر هم که فرصت دارید بیشتر بمونه خوشمزه تره.
برای رویه گاناش درست کردم . خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا گرم بشه و بعد شکلات خرد شده ریختم و ترکیب کردم . یکدست شد از حرارت برداشتم ، از دما افتاد روی دسر ریختم و برای تزیین از پودر پسته و توت فرنگی برش خرده استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب و دارچین
مواد لازم:
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یک لیوان
سیب به مقدار لازم عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری پر
شکر ۱ پیمانه
طرز تهیه:
کره رو آب کنید و در ظرفی بریزید و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن کمی بزنید بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و شکر رو هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.بعد ماست رو اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو دارچین مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتون اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتونید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.ظرف را با کمی کره چرب و مقداری آرد بپاشید مواد کیک رو داخل ظرف بریزید(میتونید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید)سیب رو از قبل بشورید و اگه خواستین پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشن.مواد کیک رو داخل ظرف بریزید چون مواد این کیک کمی سفته با لیسک مواد رو خوب پهن کنید و اسلایسهای سیبو به دلخواه روی کیک بچینیدو مقداری گردو خورد شده روی کیک بریزید و ظرف کیک رو داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید حدود ۵۰ دقیقه
میتونید روی کیک را کلا با اسلایس سیب بپوشونید و مقداری پودر دارچین و پودر قند روش بپاشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو نخود فرنگی
نخودفرنگی های شسته و پاک شده رو داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو تا جایی که روی نخود فرنگی ها رو آب بگیره پر آب کنید و روی حرارت قرار بدید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید نیم ساعتی بپزه و هر از گاهی در قابلمه رو بردارید و کف روی آب رو جمع کنید اواخر پخت به مقدار لازم نمک و چهار قاشق سرکه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید(سرکه حالت نگهدارنده داره)
میتونید نخود فرنگی ها رو به همراه آب داخلش توی ظرفی بریزید و داخل فریزر نگهدارید یا اینکه اونها رو کنسرو کنید
برای کنسرو کردن، نخود فرنگی ها رو داخل ظرف شیشه ای با در فلزی بریزید و از همون آب نخود فرنگی هم داخلش بریزید تا پر بشه و بعد در ظرف رو محکم ببندید
ظرف ها رو به حالت وارونه داخل قابلمه قرار بدین و تا نصفه توش آب بریزید و اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها داخل قابلمه خنک بشن
و بعد خارج کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرمر😍😋
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل
2 و 1/4 لیوان آرد
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
200 گرم کره (دمای اتاق)
2 لیوان شکر
1 لیوان آب پرتقال تازه
1/4 لیوان ماست ساده
100 گرم شکلات تلخ (ذوب شده و سرد شده)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
کره را با همزن زده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید.آرد و بکینگ پودر را در آخر اضافه کرده و هم بزنید.نیمی از مخلوط کیک را در قالب بریزید.نیمی دیگر از مخلوط کیک را شکلات ذوب شده و پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید و روی خمیر کیک سفید بریزید و با خلال کمی مخلوط کنید.
(قالب کیک را حتما چرب کرده) در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 1 ساعت یا تا زمانی که خلال تمیز بیرون بیاید بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_تنوری_و_سبزیجات😋😍
۷۰۰گرم مرغ قطعه شده
#سس🔻
۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ زیره، ۱ ق چ آویشن، ١ ق غ رب گوجه، نصف فنجان روغن زیتون، ۱ ق چ نمک، ۱ فنجان آب
🔴همه این موادو با هم مخلوط کنید. و روی مرغها بریزید و مخلوط کنید تا همه قسمتهاش به مواد آغشته بشه و بذارید حداقل ۱ ساعت بمونه.
۳ بادمجان متوسط، ۲ سیب زمینی متوسط، ۴-۵ عدد فلفل سبز، ۱ پیاز متوسط، ۳-۴ عدد گوجه، ۵-۶حبه سیر، نصف فنجان روغن زیتون، نمک
🔴سبزیجات رو ریز خرد کنید. روغن زیتون و نمک اضافه و مخلوط کنید. قطعات مرغ رو از سس دربیارید و روی سبزیجات قرار بدید. سس باقیمانده از مرغ رو با ۲ لیوان آب روی همه مواد بریزید ، روی سینی رو پوشانید یا از فویل آلومینیومی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه و حدوداً یک ساعت بپزید. قبل از خارج کردنش از فر ، فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه در فر قرار بدید تا قهوه ای شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_قفقازی😍😋
لیست خرید برای سس:
ماست ۸ قاشق
سس مایونز ۳ قاشق
سیر ۵ حبه
نصف آب لیمو
روغن زیتون نصف قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
فلفل نوک قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر نصف قاشق غذاخوری
لیست خرید خوراک:
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
بادجون متوسط ۲ عدد
کدو ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
گوشتچرخ کرده ۳۰۰ گرم
دارچین نصف قاشق چای خوری
پودر گل سرخ ۱ قاشق چای خوری
نمک به اندازه ی کافی
نکته:
- بادمجون رو ده دقیقه داخل آب نمک بذارید و بعد آبکش کنید تا تلخی گیری بشه
- برای پخت هر کدوم از صیفی جات تو دستگاه ۱۰ دقیقه زمان کافیه و میتونید همه ی صیفی جات رو داخل تابه هم سرخ کنید
- البته برای سیب زمینی ۲۵ دقیقه زمان لازم است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛