eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• دنت ،اونم از نوع شکلاتی یکی از دسرای پرطرفداره که مطمئنم بعد از این آموزش دیگه از مغازه نمیگیری😋 توی قابلمه ،دو پیمانه شیر دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری شکر و درآخر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه بریزین، خوب مخلوط کنین تا یکدست بشه روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه داخل ظرف مورد نظر بکشینو با ترافل یا شکلات چیپسی دیزاینش کنید بفرمایید به همین سادگی دسر خوشمزه مون سه سوته حاضر شد نوش جان🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یکی از دسرهای جذاب و متفاوت که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید همین مارشمالوِ که فوق العاده خوشمزست😋 . مواد لازم👇 پودر ژله توت فرنگی: ۲بسته آب داغ: ۲لیوان(۴۰۰میلی لیتر) بستنی وانیلی لیوانی: ۳عدد(جمعا حدود۲۰۰گرم) مارشمالو: ۲بسته شربت شاتوت: ۳ق.غ(قابل حذفه) . بستنی هارو میذاریم به دمای محیط برسن. ژله مونم که با آب جوش مخلوط کردیم میذاریم به دمای محیط برسه. بعد شربت شاتوت رو (البته به دلخواه)با بستنی مخلوط میکنیم و به ژلمون اضافه میکنیم.خوب باهم مخلوطشون میکنیم و نصف کمتر مایه رو داخل قالب چرب شده میریزیم.مارشمالوهارو روش میچینیم و سریع داخل فریزر میذاریم برای نیم ساعت(مارشمالوها نباید خیلی پف کنه) وقتی لایه اول بست بقیه مایه ژله رو میریزیم و دوباره برای یکساعت داخل فریزر میذاریم . ژله بستنی مارشمالوی دلبرو خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش تو یه عصر پاییزی لذت ببرید😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان شربت زردآلو .. آگه میخواید شربت خوشمزه درست کنید حتمااااااااا باید از زردآلوی ترش وشیرین ورسیده ورنگ زرد رو به نارنجی استفاده کتید زردآلوی محلی بهترین زردآلوی ست برای درست کردن شربت زردآلوی کشاورزی رنگش کم رنگه وشیرین خوشمزه نمیشه نگید نگفتم ها ☺شربتش بیرنگه این اندازه رو که میگم بعد از رد کردن زردالو از صافی هستش توجههههه کنید هرچند کیلو که زردالو خریدید بشورید هسته رو بیرون بیارید وبریزید تو قابلمه کمی آب حدود یک لیوان آب بریزید این آب واسه آینه تا زردالو ها گرم میشن واب میندازه تهش نسوزه وقتی زردالو داره گرم میشه با پشت قاشق یا گوشت کوب بزنید تا له شن وقتی که زردالو داره تمامن له شده از صافی رد کنید وبزارید سرد شه پشت قاشق وگوشت کوب دیگه به درد نمیخوره آستین رو بالا زده وبا دست بیفتی به جونش اینقدر فشار بدید که فقط پوستش باقی بمونه سپس حتمااااا حتما از الک رد کنید دوباره با کف دست زردالو ها رو از الک رد کتید الانه کل زردالو صاف ویکدست داریم وبا کاسه اندازه میگیرم زردآلوی من یک کاسه پر پر بود نصف کاسه کمی کمتر شکر ریختم وگذاشتم رو شعله متوسط تا شکر حل شه برای رنگ دهی کپی زعفران دم کرده بریزید(. خیییلی کم بریزید که طعمش غالب نباشه فقط کمی واسه رنگ دهی) و بزارید قوام بیاید حدود بیست دقیقه طول میکشه تا قوام بیاد کمی رو تو یک نعلبکی بریزید وچند دقیقه بزارید فریزیر تا سرد بشه بعد از سرد شدن آگه تو نعلبکی از وسط,خط بکشید خطوط دیر بهم رسیدن قوام اومده یک چهارم استکان هم گلاب زدم اگه بخوبی قوام اومده باشه چند ماه یخچال ماندگاری داره من همیشه میزارم فریزیر به اندازه مصرف هفتگی از فریزیر در میزارم ومیزاریم یخچال طعم زردالو خیلی تاثیر داره تو طعم شربت همیشه از زردآلوی که میخرید امتحان کنید گول ظاهر رو نخورید فقط قیافه دارن 😆شربت زردالو والبالو هم با هم خوش طعم میشه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍅 کباب گوجه ای 🍅 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 گوشت گوساله و گوسفند ۲ بار چرخ شده ۴۰۰ گرم گوجه ۵ عدد فلفل دلمه ۱ عدد لیمو سنگی نصف یا ۱ عدد فلفل سبز ۱ عدد زعفران حل شده نصف لیوان گوجه گیلاسی (۱ پیاله) پیاز درشت ۱ عدد رب گوجه ۲ ق غ کره ۵۰ گرم فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و پودر لیمو عمانی ____ چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣ گوشت گوساله و گوسفند با پیازی که آبشو گرفتی و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه ۵ دقیقه خوب ورز بده 2️⃣ کف ماهیتابه پهنش کن و نیم ساعت بذارش تو یخچال 3️⃣ گوجه هارو رنده کن یا با گوشکوب برقی میکس کن و بریز تو یه ظرف 4️⃣ ۱ دونه فلفل سبز و رنده کن به همراه ادویه فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و نمک با ۲ ق غ رب گوجه و آب لیمو ترش و زعفران حل شده به گوجه ها اضافه کن و بذار رو گاز تا جوش بخوره و ۵ دقیقه قل قل کنه بعد بذارش کنار 5️⃣ گوشت و از یخچال دربیار مثل فیلم روش چنتا خط بنداز بعد بذار روی اجاق تا آب گوشت یکم گرفته شه 6️⃣ ۵۰ گرم کره اضافه کن بذار تا ۲ طرف گوشت برشته شه بعد روی گوشت ها فلفل دلمه ای حلقه شده و گوجه گیلاسی هارو بچین و سس اضافه کن 7️⃣ با شعله ملایم بذار ۱ ساعت بپزه تا به غلظت مناسب برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ 🍴مواد لازم🍴 ‌پیاز : ۱ عدد گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم نمک : ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری پنیر ورقه ای خیار شور خرد شده سس مایونز : ۳۰۰ گرم خردل : ۲ قاشق چای خوری سرکه : ۱ قاشق چای خوری شکر : ۱ قاشق چای خوری پودر سیر : ۱ و ½ قاشق چای خوری پودر پیاز : ۱ و ½ قاشق چای خوری پاپریکا : ۱ و ½ قاشق چای خوری فلفل سفید : مقدار کمی آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ هم زده : ۳ عدد آرد سوخاری پانکو : ۲ پیمانه ‌ 👩👩‍🍳طرز تهیه👩‍🍳 ۱. ابتدا پیاز را پوست کنده و به ل حلقه ای ببرید. ۲. داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر ترکیب کنید. ۳. مخلوط گوشت را با اندازه های کوچک بردارید به شکل کتلت های کوچ داخل حلقه های پیاز پرس کنید و یک ورقه پنیر و کمی خیارشور ریز شده بریزید، سپس یک تکه گوشت دیگر داخل پیاز قرار دهید. ۴. برگر های کوچک درست شده را به ترتیب یکبار در ظرف آرد سپس 2 مرحله در ظرف تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بزنید تا کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود. ۵. مواد مورد نیاز سس را با هم داخل یک کاسه ترکیب کنید تا سس آماده شود. ۶. روغن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داغ کنید و برگر ها را داخل آن سرخ کنید تا زمانی که ترد و مغزپخت شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد 2 لیوان شیر ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان موز 2 عدد وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر2 ق چ دارچین 2 ق چ گردو خرد شده 1 لیوان شکلات چیپسی نسوز 3 غ ق تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ بشن بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم. دو عدد موز رو خوب پوره کرده و داخل مواد میریزیم و مجدد با همزن میزنیم در آخر گردو و شکلات چیپسی رو اضافه میکنیم. حالا نوبت آرد که سه مرتبه الک شده و بهش دارچین و بیکینگ پودر زدیم هست که کم کم با مواد ترکیبشون کنیم و با لیسک هم بزنیم. قالب رو بهتره که با کره چرب کنیم و کمی آرد بهش بزنیم و در یخچال قرار بدیم و بعد مواد رو داخلش بریزیم قالب را برای 45 تا 50 دقیقه داخل فربا دمای 170 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردیم قرار میدیم برای سس شکلات روی کیک از شکلات تخته ای آب شده و یک بسته شکلات صبحانه استفاده کنید که حسابی خوب میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با تهیه ی پیتزا و استفاده بهینه از نون باگتای بیات و اضافه☺️ من همیشه با دور ریختن مواد غذایی اضافه مخالفم و ترجیح میدم از هر ماده ای نهایت استفاده رو ببرم نون باگت یکی از اون موادیه که وقتی بیات میشه واقعا به تنهایی قابل استفاده نیست ولی در عین حال کلییی کاربرد داره که فکرشم نمیکنین یکیش پیتزای خونگیه که امروز میخوام یادتون بدم نون باگت بیات 1 عدد کامل تخم مرغ 2 عدد شیر نصف پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه سس گوجه و سس های دلخواه مواد روی خمیر هم که هرچی دوست داشته باشین از سوسیس و کالباس گرفته تا سبزیجات و گوشت به دلخواه خودتون شیر و تخم مرغ و روغن رو باهم خوب مخلوط کنین حالا نون هارو تکه تکه کنین و به مخلوط اضافه کنین و خوب همش بزنین تا خمیر شه اگر خمیر شل بود و شیر اضافه داشت بهش نون اضافه کنین و اگر خیلی خشک بود بهش شیر اضافه کنین حالا یه قالب پیتزا بردارین و خمیر رو توش با لیسک خو فیکس و پهن کنین اگر قالب پیتزا نداشتین کف یه ظرف نشکن کاغذ روغنی یا فویل پهن کنین و بعد خمیر رو توش بزارین سس و مواد دلخواهتون رو روی خمیر بزنین و بزارینش تو فر با دمای 200 درجه چند دقیقه بمونه و برشته شه چون این خمیر خام نیست و نیاز به پخت نداره خیلی زود پیتزاتون حاضر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی قبل از دست به کار شدن کشمش رو حدود یکساعتی تو آب ولرم خیس کنید سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کاملا جمع بشه اگه شیرینی نرم دوست دارید روغن رو همین جوری بصورت جامد بریزید واگر شیرینی ترد رو دوست دارید روغن رو گرم کنید. عزیزان توجه کنید از روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید .با روغن صاف قنادی عالی میشه وموندگاری طولانی داره اگه به روغن صاف دسترسی ندارید روغن جامد پخت وپز استفاده کنید نیمه مایع ونیمه جامد نمیشه بسیاری از عزیزان از کره استفاده میکنن من شخصا بوی کره تو شیرینی ندوست. مواد لازم آرد سفید شیرینی پزی ۳۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۸۰ گرم من روغن رو گرم کردم فقط گرم نه داغ پودر قند ۲۵۰ گرم حتما پودر قند باشه تخم مرغ سه عدد کوچک ماست ۵۰ گرم ترجیحا شیرین کشمش پلویی۱۰۰ گرم من پلویی قرمز رنگ نداشتم پودر قند وروغن رو حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا پوک بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو بریزید هر تخم مرغ یک دقیقه زده بشه سپس ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه بزنید سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید موقع ریختن آرد بهتره پره مخصوص خمیر رو بزارید نداشتید مشکلی نیست خمیر که آماده شد کشمش بریزید ومخلوط کنید فر دارید از فر استفاده کنید ندارید بدون فر درست کنید فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید رو سینی کاغذ روغنی بندازید با قیف ساده ویا قاشق خمیر رو بچینید رو سینی وبزارید تو فر حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زود زود چک کنید زیر شیرینی طلای بشه کافیه روی شیرینی لازم نیست طلای بشه. فر رو خاموش کنید سینی رو خارج کرده شیرینی ها که سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف دربسته به مدت دو هفته داخل یخچال وبه مدت دو ماه داخل فریزیر ماندگاری داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم . بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین . بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید . پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه . توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی) شیر سرد ۳ لیوان شکر نصف لیوان آرد سفید قنادی ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ کره ۱ ق غ وانیل نوک قاشق اگه نشاسته ذرت ندارین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنین . نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم . نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و ارد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم . این از مواد کرمی . بعد از حرارت برداشتم‌نمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه . توی قالبم کیسه فریزر پهن کردم که راحت تر باشه . بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی کرم که درست کردم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و به این شکل . در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال . . هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل 6 ، 7 ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال . بعد از یخجال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین . من کرم کاکائویی درست کردم و روش ریختم . دقیقا مثل بالا یه لیوان شیر و یه ق غ آرد و یه ق غ نشاسته و یه ق غ پودر کاکائو رو و ۴ ق غ شکر رو داخل ظرفی روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا سفت بشه آخر هم نوک قاشق وانیل و خیلی جزیی کره ریختم و از روی حرارت برداشتم . و روی دسرم ریختم .یه کوچولو یخچال قرار دادم تا بسته بشه و بعد با چاقو به صورت اریب برش دادم . سلیقه ای هست خواستین می تونین از موز و گردو و ... هر چه می خواهید استفاده کنین . فکر نکنین که بیسکوییت داره سفته نه اصلا این دسر بیسکوییت ها که کرم گرم می خوره و می مونه نرم و مثل کیک میشه کافیه یه بار امتحان کنین دیگه فقط میگین هی درست کنم . 😁 من دقیق نمی دونم‌برای چند نفر کافیه شاید ۱۰ تا ۱۲ نفر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شاید درست کردن ژله ها زمان بر باشه وقتی که مهمون داری و می خوای زود کارت رو انجام بدی😌دیگه نیازی نیست زمان بدی و هر مرحله لایه لایه بریزی مواد لازم🔻 ۱۰ رنگ نیاز داشتم .ژله ها و طعم هایی که استفاده کردم👇 ژله های آلوورا ( سفید) بلوبری ( آبی کم رنگ) بلوبری ( آبی تیره ، برای اینکه تیره بشه به بلوبری دو قطره رنگ خوراکی ریختم) لیمو (سبز) موز (زرد) پرتقال(نارنجی) هندوانه (صورتی کم رنگ) انار ( قرمز تیره تر) انگور ( بنفش) لواشک ( قهوه ای) طرز تهیه🔻 هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری) حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .بعد توی محیط گذاشتم از دما بیفته .به هر کدوم حدودا ۲تا ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم . قالب روبا دو سه قطره روغن مایع چرب کردم و ژله های رنگی رو به ترتیب ریختم . داخل یخچال یک شب تا صبح قرار دادم تا خوب بسته بشه .بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش آزاد شده و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .می تونین یک کم سشوار روش بگیرین تا از جاش آزاد تر خوب بشه و راحت روی دیس بیفته .حواستون باشه گرمای زیاد ندین آب میشه.اگر بستنی استفاده کنین داخل ژله راحت از قالب بیرون میاد و نیازی نداره که توی آب ولرم هم بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم ⠀ مرغ با وزن حدود 2 کیلوگرم یک قاشق نمک یک قاشق پاپریکا نصف قاشق کاری 500 گرم ماست ⠀ آشپزی ⠀ مرغ را بشویید ، به قطعات برش دهید. نمک و ادویه ها را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید هر نوع ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید ⠀ مرغ را در ماست بگذارید و بگذارید حدود یک ساعت بمونه. ⠀ مرغ را به ماهیتابه منتقل کنید ، آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه در دمای 1 ساعت قرار دهید. پس از آن ، فویل را برداشته و بگذارید 10 دقیقه دیگر آن را بپزد. 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی) شیر سرد ۳ لیوان شکر نصف لیوان آرد سفید قنادی ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ ق غ کره ۱ ق غ وانیل نوک قاشق اگه نشاسته ذرت ندارین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنین . نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم . نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و ارد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم . این از مواد کرمی . بعد از حرارت برداشتم‌نمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه . توی قالبم کیسه فریزر پهن کردم که راحت تر باشه . بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی کرم که درست کردم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و به این شکل . در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال . . هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل 6 ، 7 ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال . بعد از یخجال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین . من کرم کاکائویی درست کردم و روش ریختم . دقیقا مثل بالا یه لیوان شیر و یه ق غ آرد و یه ق غ نشاسته و یه ق غ پودر کاکائو رو و ۴ ق غ شکر رو داخل ظرفی روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا سفت بشه آخر هم نوک قاشق وانیل و خیلی جزیی کره ریختم و از روی حرارت برداشتم . و روی دسرم ریختم .یه کوچولو یخچال قرار دادم تا بسته بشه و بعد با چاقو به صورت اریب برش دادم . سلیقه ای هست خواستین می تونین از موز و گردو و ... هر چه می خواهید استفاده کنین . فکر نکنین که بیسکوییت داره سفته نه اصلا این دسر بیسکوییت ها که کرم گرم می خوره و می مونه نرم و مثل کیک میشه کافیه یه بار امتحان کنین دیگه فقط میگین هی درست کنم . 😁 من دقیق نمی دونم‌برای چند نفر کافیه شاید ۱۰ تا ۱۲ نفر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛