eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟ گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک گوجه :شش کیلو گل کلم :دو تا سه عدد متوسط هویج:یک کیلو کرفس:یک بوته نمک:به میزان لازم سرکه :دو لیوان فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه. . سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار. . . ✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره ✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه. ✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد سفید قنادی دولیوان شکر یک لیوان کمی کمتر ماست شیرین یک لیوان روغن مایع یک لیوان کمی کمتر تخم مرغ چهار عدد پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری پکینگ پودر دو قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت آب یک لیوان شکر یک لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران یک قاشق چایخوری تو ریختن زعفران این دفعه دست ودلباز باشید😊 مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(حرارت متوسط)وماهی تابه رو بزارید روش تا گرم بشه و مثل فر عمل کند پانزده دقیقه برای گرم شدن ماهی تابه کافی است واشر نارنجی رنگ ماهی تابه رو حتما دربیارید تا درش زیاد کیپ نباشه وکیک عرق نکنه.بریم سراغ اماده کردن مواد👇 تخم مرغ ها رو با شکر دانه ریز آگه شکر تون دانه ریز نبود بهتره آسیاب کنید ولی زیاد پودری نشه حدود چهار دقیقه بزنید تا حجیم شه پودر هل اضافه کنید سپس روغن مایع رو کم کم بریزید تا به خورد مواد بره زیاد نزنید ماست رو اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن چند ثانیه بزنید ماست حتمااا شیرین باشه ترش باشه میبره بعد آرد وپکینگ پودر رو که‌قبلا با هم مخلوط کرده والک کرده در چند مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید هیچ گلوله آردی باید باقی نمونه زیااااد هم نزنید پف کیک میخوابه کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کی بزارید خنک شه اما سرد نشه برش بزنید وشربت رو که آماده کردید با قاشق روش بریزید تا شربت به خوردش بره برای درست کردن شربت همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید پن دقیقه بجوشه وگاز رو خاموش کنید وبزارید اونم خنک شه شربت خنک رو کیک خنک بریزید توجه کنید گرم نباشن کیک خمیر میشه آگه زیاد سرد هم باشند شربت به خوردش نمیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم ۲۵نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید . توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه. سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه . ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید . خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊 . طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم) شکر ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه . اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم . پ.ن : جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍🍆 بورک کشک و بادمجون . 🔷مواد لازم :👇🏻 🔹تخم مرغ : ۱ عدد 🔹بادمجان : ۴ تا ۵ عدد 🔹پیاز متوسط : ۱ عدد 🔹گردو خرد شده : ۴ ق‌غ 🔹نعنا خشک : ۲ ق‌غ 🔹سیر : ۲ حبه 🔹آبجوش : ۱ لیوان 🔹کشک : ۲ ق‌ 🔹خمیر یوفکا : یک بسته 🔹شیر : ۲ ق‌غ 🔹زعفران دم شده : ۱ ق‌غ 🔹کنجد یا سیاه دونه : ۱ ق‌غ 🔹نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه : به مقدار لازم . 🔸 طرز تهیه :👇🏻 🔶 اول از همه زرده و سفیده یدونه تخم مرغ رو جدا کنید و بادمجونایی که تلخیش رو گرفتید با سفیده تخم مرغ رومال کنیدو داخل روغن داغ سرخ کنید سفیده تخم مرغ باعث میشه که بادمجونا روغن خیلی کمتری جذب کنن زرده تخم مرغ هم برای رومال بورک ها لازم داریم . 🔶 حجم روغن تابه کم کنید و داخل همون تابه با حرارت ملایم پیاز خلالی شده رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید وقتی پیازها سرخ شدن نعنا خشک و گردوی خرد شده رو اضافه کنید در آخر هم سیر رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید. . 🔶 بادمجونای سرخ شده به مواد داخل تابه اضافه کنید و با یک لیوان آب جوش بزارید با حرارت ملایم کاملامغز پخت و نرم بشن وقتی آبش خشک شد با گوشت کوب یا چنگال کاملا لهشون کنید و کشک آماده رو اضافه کنید پ هم بزنید تا یکدست بشن مواد میانی بورک آمادست . 🔶 کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و کنار بزارید یه ورق خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید و ۲ قاشق ازمواد میانی رو روی خمیر با فاصله ۲ سانت از اول خمیر بریزید و به آرومی رول کنید اگر مواد میانی زیاد باشن از دو طرف بورک بیرون میریزن و ظاهر خوبی ندارن پس از مواد میانی به اندازه بریزید . 🔶بورک ها به این صورتی که میبینید داخل قالب از اطراف به سمت مرکز قالب کیپ و چفت هم بچینید این کارو تا زمانی قالب پر بشه انجام بدید در آخر هم با مخلوط زده تخم مرغ ، شیر و زعفرون رومال کنید و به دلخواه روی سطحش سیاه دونه یا کنجد بریزید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این تهچین طعمش محشر و عالی میشه 😍😍حتما امتحان کنید ترکیب طعم فوق العاده میشه میشه از گوشت فلفلی هم استفاده کرد تهچین آلبالو پلو میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ آلبالو بدون هسته یک لیوان +شکر سه ق غ+پنجاه گرم کره حتما تخم مرغ رو با و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه چیزبرگر خیلی خوشمزه و جدید 🔷مواد لازم 🔹ازین نون تپلیا (اکثر فروشگاه های نونوایی جینگول مثل نان سحر دارن) 🔹قارچ اسلایس شده و سرخ شده 🔹بیبی اسفناج (من خودم یه تفت کوچولوش میدم) 🔹بیکن یا ژامبون (بیکن خوشمزه تر میشه) 🔹گوجه 🔹سس مورد علاقه 🔹پنیر موتزارلا و پنیر چدار 🔹نمک فلفل سیاه و قرمز و پودر پیاز و سیر ♨️طرز تهیه گوشت بهش نمک دورنگ فلفلمونو پودر پیاز و سیر اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اجازه میریم تو حرارت متوسط یا بحالت گریل (که گریلش خیلی خوشمزه تره)بپزه بعد هم به ترتیب کلیپ میجینیم داخل نون لابلاش سس مورد علاقتونم‌میتونید بزنید (اگر دوست دارین ک نونتون نرم تر باشه گوجرو بالاترین و پایینترین لایتون بچینید ک یکم از آبش بخورد نون بره چون این سبک نونا یکم ترد ترن) بعد ک کامل شد یه چیزی‌مثل یه کتاب سنگین بزارید روش که یکم پرس شه بعد میزاریم چند دقیقه ای تو فر که پنیرش آب شه (زیاد بزارین نون خشک‌میشه) نوش جون 💛 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه ترشی بی نظیر که اگه یه بار امتحانش کنی، عاشق طعمش میشی 😋 گل کلم 1 عدد کوچک هویچ 2 عدد خیار 3 عدد ساقه کرفس 1 عدد پیاز ترشی 2،3 عدد سير چند حبه فلفل تند 2،3 عدد سرکه 1 لیوان آب جوشیده 1 لیوان نمک، زردچوبه، سیاه دونه، تخم گشنیز و پودر گلپر از هر کدام 1 ق چ سر پر 💞سیاه دونه سردی ترشی رو میگیره. 💞تخم گشنیز برای طعم بهتر و تردی ترشی هست. 💞زردچوبه برای خوش‌رنگ شدن ترشی هست. 💞بعضی‌ها توی این ترشی از سبزی معطر هم استفاده میکنن. سرکه قرمز صد در صد بهتر از سرکه ی سفید هست مواد ترشی و ظرف ترشی کاملا خشک باشن که ترشی کپک نزنه و همچنین در طرف کاملا کیپ و سفت باشه به طوریکه هوا وارد شیشه نشه درجای خنک نگهداری بزارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بروی ماهتون من اومدم با یه پیراشکی سیب فوری مطمئنم درست کنید عاشقش میشید😋😋 ✅️مواد لازم: یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر ✅️طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۴ پیمانه سبزی پلویی ۴۰۰ گرم یا نیم کیلو شامل تره گشنیز جعفری ،شوید به دلخواه سیر میتونید بریزید من نزدم کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران ۴ ق دارچین دو ق چ مواد لازم مرغ زعفرانی مرغ به تعداد ۴ نفر پیاز کوچک یک عدد هویج دو تکه فلفل دلمه یک تکه ادویه شامل نمک فلفل پاپریکا زردچوبه اویشن چوب دارچین دو تا پرک لیمو 🍛🍗🍛🍗🍛🍗🍛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۱_ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف (از ارده ای که معمولا کف ظرف ته نشین میشه و غلیظ هست استفاده کنید هرچقدر ارده غلیظ و سفت تر باشد شیرینی خوش طعم تر و خوش عطر تر خواهد بود ) ۲_روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد ۳_پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف ۴_آرد قنادی حدود ا وبصورت تقریبی ۱۵۰ گرم (مقدار آرد مصرفی بستگی به غلظت ارده داره بنایراین آرد را کم کم وبه تدریج اضافه کنید .) ۵_کنجد مقداری ۶_ خرما ۸ عدد (خرما اصلا نباید شهد داشته باشد ، خرمای دشتستان وبهم چسبیده یا رطب ) ۷_ گردو مقداری (گردو قابل حذف است ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه سالاد لبوی فوق خوشمزه😋 یادتون نره سیوش کنید که گمش نکنید😉 شما چه سالادی رو بیشتر دوست دارین؟؟ برای درست کردن این سالاد خوشمزه احتیاج داریم به :🤨 3-4 عدد لبو پخته شده .. 1.5 پیمانه ماست (تقریباً 300 گرم) 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 حبه سیر 1 مشت گردو (یک مشت گردو) 3-4 شاخه شوید (ریز خرد شده) 3-4 قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد لبوی فوق خوشمزه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرپ بورک مواد لازم برای کرپ: 3 عدد تخم مرغ 3 لیوان شیر 2.5 لیوان آرد 1 قاشق مربا خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد داخل: 500_400 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 حبه سیر روغن زیتون نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک طرز تهیه: ابتدا کرپ را آماده کنید. بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید . آرد را کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب بریزید(فقط برای اولین کرپ روغن بریزید برای بقیه نیاز به روغن نیست) 1 ملاقه از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید. با تکان دادن ماهیتابه به راست و چپ مایه کرپ را داخل ماهیتابه به طور یکنواخت پخش کنید و پشت و بدون اینکه خیلی سرخ شود بپزید. برای مواد داخل گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزیر روغن مایع اضافه کنید و تفت بدید. پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ، سیر و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. اگر گوجه فرنگی کم آب است میتوانید نصف استکان آب اضافه کنید. وقتی مواد گوشتی ولرم شد 2_1 قاشق داخل کرپ بذارید و رول کنید و داخل ظرف بچینید. برای سس بشامل کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس در حالیکه شیر را میریزید مدام هم بزنید و تا وقتی وقتی که بجوشد مدام هم بزنید و بپزید. سس بشامل را روی کرپ ها بریزید. سپس کمی فلفل قرمز پرک شده و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛