🍌کیک موزی🍌
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
موز متوسط رسیده ۳ عدد
کره دمای محیط۱۰۰ الی ۱۱۰ گرم
عسل نصف لیوان ۳۰۰ گرم (یا پودر قند ۱۵۰ گرم)
تخم مرغ دمای محیط ۲ عدد
آرد سفید ۱/۵ کاپ ۲۰۰ گرم
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک نصف ق چ
پودر وانیل نصف ق چ
گردو نصف لیوان
کشمش پلویی نصف لیوان
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣۳ تا موز و با چنگال له له کن
2️⃣کره هم دمای محیط و عسل با همزن برقی خوب قاطی کن
3️⃣بعد موزهارو بهش اضافه کن و ۲ تا تخم مرغ اضافه کن و میکسش کن تا یه مایع غلیظ یکدست داشته باشی بعد آرد و نمک و جوش شیرین و پودر وانیل قاطی کن و رو مواد الک کن و خوب با میکسر برقی میکسش کن
4️⃣در آخر کشمش و گردو رو اضافه کن و دستی با هم قاطیشون کن
5️⃣قالب مستطیلی روغن مال کن بعد یکم آرد بپاش و مواد بریز روش و صافش کن
6️⃣فرو ۱۰ دقیقه داغ کن بعد با دمای ۱۷۵ درجه ۵۵ دقیقه بذار بپزه و با خلال دندون چک کن که پخته باشه
7️⃣۱۰ دقیقه بذار خنک شه بعد از قالب درش بیار
💚💚💚صبحانه یا عصرانه با چای یا کافی یا آب پرتقال میل کن و حالشو ببر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_گوجه🍅😍😋
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براتون آوردم با بافت نرم و پنبهای😌😍😋
مواد لازم :
آرد دو پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
شیر یک پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
کره ۱۰۰گرم
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💰درآمد میلیونی با میوه خشک💰
🔴با خرید یک دستگاه میوه خشک کن
کسب و کار خونگی رو با ما شروع کنید!
✅️میتونید بدون دردسر داخل منزل کسب درامد کنید
✅️ راه اندازی کسب و کار با سرمایه بسیار کم
✅تولید کننده میوه و سبزی خشک کن تراشه پرداز مدل T555
✈️ارسال رایگان به سراسر کشور
💸امکان پرداخت در محل
🌟لینک ارتباط سریع با ما
@Alireza292
☎️
04134412350
💳خرید آنلاین میوه خشک کن T555
https://zil.ink/tarashepardas
بدو تا پاک نشده تخفیف ویژه رو از دست ندی 😍😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446
https://eitaa.com/joinchat/3137864095C6ecfbca446
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌.
مواد لازم :
آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک
زرشک: یک فنجان
پباز :یک عدد کوچیک
شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره)
آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق
طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•انچیلادا🌮•😍😋
مواد لازم:👀
-سینه مرغ نواری خرد شده یک عدد کامل
-فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
-پیاز یک عدد
-نمک و فلفل و زردچوبه به مفدار لازم
-ذرت و نخود فرنگی پخته با همیک پیمانه
-رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
-پنیر پیتزا به مقدار لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر زعفرانی😍😋
مواد لازم :
بیسکویت ۱ بسته
پودر نسکافه ۱ ق م
کره ۳۰ گرم
شیر نیم لیتر
خامه ۳ ق غ
وانیل نوک ق چ
شکر ۱/۵ ق غ
ژلاتین ۱ ق م
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
#گراتن_ماڪارونی(پاستا)
براے ۳ نفر
ماڪارونے فرمے شڪل نصف بسته (فرقی نداره چه طرحے باشه هر چے دلتون بخواد)
گوشت چرخ ڪرده ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه ڪوچیک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد گوشتے ڪه من استفاده ڪردم مواد مایه ماڪارونے هست در واقع . مے تونین جاے گوشت مرغ هم استفاده ڪنین .
ےه پیاز رو خرد ڪردم و تفت دادم .
قارچ رو ورقه اے ڪردم و جدا تفت دادم تا اصلا آبش نمونه .
گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه ڪردم و تفت دادم ،قارچ و فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه ڪردم . نمک و زردجوبه و یه قاشق رب هم اضافه ڪردم .
ماڪارونی فرمے رو داخل آب جوش ڪه ڪمے نمک و روغن داره ، ریختم و بعد از حدودا ۱۲ دقیقه آبڪش ڪردم و روش ڪمے آب سرد ریختم تا به ام نچسبن .
برای تهیه سس سفید یا بشامل : ۱ ق غ آرد سفید(قنادے) رو خیلے ڪم تفت دادم بهش ۲۵ گرم ڪره اضافه ڪردم . بعد یه لیوان شیر گرم داخلش ڪم ڪم ریختم مدام هم زدم تا ڪمے سفت بشه . ڪمے نمک و فلفل هم ریختم .
داخل یه ظرف پیرڪس رو ڪفش رو ڪمے از این سس سفید زدم تا موادم بعد از پخت نچسبه و خشک نشه . بعد یه لایه مقدارے ماڪارونے ، روش مقدارے مواد گوشتے ، روے اون پنیر پیتزا و بعد ڪمے سس سفید ریختم . باز دوباره به همین شڪل ماڪارونے ،مواد گوشتے و بعد پنیر پیتزا و سس سفید .
بعد ظرفم رو در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . آخر هم ۲ دقیقه گریل رو روشن ڪردم روش برشته بشه .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نخود_پلو
نڪته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف ڪنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده ڪنید یا بجاے مرغ از گوشت ڪنجه اے ڪه قبلا پخته شده یا گوشت چرخ ڪرده استفاده ڪنید اشپزے ڪاملا سلیقه ایه 😊
مواد لازم ...
برنج نیم ڪیلو من از برنج ڪامفیروزے استفاده ڪردم
مرغ نصف یه سینه متوسط
هویج دوعدد متوسط
نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
نخود فرنگے پخته نصف لیوان میزان دلخواهه
پیاز بزرگ یک عدد
زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریڪا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه اے دوست دارین استفاده ڪنید
عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد
طرز تهیه ......
پیاز را خلالے یا نگینے خرد توے روغن تفت داده ڪمے طلایے شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگے پخته را اضافه ومخلوط ڪنید وعصاره را وتفت داده وتمام
برنج را ڪمے دانه تر ابڪش ڪنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر ڪمے زعفران داده روے برنج ودم ڪنید
نڪته.... بسیار پلوے مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان ڪنید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوڪو سبزے از اون دسته از غذاهایے ڪه به ظاهر خیلے سادس ولے نڪات ڪوچولو ڪوچولو زیاد داره.
حالا میخوام تک تک نڪاتشو بهتون بگم تا یه ڪوڪو سبزے فوق العاده خوشمزه درست ڪنید.
🔴نڪته اول
سبزے ڪوڪو ڪه تازه باشه عطر و بوش ده برابر میشه (تا سبزے منجمد)
🔴نڪته دوم
حتما مقدار تره و جعفرے دو برابر شوید و گشنیز باشه تا طعم ڪوڪو عالے بشه.
🔴نڪته سوم
سیر حبهاے داخل سبزے خرد ڪنید.
(اینجوری ڪوڪو سبزیمون بوے ڪوڪوے مامان بزرگ هامون رو میده)
🔴نڪته چهارم
اگر سبزے رو با دستگاه خرد میڪنید دقت ڪنید ڪه نباید زیاد خرد بشه ،اگر سبزے زیاد له بشه حسابے آب میندازه و زمان برگردون ڪوڪو به مشڪل برمیخورید. (وا میره)
🔴 نڪته آخر اینڪه حتما از گردوے ایرانے براے داخل ڪوڪو استفاده ڪنید تا طعم گردو زیر دندون ڪاملا حس بشه.
مواد لازم🔻
سبزے ڪوڪو ۴۰۰ گرم
شامل تره، جعفرے، گشنیز و شوید
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه ۲ ق چ
گردو خرد شده ۲ ق غ
زرشک خرد شده ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
سبزے رو همراه سیر خرد میڪنیم و داخل ڪاسه اے بزرگ میریزیم ، تخم مرغ ها ، نمک، فلفل،زردچوبه ، آرد ، گردو و زرشک رو به سبزے ها اضافه میڪنیم و خوب هم میزنیم.
داخل تابه روغن میریزیم ڪمے داغ ڪه شد مواد رو داخل تابه میریزیم و روے مواد رو صاف میڪنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با شعله ڪم اجازه میدیم ڪه سرخ بشه بعد ڪوڪو ر برمیگردونیم و طرف دیگه اون رو سرخ میڪنیم.
🔴میتونےد گردو و زرشک رو با مواد مخلوط نڪنید . ڪمے از مواد رو ڪه داخل تابه ریختید روش زرشک و گردو بریزید و بعد مابقے مواد رو روش بریزید.
🔴مقدار سیر،زرشڪ و گردو سلیقه اے هستش و میتونید ڪم یا زیادش ڪنید.
🔴وقتی خواستید طرف دیگه ڪوڪو رو سرخ ڪنید حتما ڪمے روغن تو تابه بریزید .
🔴بعضی ها براے یه ڪم ڪاهو خرد شده به مایه ڪوڪو اضافه میڪنن.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکورای سیب زمینی
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید
سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👇
توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_زعفران_کنجدی
تخم مرغ 4عدد
شکر 1 لیوان سرپر
آرد 3 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر 1لیوان
زعفران آبشده 2 ق غ
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر 1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز ڪیک شڪلاتی
طرز تهیه :
۲۰۰ گرم بیسڪوییت
۱۵۰ گرم ڪره
ژلاتین ۱۶ گرم (۱۰ گرم( ۱ ق غ) + ۶ گرم (۱ ق م)
شےر یک سوم لیوان
شڪلات تخته اے ۱۵۰ گرم
پنیر ماسڪارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شڪر ۳۰ گرم (۲ ق غ)
پودر ڪاڪائو ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
بیسڪوییت روپودر ڪردم . ڪره رو آب ڪردم و با بیسڪوییت مخلوط ڪردم . ڪف قالب (به قطر ۱۸ سانت ) ریختم و خوب فشرده ڪردم و نیم ساعت درون فریزر قرار دادم .
۱۰ گرم پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط و روے حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . ۱۰۰ گرم شڪلات تخته اے رو هم روے بخار ڪترے قرار دادم تا آب بشه .
پنےر و خامه رو با همزن ڪمے زدم پودر ڪاڪائو و وانیل و شڪر رو هم اضافه ڪردم .شڪلات آب شده ڪه ڪمے خنک شده رو ریختم .ژلاتےن خنک رو داخل موادم ریختم و یه ڪم هم زدم .
مواد رو روے لایه اول ریختم و داخل یخچال ۴ ساعت قرار دادم .
تا اینجاے ڪار ڪافیه ، من یه لایه دیگه هم دل به خواهے خودم همین جورے روش ریختم .
۵۰ گرم شڪلات تخته اے رو آب ڪردم . ۶ گرم پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان شیر روے بخار ڪترے قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شڪلات آب شده رو بهش اضافه ڪردم و وقتے ڪه ڪمے از حرارت افتاد روے لایه بعدے ریختم و یک الے دو ساعت در یخچال قرار دادم .
دورش رو با چاقو آزاد ڪردم و داخل دیس قرار دادم و با خامه فرم گرفته شڪوفه زدم .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دونات کلاسیک🍩😍😋
مواد لازم :
-350 گرم آرد
-1 عدد تخم مرغ
-مقدار اندکی نمک
-1 قاشق غذاخوری مخمر خشک
-4 گرم بیکینگ پودر
-پودر وانیل
-شکر 30 گرم
-40 گرم کره نرم شده
-210 میلی لیتر شیر گرم
طرز تهیه :
در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید.
شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند.
سپس در روغن سرخ کنید و در نهایت در پودر قند یا شکر بغلتونین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تزریقی
نڪته اول اینڪه ژله پایه نبايد خيلي شل و يا خيلي سفت باشد. اگر زياد شل باشد تزريق ها وا رفته و در صورتي كه خيلي سفت باشند مثل پاستيل كش مياد و تزريق داخلش سخت ميشه
میتونید به جاے خامه رنگ شده از دَنِت هاے رنگے هم استفاده ڪنید. ولے ڪار با خامه رنگ شده حرفه اے تر از آب در میاد
موقع درست ڪردن گلها ، نباید سوزن رو خیلے عمیق فرو ڪنیم چون در واقع داریم ژله پایه رو سوراخ مے ڪنیم . درنتیجه موقع برگردوندن ، ژله پاره میشه. سطحے از ژله پایه ڪه موقع برگردوندن روے ژله گل دیده مے شه باید نسبتاً ضخیم باشه تا موقع برگردوندن ، استحڪام ژله رو حفظ ڪنه.
هیچگاه ژله گلدار رو تو قالب طرح دار درست نڪنید چون همه زحماتتون به باد میره مگه اینگه خیییلے حرفه اے باشید و چون معمولا موقع برگشتن ژله شما نصف میشه
نڪته بعدے این ڪه براے درست ڪردن ژله تزریقے این است ڪه چند سرنگ داشته باشید تا براے انجام ڪار مجبور نباشید مدام یک سرنگ را بشویید و براے رنگ بعدے استفاده ڪنید . آب مانده از هر شستشو داخل سرنگ ڪار را خراب مے ڪند و خامه ے داخل سرنگ را شل مے ڪند. و چنانچه سرنگ را نشویید و براے رنگ بعدے استفاده ڪنید روے زیبایے ڪار شما اثر منفے مے گذارد.
برای درست ڪردن یک ژله تزریقے خوب و زیبا این است ڪه هرگز براے تزریق داخل ژله از پارگے و یا بازشدن ژله نترسید زیرا هنگامے ڪه ژله را داخل یخچال قرار مے دهید مجدد ژله خودش را مے گیرد و پارگے و شل شدگے ها از بین مے رود . پس با دلے آرام و با نشاط ڪار ڪنید. نڪته بعدے این ڪه حتما وقتے داخل ژله آلوئه ورا مدل گل خود را ڪشیدید آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را ڪامل بگیرید و شما در این فاصله یک مقدار از ژله اے به هررنگ ڪه دوست دارید با ڪمے آب ( به دماے محیط رسیده باشد یعنے نه گرم و نه سرد ) مخلوط ڪنید تا در آب باز شود سپس به همان میزان ڪه آب ریختید شیر اضافه ڪنید و مخلوط را آن قدر هم بزنید تا یڪدست شود . بعد روے ژله آلوئه ورا بریزید و مجدد داخل یخچال گذارید تا خوب خودش را بگیرد .
و در اخر هنگامے ڪه ژله خود را درست ڪردید مے توانید فقط تا دوروز و یا پایان تاریخ مصرف خامه ے موجود در ژله آن را در یخچال نگه دارید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛