eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پودر قند الک شده 270 گرم(حدود 1و نیم تا 1 و 2/3 لیوان) آرد 375 گرم(حدود 2 و نیم لیوان) وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر نارگیل ریز 225 گرم(2لیوان پر+1/4 لیوان) ◀بهتره حتما پودر نارگیل رو توی آسیاب برقی یا غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا دانه ریز شود. روغن جامد 225 گرم(حدودا 1 لیوان سرخالی) ◀بهتره در این شیرینی برای انسجام بیشتر از روغن قنادی استفاده کنید چون شیرینی خیلی ترده و زود در دست پودر میشه... ◀در این شیرینی میتونید کره یا مارگارین را جایگزین روغن کنید که در اینصورت به ازای هر 100 گرم روغن باید 120 گرم کره یا مارگارین اضافه شود و حتما کره یا مارگارین به دمای محیط برسند. . ❎این شیرینی بافت ترد و شکننده داره پس بهتره روغنتون کاملا جامد باشه تا انسجام شیرینی بیشتر بشه،البته من از روغن نیمه جامد که از قبل صاف کرده بودم استفاده کردم. ❎بعد از پخت حتما چند ساعت در سینی فر بمونه تا کاملا خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید تا پودر نشه. . ابتدا روغن+پودر قند را با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود. سپس وانیل را اضافه و 2 دقیقه دیگر بزنید. پودر نارگیل ریز را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ◀ممکنه یکی دو قاشق از آردتون بسته به جنس آرد اضافه بیاد...واسه من همه آرد مصرف شد. کمی خمیر را با نوک انگشت منسجم کنید تا کاملا جمع شود. ◀مواظب باشید با کف دست ورز ندید که خمیر به روغن میفته و شیرینی سفت میشه. سپس خمیر را برای 12 تا 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.و بعد از یخچال خارج و 1 ساعت صبر کنید تا به دمای محیط برسد. بعد کم کم خمیر را بین دو نایلون به قطر 1 سانت باز کنید و کاتر بزنید. و در سینی فر قرار دهید. ◀کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید. به دلخواه پودر پسته بپاشید و کمی فشار دهید تا به شیرینی بچسبد. در پایان در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد. ◀این شیرینی نباید تغییر رنگ بده و کف شیرینی هم اصلا تغییر رنگ نداره. بعد صبر کنید تا خوب خنک شده و از سینی جدا کنید. ◀ماندگاری شیرینی به شرط استفاده از روغن جامد خیلی زیاده و در صورت استفاده از مارگارین یا کره دو تا سه هفته در جای خنک ماندگاری داره. ◀با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهید داشت. ◀این شیرینی رو در تابه دو طرفه که کف اون دو لایه کاغذ روغنی انداختید یا فر دستساز قابل تهیه ست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : قالب مافین 12 تایی 1 عدد برنج 4پیمانه كره 200 گرم روغن مایع نصف پیمانه پیاز 2 عدد متوسط فیله مرغ 650 گرم ماست 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد كامل + 3 عدد زرده زعفران یك قاشق چایخوری پر نمك و فلفل به مقدار لازم چوب دارچین كمی تزیین روی ته چین : زرشك 1 پیمانه خلال پسته كمی و 4 قاشق شكر و مقداری كره و روغن مایع طرز تهیه : مرغ رو با یك عدد پیاز و كمی نمك وفلفل و چوب دارچین آب پز می كنیم . وقتی كاملا پخته شد آب انرا صاف می كنیم و كنار می گذاریم . یك پیاز دیگر را كاملا سرخ می كنیم و كمی كره اضافه می كنیم و مرغ اب پز شده را در آن تفت میدهیم و كمی زعفران اب كرده اضافه می كنیم تا خوش عطر و بو شوند . اب مرغ را كه كنار گذاشته بودیم در قابلمه ای می ریزیم و برنج را در ان می پزیم اب برنج نباید زیاد باشد از حد معمول باید كمتر باشد . در یك ظرف دیكری تخم مرغ و زرده ها را خوب می زنیم و ماست را اضافه می كنیم و بعد هم زعفران اب كرده و رنگ انداخته و روغن مایع و كره اب كرده را اضافه می كنیم . خوب هم می زنیم و برنجی كه در اب مرغ پخته ایم را اضافه می كنیم ... قالب مافین را خوب چرب میكنیم و از مخلوط برنج. تا نصفه در قالبها می ریزیم و مقداری مرغ روی برنج می گذاریم و دو باره از مخلوط برنج زعفرانی می ریزیم قالب را پر می كنیم و خوب فشرده می كنیم ... روی قالب را فو یل می كشیم و با چنگال روی ان را سوراخ سوراخ می كنیم و در فر با حرارت 450-500 درجه روی پنجره وسط به مدت یك ساعت می پزیم وقتی از فر بیرون اوردیم كمی صبر میكنیم و بعد بوسیله چاقویی ته چین ها رو از قالب مافین جدا می كنیم و با زرشك و خلال پسته تزیین می كنیم . طرز تهیه زرشك : زرشك را شسته و در ماهی تابه ای كره و روغن مایع را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و زرشك را اضافه و تفت می دهیم و سپس شكر را اضافه می كنیم وقتی خوب خوش رنگ شد از روی حرارت بر می داریم پسته را هم كمی تفت میدهیم و از روی حرارت بر می داریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای دونفر🔻 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد🙈 طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود. ۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید. ۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید. ۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. *از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید* ۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد. ۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود. این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 خمیر باقلوا ۱ بسته کره ۱۵۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم گردو ۱۵۰ گرم پودر پسته ۷۵ گرم هل سابیده شده ۱ ق.چ دارچین ۱ ق.چ مراحل پخت باقلوا رو توی ویدئو گفتم. زمان پخت هم حدود نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده. ⚠️چند تا نکته🔻 وقتی لایه های رویی خمیر رو میچینید حتما روی هر لایه رو کامل چرب کنید و بعد لایه بعدی رو بذارید. این کار باعث میشه که زمان پخت خمیر ها از هم جدا بشن و کاملا ترد بشن.نکته بعدی اگه لبه های خمیرو رو به داخل فشار ندین توی فر خمیر ها شروع میکنن رو به بالا جمع میشن و باقلوا خراب میشه. اما برای شهد🔻 شکر ۲ لیوان آب ۱/۵ لیوان زعفران دم کرده ۲ ق.غ گلاب در صورت تمایل طرز تهیه🔻 آب و شکر رو روی حرارت میذاریم و کامل مخلوط میکنیم. وقتی به جوش اومد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم قوام بیاد. در آخر اگه دوست داشتین گلاب هم اضافه میکنین و میذارین خنک شه. این باقلوا اصولا با بستنی سرو میشه ولی همینجوری هم خیلی خوشمزه است. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله عروس😍😋 مواد لازم و طرز تهیه: کیوی ها رو حلقه حلقه کنین و با 2 قاشق شکر و یک چهارم لیوان اب بذارین دو سه دقیقه بجوشه ژله بی رنگ: 🤍 یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل کنین ژله سبز:💚 یک بسته ژله کیوی رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین ژله سفید:🤍 یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه ژله سرد شد نصف لیوان شیر بریزین . کمی از ژله بی رنگ تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه . (من یکم از اون دونه های سیاه کیوی هم ریختم تو ژله) . کیوی هایی که جوشوندین رو با فاصله بچینین و روش کمی ژله آلوئه ورا خنک بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه . ژله سبز رو تو قالب بریزین و بعد از نیمبند شدنش ژله سفید رو بریزین و در نهایت 6 ساعت قالب رو تو یخچال قرار بدین . اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنین و برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با اين روش كه ميگم ترشي درست كن اصلا تغيير رنگ نميده و كپك نميزنه😍😋 كلم بنفش متوسط ١ عدد نمك ٢ قاشق غذاخوري شكر ١ قاشق غذاخوري سركه ١ ليوان آب جوشيده سرد شده ١ ليوان فلفل و سير (دلخواه) ✅ابتدا كلم رو بشوريد،خشك كه شد،خرد كرده و توي ظرفي بريزيد.روش دو قاشق نمك بريزيد و مثل فيلم حسابي ماساژ بدين و بذاريد يك ساعت تو محيط آشپزخونه بمونه.بعد از يك ساعت،آب بنفس كلم هارو بگيريد و توي ظرف ديگه اي انتقال بدين.ترشي رو توي ظرف تميز و خشك بريزيد و توي يخچال قرار بدين دقيقا بعد از يك روز آماده ي مصرفه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⚠️نکته خیلی مهم اینه که پاستا باید خوب مغز پخت بشه معمولا ده دقیقه‌ای میپزن اما قبل خاموش کردن یکم امتحان کنید مغز پخت شده یا نه اگر خوب نپخته بود بزارید بازم بمونه تا خوب مغز پخت شه. مواد لازم🔻 آرد سفید یا گندم نمک و زردچوبه پودر گوجه فرنگی پاپریکا و فلفل استفاده کردم طرز تهیه🔻 میتونید طعم های متفاوت درست کنید مثلا به جای فلفل آویشن یا پودر سیر ، پودر پیازو جعفری یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین. اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید دو دقیقه آبش کشیده بشه بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم داخل روغن خارج کنید روی دستمال بزارید کمی روغن اش کم بشه بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه. 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛