eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
از شربت های پرطرفدار و سنتی ایرانی 😍 برای این روزهای گرم فوق العاده است . یه نوشیدنی خنک و لذیذ 😋 سکنجبین عربی شده سکنگبین یعنی ترکیب سرکه و انگبین (شهد ) هستش . با خوبان معاشرت كن تا از آنان باشى و از بدان دورى كن تا از آنان نباشى. امام علی (ع) (نهج البلاغه) شکر ۳ کیلو آب حدود ۲ لیتر (۷.۵ تا ۸ لیوان) نعنا ۴۵۰ گرم سرکه ۱.۵ لیوان شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . ⬅️ به هیچ عنوان حرارت رو زیاد نکنید و بزارید با حرارت ملایم بمونه . شکر حل شد ، نعنا رو اضافه کردم و روی حرارت تا زمانی که شربت قوام بیاد بمونه (تایم چیزی حدود نیم ساعت اما بازم حتما چک کنید ) و در آخر سرکه رو ریختم (سرکه سفید من استفاده کردم ، سرکه قرمز هم باشه چه عالی 😊) و حدود ۲ تا ۳ دقیقه بجوشه کافی هست و بعد نعنا رو برداشتم و قوام شربت رو تست کردم و حرارت رو خاموش کردم . کمی از دما افتاد از صافی رد کردم و وقتی کامل خنک شد داخل ظرف درب دار ریختم . ⬅️با این حجم مواد برای من حدود ۲ بطری شیشه نوشابه خانواده شد . ⬅️در قدیم با روش های دیگه جای شکر درست می شد ، اما امروزه با شکر درست میشه . اگر سرکه قرمز دادید بهتره ازش استفاده کنید . ⬅️ حرارت رو زیاد نکنید ، اگر حرارت زیاد باشه خوب قوام نمیاد و شربت شکرک می زنه . ⬅️می تونید با کاهو میل کنید یا شربت خیار سکنجبین درست کنید . میزان مواد در حجم کمتر شکر ۱ کیلو (حدود ۴ لیوان) آب ۲‌.۵ لیوان نعنا ۱۵۰ گرم سرکه نصف لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه شربت و نوشیدنی خنک و خوشمزه که دیگه فکر می کنم اکثرا بلدید 😊😌 ولی من بازم با کلیپ مفصلا نشون دادم 😃🌹. برای درست کردن این شربت از هر نوع پودر ژله با طعم و رنگ دلخواهتون می تونید استفاده کنید و هر تعداد که بخواید . من از ۳ تا طعم با طعم های لیمو سبز ، زرد زعفرانی ، قرمز انار استفاده کردم . هر کدوم هم نصف بسته هستش . نصف بسته از این پودر ژله هارو داخل ظرفی ریختم و به هر کدوم نصف لیوان اب جوش ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا خوب ذراتش حل بشه . داخل یخچال قرار دادم تا نیم بند بشه . تایم نیم بند شدن رو همیشه نمیشه گفت چون به خنک کنندگی یخچال و میزان ژله ، گرمی و خنکی ژله و حجم ژله و.... بستگی داره . الان دو تا از ژله های من در مدت نیم ساعت نیم بند شد در حالی یک ژله ام که داغ تر بود چهل و پنج دقیقه طول کشید . باید خودتون چک کنید که حالت کشسانی پیدا کرد نیم بند شده . از قبل هم تخم ریحان یا تخم شربتی رو با کمی اب خیسونده بودم که لعاب بندازه .اینجا من تخم ریحان استفاده کردم که درشت تره. تخم شربتی ریزتره. داخل هر کدوم از ژله های نیم بند تخم ریحان(یا تخم شربتی) ریختم و مخلوط کردم ( در این صورت دیگه تخم ریحان یا شربتی همه جا هست و ته نشین نمیشه .) .مقداری گلاب ( یا هر نوع عرق دلخواه) و یک قاشق شکر ( میزان شکر ریختن و یا نریختنش دست خودتونه) و یک تا یکو نیم لیوان اب سرد اضافه کردم و مخلوط کردم . دو ، سه ساعتی یخچال قرار دادم . ممکنه یک کم سفت بشه که طبیعی و هم بزنید روان تر میشه و داخل جام ها ریختم . این نوشیدنی الان حالت روان داره و سفت نیست اما اگرقرار باشه که چندین ساعت و روز بمونه سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا مواد لازم:::::: 4-5 تخم مرغ 300 میلی لیتر شیر 100 میلی لیتر روغن مایع حدود 350 گرم آرد نمک فلفل سیاه آویشن زیره تخم گشنیز پودر سیر زنجبیل 1 ق غ بیکینگ پودر سوسیس یا کالباس خانگی پیازچه پیاز عسلی گوجه فرنگی پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا قارچ تفت داده شده زیتون ذرت فلفل دلمه ای تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت 25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از پلوهای محبوب من 😍 ، به شخصه خیلی دوسش دارم ، چه با کوفته قلقلی ، چه با مرغ 😋😋 ، از خوش خوراک ترین غذاها 😌 هیچ زندگى گواراتر از اخلاق و رفتار پسندیده نیست. امام صادق (ع) (علل الشرایع) برای ۳ تا ۴ نفر برنج ۳ پیمانه رشته پلویی ۱۵۰ گرم (حدودا یک بشقاب) مرغ چند تکه (به تعداد افراد) پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم کشمش و زرشک به میزان لازم برنج رو خیس کردم . برای پخت مرغ : تکه های مرغ رو همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دادم و سرخ کردم ، کمی کره هم ریختم و بعد از سرخ شدن از همون تابه خارج کردم . یک عدد پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم ، هویج و فلفل دلمه ای خرد شده و یک حبه سیر تکه شده رو هم اضافه کردم ، یک قاشق رب گوجه ریختم و با هم تفت دادم .کمی آب اضافه کردم و نمک هم ریختم ، وقتی جوشید تکه های مرغ رو قرار دادم و در تابه رو بستم . اواخر کار کمی زعفران هم ریختم . برنج رو داخل آب جوش ریختم ، ۳ ، ۴دقیقه قبل آبکش رشته پلویی (تفت داده شده) رو توش ریختم و بعد آبکش کردم ، من توی پلوم لا به لاش کمی زیره و گاهی اوقات ادویه پلویی می ریزم . کمی کشمش و زرشک هم شستم وقتی خشک شد توی کمی روغن تفت دادم . پلو که دم کشید داخل دیس ریختم و با پلوی زعفرانی ، زرشک و کشمش و خلال تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 (مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه) مواد لازم : کدو سبز ۵ عدد نمک ۱ ق.چ تخم مرغ ۲ عدد آرد ۴ ق.غ فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ پیازچه ۱/۲ پیمانه یا ۳ دسته 1.مناسب برای کاهش وژن : کدو سبز، یک میوه کم نشاسته است . یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. شما را سیر نگاه می دارد و مانع زیاد خوردن شما می شود. 2.بهبود سلامت قلب : کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ تعادل کربوهیدرات ها کمک می کند که حفظ تعادل آنها، برایسلامت قلب ضروری است. 3.بهبود سلامت چشم ها: این میوه ، سرشار از لوتئین و زئازانتین می باشد ،که هر دوی آنها آنتی اکسیدان هایی هستند ،که از ایجاد لکه های زرد مربوط به پیری جلوگیری می کنند.همچنین، منبع خوبی از ویتامین A نیز است که سلامت چشم را افزایش می دهد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
اینــجــــــــا اسمش همہ چیز فروشیہ😌 هر چیزۍ کھ براۍ یه فرد خونہ دار لازمه↓ ˘˘https://eitaa.com/joinchat/3556245893C880df89768 اینـــجـــــــا پر شدھ از شلف هاۍ گوناگون😻 ˘˘https://eitaa.com/joinchat/3556245893C880df89768 خونم از بس مرتب شدھ که نگــــــــــو📦 ما منتظرتیم! فقط یه کلـــــیـــــــــــــــک لازمہ➖
مواد لازم آرد شیرینی پزی دولیوان ونصف خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری شکر یک قاشق سوپ خوری نمک یک قاشق چایخوری روغن مایع دوقاشق سوپخوری آب ولرم حدودا یک لیوان پنیرخامه ای یا پنیر صبحانه یا شکلات برای مغز کروسان طرز تهیه ارد وخمیرمایه ونمک وشکروروغن را با هم کمی مخلوط کنید بعد اب ولرم را کم کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف بدون چسبندگی داشته باشید ظرف را کمی چرب وخمیر را حدود45دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد خمیر را به شش تا هشت قسمت تقسیم کنید توی دست هر قسمت را گرد کنید وکمی باز کنید اندازه یه بشقاب میوه خوری باز بشه بعد روی هر خمیر کره نرم بمالید وخمیررا روی هم قرار بدین روی لایه اخر راکره نزدید کمی ارد بپاشید وبا وردنه باز کنید اندازه یه بشقاب پلو خوری بزرگ بعد رومال کره کتید اگر کروسان بزرگ خواستید به هشت قسمت تقسیم کنید اگر متوسط به شانزده قسمت برش بزنید از پنیر یا شکلات برای لای خمیر استفاده کنید وخمیر را رول کنید توی سینی فر کمی ارد پاشی کنید وخمیر را استراحت بدین حدودربع ساعت بعد رومال زرده تخم مرغ وزعفران کنید کنجد یا سیاه دانه بریزید روی خمیر ودرفر از قبل گرم شده 200درجه تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی خمیر هم طلایی بشه بافتی کاملا نرم ولایه لایه داره حتما یه کاسه ابجوش توی فر بذارید تا نان شما خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورتون میشه فقط توی ۲۰ دقیقه این دسر خوشمزه و مقوی درست میشه؟😋😍 شیر سرد یه لیتر نشاسته چهار قاشق غذا خوری ارد سه قاشق غذا خوری رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام هم‌بزنید تا قوامش غلیظ بشه وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
. ✅مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شیر 1 لیوان چایخوری شکر نصف لیوان چایخوری روغن 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 بسته وانیل (1 ق چ) 1 بسته بیکینگ پودر (2 ق چ) 2-2.5 لیوان آرد . برای کرم؛ 2.5 لیوان شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته نصف لیوان شکر 1 بسته وانیل (1 ق چ) . 200 گرم شکلات تخته ای برای پوشش پنکیک ها ✅طرز تهیه : ابتدا خامه را آماده می کنیم همه مواد به جز وانیل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می پزیم ، قبل از اینکه از روی گاز برداریم وانیل را اضافه می کنیم و با کیسه روی آن را می پوشانیم تا خنک شود. مانند ویدئو تمام مواد پنکیک را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم ، از مواد پنکیک داخل تابه ای بدون روغن ریخته و دو طرف پنکیک ها را خوب سرخ کنید، سپس خامه خنک شده را در قیف یکبار مصرف میریزیم و بین دو تا پنکیک پهن میکنیم و در آخر روی آن را با شکلاتهایی که به روش بنماری ذوب شده میپوشانیم .نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جغور بغور خوراک ترکیبی از جگر ودل و قلوه و جگر سفیده من اینجا جگر سفید استفاده نکردم فقط جگر سیاه ودل استفاده کردم اگر از جگر سفید استفاده میکنید چون دیر پزه حتمااا بعد از خرد کردن با یک لیوان آب بپزید سپس اضافه کنید. جگر رو تمیز شسته و نازک برش بزنید. دل رو از وسط نصف کنید.لخته خون داخل حفره ها رو بیرون آورده و تمیز بشورید. وبرش بزنید برشها ورقه ای نازک باشه. مقداری روغن داغ کرده دنبه داشتید ویا از همون چربی گوشت چند تکه بزنید نداشتید مشکلی نیست. جگر و دل رو اضافه کنید.وتفت بدید غوره اضافه کرده وپیاز خلال شده همه رو با هم خوب تفت بدید و سرخ کنید حرارت بالا باشه وگرنه جگر سفت میشه. سرخ که شد گوجه فرنگی قاچ شده اضافه کنید آب گوجه فرنگی که جمع شد نمک وفلفل سیاه وکمی زردچوبه بزنید وباهاش تفت بدید. سیب زمینی رو نگینی سرخ کرده وقتی کشیدید رو بشقاب رو خوراک بریزید میتونید بعد از سرخ کردن داخل خوراک بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک آماده است هم میتونید لقمه ای با نون سرو کنید هم ساندویج با خیار شور ویک عدد پیاز رو خلالی برش بزنید کمی آب لیمو و نمک وجعفری خرد شده بزنید همراه خوراک نوش جان بفرمائید. به همی راحتی🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناودونی🍉🍉🍉 اول همیشه قالبتون را با اب اندازه بگیرید که ببینید گنجایش چند لیوان اب داره حتما حتما ژله را بعد مخلوط شدن با ابجوش روی بخار اب بن ماری کنید تا شفاف بشه اگر اینکارو نکنید اصلا ژله کاملا حل نمی شه وسوم اینکه ژله نباید وکاملا بسته بشه چون لایه ها از هم جدا می شه وقتی انگشت میزنید کمی چسبندگی داشته باشه طرز تهیه گنجایش قالب ناودانی دولیوان دسته دار اب است یک لیوان ابجوش را با ژله انار مخلوط وبن ماری کنید وبذارید نیم بند بشه مثل سفیده تخم مرغ وبعد سیاه دانه یا تخم شربتی یا شکلات چیپسی بهش اضافه ومخلوط کنید قالب را با چند قطره روغن مایع چرب کنید ژله نیم بند قرمز را توی قالب بریزید وبذارید یخچال تا سفت بشه طوریکه کمی چسبندگی داشته باشه حتمابعد سرد شدن ژله وابجوش بعد بستنی یا شیر اضافه کنید اگر گرم باشه می بره ژله سفید ......... یه بسته ژله الوئه ورا را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید وبذارید تا در دمای محیط کاملا خنک بشه بعد دوتا سه قاشق بستنی نرم وبه دمای محیط رسیده را بهش اضافه یا دوقاشق شیر هر کدوم در دسترس داشتید بعد روی ژله انار بریزید ومجددا توی یخچال بذارید تا بسته بشه ژله سبزیه بسته ژله لیمو را با نصف لیوان ابجوش حل وبن ماری کنید خوب که خنک شد اگر دوست داشتید کمی رنگش طبیعی تر بشه یه قاشق بستنی یا شیر بهش اضافه ومخلوط کنید ژله میانی سفید که بست ژله سبز را ریخته وتوی یخجال بذارید تا کاملا بسته بشه بعد اطراف ژله را با دست یا چاقو ازاد وژله را برگردونید وبرش بزنید میتونید چوب بستنی هم توی برشهای ژله بزنید تا حالت بستنی پیدا کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛