eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی زعفرانی 😍😋 مقوی و پرخاصیت😌 مواد لازم : آرد سفید قنادی یک پیمانه روغن جامد یا کره ۴ ق غ زعفران به میزان دلخواه شکر یک پیمانه گلاب ⅓ پیمانه آب سرد ۳ پیمانه گردوی خرد شده ۲ ق م ادویه مخصوص کاچی ۱ ق غ سرپر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا فتوچینی با سس گوشت😍😋 مواد لازم: برای ۲ پُرس سس گوشت: پیاز:🧅 یک عدد بزرگ (ریز خُرد کنید) گوشت چرخ‌کرده:🥩۱۵۰ گرم پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه🌶🧂 رب گوجه:🥫 ۲ قاشق غذاخوری بعد از سرخ کردن موارد، آبجوش بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزه. . نمک و ۲۰۰ گرم فِتوچینی رو به مدت ۱۲ دقیقه توی آبجوش بریزید و بعد بریزید داخل سس گوشت. خوب مخلوط کنید تا فتوچینی‌ها کامل نرم بشن. پیازچه و پارمسان بزنید🌱🧀 و نوش جون کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه ی خوراک مرغ😍😋 مواد لازم: طرز تهیه کرپ: یک لیوان شیر🥛 رو با یک عدد تخم مرغ🥚 خیلی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد، بعد دو قاشق جعفری خرد شده🍀 و یک لیوان آرد🥡 رو آروم آروم بهش اضافه کنید تا مواد کرپ آماده بشه و داخل ماهیتابه نچسب کرپهارو درست کنید و کنار بزارید مواد لازم: سینه یا فیله مرغ🍗 یک عدد پیاز🧅 قارچ خرد شده🍄 نمک و فلفل🌶🧂 سه قاشق خامه به دلخواه🥣 میتونید خوراک مرغتون رو هر جوری دوست دارید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه‌ترین دسراست ک اگه یبار درست کنید میشه پایه ثابت دورهمی هاتون🥰😍😋 مواد لازم : بیسکویت پتی بور وانیلی ۲ بسته شیر ۴ پیمانه شکر ۱ پیمانه آرد نصف پیمانه نشاسته ۲ ق غ وانیل یک ق چ تخم مرغ ۲ عدد گلاب نصف استکان موز و گردو به میزان لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد المانی😍اگر سالاد دوست داری حتما این مدلشو امتحان کن🫰🏻😍 چیا لازم داریم برای سالاد:🥬🥒🍅🥦 سوسیس:۲عدد🌭 سیب زمینی:۲عدد🥔🥔 پیازچه🧅 شوید سس مایونز نمک،فلفل،اویشن،اب لیمو🍋 خیارشور طرز تهیه سالاد المانی : سیب زمینی هارو بپزید و نگینی خرد کنید ،سوسیس هم سرخ کنید حالا شوید ،پیاز چه،خیار شور و خرد کنید و باهم مخلوط کنید. برای درست کردن سس،سس مایونز،نمک،فلفل، اویشن و اب لیمو رو مخلوط کنید و اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سینه مرغ 500 گرم ذرت 1 فنجان فلفل دلمه 1 فنجان گشنیز 1 فنجان پنیر چدار(به مقدار لازم) نان ترتیلا 6 عدد سس گوجه(به مقدار لازم) ادویه(نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،زیره سبز‌،ادویه کاجون) طرز تهیه: سینه مرغ آبپز کنین و خلالی کنین و بعد ادویه ها بهش اضافه کنین،ذرت داخلش بریزین ،گشنیز و فلفل دلمه ای خرد شده هم بهش اضافه کنین و پنیر چدار رنده شده هم باهاش مخلوط کنین،دو قاشق سس گوجه داخلش بریزین. داخل ظرف سس گوجه بریزین و پخش کنین.داخل نون ترتیلا مواد مرغ بریزین و رول کنین و داخل ظرف بذارین و سطحشو با فرچه سس گوجه بزنین و پنیر چدار رنده شده هم رو سطحش بریزین و بعد داخل فر بذارین به مدت 25 دقیقه با دمای 180_200 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۱) ۳ لیوان آرد ۲) نصف لیوان ماست ۳) یک ق.غ روغن زیتون ۴) نصف لیوان آب ولرم ۵) یک ق.م خمیرمایه ۶) یک ق.م نمک طرز تهیه : آب ولرم ، خمیرمایه ، نمک ، روغن زیتون رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید ۱۰ دقیقه اجازه بدید بمونه ماست رو اضافه کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید نیم ساعت اجازه بدید استراحت کنه از خمیر ۷ گوله درست کنید هر خمیر رو به اندازه ی بشقاب باز کنید داخل تابه ی تفلون نچسب هر دو طرفش رو بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 🥳🥳🥳🥳 خب چی نیازه🤔 (این مقدار حدود ۲۵ تا از اون ظرفای آشی آخر فیلم داد) نخود یک و نیم لیوان لوبیا چیتی یک و نیم لیوان عدس دو لیوان جو یا گندم اگه دوست داشتین(نصف لیوان) پیاز حدود یک کیلو سیر رنده شده دو قاشق غذاخوری نعنا خشک به میزان دلخواه زردچوبه حدود دو قاشق غذاخوری کشک رقیق شده چهار تا پنج قاشق سبزی آش حدود ۷٠٠ گرم رشته آش حدودا یه بسته ۸٠٠ گرمی برای لعابش (دو قاشق آرد گندم با حدود نصف لیوان آب سرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب کوبیده رستورانی رو داشته باش به کارت میاد ...🥸🌹 .آشپزی خاص به نکات توجه کن: ۱. ترکیب گوشت نصف قلوه گاه گوساله نصف (قلوه گاه گوسفندی +بغل راسته گوسفندی) ۲. پیاز سفید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا کامل آب بندازه ۳. گوشت رو به همراه ۱۰ گرم نمک به ازای هر کیلو یک بار با دنده درشت جرخ کردم و فریز کردم. ۴. جوش شیرین به ازای هر کیلو ۵ گرم تقریبا نصف قاشق چایخوری به ازای هر کیلو‌گوشت اضافه کردم . ۵. ورز دادن زیاد گوشت باعث خشک شدن کباب روی منقل میشه اگر از جوش استفاده میکنید زیاد کباب رو ورز ندید فقط به ته ظرف بکوبیدش . ۶. نسبت به هر کیلو گوشت ۴۰۰ گرم پیاز آب گرفته لازمه
نون تافتون بسته بندی گوجه دو‌عدد تخم‌مرغ دو عدد نمک، فلفل، اویشن پنیر پیتزا به میزان لازم ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه:: تخم مرغ يك عدد +ماست نصف لیوان روغن مايع 1/4 لیوان + پودر قند کمتر از نصف لیوان +بكينگ پودر ى ق غ خورى و وانيل نصف ق م خورى تمام این مواد رو با هم مخلوط مى كنيم و بعد ارد رو كم كم بهش اضافه مى كنيم تا ى خمير نرم كه به دستمون هم نچسبه(مقدار دقیق آرد مشخص نیست من قاشق قاشق و با الک آردو اضافه کردم آرد زیادی هم باعث سفت شدن خمیر میشه ، از آرد نول شیرینی پزی استفاده کنید) به دست بياريم.. خمير رو نيم ساعت استراحت ميديم و بعد با وردنه خمير رو پهن مى كنيم به قطر نيم سانت و بعد دو سانت دو سانت از عرض برش مى زنيم و هر كدوم از نوارهارو مى پيچونيم و بعد رول مى كنيم تا به شكل گل در بياد بهتره سره خمیر رو بهم بچسبونیم تا موقع سرخ شدن وا نره(اگرم وا رفت زیاد این ورو اونورش نکنید بزارید سرخ شه) توى روغن داغ و باید حرارت ملایم باشه تا مغز پخت و طلای شه(مراقب باشی حرارت زیاد نباشه چون باعث میشه دور شیرینی زود طلای اما داخلش خمیر شه). بعد سرد شدن روش پودرقند میپاشیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی😍😋 گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند) سویا ۲_۳ مشت پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ سیر ۲_۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه. همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن . همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جذاب و خوش مزه تا کنار عزیزان نوش جان کنید خیلی هم به صرفه است و راحت 🥰 مرغ دروغین 🍗 ۶عدد ران مرغ ۶ عدد سیب زمینی پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم ارد نانوایی پودر سوخاری دو تا تخم مرغ کمی شیر (به دلخواه) پودر پاپریکا،پودر سیر ،فلفل سیاه،نمک ،آویشن،زرد چوبه ران مرغ را با پیاز و سیر بپزید و بزارید کنار ؛سیب زمینی آب پز کنید و خوب پوره کنید و برام مرغ را ریش ریش کرده یا خوب خرد کنید و با پنیر پیتزا و ادویه های نوشته شده ،یا هر ادویه دیگه که دوست داشتید خوب ورز دهید ،اگر احساس کردید کمی مواد شل هست ۲ قاشق آرد میتونید اضافه کنید ، یه کم دست را مرطوب کنید از مواد بردارید کف دست باز کنید استخوان رون را داخلش بزارید بپیچید و مثل ران بهش فرم بدید،میتونید سایز کوچکتر هم درست کنید🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ را با پیاز و سیر بپزید و بزارید کنار ؛سیب زمینی آب پز کنید و خوب پوره کنید و برام مرغ را ریش ریش کرده یا خوب خرد کنید و با پنیر پیتزا و ادویه های نوشته شده ،یا هر ادویه دیگه که دوست داشتید خوب ورز دهید ،اگر احساس کردید کمی مواد شل هست ۲ قاشق آرد میتونید اضافه کنید ، یه کم دست را مرطوب کنید از مواد بردارید کف دست باز کنید استخوان رون را داخلش بزارید بپیچید و مثل ران بهش فرم بدید،میتونید سایز کوچکتر هم درست کنید🍖 دو ساعت داخل یخچال قرار دهید ،و بعد آرد را با ادویه ها مزه دار کنید و من به تخم مرغ کمی شیر اضافه میکنم میتونید نریزید و خوب هم زده تا از لختگی در بیاد ،به ترتیب در آرد و تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید🍗 اگر پودر سوخاری آماده نداشتید نون تست یا فانتزی که خشک شده را آسیاب کنید و استفاده کنید ،تو تصویر میبینید که من دوتاشو با پودر نون فانتزی درست کردم نوش جان 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو نخود فرنگی • .۰ سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه نخود فرنگی خیلی خوشمزه، میدونید که نخود فرنگی چقدر پرخاصیته سریع بگیرید تا فصلش نرفته ها😘😍 خوبی کنسرو کردن نخود فرنگی اینه که هم خاصیتش حفظ میشه هم هروقت که بخواین استفاده کنید امادست هم توی یخچال میتونید نگهداری کنید و هم بیرون یخچال اصلا معرکست حتما درست کنید که پشیمون نمیشید . دستور تهیه :👇 2 کیلو نخود فرنگی گرفتم پاک کردم شستم و داخل قابلمه ریختم و بقدری اب ریختم که روی نخود فرنگی هارو بگیره بیست دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و نرم بشه زیاد از حد بمونه ممکنه له بشه یا چروک بشه 20 دقیقه مناسبه بعد ابکش کردمو داخل شیشه های تمیز و استریل شده و کاملا خشک ریختم کمی نمک روش پاشیدم و از اب جوشیده سرد شده پر کردم و درشون رو محکم بستم درها فلزی باشه و زنگ زده هم نباشه برعکس داخل یه قابلمه گذاشتم و تا نصف شیشه ها اب ریختم و بیشت دقیقه گذاشتم که بجوشه بعد از بیست دقیقه امادس میتونید بیش از 6 ماه قابل استفادس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون ۳ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد پیاز ۲ عدد سیر ۷ حبه سیب زمینی ۳ عدد عدس ۱/۲ لیوان سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم نعناع ۱ قاشق غذاخوری آردگندم ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک و آبغوره به مقدار لازم سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛