فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت خونگی🌰
👩🏻🍳 مواد لازم :
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۵ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
ترافل برای تزئین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مونتزا😋
مواد لازم :
کاهو
گوجه گیلاسی
پیاز سفید
مایونز
کچاپ
خردل
خیارشور
شوید تاره
گوشت چرخ کرده
پنیر چدار رنده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پودر خمیر مایه فوری:1 قاشق غذاخوری
روغن مایع:1 استکان
آب ولرم:1 استکان
تخم مرغ:1 عدد
(زرده برای رومال)
نمک:1 قاشق مرباخوری
شکر:2 قاشق چایخوری
شکلات صبحانه نرم شده:1 پیاله
آرد:2 تا 2 و نیم لیوان
طرز تهیه🔻
اول خمیر مایه فوری،آب و شکر رو مخلوط میکنیم.در ظرف رو میبندیم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد.
بعد به ترتیب نمک، روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم.
ارد رو آدم اروم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم تا هم نرم و لطیف باشه و هم به دستمون نچسبه.
خمیر رو داخل ظرفی میذاریم و نیم ساعت استراحت میدیم.بعد به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
هر قسمت رو گرد میکنیم و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه بشقاب سرو باز میکنیم.یکی از خمیر هارو روی سینی کاغذ روغنی انداخته میذاریم کمی شکلات صبحانه میمالیم. خمیر دوم و بعد سوم رو هم میذاریم و همین کار رو انجام میدیم.
خمیر چهارم رو هم قرار میدیم و مرکزش یه استکان یا لیوان میذاریم و مثل فیلم (استوری) با چاقو چهار تا برش ایجاد میکنیم.حد فاصل برش هارو دوباره برش میدیم و بعد میپوچونیم.
زرده تخم مرغ رو میزنیم و رومال میکنیم و 35 تا 45 دقیقه تو فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم.نوش جونتون.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلوباماهی
برای اینکه خیلی خوش عطر و خوش مزه تر باشه حتما امتحان کنید به این روش .
مواد لازم
برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود)
سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیژ،سیر سبز
کره دو قاشق
نمک به مقدار لازم زردچوبه نوک قاشق چایخوری
سیر دو حبه
آب برنج رو بزارید بجوشه.
کره رو تو ماهی تابه میریزیم ، کره که اب شد،سبزی رو بدون اینکه یخ زدایی بشه، داخل کره میریزیم وبا هم تفت میدیم توووووجه کنید سبزی سرخ نشه وتغییر رنگ نده فقط کره وسبزی با هم مخلوط بشن کافیه گاز رو خاموش کنید و کنار میزاریم .
آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. نوک قاشق چایخوری زردچوبه میزنیم(برای خوش رنگ شدن سبزی پلو اختیاریه دوست ندارید نریزید)
برنج رو کمی زنده تر نسبت به چلو آبکش کنید
برنج رو که آبکش کردید تو همون آبکش سبزی وبرنج رو به آرامی قاطی کنید تا برنج خرد نشه ته دیگ مورد نظر بزارید مخلوط برنج وسبزی بریزید. با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید دوحبه سیر هم تو برنج فرو کنید( موقع سرو دربیارید) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه 😊
عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه
میتونید سبزی وبرنج رو قاطی نکنید یک لایه برنج سفید یک لایه سبزی بریزید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
زردچوبه اختیاریه من خودم بعضی وقتا نمیریزم نگران نباشید تاثیری در طعمش نداره
سیر هم اختیاریه دوست ندارید نریزید
عزیزان چون سبزی را با کره تفت دادم به برنج روغن نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_برنج
🔺نکته ....حتما از برنج استفاده بشه نه ارد برنج از هر نوع برنجی میتونید استفاده کنید
مواد لازم .....
برنج .....دوپیمانه سرخالی یا 356گرم
شکر....یک لیوان
روغن مایع.....نصف لیوان
شیر....هم دمای محیط نصف لیوان
تخم مرغ....سه عدد
بیکینگ پودر.....یک قاشق غذاخوری
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه......
ابتدا برنج را بشورید و پنج تا شش ساعت خیس کنید بعد توی ابکش بریزید تا اب اضافه برنج خارج بشود
حتما از مخلوط کن یا غذاساز استفاده کنید تا دانه برنج را کاملا پوره کند
تخم مرغ ووانیل وشکروشیر وروغن را بریزید بمدت دودقیقه بزنید بعد در حالیکه مخلوط کن روی درجه بالا کار میکند برنج خیس خورده را اضافه کنید وبمدت دودقیقه بزنید تا دانه برنج پوره بشه سپس مخلوط کن را خاموش کنید وبیکینگ پودررا اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید به هیچ عنوان بعد اضافه کردن بیکینگ پودر با مخلوط ان را مخلوط نکنید چون کیک اصلا پف نمی کنه قالب میان تهی به قطر بیست تا بیست ودو را با کره یا روغن جامد چرب کنید مایع کیک را توی قالب ریخته وده دقیقه بهش استراحت بدین وبعد درفر یا تستر از قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 50تا 55دقیقه حتما چک کنید اگر چیزی به سیخ چوبی نچسبید کیک پخته ودراخر چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه وبذارید خنک بشه اطرافش را ازاد کنید راحت برمی گرده کیکی متفاوت وجدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زرد آلو
طعم این کیک عالیه حتمااا امتحان کنید سعی کنید از زردالوی سفت ورسیده اسنفاده کنید
عزیزان اندازه هم میتونید از لیوان دسته دار فرانسه استفاده کنید هم پیمانه شیرینی پزی صد البته پیمانه شیرینی پزی دقیق تره
مواد لازم
تخم مرغ 4عدد
آرد 2و1/3 لیوان یا( پیمانه شیرینی پزی)
بیکینگ پودر 1ق سوپ خوری سرخالی
ماست شیرین ویا شیر1/2لیوان (پیمانه)
روغن مایع 1/2لیوان(پیمانه)
شکر1لیوان سر پر(پیمانه)
پودرنارگیل سه قاشق
زرد آلو چندعدد سفت ورسیده قاچ شده
تخم مرغ و شکر رو به مدت ۸ دقیقه میزنیم شیر را اضافه میکنیم ۱ دقیقه میزنیم بعدش روغن مایع بیست ثانیه بزنید .پودر نارگیل رو اضافه کنید چند دور با همزن بزنید.آرد وبیگینگ پودر را 3بار الک کنید.در سه مرحله اضافه کرده وبا لیسک مخلوط کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید تا یکدست شود.
قالب تفلون را با روغن جامد چرب کنید .اگر تفلون نداشتید قالب رو چرب وارد پاشی کنید.تفلون آرد پاشی نمیخواد.دو سوم خمیر کیک بریزید تو قالب روشن صاف کنید زردآلو ها رو بچنید روی مواد قسمتی که میره رو مواد به آرد بزنید تا ته نشیننشه باقی مواد رو به ارومی بریزید رو زردالوها.(زردآلوها رونه خیلی نازک قاچ کنید نه خیلی کلفت)وبزارید داخل فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزیدحدود 45 تا یکساعت بعد از این تایم حتما با سیخ چوبی تست کنید. بعد از پخت کیک رو بیرون آورده یک هشتم لیوان شهد(همون شده بامیه زولبیا )با برس بمالید رو کیک کیک رو دوباره بزارید داخل فر وگریل رو چند دقیقه روشن کنید تا رویه کیک طلای بشه اینجا داخل زردآلو های روی کیک نصف قاشق شهد بریزید.وبزارید داخل فرررر عااالی میشه این قسمت اختیاریه
عزیزان بجای زردآلو میتونید از هلو ویا شلیل استفاده کنید.کیک که پخت بیرون بیارید .
قالب مستطیل سی در چهل
قالب گرد بیست در سی
فر ۱۵ دقیقه از قبل گرم شده باشه با دمای ۱۸۰ درجه
این کیک بدون فر هم عااالی میشه پستای پایین روش بدون فر گذاشتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
برنج: ۴ لیوان
آلبالو: ۷۰۰ گرم
فیله مرغ: نیم کیلوگرم
شکر: ۲۵۰ گرم (اگر آلبالو پلو را شیرین میپسندید مقدار شکر را بیشتر کنید و یا اگه ترش میپسندید اصلا شکر نریزید)
پیاز: چهار عدد متوسط
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان دلخواه
طرز تهیه🔻
ابتدا برنج را به مدت چند ساعت در اب و نمک بخیسانید. در این فاصله فیلههای مرغ را با زعفران و نمک مزهدار و دو عدد از پیازهامون رو خرد کرده و با فیله هادر روغن یا مقداری کره سرخ کنید.
آلبالوها را شسته و هسته هاش رو خارج کنید و با دو عدد پیاز و کمی آب و شکر بگذارید بپزه .
اگر آب آلبالوی به دست آمده رقیق است کمی دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام پیدا کند و غلیظتر بشه.
در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و برنج را بپزید. وقتی که دانههای برنج کمی ترک خورد، برنج را آبکش کنید.
حالا به صورت لایه لایه برنج و آلبالو را در قابلمه بریزید
و در آخر فیله هارو روی برنج بچینید
و مقداری از آب آلبالو و زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
بعد از حدود نیم ساعت که آلبالو پلو دم کشید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید زمانی که پلو در حال دم کشیدن است مقداری کره روی آن بگذارید تا آب شود یا در پایان پخت مقداری روغن مایع روی آن بریزید.
⚠️ به این نکته مهم توجه کنید: آلبالو پلو را روی شعله ملایم گاز دم کنید تا به دلیل شیرینی شیره آلبالوها که به کف قابلمه میرسد تهدیگ پلو نسوزد.
تزیین آلبالو پلو🔻
با برنج زعفرانی و خلال پسته و بادام تزیین کنید و تکههای مرغ درسته را روی آن بچینید. میتوانید به جای فیله مرغ از ران یا تکههای سینه مرغ هم استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی_شربتی
#کیک_شیرازی
عزیزان این دستور هم با فر درست میشه هم بودن فر برای پخت بدون فر از قابلمه استفاده کنید برای روش پخت این هشتگ رو بزنید
این کیک هم با همزن دستی درست میشه هم با هم زن برقی منتهی استفاده از دهم زن دستی باید دوازه دقیقه بزنید
لطفاومواد رو جایگزین نکنید
دقیقترین اندازه استفاده از ترازوی دیجیتالی هست
مواد لازم تعداد کیک تو عکسه
قالبها رو چرب کنید وکناروبزارید
هشتگ رو بزنید وطبق این دستور برید
البته میتونید کاغذ کپسولی بزارید به جای چرب کردن
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد بزرگ
آرد سیصد(۳۰۰) گرم
پودر قند (پودر شکر)۲۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
ماست سفت وشیرین ۲۰۰ گرم حتما از ماست استفاده کنید شیر رو جایگزین نکنید
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری نداشتید پکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
نمک میوه یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن نداشتید مشکلی نیست عزیزان
تخم مرغ،وانیل،پودر شکر،ماست ،روغن رو با هم مخلوط کرده وبا سرعت تند دستگاه حدود پنج دقیقه میزنیم
آرد ،جوش شیرین یا پکینگ پودر،ونمک میوه رو مخلوط وسه بار از الک رد میکینم
در سه مرحله به مواد اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند دستگاه میزنیم اگه قیف داشتید از قیف استفاده کنید راحتره وگرنه از ملاقه استفاده کنید دو سوم قالبها رو پر کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فر داره شاید چند دقیقه دیرتر یا زودتر باشه
پودر شکر نداشتید مثلمن شکر رو بریزید تو مخلوط کن یا غذا ساز چند پالس بزنید میشه پودر شکر چند پالس زیادی نزنید
شکر یک لیوان
آب دو لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا کمی غلیظ بشه لازم نیست زیاد قوام بیاد مثل شهد بامیهوزولبیا، ولی زیادی هم رقیق باشه کیک خمیر میشه
کیک سرد باشه شهد از ولرم گرمتر باشه(داغ نباشه) کیک رو وارونه به شهد بزنید زیادی شهد به خوردش ندید طبق فیلم
عزیزان این کیک زیاد شیرین نیست طهنش عالیه امتحان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت
عزیزان مواد رو وزن نکردم چشمی وتقریبی نوشتم☺
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن
سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید
ابشو کاملا بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت
حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه
بجای آرد گندم میتونید ارد سوخاری هم بزنید
من تخم مرغ نزدم
عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید
بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره
بجای جعفری کمی سبزی خشک میتونید بزنید
وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه
عزیزان کتلت موقع سرخ شدن کمی جمع میشه این واسه همه کتلتها رخ میده تنها مال شما نیست😉
با شعله متوسط سرخ کنید 👇👇👇👇 گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو
سیب زمینی متوسط سه عدد
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری خرد شده کمی
آرد گندم یا ارد سوخاری یک قاشق سرپر من از ارد شیرینی پزی استفاده کردم
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وپودر سیر وکمی آویشن به مقدار لازم
پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده وابشو بگیرید
همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید
کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
1 کیلو سیب زمینی .
1 استکان شیر (حدود 1/4لیوان فرانسوی دسته دار)
. ، فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم
آرد ، آرد سوخاری به میزان لازم(حدود 1لیوان از هر کدام)
1تا2 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینها رو پوست بگیرید ودر آب وکمی نمک آبپز کنید.
بعد با هر وسیله ای که دارید پوره ویا رنده کنیدوشیر وفلفل سیاه بزنید ومخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشانید بزارید در یخچال ویا دمای اتاق تا یک ساعتی بماند و سپس مقداری از سیب زمینی برداشته وبا دست باز کنید ومقداری پنیر چداریا پیتزا بزارید وخوب گرد کنید وکمی شکل بیضی بدید ،همه سیب زمینیها ها را که به این شکل آماده کردید،بزارید کنار.
دو عدد تخم مرغ را را با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاید.
آرد و آرد سوخاری را هم با هم مخلوط کنید.
حالا سیب زمینی آماده شده را اول در تخم مرغ بزنید و بعد خوب در ترکیب آرد وآرد سوخاری بغلطانید ، آخر هم در روغن داغ شناور سرخ کنید.
نکته:میتونید در تخم مرغ کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
نکته:سیب زمینی را موقع شکل دادن خوب فشرده کنید تا پنیر موقع سرخ شدن بیرون نیاد.
نکته: وقتی سیب زمینی را در روغن انداختید اول کار بهش دست نزنید وقتی روغن کف کرد از یک طرف سیب زمینی ها رو پشت ورودکنید.
از خوردنش لذت ببرید 😋😊
نکته:چون اکثریت در اندازه استکان به مشکل برمیخورید پس شیر را کم کم اضافه کنید تا مواد شل نشه😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رانی هلو
با یه کیلو هلو 6 لیوان رانی درست کن و دیگه منت اون تیکه ی آخرشو نکش
🍑هلو : 1کیلو(بهتره زعفرانی باشه)
🍑شکر : سه چهارم لیوان
🍑لیمو :یک عدد
🌈طرز تهیه داخل فیلم کامل توضیح داده شده تا آخر ببین ❤️
-------------------------------------------
نکته کلیدی :
👈هلو ها ده دقیقه بپذن کافیه زیادی له نشن
👈بذارید خوب خنک بشه، حتی میتونید توی فریزر بذارید تا تگری بشه و توی گرمای تابستون وقتی از بیرون میاین حسابی میچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی😍😋
مواد
2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه)
1عدد پیاز
3 پر سیر
3 قاشق غذاخوری آرد
برگ های جعفری
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری گشنیز
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و
نمک
روغن نباتی برای سرخ کردن
آماده سازی
نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا بیقالب🥹
مواد لازم :
۲ ساشه پودر ژلاتین (معادل ۲ ق غ)
آب نصف پیمانه
خامه صبحانه ۱ عدد
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر نصف لیوان
زعفران دم کرده ۴ ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ😍😋
موادلازم:
چندحبه سیر
۵۰ گرم کره
نصف سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده
نمک ،فلفل وآویشن بمیزان لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
لیموترش نصف یک عدد
نان ساندویچی دو عدد
درصورت تمایل نیتونید فلفل دلمه ای وذرت هم اضافه کنید.
طرزتهیه:
سیرراله کرده و باکره مخلوطش کرده وآنرا بین نان ساندویچی مالیده و داخل نان راسرخ کنید.
سینه مرغ را باکمی روغن تفت داده وقارچ ها ونمک وفلفل وآویشن ولیموترش(وقتی قارچ رامیریزید لیموترش رااضافه کنید تاقارچ هاسیاه نشوند)رااضافه کرده و وقتی خوب تفتشان دادید آنهارادرون ساندویچ گذاشته وباجعفری وسس هرارجزیره نوش جان کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛