eitaa logo
آشپزی خاص
88.2هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 مرغ چند تکه (میتونه هم سینه باشه هم ران) پیاز پنج عدد بزرگ الو ترش 10 عدد رب انار ترش یک قاشق غذا خوری رب الو یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم (شکر برای اینکه گسی رب گرفته اضافه میکنیم) طرز تهیه🔻 اول مرغها روشسته بعدسرخ میکنیم درحرارت متوسط،،میزاریم کناربعد پیازها رونگینی خردکرده تفت میدهیم بعدنمک وفلفل ورب الو و شکر رواضافه کرده تفت میدیم درحرارت ملایم ،،بعدمرغها رومیچینیم روی پیازها ودولیوان اب اضافه میکنیم الوها روهم اضافه میکنیم درظرف رومیزاریم باحرارت کم حدود سه ساعت زمان لازم است تاجا بیفتد اگه خیلی ترش دوست ندارین میزان شکرتون رو بیشتر کنید اون دیگه سلیقه ای ترش دوست دارید یا ملس با یه کته بی نهایت عالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا ۲/۳ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) زعفران ۱۵ میلی (۲ تا ۳ ق غ) گلاب ۷۵ میلی (۱/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن مایع رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو اضافه کردم . زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم (گلاب رو می تونید حذف کنید) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . داخل قالب رو با روغن جدا کننده ( ۵۰ گرم کره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید) چرب کردم . مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها با هم فرق می کنه حتما خودتون چک کنید . چون مدل قالبم این طور بود وسطش هم ژله قرمز رنگی درست کردم و گذاشتم یخچال کمی نیم بند شد داخل جای خالی ریختم و کیک رو داخل یخچال قرار دادم تا ژله بسته بشه . درون فر دست ساز و در تابه دو طرفه نیز روی گاز می تونید درست کنید
این کیک عصرونه خوشمزه یکی از بهترین رسپی های کیک کشمشی هست . به نکاتی که بهتون میگم دقت کنید که کشمش ها ته نشین نشن ✅ اول اینکه اصلا ماست رو با شیر جایگزین نکنید چون شیر مواد کیک رو شل تر میکنه و باعث میشه کشمش ها ته نشین بشه ✅ حتما آرد به کشمش ها اضافه کنید این کار باعث میشه کشمش ها ته نشین نشه ✅ بچه ها این کیک خیلی خوش بافته و اصلا مقدار مواد رو تغییر ندید و مقدار مایعات کاملا مناسب این کیک هست . ✅ چون مایعات کیک زیاد هست موقع اضافه کردن حتما دقت کنید کاملا هم بخوره، چون میره کف ظرف و ممکنه متوجه نشید پس حتما مواد رو از کف قالب هم بزنید تا یکدست بشه آرد دو پیمانه بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع یک پیمانه ماست یک پیمانه کشمش پلویی یک پیمانه گردو به مقدار دلخواه( حدود نصف پیمانه خوبه) آرد برای اضافه کردن به کشمش ها دو قاشق غذاخوری طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه 👌 دمای فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه دمای فر برقی حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه زمان تقریبی پخت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قالب ۲۵ سانت میان تهی میتونید از قالب ۲۲ یا ۲۳ سانت گرد ساده هم استفاده کنید برای اطمینان از پخت یک خلال دندون داخل کیک فرو کنید از به سیخ چیزی نچسبید یعنی کیک پخته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"شنیتسل مرغ با سس قارچ" سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد نمک فلفل سیاه تخم مرغ 3 عدد آب 3 قاشق سوپخوری زعفران دم ڪرده ڪمے براے طعمدار شدن آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخارے 2 پیمانه روغن براے سرخ ڪردن قارچ به میزان دلخواه پودر سوپ آماده قارچ 1 تا 2 قاشق غذاخورے بستگے به میزان قارچها داره آب سرد 1 پیمانه اول از همه سینه هارو خوب بشورین و از وسط به طور مساوے برش افقے بدین اگر خیلے سینه ها ضخیم بود به جاے دو لایه هر سینه رو به سه لایه تقسیم ڪنین هر لایه را بزارین بین دو تا نایلون و با بیفتک ڪوب یڪم بڪوبین اینڪار باعث میشه مرغ زودتر بپزه و نازک تر و خوشمزه تر شه حالا مرغ هارو با ڪمے نمک و فلفل سیاه طعم دار ڪنین سلیفون بڪشین و بزارین 1 ساعت تو یخچال استراحت ڪنه بعد از یڪساعت از یخچال خارج ڪنین تخم مرغ هارو تو یه ڪاسه بشڪنین و با ڪمے نمک و فلفل و زعفرون و آب با چنگال همش بزنین تا از لختے در بیاد و خوب قاطے شه تو یه ظرف جدا آرد سفید بریزین تو یه ظرف جدا پودر سوخاری میتونین همه دو پیمانه رو یڪجا نریزین ڪه هدر نره و اردهارو ڪم ڪم بریزین و استفاده ڪنین حالا بزارین روغن در تابه نچسب با حرارت ملایم داغ شه لایه هاے مرغ را ابتدا در آردسفید سپس در تخم مرغ بزنین و بعد در پودر سوخارے بزنین مجدد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخارے بزنین اینڪار باعث میشه لایه سوخارے بهتر مرغ هارو پوشش بده و بلافاصله در روغ سرخ ڪنین حرارت ملایم باشه وگرنه روے مرغ ها میسوزه توش خام میمونه و زیادے هم ملایم باشه مواد روش خمیر میشه پس حرارت رو تنظیم ڪنین تقریبا ملایم رو به متوسط باشه وقتے دو طرفش سرخ و طلایے شد حاضره حالا قارچهارو بشورین ورقه ورقه ڪنین بریزین تو تابه با مقدار خیلے ڪمے روغن تفت بدین تا آب بندازه ، وقتے قارچها پخت 1 پیمانه آب سرد اضافه ڪنین و بلافاصله 2 قاشق پودر سوپ آماده قارچ رو بهش اضافه ڪنین و خوب همش بزنین تا ڪم ڪم غلیظ شه و با شنیتسل ها سرو ڪنین 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالے و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه ڪه براے میان وعده بچه ها خیلے خوبه . براے مهمانے ها بسیار عالیه . برای ۶ عدد شیر ولرم ۱۱۰ میلے (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد ڪره ۵۰ گرم پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م) بیڪینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م) نمڪ نصف ق چ شڪر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان) برای ڪرم شیر ۲۵۰ میلے (ےڪ لیوان) شکر ۷۰ گرم (ےڪ سوم لیوان) نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ) آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ یک قاشق شڪر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه ڪردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شڪر و ڪره آب شده و بیڪینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط ڪردم . آرد الک شده رو اصافه ڪردم و اول با قاشق و بعد ڪم ڪم از دستم ڪمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبے تا جایے اصافه بشه ڪه خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه ڪه ارد زیادے نون تون رو سفت مے ڪنه و سنگین و حتے ممڪنه همون لحطه ڪه از فر بیرڪن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و ڪیفیتش میره این نڪته مربوط به همین قسمت هست . خمےر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روے صفحه ڪار ڪوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم ڪروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم . داخل سینے فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے آب درون فر هم فراموش نشه . برای ڪرم: شیر و شڪر و نشاسته و آرد رو اصافه ڪردم و روے حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روے حرارت مدام هم زدم تا غلطتش ڪمے از فرنے سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم ڪرم خنک بشه . مابین نون ها از ڪرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسڪافه الک ڪردم . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلوورا یه گیاه بسیار پر خاصیت هستش ، از مهم ترین خواص آلوورا این که برای پوست و مو عالیه . برای تقویت سیستم ایمنی ، درمان تبخال ، سرطان ، دیابت عالی هست . خانم های باردار بهتره زیاده روی در خوردن آلوورا نداشته باشند . شربت آلوورا یکی از شربت های خوشمزه مقوی هست که طرز تهیه های متنوعی داره . این شربت بسیار برای روزهای گرم مناسب هستش .😊😌 برای ۴ تا ۵ لیوان برگ آلوورا ۱ عدد شکر یا عسل به میزان دلخواه آب لیمو نصف عدد به دلخواه تخم ریحان یا خاکشیر به دلخواه برگ آلوورا رو شستم و بعد پوست کندم . قسمت های سبز کامل جدا بشه ، لایه زرد هم جدا بشه ، خوب با آب سرد شستم . یک ربع داخل آب سرد قرار دادم تا اگر تلخی باشه گرفته بشه . 👈آلوورا اگر تازه تر باشه تلخ هست هر چی زمان بگذره و کهنه تر باشه تلخی نداره . آلوورا هایی که توی مغازه ها هستند تلخی کمتری دترند چون مدت زیادی هست که از بوته کندند . 👈اگر آلوورا شما تلخ هستش چند بار داخل آب سرد قرار بدید و آبش رو تعویض کنید تا تلخی گرفته بشه . یه مقداری از آلوورا رو مکعبی برش دادم. داخل مخلوط کن آلوورا ، عسل (یا شکر میزانش بستگی به ذایقه تون داره ) ، آب و آب نصف عدد لیمو ریختم و میکس کردم . کف رویه رو گرفتم و داخل لیوان ها یخ و آلوورا مکعبی شده رو ریختم و شربت رو اضافه کردم . میشه از تخم ریحان و خاکشیر هم استفاده کرد ، کمی تخم ریحان رو خیسوندم و داخلش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛