کوکی شکلاتی
مواد لازم :
آرد سفید قنادی ۱۵۰ گرم _یک لیوان_ممکنه دست آخر یکی دوقاشق اضافه تر هم نیاز داشته باشیم_
بیکینگ پودر ۱/۲ق چ اندازه گیری
نمک ۱/۴ق چ
پودر کاکائو ۳۰ گرم حدود ۱/۳لیوان
کره ۱۲۰گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم حدود نصف لیوان کمترم میشه ریخت اگر کم شیرین دوست دارین
شکر قهوه ای ۵۰ گرم حدود یک سوم لیوان_شکر قهوه ای طعم خوبی به کوکی میده نداشتین به جاش شکر معمولی بزنید ولی کمتر چون شیرینی شکر سفید بیشتره وممکنه کوکی خیلی شیرین بشه،
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
دستور تهیه :
درابتدا ارد،پودرکاکائو،نمک و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،سپس درون ظرفی دیگر کره نرم شده در دمای محیط وشکرها راباهمزن برقی حدود دوسه دقیقه ای خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود وشکرها نسبتا حل،سپس وانیل وتخم مرغ همدمای محیط را نیز اضافه کنید ودوسه دقیقه ای دیگر خوب هم بزنید_تخم مرغ سرد نباشه وگرنه با اضافه کردن به کره وهم خوردن حالت بریدگی پیدا میکنه_درنهایت به مخلوط تخم مرغ مخلوط ارد را کم کم اضافه کنید وبالیسک مخلوط،
اگر دیدین خمیر خیلی شله یکی دو قاشق ارد اضافه ترکنید،خمیر کاملا نرم ولطیفه وخیلی خیلی کم چسبنده،
کمی داخل یخچال استراحت بدین تا اون یه کم چسبندگیش رفع بشه
بعد گوله کنید وبا فاصله درون قالب کاغذ روغنی انداخته بچینید روی کوکی ها شکلات چیپسی یا اسمارتیز بچینید ،ودرفرازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ده تا پانزده دقیقه روی کوکی ها گرفته ولی کمی نرمن _پس بسته به فرتون داره وسایزی که کوکی را میزنین،داخل فرمن دوازده دقیقه شد
ازفر که خارج بشه وسرد،خودشون رامیگیرن ومنسجمترمیشن پس زیاد ازحد داخل فر هم پخت ندین که خشک وسفت میشن،
پس ازپختن وسرد شدن با شکلات سفید یا تلخ بنماری شده تزیین کنید،من شکلات اب شده را درون قیف ریختم سرقیف رانازک سوزنی برش زدم وروی کوکی ها را خط خطی تزیین کردم
اگر خمیرنهایی شل وچسبنده بود کم کم اردبزنین تا یک خمیر کااملا نرم ولطیف شکل بگیره من یک لیوان و۲ ق غ پر اردزدم،ممکنه بسته به نوع کره ای که می زنین یا اندازه تخم مرغ خمیر کمی بیشتر به ارد نیاز داشته باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات نارگیلی
مواد لازم :👇
پودر نارگیل ترجیحا درشت 1 و 3/4 لیوان
شیر عسلی
میزان شیر عسلی رو نمیشه دقیق گفت،بسته به غلیظ یا رقیق بودن شیر عسلی میزان مصرفی اون میتونه تغییر کنه.
من از شیر عسلی که خودم درست کردم استفاده کردم.
شکلات برای کاور حدود 150 تا 200 گرم
میزان تلخی یا شیرینی شکلات به ذائقه شما بستگی داره...من از شکلات 65 درصد برای کاور این شکلات استفاده کردم
پودر وانیل کمی
دستور تهیه :👇
پودر نارگیل را در ظرفی بریزید و شیر عسلی را به تدریج به اون اضافه کنید تا به صورت خمیر لطیفی دربیاد.
سپس مقداری وانیل اضافه و مخلوط کنید.
کف ظرف مستطیلی را دو لایه کیسه فریزر بیندازید.
مواد خمیر نارگیلی را در ظرف پهن کنید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس دور تا دور خمیر را با نوک کارد از ظرف جدا کرده به کمک کیسه فریز خمیر را از ظرف خارج و به اندازه دلخواه برش بزنید.
شکلات را خرد کرده به ازای هر 100 گرم شکلات حدود 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه و روی بخار کتری ذوب کنید.
سپس ابتدا کف خمیر نارگیلی برش خورده را در شکلات مذاب فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خودش را بگیرید.
در پایان سطح روی خمیر نارگیلی را با شکلات مذاب کاور کنید.
کنی صبر کنید تا کاور شکلاتی ببندد.
در پایان بنا به سلیقه خود با مقداری شکلات مذاب روی شکلات نارگیلی را تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فست_فود_خوشمزه
مواد لازم
پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
خیارترش
پنیر امریکایی یا چدار
ارد ۲ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری ۲ پیمانه
مواد لازم برای سس:
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سفید کمی
دستور:
ابتدا پیاز را حلقه حلقه کنید.
به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و پودر سیر اضافه نمایید و به خوبی ورز دهید.
داخل حلقه پیاز یک لایه گوشت گذاشته و صاف کنید بعد یک لایه پنیر و مقداری خیارترش خرد شده و دوباره پنیر و در آخر گوشت چرخ کرده بگذارید
مواد را داخل آرد زده و بعد داخل تخم مرغ بزنید و به پودر سوخاری آغشته نموده و دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
دستور تهیه سس
سس مایونز را با سس خردل، مقداری خیار ترش خرد شده، سرکه، شکر، پودر سیر،پودر پیاز و فلفل ها مخلوط نمایید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوردن بلو
کوردون بلو : نوعی غذای اروپایی فرانسوی است، که درلغت به معنای روبان آبی است ولی دراشپزی به گوشت پیچیده شده با ژامبون و پنیر و سرخ کرده گویند
دستور تهیه :👇
برای تهیه این غذا کافیه سینه های مرغ حالا هرچندتایی که مدنظرتونه را اول مزه دار کنید
بعد از مزه دار شدن، سینه های مرغ را با بیفتک کوب خوب پهن کنید زیاد ازحد هم نازک نه که تیکه تیکه بشه یه لایه حدود یکی دوسانت خوبه و بین اون یک لایه پنیرورقه ای حالا گودا،موزارلا و...حتی پنیر پیتزای معمولی هم میشه وژامبون بچینید ورول کنید اصلش با ژامبون هست دوست نداشتین به جاش سبزیجات بگذارین مثل فلفل دلمه ای،قارچ و.. بعد با سلفون خوب خوب محکم کنید ،با این روش حتی می تونین سوسیس وکالباس خونگی راهم کاور کنید اگر کاور مخصوص اون را نداشتین رولها را چند ساعتی دریخچال استراحت بدین تا منسجمترشوند و سپس انها را ابتدا درارد سفید بعد تخم مرغ زده شده ی مخلوط با زعفران ودرنهایت اردسوخاری بغلطانید و درون روغن داغ شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شود بعد ازپخت برش بزنید،
می تونین بصورت ساندویچ سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای
مارشمالو_هندوانه_ای
سلام بچه ها
پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد
مواد لازم
دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد
یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب
پودر نارگیل مقداری
آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه
از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه
ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول میکشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه
حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه
نوش جانتون
من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه
من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛