eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی سیب زمینی مغزدار مواد لازم سیب زمینی درشت. ۳ عدد تخم مرغ ۲ عدد نشاسته ذرت. ۲ ق غ ارد سفید. ۱ ق غ ارد نخودچی. ۱ ق غ اردسوخاری. ۱ ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه دارچین ادویه ابگوشتی از هرکدام به میزان لازم زعفرون غلیظ. ۲ ق غ مواد میانی جعفری ۲ الی ۳ ق غ کوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم سیر ۲ حبه قارچ. ۳ عدد فلفل دلمه ای. ۱ عدد پیاز سرخ شده. ۳ ق غ طرزتهیه ابتدا سیب زمینی ها رو با پوست ابپزکتید سپس پوست شون رو بکیرید بعد ازخنک شدن با گوشت کوب له کنید بعد با قاشق کمی مخلوط کنید سپس تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط کنید بعد به پوره سیب زمینی اضافه کنید وخوب باقاشق مخلوط کنید سپس درظرفی جدا تخم مرغ ها رو هم بزنید کنی باقاشق ازلختگی دربیاد بعد داخل پوره بریزید سپس خوب باقاشق مخلوط کنید بعددرماهی تابه روغن مایع ریخته کمی که داغ شد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته کف دستمون گرد میکنیم وکمی وسطش رو گود کرده ازمواد مغزی میزاریم بعد اطرف کوکو را روی هم میاریم ودر دست شکل میدهیم به شکل هویج ویا هرطرحی که دپس داشته باشیم بعد در روغن با خرارت ملایم سرخ میکنیم بعد برمیگردونیم طرف دیگه اش هم سرخ میکنیم میتوان داخل ماهی تابه کاتردلخواه رو‌گذاشته داغ که شد کمی روغن با قاشق روی کاتر ریخته تا چرب بشه بعد مقداری ازمواد کوکو رو قرار میدهیم داخل کاترهای داغ شده وقتی کمی کوکو خودش رو گرفت اروم ازکناره هاش جدا میکنیم ومیزاریم سرخ بشه بعد برمی کردونیم طرف دیگه اش هم سرخ بشه سپس روی صافی گذاشته تا روغن اضافیش کرفته بشه بعددرظرف سرو چیده به شکل دلخواه تزیین میکنیم طرزتهیه مواد میانی ابتدا گوشت رو با یک عدد پیازکوچک رنده شده مخلوط میکنیم سپس با یه ق روغن سرخ میکنیم وبعد پیازسرخ کرده ورب وادویه جات رو میزنیم یه کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه وفلفل دلمه ای وقارچ رو حدا کنی تفت بدین وبه موادگوشتی اضافه کنید وزرشک وجعفری رو دراخر بزنید وخاموش کنیددوستان من ازسیر استفاده نکردم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بفرمائید کوکوی سیبزمینی مغزدار به شکل هویج . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه میان وعده سالم و خوش طعم 🤗😍 عصرونه و میان وعده لذیذ و حتی صبحانه عالی 😋😊 دیروز پست مارمالاد رو براتون گذاشتم ، اینم یکی از کاربردهای مارمالاد در یه نون عالی و دوست داشتنی 😍 محبوب ترين شما در نزد خدا، خوش اخلاق ترين شماست. پیامبر اکرم (ص) شیر ولرم ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ ق غ) روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (تقریبا ۲ لیوان) در شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یک ظرف بزرگتر ، تخم مرغ ،مابقی شکر ، روغن مایع رو ریختم و ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هستش با احتیاط بریزید . خمیر رو یا با دست ۱۰ دقیقه ورز بدید یا می تونید از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید . خمیر رو بعد از ورز دادن در ظرفی که کمی چرب کردم ،قرار دادم و روش رو پوشوندم حدود یک الی یک و نیم ساعت جای نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده و پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . ⬅️نحوه شکل دهی و پیچیدن دل به خواهی هست . من خمیر رو مستطیلی باز کردم و بعد مثلثی برش دادم . ⬅️مواد میانی رو می تونید بر حسب علاقه تغییر بدید ، از هر نوع مارمالاد ، مربا ، شکلات و هر نوع مغزی دل خواه می تونید بزارید . من از مارمالاد زردآلو که پست قبل آموزشش رو گذاشتم استفاده کردم ، اینجا دستورش خمیر ها رو مطابق فیلم پیچیدم . در سینی با فاصله قرار دادم و روش رو پوشوندم ، ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . برای رومال ،از یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و ۱ ق م شیر استفاده کردم و ترکیب کردم و رومال زدم . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . 👈فر برقی ، ۱۷۵ الی ۱۸۰ درجه ،طبقه وسط ،المنت پایین روشن ،حدود ۲۵ دقیقه . 👈فر گازی ، ۱۹۰ درجه ،طبقه وسط ، حدود ۲۵ دقیقه . 👈بدون فر در فر دست ساز یا تابه روی گاز . ⬅️ ظرف حاوی بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان ها در فر بزارید . 👈 برای من ۱۶ عدد نان در سایز متوسط شد . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ساندویچ هم خیلی سریع آماده میشه هم بی نهایت خوشمزه . اول همه بگم سس مایونز رو خودم درست کردم پست قبل گذاشتم 😁😉 مواد لازم برای چهار ساندویچ دو عدد سینه مرغ سیب زمینی نگینی خرد شده یک عدد متوسط خیار شور خرد شده نصف لیوان ذرت و نخود فرنگی هر کدام نصف لیوان جعفری خرد شده سه ق غ هویج یک عدد بزرگ مواد لازم برای سس دو ق غ سس مایونز دو ق غ پنیر خامه ای یک ق غ سس خردل دو ق غ ماست پر چرب نمک دو ق چ ..فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن هر کدام یک ق چ سینه مرغ رو با یک عدد پیاز کوچک یک عدد برگ بو و یک ق چ نمک و کمی فلفل و پودر سیر و کمی آب میزاریم چهل دقیقه بپزه زیاد نپزه و بافت اش سفت میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم( برای قالب گرد با قطر بیست وپنج سانتی ) آرد سفید 2لیوان ونیم تخم مرغ 5عدد . شکر یک لیوان سرپر نسکافه 2ق.غ شیر 1 لیوان روغن مایع سە چهارم لیوان گردوی خرد شده نصف لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر 1 غ سرخالی . بیست دقیقه از قبل فر را با درجه صد و هشتاد روشن کنید. مواد را بیرون از یخچال بگذارید به دمای محیط برسه ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید طرز تهیه: ابتدا شیر و نسکافه را باهم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت یا مایکروفر تا یکدست و کمی گرم بشه سپس تخم مرغ و وانیل رو با هم با دور تند هم زن دو دقیقه بزن بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند بزن و شیر و پودر نسکافه را که با هم مخلوط کرده روی حرارت گذاشتیم و یکدست شدن همینجور که همزن روشنه با مواد قاطی کن و با دور تند سریع هم بزنید تقریبا یک دقیقه. بعد از آن روغن رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور تند همزده و در اخر هم ارد رو و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مواد مخصوصا ته مواد رو هم زده(دورانی و هشت ثانیه) تا تمام مواد با هم مخلوط شود. نهایتا مقداری گردوی خرد شده رو اضافه کرده همزده و توی قالبمون میریزیمو(برای اینکە گردو تە نشین نشە توی ارد بغلتونید) در طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه میزاریم اگه توی قابلمه هم میپزید قالب رو میزارید توی قابلمه ک از قبل گرم شده بعد از یک ساعت چک کنید اگه دورش طلایی و روش سفت شده بود کافیه آشپزی خاص برای کارامل پنیری، نصف لیوان شکر رو روی حرارت کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده و تلخ میشه همینکه شکر ذوب شد و رنگش شبیه عسل شد کافیه بعد 4ق.غ خامه صبحانه رو اضافه و مخلوط کنین بعد دو قاشق .غ پنیر خامه ای (ماسکارپونە)را اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت نعنا نعنا تازه ۲۵۰ گرم شکر نیم کیلوگرم آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری آب دو لیوان عرق نعنا دو قاشق غذاخوری رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره نعنا ها رو بعد از شستشو کنار بذارید و خرد کنید شکر و آب رو داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا به آرامی بجوشه و شکر در آب حل بشه سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه کنید بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله رو خاموش کنید دم کنی بذارید تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد کنید برای استفاده هم کمی شربت داخل لیوان بریزید و روی اون رو با آب یخ یا یخ تزیینی تخم شریتی پر کنید. میتونید داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاحالا این ترکیب و درست کردی یه غذای متفاوت و عالی و خوشمزه خیلی راحته کتلت تن ماهی سیب زمینی شش عدد متوسط نیم کیلو تا هفتصد گرم یه تن ماهی دویست گرمی ( روغنش و جدا کنید) نمک در حد نوک ق برای سیب زمینی زردچوبه پودر سیر چند عدد پیاز چه خرد شده یک تخم مرغ دو سه ق غ آرد سیب زمینی رو پوست گرفته و خرد کرده و با کمی آب ونوک ق نمک آب‌پز کنید بعد رنده کنید و یا با گوشتکوب بکوبید پیازچه زردچوبه پودر سیر و تخم مرغ و تن ماهی رو اضافه کنید (نمک نزنید تا غذا شور نشه تن ماهی خودش نمک داره) حالا باهم ورز بدید و تو دستتون فرم بدید زیرو رو و بغلش هاشو تو آرد بزنید تو روغن سرخ کنید به همین راحتی نوش جونتون 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عطر و طعم این پلو مخلوط بی نظیره حتما به این روش درست کنید محشر میشه مواد لازم برای چهار نفر برنج دو پیمانه +دو لیوان آب گوشت چرخ کرده دویست گرم سیب زمینی دو عدد متوسط گوجه پوره شده یک لیوان آب یک ق غ پیاز یک عدد متوسط زردچوبه یک ق چ نمک به میزان لازم برنج و با آب و کمی روغن داخل قابلمه بزارید بپزه فقط باید نیم پز بشه آبش تموم شد خاموش کنید پیاز رو تفت بدین گوشت و زردچوبه و رب و پوره گوجه رو اضافه کنید کمی تفت بدین و در ِآخر نمک بزنید کف قابلمه روغن بریزید سیب زمینی رو داخلش بریزید کمی تفت بدین و نیمی از برنج رو بریزید و مایه گوشتی و باقی برنج کمی آب برزید و برنج رو دم کنید چهل و پنج دقیقه دم بکشه کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیار 4عدد سیر 10حبه فلفل تندوشیرین 10عدد سرکه نصف لیوان نمک برای هرشیشه یک قاشق آب به میزان لازم لیموترش به میزان لازم مقدارهاحدودی هست بستگی به سایزشیشه ها داره ولی بااین مقدارحدودادوشیشه بهمون شورمیده مقدارفلفل تندوشیرین بستگی به ذائقه شماداره بعدازیک هفته تا10روزقابل استفاده هست کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک لازانیا ⠀ مواد تشکیل دهنده: ⠀ 500 گرم لازانیا، حدود هفت دقیقه پخته شده 1/4 فنجان روغن زیتون ⠀ 3 فنجان پنیر ریکوتا 2 فنجان موتزارلا رنده شده، 4 فنجان سس گوجه فرنگی ⠀ 2 فنجان پاستو ریحان ⠀ 1 تخم مرغ بزرگ، هم زده ⠀ مراحل پخت: فر را در دمای ۱۷۵ درجه پیش گرم کنید. جداره یک کاسه مخصوص فر را با روغن زیتون آغشته نموده و خط لازانیا را به صورت لایه ای که از پایین کاسه شروع می شود و کمی همپوشانی دارد بپوشانید. پنیر ریکوتا و 1/2 فنجان موتزارلا را به عنوان اولین لایه بر روی ورق لازانیا قرار دهید. ⠀ یک لایه لازانیای دیگر روی پنیر ریکوتا قرار داده و یک لایه جدید با سس گوجه فرنگی ایجاد کنید و موتزارلا روی آن بپاشید. یک لایه دیگر از لازانیا اضافه کنید و مخلوطی از پاستو و ریکوتا را روی آن بریزید. مراحل را تا انتهای کاسه تکرار کنید. یک فنجان سس را برای روی لازانیا در موقع سرو نگه دارید. تخم مرغ همزده را با قلم روی ورقه های لازانیای برگردانده شده قرار دهید‌. کاسه را برای 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیای شما آماده شود. آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه خنک شود. بشقابی را روی بالای کاسه قرار دهید و لازانیا را پخته برگردانید کنید .⠀ با سس گوجه فرنگی باقی مانده سرو کنید این لازانیا را میتوانید تا 3 روز نگهداری کنید. در صورت تمایل به جای سس گوجه فرنگی میتوانید از مایع گوشت (ماکارونی) استفاده کنید که در این صورت مدت زمان نگهداری هم پایین خواهد آمد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لازانیا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اينم اموزش ژله ويتريني مهموني،اول چون قالب فلزي يه دور اب داخلش ميچرخونم ميزارم فريزر بعد ميرم سراغ كاراي ژله:يه بسته ژله انار رو با يكونيم ليوان اب جوش خوب رو حرارت بنماري كنيد تا كامل ظراتش حل بشه،داخل قالب توت فرنگي چيدم،ژله انار رو ريختم گذاشتم يخچال تا ببنده،ژله الوورا با يه ليوان اب جوش خوب رو حرارت كتري بنماري كردم،يكم ك سرد شد،نصف ليوان ماست رو با چنگال خوب يه دستش كردم ،بعد با ژله مخلوط كردم و ريختم رو لاي قبلي و گذاشتم يخچال ببنده،بعد اين ك خوب بست دورشو با ازاد كردم داخل اب گرم گذاشتم و رو ديس برگردونندم،دورشو به دلبخواه شكوفه زدم،عزيزان ماست هيچ تاثيري رو طعم ژله نداره و مثل شير استرس بريده بريده شدن هم نداره،براي ژله فقط از اب جوش استفاده كنيد چون اب سرد كدر ميكنه ،فقط از يكونيم ليوان اب استفاده كنيد براي قالبي دراومدن،همه ميوها داخل ژله ميبندن،غير از ميوهاي إنزيمي مثل اناناس و كيوي،كيوي با يكي دو قاشق شكر و كمي اب بجوشونيد تا انزيمش از بين بره،از كمپوت اناناسم بجا خود ميوش استفاده كنيد ،حتما يه تصف روز ژله بمونه يخچال تا خوب سفت بشه،وقتي لايه لايه درست ميكنيد حتما لايه زير حالت نيم بند داشته يعني انگشت ميزنيد يكم چسبناده باشه ك به لايه بعدي بچسبه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شکلات کنجد و نارگیل خوشمزه😍😋 صد گرم کنجد رو تفت بدین صد گرم نارگیل رو هم کمی تفت بدی هر کدام دو قاشق بزارین کنار و بقیه رو با غذاساز کمی پودر کنین نصد گرم بیسکوییت رو هم پودر و به مواد اضافه کنین 10 قاشق غذاخوری شیر عسلی بریزین و مواد رو منسجم کنین مثل فیلم حالت بدین 250 گرم شکلات سفید رو به ماری کنین و شکلات ها رو داخلش بغلطونین و روی کاغذ بزارین داخل یخچال بزارین وقتی خودش رو گرفت دو طرفش رو با چاقو مرتب کنین و سر و تهش رو داخل شکلات سفید بزنین و داخل نارگیل و کنجد تفت داده بزنین شکلات سفید رو داخل قیف بریزین و روی شکلات ها رو باهاش تزیین کنین داخل کپسول کاغذی بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جادوی ادویه سالاد! 😍😋 یکی از بهترین جایگزین ها برای سس، می‌تونه همین ادویه باشه موادلازم: ۱ ق غ فلفل سیاه🌶 ۲ ق غ ‌ تخم گشنیز🍀 ۳ ق غ نعنا خشک🍃 ۱ ق غ آویشن خشک🍂 ۱ ق غ پودر سیر🧄 ۱/۲ ق چ نمک🧂 ۲ ق غ کنجد طرز تهیه: همه مواد رو بصورت پودر یا کمی درشت تر میتونید استفاده کنید. باهم مخلوط کنید. تو یه شیشه در دار تا مدت ها میتونید نگهداری کنید و همراه با هر نوع سالاد یا سبزیجاتی میل کنید. * هر کدومش رو میتونید با توجه به ذائقه خودتون کم، زیاد، حذف یا جایگزین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍قارچ شکم پر 😋 مواد لازم : پیاز ۱ عدد متوسط قارچ ۸ الی ۱۲ عدد سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری پنیر ۲۰۰ گرم پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍 _قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید. _فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه. اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛