eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم🔻 مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفل‌دلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما می‌تونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید. توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید. 🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اون‌هارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم) 🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری) میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید. تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه). بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از دسرهای خوشمزه شکلاتی 😍 این دسر ترکیه ای ، فوق العاده لذیذ ، دل چسب با طعم بی نظیر 😋😋 دوست هركس راهنماى عقل اوست و سخن او دليل فضل او. امام علی (ع) (غررالحکم) شیر ۲ لیوان شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۳۰ گرم (۱.۵ تا ۲ ق غ) کره ۱ ق غ پودر کاکائو ۱.۵ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ آب سرد (یخ) ۱/۴ لیوان شکلات تخته ای ۵۰ گرم شکر ، آرد الک شده ، پودر کاکائو ، زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . شیر رو کم کم ریختم و مرتب هم زدم تا ترکیب بشه . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم ، حواستون باشه که مرتب هم بزنید و بالا سرش باشید تا ته نگیره تا بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر کره و وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم ، همون طور که گرم هست ، شکلات خرد شده داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که مواد کامل با هم ترکیب بشه . مواد دسر رو به ولرمی شد ، آب سرد (آب یخ) رو داخلش ریختم و به سرعت مخلوط بشه . با مخلوط کن و یا همزن برقی کمی زدم تا یکدست بشه . در ظرف های مورد نظر ریختم و ۳ تا ۴ ساعت یخچال گذاشتم . بعد از این مدت روش پودر کاکائو الک کردم و روش گردو چیدم . 👈 برای تزیین دسر می تونید از انواع بیسکویت ، مغزی های دل خواه ، موز و میوه دل خواه استفاده کنید . 👈این میزان مواد ۳ تا ظرف تک نفره متوسط میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بار سمبوسه در تعداد بالا 🤗 البته در حجم کمتر هم موادش رو آخر کپشن گذاشتم 💐 چند مدت پیش این سمبوسه ها رو درست کردم ، خدا رفتگانتون رو بیامرزه ، برای خیرات اموات ، روح مادر همسرم شاد 🙏🌹 پروردگارا! کسی که از محبّت خود بهره‏مندش نکردی، زیان کرده است. امام حسین (ع) (بحارالانوار) سیب زمینی ۴ کیلو پیاز ۲ کیلو جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم پیازچه خرد شده ۱۵۰ گرم نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،زردچوبه ، پودر سیر ، تخم گشنیز به میزان لازم نان لواش ۴۵ ، ۵۰ عدد سیب زمینی ها رو شستم و با آب گذاشتم بپزه و بعد پوستشون رو کندم و له کردم . پیازها رو پوست گرفتم و خرد کردم ، برای راحت خرد کردن از رنده آلمانی استفاده کردم ‌. داخل تابه بزرگ ، پیاز خرد شده رو ریختم و اول گذاشتم اب پیاز کشیده بشه و بعد روغن ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا تفت بخوره و سرخ بشه ‌. ( این مرحله یه حوصله خاصی می خواد تا پیازها سرخ بشن 😉🤭 ) زردچوبه ریختم و با پیازها تفت دادم ، فلفا سیاه و قرمز و پودر سیر (می تونید خود سیر هم بریزید) و پودر تخم گشنیز هم ریختم . سیب زمینی ها رو اضافه کردم و باهاش خوب ترکیب کردم ، نمک هم تست کردم و اضافه کردم . در آخر جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده ریختم و کامل با هم ترکیب شد ، از حرارت برداشتم . نان لواش رو من به سه قسمت به درازا برش دادم ، اندازه و سایز دل خواه هست . ⬅️ حتما وقتی تعداد زیاد می خواید درست کنید ، نون لواشتون نرم باشه و خشک نباشه تا بتونید راحت بپیچید . یک گوشه از مواد سمبوسه در نون قرار دادم و بعد به شکل مثلثی طبق فیلم پیچیدم . برای این که در آخر هم نون در لایه مثلثی خوب بچسبه میشه کمی نون رو با آب مرطوب کرد . داخل تابه ی بزرگ روغن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه و بعد سمبوسه ها رو در روغن سرخ کردم ، یک طرف سرخ شد ، برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و در آخر در صافی قرار دادم که روغن اضافه اش گرفته بشه . 👈 با این مقدار مواد نزدیک ۱۳۰ عدد سمبوسه میشه . میزان مواد در حجم کم سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد جعفری و پیازچه خرد شده ۲ تا ۳ ق غ ادویه جات به میزان لازم نان لواش به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیریک لیوان شکرنصف لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودریک قاشق مرباخوری زعفران به میزان لازم خرما نگینی شده۴عدد مغزیجات دلخواه به میزان لازم آردحدودادولیوان شیرگرم ،زعفران وشکرروباهم مخلوط کرده بعدخمیرمایه رواضافه میکنیم میزاریم کناره دقیقه تاعمل بیادبعدآردوبکینگ پودرروبهش اضافه میکنیم تاجایی که یک مایه نه رقیق نه سفتی بمابده دوباره کنارمیزاریم حدودا یک ساعت ونیم تادوساعت میزان عمل اومدن خمیربستگی به گرم بودن محیط داره بعدخرما نگینی شده،کشمش،گردورواضافه کرده داخل تابه رونصف قاشق روغن میریزیم موادروداخل تابه ریخته روش مغزیجات دلخواه رومیریزیم دم کنی میزاریم تابطرف آن پخته بشه بعدبرمیگردونیم تاطرف دیگش هم طلایی بشه میتونیداین کماج روداخل فرهم درست کنید نکته:حرارت شیربایدطوری باشه که دست رونسوزه اگرگرماش زیادیاکم باشه خمیرمایه عمل نمیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی آسیاب شده ۳۰۰گرم رب انارترش ۲قاشق غذاخوری آب سرد دولیوان چندتکه یخ گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم پیازیک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی(نعناع،گشنیز،جعفری،تره) پاک شده وخردشده ۱۵۰گرم گردوی خردشده روتفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه بهش رب اناررواضافه کرده آب وچندتکه یخ میریزیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاگردوروغن پس بده این مرحله رودوتاسه بارتکرارمیکنیم سبزی روهم تفت میدیم بهش اضافه کرده قلقلی روهم سرخ میکنیم به خورشت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاخورشت جا بیوفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خیلی خوشمزه و عالی و دلچسب . . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آب ولرم به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه یه پیاز رو رنده کردم یه مقداری آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم . بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه . خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه . ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن . بعد از مواد کوفته به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم . توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب هم اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم . دل به خواهیه من یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم داخلش ریختم و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو .(اصلا هم مزه شیرین نمی گیره ملس میشه چون آب لیمو هم اضافه میشه ) بعد که جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم و حرارت رو ملایم قرار دادم تا بپزه . در قابلمه رو هم نزاشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ........... آرد سه ونیم لیوان سیب زمینی پخته ورنده ریز شده یک لیوان خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری شکر دوقاشق سوپ خوری کره ذوب شده پنج قاشق سوپ خوری نمک یک قاشق چایخوری تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک لیوان طرز تهیه.......... ارد را بهتره یکبار الک کنید توی ظرف ریخته بعد سیب زمینی وشکر وخمیر مایه ونمک وروغن وتخم مرغ به دمای محیط رسیده وشیر را اضافه ومخلوط کنید خوب ورز دهید تا خمیر یکدست ونرم بشه اگر دیدین باز چسبندگی داره خیلی کم ارد اضافه تا چسبندگی کم بشه نیازی نیست خمیر کاملا بدون چسبندگی بشه چون در اینصورت بافت خمیر سفت می شه بعد خمیر را حداقل پنج دقیقه ورز دهید با دست اگر هم همزن دارین که با مفتول خمیر زنی اینکار را انجام دهید بعد ظرفی را چرب وخمیر را45تا یکساعت استراحت دهید سپس هوای اضافه خمیر را با دست خارج کنید و اگر دوست دارید نان شما سایز کوچک باشه حدود 15نان می شه ولی اگر اندازه نان برگر بیرون میخواید حدود 7تا8 تا می شه خمیر را چانه بگیرید طبق فیلم👆وبعد که خوب نان را گرد کردین مجددا حدود نیم ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد سینی فر را چرب کنید با روغن جامد و چانه های نان را کمی توی دست فشار بدین تا تخت بشه زیاد فشار ندین کمی توی فیلم مشخصه وبا فاصله توی سینی بچینید ویه تخم مرغ را با چنگال بزنید وبا برس روی نان رومال کنید وکنجد بزنید ودر فری که از بیست دقیقه قبل با حرارت 200درجه گرم شده طبقه وسط بمدت حدودبیست دقیقه حتما بعد از این مدت چک کنید زیر نانها طلایی شده کافیه بعد گریل را روشن کتید تا روی نانها هم طلایی بشه سریع طلایی می شه کنار فر باشین تا زیادی تیره نشه روی نانها بعد از فر در بیارید واجازه بدین کمی سرد بشه واماده مصرف است با بافتی کاملا نرم واسفنجی مناسب استفاده برای انواع ساندویچ وصبحانه 👍 نکته قابل توجه....... همون اول که فر را روشن کردین یه کاسه ابجوش کف فر بذارید تا دمای فر نان را خشک نکنه البته می شه اینکار را نکنید ولی ابجوش مانع خشک شدن خمیر توی فر می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید. سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید. در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید. حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه. بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره. سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه) سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود. خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید. روی هر ورق مقداری مخلوط شیر+روغن یا مخلوط آب+روغن یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید. بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده. سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید. سیاهدانه+کنجد بپاشید. در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود. اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ تا ۴ نفر پاستا نصف بسته گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد ذرت ۳ ق غ جعفری خرد شده ۳ ق غ نمک و فلفل و پاپریکا ، پودر سیر ، آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان دل خواه پنیر چدار به میزان دل خواه آرد سفید ۱ ق غ کره ۱ ق غ شیر گرم ۱ لیوان پاستا رو در آب جوش ریختم و پخت آبکش کردم ‌. پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و با هم تفت دادم . قارچ خرد شده رو هم ریختم و بعد از تفت خردن ، هویج رنده شده رو اضافه کردم . ذرت ، فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاریکا و پودر سیر و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خرد ، از حرارت برداشتم ‌. کمی پنیر پیتزا ریختم و ترکیب کردم . برای سس : آرد رو روی حرارت کم تفت دادم . کره رو ریختم و با هم کمی تفت دادم . شیر گرم رو کم کم‌ و به تدریج اضافه کردم و مرتبا هم زدم . نمک و فلفل هم ریختم و تا زمانی که به غلظت برسه روی حرارت موند . در طرف دل خواه کفش از سس سفید ریختم . پاستا رو کامل پخش کردم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم و روش سس سفید ریختم و به دل خواه پنیر چدار قرار دادم . ظرف رو در فر ۱۸۰ درجه ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین 🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین. 🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم ولی برای رنگ‌قرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی خونگی😍😋 ۳ لیوان آب ۳ لیوان شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه توی این فاصله، یک لیوان شیر دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 400 گرم گوشت چرخکرده 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر 1 تخم مرغ کوچک 4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری نمک 1/2قاشق چایخوری زیره 1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 10-12 سیب زمینی ریز 1 قاشق غذاخوری روغن 1/2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1/2قاشق غذاخوری رب فلفل 1/2 قاشق چایخوری آویشن 1.5 لیوان آب نمک،فلفل مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شکر...... یک و نیم پیمانه روغن...... یک پیمانه آرد..... 2 پیمانه شیر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ......3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل......نوک چاقو پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️از آسمان آید ندا 🥀اهلا و سهلا ◼️حسین رسید به کربلا 🥀اهلا و سهلا ◼️با دختر شیر خدا 🥀اهلا و سهلا ◼️با ماه آل مصطفی 🥀اهلا و سهلا السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ الحسین🖤