eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 صبح همان روزنه‌ی امیدی‌ست ☀️ که بعد از سیاهی شب 🌻 لبخند را بر لب می‌آورد ☀️ از خداوند برایتان 🌻 لبخندهای بی پایان آرزو میکنم ☀️ سلام صبح بخیر 🌻 شنبه‌تون گلباران
مواد لازم : ۱) یک لیوان شیر ولرم ۲) یک لیوان روغن مایع ۳) یک لیوان چایخوری ماست ۴) ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ ۵) ۱۰ گرم بکینگ پودر ۶) ۳ ق.غ شکر ۷) ۱/۵ ق.م نمک ۸) ۷ لیوان آرد کره طرز تهیه : ابتدا تمام مایعات رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید سپس آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید تا خمیر نرمی درست بشه روش رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه بعد از عمل اومدن دوباره ورز بدید تا هواش گرفته بشه ۳۲ گوله ازش درست کنید میتونید وزن کنید یا به اندازه ی یک نارنگی کوچک درست کنید از اولین گوله ای که درست کردید شروع کنید روی سطحی کمی باز کنید کره بمالید دوباره خمیر رو جمع کنید و برای بار دوم خمیر رو باز کنید سپس رُل کنید و کنار بزارید بمونه بعد از اینکه تمام گوله ها رو به این ترتیب درست کردید دو تا از رُل رو بردارید به هم تاب بدید گرد کنید انتهاش رو بهم بچسبونید و داخل سینی که چرب کردید یا کاغذروغنی انداختید بچینید تمام خمیرها رو به همین ترتیب درست کنید داخل سینی با فاصله بچینید روی سینی یه دستمال تمیز بکشید ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه بدید دوباره استراحت کنه سپس روی خمیرها زرده ی تخم مرغ بمالید ولی مراقب باشید پفش رو نخوابونید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) حتی میتونید خمیر رو از شب قبل درست کنید ورز بدید صبح فقط بهش شکل بدید و بپزید با این دستور ۱۶ تا درمیاد اگه زیاد اومد میتونید بعد از خنک شدن داخل فریزر نگه دارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رب گوجه خونگی👇 شستن گوجه ها آب گرفتن گوجه ها چندساعت بمونه توی ظرف پلاستیکی بعد توی قابلمه میریزیم روی حرارت میگذاریم تا آب گوجه ها کامل کامل کشیده بشه این نکته رو بگم کاملا آب گوجه ها گرفته بشه تا ربتون خراب نشه 💢(به روش سنتی هم میتونید درست کنید که مامان بزرگهامون درست میکردن که گوجه هارو خرد میکردن و نمک میریختن روش دو روز توی آفتاب میگذاشتن بعد آب گوجه رو میگرفتن و میپختن)💢 ۱)در بین پخت حتما رب رو مدام هم بزنید که به کف قابلمه نچسبه ۲)بستگی به مقدار گوجه داره آماده شدن رب تاجایی که آب گوجه کامل گرفته بشه به صورتی که وقتی هم میزنید آبی روی قابلمه نیاد ۳)در پایان مرحله پخت بهش روغن و نمک اضافه میکنیم باعث میشن رب هم خوشرنگتر بشه هم کپک نزنه ۴)برای نگهداری رب هم میتونید بعد پخت رب رو کنسرو کنید ۵)برای این که اواخر پخت رب به اطراف نپاشه پلاستیک رو‌روش قرار دادیم اینم یه ترفند نکته خیلی مهم بته بهتره که استفاده نکنید و از یه سبد بزرگ فلزی استفاده بشه که مشکلی هم از نظر سلامتی نداشته باشه چون پلاستیک با حرارت دیدن مواد مضر ۶)برای هر ده کیلو گوجه دوقاشق نمک و سه قاشق روغن نیاز هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• عطر و طعم این نون پر از حس نوستالژی و خاطرات شیرینه. جون میده واسه صبحونه و عصرونه😍 یک پیمانه شیر ولرم یک ق غ خمیر مایه فوری یک سوم پیمانه روغن مایع بریزید و هم‌بزنید. یک دوم پیمانه شکر ادویه ها شامل: پودر زنجبیل پودر رازیانه پودر زیره زردچوبه نمک از هر کدوم یک ق چ و ۴ پیمانه آرد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر رو حسابی ورز بدید. روش رو سلفون بکشید و ۱.۵ تا ۲ ساعت جای گرم استراحت بدید. پف خمیر رو بگیرید و به قسمت های مساوی تقسیم کنید. هر قسمت رو چانه کنید. چانه ها رو باز کنید و بچینید داخل سینی فر و روشو بپوشونید و ۲۰ دقیقه دیگه استراحت بدید. روی خمیر هارو با زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید. با چنگال سوراخ کنید. بذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه. عجب بافت محشری داره😍 کم شیرین و خوشمزست حتما درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بروکلی🥦خوشمزه و بسیار پرخاصیت به قدری ترکیب موادش کنار هم دیگه جذاب کشمش و ذرت یه شیرینی دلچسبی به سالاد داده که نگم 😍😋 بروکلی یک عدد🥦 هویج یک عدد متوسط🥕 ذرت سه چهارم لیوان🌽 کشمش یک سوم لیوان کنجد دو قاشق غذاخوری مایونز دو قاشق ماست ۲ تا ۳ قاشق آب لیمو ترش🍋 چاشنی ها:نمک/فلفل سیاه/گلپر/آویشن🍀 من بروکلی هارو بلانچ کردم شما میتونید همونطوری خام ازش استفاده کنید برای بلانچ کردن بروکلی رو داخل آب درحال جوش بریزید بزارید ۳ چهار دقیقه بمونه، بعد بلافاصله داخل ترکیب آب و یخ بریزید اینجوری هم یکم نرم تر میشن و هم سبز باقی میمونن(خوش رنگ تر میشن بقیه ی مراحل رو هم طبق ویدئو پیش برید یعنی تمام مواد رو خوب باهم مخلوط کنید مایونز و ماست رو باهم ترکیب کنید چاشنی ها و آب لیمو رو بهش اضافه کنید در آخر به ترکیب مواد اضافه کنید ، خوب مخلوطش کنید حداقل یکساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍 درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه⁣⁣ داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید ⁣⁣بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید ⁣⁣حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه ⁣⁣بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک ترد وانیلی🍰😍😋 طرز تهیه: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری وانیل شکری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری سرکه سفید (برای از بین بردن بوی تخم مرغ) اگر لیمو دارید، یک قاشق چایخوری جایگزین کنید. (تخم مرغ و شیر باید در دمای اتاق باشد) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان سرخالی شیر یا آب نصف لیوان روغن مایع یه قاشق نمک کمی فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری ادویه کاری یه لیوان جعفری خرد شده یه لیوان پیاز چه خرد شده یه لیوان هویج نگینی یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی ۲ لیوان آرد یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج ۴ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه: زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز نمک و زعفران به میزان لازم بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک‌و سیزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست.زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش قطاب بدون فر و همزن😍😋 مواد لازم : کره ۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱/۲ ق غ ماست ۱/۴ پیمانه دارچین ۱/۸ ق چ جوز هندی کمی آرد حدود ۱ پیمانه مواد میانی : گردو آسیاب شده ۱/۴ پیمانه پودر قند ۱/۴ پیمانه دارچین ۱/۲ ق چ هل آسیاب شده ۱/۲ ق چ گلاب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو😍😋 برای باقالی پلو (۳ نفر) ۲ لیوان باقالی🫘 تمیز رو توی آبجوش بریزید، ۱۰ دقیقه بعد ۲ لیوان برنج شسته شده 🍙و نمک🧂 رو اضافه کنید. ۸ دقیقه بعد آبکش کنید. به ترکیب برنج و باقالی، یک قاشق چای‌خوری پودر سیر🧄، حدود سه چهارم لیوان شوید خشک اضافه کنید🌿 و اجازه بدید دم بکشه. اگه مثل من خواستید ته‌دیگ سیب‌زمینی خلال بزارید🍟، باید حرارت رو خیلی خیلی کم کنید تا دم بکشه. کره هم که عالیه براش. برای خوراک مرغ: دوتا پیاز🧅 رو خلال کردم، تو حرارت زیاد، با روغن و ادویه های زیر ۵ دقیقه سرخ کردم. پودر سیر🧄: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا🌶: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه🌶🧂 بعد از ۵ دقیقه، مرغ‌هارو بزارید، روش زعفرون دم شده💛 بریزید، حرارت رو کم کنید و ۱۵ دقیقه به اون وقت بدید. بعد از ۱۵ دقیقه مرغ‌هارو برگردونید، دوباره زعفرون بریزید با آبجوش تا اینبار یک ساعت بپزه. تو مدت یک ساعت چند بار به مرغ ها سر بزنید و اونهارو برگردونید تا نسوزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۳عدد سیب زمینی آبپز رنده شده ۲عدد سوسیس رنده شده پنیر پیتزا ۶قاشق غذاخوری نمک و‌فلفل به مقدار لازم کمی پیازچه و‌فلفل دلمه باهم مخلو‌ط بشن،یک نان لواش را پهن کنید واز مواد بالا به همه جای نان بزنید و رول کنید ۲عدد تخم مرغ ۴قاشق ماست ۳قاشق آرد ۳قاشق پنیر پیتزا و‌نمک و‌فلفل باهم مخلوط بشن و رولای نان داخل این‌ مواد بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید حتما امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنیر پیتزا مواد لازم: ۱-شیر ۴ لیتر ۲-سرکه سفید ۱ پ ۳-نمک ۲ الی ۳ ق.غ مراحل کار: ۱-شیر رو به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه می رسونیم. در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می تونید با انگشت دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت رو داخل شیر قرار بدیم و گرمای اون رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است. ۲-گاز رو خاموش می کنیم و سرکه رو اضافه می کنیم تا شیر ببره و دلمه ببنده. ۳-در قابلمه رو می بندیم تا کامل دلمه ببنده. ۴-اگه دلمه ها یک دست بود یه تیکه بردارید اگرهم بریده بریده بود با صافی جداش کنید. ۵-پنیر رو ورز بدید تا منسجم و آب اضافه اش خارج شه. ۶-نمک رو به آب پنیر اضافه می کنیم و روی حرارت می زاریم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه برسه. ۷-پنیر رو ۳ مرتبه و هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب پنیر و سپس داخل آب یخ می اندازیم و ورز می دیم تا حالت کشسانی بیشتر شه. ۸- پنیر رو گرد می کنیم به مدت حداقل ۲ ساعت داخل فریزر می زاریم، و بعد هم رنده می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پیمانه شیرینی پزی ویا لیوان دسته دار فرانسه آرد دوپیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه تخم مرغ سه عدد شیر سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف وانیل یک هشتم قاشق چایخوری آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط والک میکنیم تخم مرغا وشکرو وانیل رو با هم زن دستی حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید.سپس شیر رو اضافه میکنیم یک دقیقه میرنیم سپس روغن مایع اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن بزنید . آرد وبیکینگ پودر مخلوط شده رو در سه مرحله اضافه کنید تا مخلوط شن دستگاه رو رو به برق زده تا گرم شه وبا برس چرب کنید ویک قاشق از مواد رو بریزید حدود شش الی هفت دقیقه زمان میبره تا کلوچه پخته شه این کلوچه خیلی نرم وخوشمزس میتونید به نصف مواد کاکائو یا زعفران بزنید ایام بر وفق موادتون ممنون از لایکا وکامنتهای قشنگتون 😊 عزیزان اسنک ساز رو چند سال پیش خریدم اسنک ساز حتمااا ده دقیقه قبل گرم بشه عزیزانی که میگن کلوچه ما به اسنک ساز میچپسه حتما زیادی مواد کیک میریزین که موقع پخت سرریز میشه. مقداری روغن جامد پخت وپز ویا روغن مایع وکمی آرد رو با هم مخلوط کنید تا مثل ماست شل در بیاد واسه چرب کردن اسنک ساز ویا قالب کیک استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند نصف لیوان گردو نصف لیوان وانیل کمی آرد ۱ ق‌م زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم زرده تخم مرغ 4 عدد خامه 100 گرم شکر 100 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری شكلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم (من مارک باراکا استفاده کردم) شير 1 ليوان طرز تهیه : زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را در کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند ) خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ). شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید. موس اماده شده را داخل قالب بریزید سپس درون یخچال قرار دهید وقتی کاملا خودش و گرفت تو ظرف مورد نظر برگردونید و روش و پودر کاکائو یا شکلات الک شده تزیین کنید. میتونید داخل ظرف های تک نفره بریزید و همونجوری سرو کنید.. من از خامه قنادی اسنفاده کردم و 1 ق غ پودر کاکائو هم به مواد اضافه کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛