فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😍😋
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک ترد وانیلی🍰😍😋
طرز تهیه:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری وانیل شکری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری سرکه سفید (برای از بین بردن بوی تخم مرغ)
اگر لیمو دارید، یک قاشق چایخوری جایگزین کنید.
(تخم مرغ و شیر باید در دمای اتاق باشد)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سبزیجات😍😋
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان سرخالی شیر یا آب
نصف لیوان روغن مایع
یه قاشق نمک
کمی فلفل سیاه
یه قاشق مربا خوری ادویه کاری
یه لیوان جعفری خرد شده
یه لیوان پیاز چه خرد شده
یه لیوان هویج نگینی
یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی
۲ لیوان آرد
یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر
۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدس_پلو_مغان😍😋
برنج ۴ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
ادویه: زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز
نمک و زعفران به میزان لازم
بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمکو سیزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست.زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش قطاب بدون فر و همزن😍😋
مواد لازم :
کره ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ ق غ
ماست ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱/۸ ق چ
جوز هندی کمی
آرد حدود ۱ پیمانه
مواد میانی :
گردو آسیاب شده ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
دارچین ۱/۲ ق چ
هل آسیاب شده ۱/۲ ق چ
گلاب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو😍😋
برای باقالی پلو (۳ نفر)
۲ لیوان باقالی🫘 تمیز رو توی آبجوش بریزید، ۱۰ دقیقه بعد ۲ لیوان برنج شسته شده 🍙و نمک🧂 رو اضافه کنید. ۸ دقیقه بعد آبکش کنید.
به ترکیب برنج و باقالی، یک قاشق چایخوری پودر سیر🧄، حدود سه چهارم لیوان شوید خشک اضافه کنید🌿 و اجازه بدید دم بکشه.
اگه مثل من خواستید تهدیگ سیبزمینی خلال بزارید🍟، باید حرارت رو خیلی خیلی کم کنید تا دم بکشه. کره هم که عالیه براش.
برای خوراک مرغ:
دوتا پیاز🧅 رو خلال کردم، تو حرارت زیاد، با روغن و ادویه های زیر ۵ دقیقه سرخ کردم.
پودر سیر🧄: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا🌶: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه🌶🧂
بعد از ۵ دقیقه، مرغهارو بزارید، روش زعفرون دم شده💛 بریزید، حرارت رو کم کنید و ۱۵ دقیقه به اون وقت بدید.
بعد از ۱۵ دقیقه مرغهارو برگردونید، دوباره زعفرون بریزید با آبجوش تا اینبار یک ساعت بپزه.
تو مدت یک ساعت چند بار به مرغ ها سر بزنید و اونهارو برگردونید تا نسوزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راحتترین_غذا😍😋
۳عدد سیب زمینی آبپز رنده شده
۲عدد سوسیس رنده شده
پنیر پیتزا ۶قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به مقدار لازم
کمی پیازچه وفلفل دلمه
باهم مخلوط بشن،یک نان لواش را پهن کنید واز مواد بالا به همه جای نان بزنید و رول کنید
۲عدد تخم مرغ
۴قاشق ماست
۳قاشق آرد
۳قاشق پنیر پیتزا
ونمک وفلفل
باهم مخلوط بشن و رولای نان داخل این مواد بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید
حتما امتحان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنیر پیتزا
مواد لازم:
۱-شیر ۴ لیتر
۲-سرکه سفید ۱ پ
۳-نمک ۲ الی ۳ ق.غ
مراحل کار:
۱-شیر رو به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه می رسونیم. در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می تونید با انگشت دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت رو داخل شیر قرار بدیم و گرمای اون رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است.
۲-گاز رو خاموش می کنیم و سرکه رو اضافه می کنیم تا شیر ببره و دلمه ببنده.
۳-در قابلمه رو می بندیم تا کامل دلمه ببنده.
۴-اگه دلمه ها یک دست بود یه تیکه بردارید اگرهم بریده بریده بود با صافی جداش کنید.
۵-پنیر رو ورز بدید تا منسجم و آب اضافه اش خارج شه.
۶-نمک رو به آب پنیر اضافه می کنیم و روی حرارت می زاریم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه برسه.
۷-پنیر رو ۳ مرتبه و هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب پنیر و سپس داخل آب یخ می اندازیم و ورز می دیم تا حالت کشسانی بیشتر شه.
۸- پنیر رو گرد می کنیم به مدت حداقل ۲ ساعت داخل فریزر می زاریم، و بعد هم رنده می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_میکری
مواد لازم
پیمانه شیرینی پزی ویا لیوان دسته دار فرانسه
آرد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیر سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط والک میکنیم
تخم مرغا وشکرو وانیل رو با هم زن دستی حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید.سپس شیر رو اضافه میکنیم یک دقیقه میرنیم سپس روغن مایع اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن بزنید . آرد وبیکینگ پودر مخلوط شده رو در سه مرحله اضافه کنید تا مخلوط شن دستگاه رو رو به برق زده تا گرم شه وبا برس چرب کنید ویک قاشق از مواد رو بریزید حدود شش الی هفت دقیقه زمان میبره تا کلوچه پخته شه این کلوچه خیلی نرم وخوشمزس میتونید به نصف مواد کاکائو یا زعفران بزنید
ایام بر وفق موادتون
ممنون از لایکا وکامنتهای قشنگتون 😊
عزیزان اسنک ساز رو چند سال پیش خریدم
اسنک ساز حتمااا ده دقیقه قبل گرم بشه
عزیزانی که میگن کلوچه ما به اسنک ساز میچپسه حتما زیادی مواد کیک میریزین که موقع پخت سرریز میشه.
مقداری روغن جامد پخت وپز ویا روغن مایع وکمی آرد رو با هم مخلوط کنید تا مثل ماست شل در بیاد واسه چرب کردن اسنک ساز ویا قالب کیک استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند نصف لیوان
گردو نصف لیوان
وانیل کمی
آرد ۱ قم
زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_شکلاتی
مواد لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد
خامه 100 گرم
شکر 100 گرم
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شكلات تخته ای ساده یا تلخ 200 گرم (من مارک باراکا استفاده کردم)
شير 1 ليوان
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس شیر را اضافه نمائید ؛ مخلوط را در کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( دقت کنید که مواد نجوشند )
خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ( مخلوط اگر داغ باشد خامه میبرد ).
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا آب شود ، پودر ژلاتین را با 2 قاشق اب داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار دهید تا حل شود سپس بهمراه شکلات آب شده به مواد اضافه و مخلوط کنید.
موس اماده شده را داخل قالب بریزید سپس درون یخچال قرار دهید وقتی کاملا خودش و گرفت تو ظرف مورد نظر برگردونید و روش و پودر کاکائو یا شکلات الک شده تزیین کنید.
میتونید داخل ظرف های تک نفره بریزید و همونجوری سرو کنید..
من از خامه قنادی اسنفاده کردم و 1 ق غ پودر کاکائو هم به مواد اضافه کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آلو خشک فوق العاده خونگی
من ی شوک اب جوش میدم به الوهام این کار باعث میشه زودتر پوستش ترک بخوره
تقریبا ۳۰ ثانیه بیشتر نذارید داخل اب جوش که یکی دو قاشق نمک اضافه کردید چون تایم بیشتر الوها پخته میشه و شکلش بهم میرزه وقتی الوها پوستش ترک خرد از صافی رد میکنم از حرارت که افتاد پوستشو میکنم من زیر نور افتاب روی الک میزارم خشک بشه تقریبا ۳ الی ۵ روز زمان میبره و تیره تر میشه توی خونه ممکنه زمان بیشتری ببره و احتمال داره کپک بزنه ولی رنگش روشنمیشه
و ی نکته اگر مبخواید الو شما براق تر بشه بعد اینکه الو ها خشک شد ی اب بشورید دوباره روی الک ها بچینید داخل خونه جلو باد کولر تا تمیز تر و خوشرنگ تر بشه
بعضیا اصلا نمک نمیرنن یا پوست نمیگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزاییکی با چند قلم مواد ساده و بدون نیاز به فر
🍪بیسکوییت پتی بور ۱ بسته (از بیسکوییت های ساده دیگه هم میتونین به سلیقه خودتون استفاده کنین)
🍫شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم (شیرین یا تلخ به سلیقه خودتون، من شیرین زدم)
🍥خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰ گرم)
🥄کنجد و انواع مغز ها به دلخواه (قابل حذفه)
🔻طرز تهیه:
خامه رو روی بخار کتری گرم کنین، شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست شه. بیسکوییت رو خرد کرده (خیلی پودر نشه)، مواد داغ و به دلخواه مغزیجات رو بهش اضافه کنین.
داخل ظرف یا قالب کیسه فریزر بندازین، داخل هر ظرفی میشه، مثل ظرف پیرکس یا ظرف های پلاستیکی معمولی، فرقی نداره. مواد رو داخلش فشرده کنین و روشو بپوشونین و بذارین حداقل ۳-۴ ساعت تو یخچال؛ من شب تا صبح گذاشتم موند.
به دلخواه میتونین دورش نشاسته ذرت یا پودر نارگیل زده و بعدم برش بزنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک یکی از ساندیچ هاییه که هم خیلی زود آماده میشه میتونید استفاده مثل گوشت چرخ کرده که با پیاز و رب و ادویه تفت داده بدین یا سوسیس رنده شده یا مرغ و قارچ
من پیازو تفت دادم بهش ادویه زدم بعد سینه مرغو که ریز خرد کردم اضافه کردم بعد هم فلفل دلمه ای و بعد هم قارچ خرد شده اجازه میدیم با هم تفت بخورن
ادویه هایی که استفاده کردم زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر
وقتیکه موادم سرد شد بهش خیار شور خرد شده هم اضافه کردم
بعد هم طبق فیلم نون تست سس گوجه و مواد میانی پنیر و دوباره نون تست
داخل ماهیتابه بزارید بعد یه جسم سنگین روش بزارید و فشار بدید بعد هم روی حرارت ملایم بزارید تا گریل بشه برای هر طرف پنج دقیقه کافیه بعد هم برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_مرغ
سينه مرغ يكعدد كامل
پيازچه خردشده ٦عدد
جعفري خردشده ٢٠٠گرم
#گردو خردشده ٢٠٠گرم
نان تست يك بسته
خيارشور خردشده ١٥٠گرم
هویج پخته شده ۲ عدد
ذرت و نخود فرنگی پخته شده به مقدار دلخواه
سس مايونز یک پیمانه
ماست خامه اي نصف پیمانه
نمك،فلفل،آبليمو به ميزان لازم
سینه مرغ را با پياز و سير و فلفل و نمک و زردچوبه بذاريد بپزه،بعد ریز یا ریش ریشش كنيد،پيازچه و جعفري خردشده و گردو و خيارشور و اضافه كنيد سس مايونز و ماست و نمك و فلفل و آبليمو و مخلوط كنيد.به موادتون اضافه و يكساعت زمان بديد تا مزه ها تركيب بشه یک ردیف نون تست رو بصورت مستطیل بچینید بعد روش مواد بریزید بعد نون و بعد مواد تا انتها که لایه آخر نون چیده میشه،بعد با دست يه فشار بديد تا لايه ها بچسبه.بعد دور كيك و با سس پوشش بديد و تزيين كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥐 #نان_شکلاتی 🥐
👈مواد لازم
400 گرم آرد(دو لیوان به اضافه دو سوم لیوان فرانسوی)
1.5 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک فوری
1 عدد تخم مرغ
یک پنس نمک
1.5قاشق غذاخوری شکر
1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع
2/3 لیوان شیر گرم؛
کره آب شده؛
شکلات تلخ یا شیری
عسل و فندق برای تزیین
👈طرز تهیه
آرد را با نمک در ظرف یا کاسه ای بریزید و وسط آن را مانند حوض باز کنید. شیر گرم(در حدی که دست را نسوزاند ) را درون قسمت حوض مانند بریزید. شیر را با شکر مخلوط کنید و خمیر مایه را روی آنها بپاشید. ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و کف و حباب بالای شیر ظاهر شود.
روغن مایع و یک عدد تخم مرغ را درون محلول خمیر مایع اضافه کنید هم بزنید و آرد را با این مخلوط ترکیب کرده و ورز دهید .(در فیلم آرد به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر دو سوم لیوان از آرد را جدا کنید و در آخر کم کم و با کنترل اضافه کنید) و تا وقتی یک خمیر یکدست و نرم و با چسیندگی خیلی کم به دست آورید ، آنرا ورز دهید . سپس حدود 1 ساعت روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
خمیر را به 4 قسمت برش داده و هر یک از قسمت های را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.روی هر مستطیل را با فرچه کره ذوب شده بمالید و دو عدد از لایه های مستطیلی را روی هم قرار دهید. همانطور که در فیلم نشان داده شده است ، تا کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید و استراحت بدید.
دوباره با وردنه باز کرده و با کاتر نوارهایی به پهنای هفت تا 10 سانت است را برش بزنید. یک قطعه شکلات را در داخل و پایین هر نوار بگذارید و خمیر را روی شکلات تا زده و رول کنید خمیر را کنار بگذارید و نیم ساعت استراحت دهید تا اندازه آن دو برابر شود.
روی نان های شکلاتی را با قلم مو یا فرچه زرده تخم مرغ که با کمی روغن ترکیب شده بمالید و در فر ازقبل گرم شده به مدت زمان 25-35 دقیقه با دمای 190درجه بپزید.
قبل از سرو روی آنها عسل بمالید و فندق یا گردو خرد شده بپاشید.نوش جان💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛