.
این نون های خوشگل و قلبی یه نون شیرین بی نظیره برای صبحونه و عصرونه
#نون_قلبی
مواد لازم:
شیر: 250 میلی لیتر ( معادل 1 پیمانه)
شکر: 100 گرم (معادل 8 قاشق غذاخوری)
پودر خمیرمایه: 8 گرم (معادل 2 قاشق چایخوری)
کره نرم شده: 50 گرم برای خمیر و 10 گرم برای رومال
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 450 تا 500 گرم (معادل 3 پیمانه)
بهبود دهنده : نصف قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
دمای فرهای گازی 200 درجه، (فرهای برقی و سولار 190 درجه) با پیش گرمایش و زمان 15 الی 20 دقیقه
حتما بعد از خروج از فر روی نون ها رو حداقل به مدت 5 دقیقه با یه حوله تمیز بپوشونید و اجازه بدین خنک بشه
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر تکنفره تیرامیسو
راحت و بی دردسر مخصوصا برای عزیزانی که فر ندارن خوبه
برای مهمونیا و تولدا یه ایده ی عالیه حتما امتحانش کنین
خب بریم سراغ مواد لازم
"تیرامیسو تکنفره"
بیسکوییت کرم دار 10 عدد
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
آب گرم 1 پیمانه
پنیر لبنه یا پنیر خامه ای 100 گرم
خامه فرم گرفته 100 گرم
اگر خامه فرم گرفته در دسترستون نبود میتونین از 100 گرم خامه پاکتی به همراه 2 قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل استفاده کنین
حالا نسکافه و آب گرم را خوب مخلوط کنین بزارین کنار
پنیر و خامه فرم گرفته را با همزن حسابی بزنین تا یکدست شود اگر خامه ساده ریختین که با پودر شکر و کمی وانیل اضافه کنین و با دور تند هم بزنین
وقتی کرم آماده شد کرم را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزین
بیسکوییت هارو تو قهوه بزنین و زود درش بیارین که له نشه
بزارینش رو کاغذ روغنی های تکنفره یا ظرف دلخواه
روش کرم را شکوفه بزنین و لایه ی بعدی رو قرار بدین مثل شکل
در آخر روش پودر کاکائو الک کنین و بزارین 2 تا 3 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب جا بیفته و خنک شه
با این مقدار 5 عدد دسر تکنفره خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرنگ
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۸۰ گرم یا از نصف لیوان یک ق غ خوری کمتر☺️
وانیل نوک ق چ
سفیدها هم دمای محیط باشن با شکر مخلوط بشن
با همزن دستی.
حالا یک کاسه ابجوش زیر کاسه سفیدها و شکر بزارید و شروع کنید به همزدن باهمزن دستی
تا به کمک بخار ابجوش دانهای شکر حل بشه.حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه
بعد باهمزن ۱۰ دقیقه بزنید تا سفیدهد و شکر فرم بگیرن و نوک قله ای بشن
داخل قیف و ماسوره ریخته روی کاغذ روغنی پایپ کنید.
برای رنگی کردن از رنگ ژله ای یک قطره استفاده کنید.
درجه پخت برای فر و تستر ۱۰۰
بمدت تقریبی ۱۵ تا ۲۵ دقیقه باید چک بشه.
وقتی دست زدید از رو کاغذ جدا شد و کاملا خشک بودن پخته..
نکته:
نباید کاسه رو روی بخار کتری یا سماور بزارید...
روی یه ظرف ابجوش کافیه.
ابجوش نباید قل بزنه منظور اینه⭕️
جابجایی فقط با ذکر منبع⭕️❌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_حلزونی
برای درست کردن جوجه حلزونی یا جوجه تابه ای دوتا سینه مرغ به صورت نواری برش بزنید.کنار بزارید.این بار برای مزه دار کردنش من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم.بچه ها این چاشنی مرغ و ماهی هست.بدون مواد نگهدارنه و رنگ.فقط کافیه یک قاشق از این چاشنی به مرغ یا ماهی بزنید بعد از دو سه دقیقه استراحت و مزه دار شدن ،قابل کباب یا سرخ کردن هست.من خودم دو ساعت استراحت دادم.تا کامل چاشنی وارد بافت فیله هام بشه.این چاشنی خودش ادویه داره.من فقط یدونه پیاز خلال و نصف فلفل دلمه ای و حدود یک قاشق سرخالی ماست به فیله ها زدم.یک قاشق از چاشنی.بعد از مخلوط کردن،رول کردم و به سیخ چوبی یا فلزی برنید.داخل تابه کمی چرب کنید.سیخها را داخلش بزارید.تا کمی سرخ بشه.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین مافین ها ، طعم و عطر بی نظیری داره و برای میان وعده فوق العاده است 😍😋
#مافین_موزی
از نشانه هاى خوشنامى و نیكبختى ، همنشینى با خردمندان است. امام حسین (ع)
موز ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
شکر ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
گردوی خرد شده و شکلات چیپسی به میزان دل خواه
موز رو با چنگال له کردم ، تخم مرغ رو بهش اضافه کردم و با همزن دستی زدم ، وانیل ریختم ، شکر ، روغن مایع ، شیر رو اضافه کردم و با هم مخلوط کردم ، آرد رو سه بار الک کردم و به همراه بیکینگ پودر داخلش ریختم . گردوی خرد شده و شکلات چیپسی رو با کمی آرد ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم .
⬅️می تونید از هر مغزی دل خواه مثل کشمش ، گردو ، شکلات چیپسی و ... استفاده کنید .
⬅️ برای این که مغزی ته نشین نشه با کمی آرد ترکیب کنید ، بعد ریختن مغزی دل خواه زیاد مخلوط نکنید .
⬅️می تونید داخل این مافین از دارچین و جوز هندی هم استفاده کنید .
داخل قالب مافین کپسول امداختم و تا دو سوم قالب رو از مواد پر کردم . در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
👈فر برقی : دمای ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۵ دقیقه .
👈فر گازی : دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
👈 بدون فر در فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست .
⬅️ حدود ۱۲ تا ۱۳ عدد با این میزان مواد مافین میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛