فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری 😍😋
اینم #مرغ_سوخاری #خوشمزه تقدیم با #عشق به شما عزیزان، بچه ها برای تهیه این ویدیو واقعا با جون و دل براتون زمان میزارم ممنون میشم لطف کنید با لایکاتون حمایت کنید
سینه مرغ : یک کیلو
نمک، فلفل، گرانول پاپریکا، پودر پیاز و جعفری، تخم گشنیز، آویشن: از هرکدوم ۱/۲ ق چ
سیب زمینی: ۲ عدد
💜مایع مرغ
روغنزیتون: ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه: ۱ ق چ
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۳/۴ لیوان
💜روکش مرغ:
پودر سوخاری: یک بسته
پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، پودر جعفری: یک ق چ
نمک: دو ق چ
با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر
اگه فر نداشتین تو روغن سرخش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋
موادلازم:
۶عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز
۱عدد فلفل سبز
۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی بدون فر😍😋
مواد لازم:
۲۰۰ گرم آرد🥡 (۱,۵ لیوان)
۱۰۰ گرم شکر🍚 (نصف لیوان)
۲ تخم مرغ🥚
۱/۲ لیوان شیر🥛
۱/۲ لیوان آب ولرم💧
۱/۳ لیوان روغن
۵۰ گرم پودر کاکائو
۱ بسته (۸گرم) شکر وانیلی یا نوک🌸 قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک با مغز شکلات صبحانه پیشنهاد من برای صبحانه ی فردا😍😋
پنکیک
1عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه شیر
1و یک دوم پیمانه آرد
1 بسته بکینگ پودر(معادل2قاشق چایخوری)
1 بسته وانیل شکری(معادل یک چهارم قاشق چایخوری)
برای داخل پنکیک:
شکلات صبحانه
.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و در آخر آرد ، بکینگ پودر را که الک کردید اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید باید غلظت خمیر مثل خمیر کیک باشد.
تابه نسوز را گرم کنید. کمی از خمیر را بریزید و بلافاصله یک قاشق چایخوری شکلات صبحانه روی آن قرار دهید ، دوباره روی شکلات از خمیر ریخته و روی آن را بپوشانید وقتی روی پنکیک حباب زد آن را برگردانید واجازه بدید تا از طرف دیگر بپزد.
نکته:شعله ملایم باشه تا داخل پنکیک ها خوب بپزه و خمیر نشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
1 فنجان شیر گرم؛
2 عدد تخم مرغ؛
1 کاسه ی کوچک پنیر پیتزا رنده شده؛
1/2 فنجان جعفری ، خرد شده؛
پیازچه 1/4 فنجان ، خرد شده؛
نمک ، فلفل
3 و ½ فنجان آرد؛
2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
🔴تمام مواد ذکر شده را ترکیب کنید تا خمیر صاف و کمی چسبنده شودسطح کار را با ارد پر کنید ، خمیر را ورز دهید ، آن را به نصف بریزید و هر یک از آن ها را درون مربع ضخیم 2 سانتی متر تشکیل دهیدهر مربع را به 9 قطعه کرده و آنها را برای 5-6 دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید ، یا تا زمانی که طلایی ، پف کرده و پخته شوند ، سرخ کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو😋😍
مواد لازم🔻
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
رب انار یک پیاله پُر رقیق شده
پیاز یک عدد متوسط
نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه لازم
طرز تهیه🔻
توضیحات رو براتون در ویدیو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید اما چند نکته باقی میمونه که اینجا اضافه میکنم
گردوها بهتر هست که فقط چهار تیکه بشن ولی ما خرد شده بیشتر دوست داشتیم .
بعضی ها به گوشتشون آرد نخودچی میزنند که من نزدم چون وا نرفت🤗
بعضی مواقع به این غذا شیره انگور هم میزنند و جدا روی برنج میریزند به همراه رب انار
در شیراز دیده شده که مثل خورشت مواد که آماده شد کنار برنج برای سرو میارن😂👌🏼
این مقدار مواد برای چهار نفر هست و در دستورهای دیگه میزان کشمش و گردو و گوشت بیشتر هست ولی این مقدار که در فیلم مشاهده کردین خیلی مناسب و به اندازه بود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
کاپ کیک ترکیه ای
موادلازم:
۶۰ گرم کره آب شده
۶۵ گرم آرد
یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید.
۳ عدد زرده تخم مرغ
شیر ۴۵ گرم
یک قاشق چای خوری وانیل
این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید.
سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید.
۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید.
سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو
را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید.
مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله
یک بسته پودر ژله هلو
یک لیوان شیر
۲ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
شکلات تخته ایی سفید
شکلات رو به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنید و بعد روی پلاستیک ریخته تا مدل حبابی بگیره.
اگه قالب دارید چه بهتر😉
ژله رو مطابق دستور روی بسته تهیه کنید.
شیر رو روی بخار کتری گذاشته و بعد از گرم شدن پودر ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه.و بعد مطابق فیلم یک لایه ژله هلو میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و بعد لایه دیگه رو میریزیم.
اگه در این حین ژله سفت شد و کار کردن براتون سخت بود روی بخار کتری بزارید تا نرم بشه.
برای لایه ایی ریختن اصلا نباید مواد ژله داغ باشه چون لایه ها باهم قاطی میشن.
در اخر با شکلات تزیین کنید.
نوش جان🌼🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج وگردو
شکر1لیوان
آرد2لیوان
شیردوسوم لیوان
روغن وسوم لیوان
تخم مرغ3عدد
گکینک پودر وانیل مقداری
گردو نصف لیوان
هویج1لیوان
دارچین2ق چ
شکر وتخم مرغ رو باهم ده دقیقه میزنیم بعد روغن واضافه میکنیم وبعد شیر رو اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم بعد ارد و پکینک پودر ودارچین رو اضافه میکنیم وهم میزنیم درنهایت هویج وگردو را اضافه کرده مخلوط میکنیم داخل قالب ریخته دمای180درجه ب مدت50الی60دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام
پیراشکی و اشترودل و میشه با این مواد درست کرد
مواد لازم برای خمیر
۱کیلو آرد
۲تا تخم مرغ
۲ق غ شکر
نوک ق چ نمک
۱لیوان شیر
نصف لیوان ماست شیرین
نصف لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
۱ق غ سر صاف مخمر
مواد میانی
گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی ۲۰۰تا۳۰۰گرم
قارچ ۱۰تا۱۵عدد متوسط
فلفل دلمه ۱عدد درشت
سیب زمینی ۱عدد درشت
هویج ۱عدد درشت
پیاز ۱عدد درشت
رب و سس کچاپ به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا هم به میزان دلخواه
همه ی مواد خمیر به دمای محیط برسه وبعد مخلوطشون میکنیم و خمیر و ورز داده و حدود ۱تا۱ونیم ساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد تو این فاصله مواد و تفت میدیم بعد عمل اومدن خمیر از مواد لاش میزاریم و به شکل دلخواه میپیچیم و روش رومال میزنیم وتوفر با دمای ۱۷۰تا ۱۸۰ به مدت ۲۰دقیقه گریل هم حدود ۵دقیقه
برای رومال هم ۱دونه زرده ی تخم مرغ ۱تا۲ ق غ شیربا کمی زردچوبه یا زعفرون و کمی کنجد یا سیاه دونه میپاشیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دارک چاکلت
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
شیر ۶۰ گرم حدودا ۱/۳ لیوان
روغن مایع ۵۵ گرم حدودا ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۲ گرم یا نصف ق چ
آرد ۱۰۰ گرم یا ۲/۳ لیوان
پودر کاکائو تیره ۳۰ گرم یا دو ق غ
خامه قنادی حدودا ۳۰۰ گرم
دما فر ۱۸۰ مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه
قالب ۲۰
دما فرها متفاوته واسه همین درجه وزمان ممکن متغیر باشه
منظور از ۱/۳ لیوان یعنی یک لیوان را سه قسمت کنیم و بک قسمت را پر کنیم
منظور از لیوان یعنی لیوان فرانسوی دسته دار که اندازش مساوی پیمانه آشپزی و قنادیه
برای روکیک دو الی سه ق نوتلا یا شکلات صبحانه را بع روش بنماری آب کنید
بادام زمینی قابل حذفه
دونوع پودر کاکائو داریم
یکی تیره یکی روشن
که تمام لوازم قنادی ها دارند
برای خامه پس از فرم دادن
دو الی سه ق غ پودر کاکائوروشن اضافه کنبد و مخلوط کنید
حتما لایه ها کیک را نازک برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی کرم دار😍
مواد لازم (برای ۱۶-۱۵ عدد پیراشکی):
آرد سفید ۵۰۰ گرم
مخمر فوری ۱۵ گرم(۱/۵ ق غ)
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۲۵۰ سی سی
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بهبود دهنده ۱/۴ ق چ
نمک یک پنس
.
مواد لازم برای کرم شکلاتی:
شیر ۱/۵ پ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
شکلات سکه ای ۶۰-۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق
.
نکات مهم:
☑️استراحت اول خمیر ۴۵ دقیقه و استراحت دوم ۳۰ دقیقه است
☑️استفاده از بهبود دهنده اس پونصد باعث افزایش حجم و ماندگاری و بهبود طعم پیراشکی میشه
☑️پیراشکی هارو با شعله متوسط بذارید روی حرارت و اجازه بدید تا کاملا مغزپخت بشه
☑️میتونید برای وسط پیراشکی از نوتلا یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌
به پانصد گرم خرما احتیاج داریم.
هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین.
بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه.
سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین .
مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین.
کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین .
چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم پیراشکیه هم کروسان هم نرررررم
.#نان_شکلاتی
آب ولرم ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
مخمر فوری ۴ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد فانتزی ۲۸۰ گرم
نمک ۱/۴ ق چ
کره ۳۰ گرم
.
نکات👇
خمیر در مرحله اول ۱۰ دقیقه با دست یا ۵ دقیقه با دستگاه ورز بدید تا سطح روی خمیر کامل صاف بشه.
وقتی کره رو اضافه میکنید خمیر شل میشه که طبیعیه. دستتونو آرد بزنید و خمیر خوب ورز بدید.
خمیر در ابعاد ۴۳×۲۶ باز کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛