eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم ماست ۱۷۵ گرم روغن مایع ۱۷۵ گرم گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۱ ق چ(به دلخواه)من برای رنگ کیک استفاده کردم شما دوست نداشتید میتونید استفاده نکنید عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده 1 فنجان خرده نان آسیاب شده (یا پودرهای سوخاری ) 2 حبه سیر رنده شده پیاز رنده شده 1 عدد 1 پیمانه جعفری ریز خرد شده 1 تخم مرغ نصف لیوان روغن نمک فلفل سیاه، فلفل چیلی، زیره سبز برای سرخ کردن روغن مایع برای سس گوجه فرنگی: 5 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک فلفل سیاه فلفل چیلی برای موارد فوق پنیر چدار رنده شده طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی می گیریم و تمام مواد باقی مانده را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. 3. تکه هایی از مخلوط کوفته خود را برداشته و در دست به شکل تیله در می آوریم. آن را در روغن داغ سرخ می کنیم و در ظروف قابلمه مان تقسیم می کنیم و گوجه ها را داخل خرد کن میریزیم و در تابه مناسبی می ریزیم و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه می کنیم و روی اجاق به مدت 3-4 دقیقه می جوشانیم. سسمان را روی کوفته ها می ریزیم و پنیر چدار را روی آن می پاشیم و در فر با حرارت 200 درجه می پزیم تا طلایی رنگ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پان اسپانیا همیشه جذاب و دلبر بوده😍😋 مخصوصا اگه با این دستور درست بشه👌🏻 مواد لازم : آرد نصف پیمانه شیر ۴ پیمانه نشاسته ذرت ۳ ق غ تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه بیسکویت پتی‌بور ۲ بسته کره ۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ موز و گردو به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن برگه زردآلو این میوه پرخاصیت وملس 😋 حتما از زردآلوی بومی استفاده کنید زردآلوی کشاورزی بزرگ و شیرینی خاصی دارن که واسه خشک کردن مناسب نیستن زردآلو رو با آب سرد بشورید و کاملا خشک کنید. حتمااا خشک بشه زردآلو خیس باشه موقع خشک شدن رو به سیاهی میره از زردآلوی کال ونارس استفاده نکنید زردآلو حتماااا جلو آفتاب خشک بشه این روش سنتیه خیلی از عزیزان پیام دادن میخوایم زردآلو خشک باشه ودر عین حال بسیار نرم باشه در این حالت باید از روش دود ویا تیزاب استفاده کنید من از همین روش سنتی استفاده کردم منتهی کمی آب لیمو وشکر رو قاطی کردم حدود یک استکان آب لیمو نصف استکان شکر رو با هم خوب مخلوط کردم هسته زردآلو رو که خارج کردم حتمااا رو سبد ویا آبکش بچینید که از زیر هم بهش هوا بخوره وزودتر خشک بشه رو سبد که چیدم با برس از مخلوط اب لیمو وشکر روش میالیم من روز دوم هم دوباره با همین مواد رویال کردم این کار باعث میشه رنگ زردآلو زیاد تغییر نکنه و هیچ حشره ای روش نشینه. شکر واسه این میریزیم هم ترشی لیمو رو خنثی میکنه هم زردآلو براق میشه . بزارید جلو آفتاب مال من چهار روزه خشک شد بستگی به دمای منطقه تون داره بعد از خشک شدن برگه ها رو بریزید داخل کیسه نخی و جای خنک بزارید توجه کنید برگه زردآلو هیچ وقت داخل نایلون نریزید همیشه توی کیسه نخی باشه مگر اینکه بزارید تو یخچال ویا فریزیر کاملا خشک بشه یخچال ویا فریزیرنمیخواد. من اینجا هسته های زردآلو که شیرینن گذاشتم جلو آفتاب تا خشک بشن سپس شکوندم ومغزشو گذاشتم لای برگه های زردآلوی طبق فیلم خیلی خوشمزس از مغز گردو هم استفاده کردم اگر تو منطقه ای هستید که رطوبت داره با پنکه خشک کنید. زردآلوی که کپک میزنه هوا از زیر ورو بهش نمیخوره ویا جاش سایه و رطوبت داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۴ عدد سویا یک لیوان فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای) پیاز یک عدد متوسط رب یک ق غ جعفری یا شوید به دلخواه ✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید ✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘ مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 800 گرم فیله مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون 300 گرم پنیر نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک برای فیکس کردن لبه های نان👇 1 قاشق غذا خوری آرد 30 میلی لیتر آب مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سه تا ران مرغ سه ق غ ماست دو ق غ آبلیمو یک ق غ کره به دمای محیط رسیده یک ق غ ادویه تندوری یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پول بیبر یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پودر لبو یک ق چ نمک عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید ‌ پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 کیلو فلفل قرمز تند🌶 2 عدد بوته سیر خشک 🧄 3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 3 کیلو سرکه قرمز🥃 4 لیوان آب🍶 3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂 1 قاشق غذاخوری شکر فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم)و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۴عدد شکر…..۱پیمانه وانیل….نوک قاشق روغن….نصف پیمانه پودر نارگیل…..نصف پیمانه شیر…..نصف پیمانه ارد…..۲پیمانه بکین پودر…..۲قاشق مرباخوری عسل یا شربت بار طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن حدودا ۶ تا ۷ دقیقه بزنید. بعد روغن و شیر بریزد حدود یک دقیقه هم بزنید.بعد پودر نارگیل را اضافه کنید. بکین پودر به ارد اضافه کنید.حتما الک کنید به مواد کیک اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد داخل سینی ۲۰ در ۳۰ بریزد.(من کاغذ روغنی گذاشتم) داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بزارید کیک کمی خنک بشه،روش عسل یا شربت بار بزنید.بعد روش پودر نارگیل بریزد. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی یه شکلات سنتی خوشمزه و آسون واسه عید نوروزه، مقدار مواد و توضیحات روی کلیپ هست فقط چند تا نکته ی مهم و فوت کوزه گری داره پس خوب دقت کنید. -راستی مقدار مغزیجات نصف پیمانه هستش تو کلیپ یادم رفته بنویسم . نکات مهم :👇 نکته ی خیلی مهمش اینه که سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه و البته دقت کنید چون مواد مذابه و خطرناکه. اگه دیدین سفت شده یه کوچولو رو حرارت بذارید تا کمی روون بشه. دقت کنید که مغزها رو نسوزونید همینکه تغییر رنگ دادن و طلایی شدن مطابق فیلم از حرارت بردارید. بچه ها فوت کوزه گری سوهان عسلی تو همین قسمته یعنی اگر مغز ها تغییر رنگ نداده از حرارت بردارید سوهان چسبناک میشه، اگرم زیاد تغییر رنگ ‌بده سوهان طعم سوخته میده سینی فلزی باید صاف و مسطح باشه، سینی رو از قبل با روغن مایع یا کره چرب کنید برای سوهان عسلی هر آجیلی که مورد علاقه تونه یا در دسترس دارین میتونید استفاده کنید مثل بادام زمینی، پسته، شاه دونه، فندق، بادام هندی و ... دستور و نسبت مواد همینه. هر چهار تا مغز رو‌ داخل کلیپ گذاشتم تا سوهان عسلی هنوز گرمه روش پودر یا خلال ‌پسته بریزید _وقتی کامل خنک بشه راحت از سینی جدا میشه (چون داخلش کره داره) میتونید به مواد روی حرارت زعفران دم کرده یک قاشق مرباخوری اضافه کنید ولی من نزدم با رعایت همین نکات ساده سوهان عسلی ترد و شکننده و خیلی خوش طعم خواهید داشت ماندگاریش هم که علیٰ برکت الله 😅 در ظرف دربسته در محیط مدت طولانی ماندگاری داره. نوش جان‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸🌸🌸 مواد لازم کیک رؤیایی توت فرنگی کیک اسفنجی7 یا 8 تخم مرغی (یا شیفون) در قالب مربعی 22 در 22 در 10 توت فرنگی تازه حدود یک کیلو خامه فرم گرفته حدود یک کیلو شربت ساده رقیق یا آب کمپوت اناناس یا آب میوه برای مرطوب کردن کیک حدود نیمی از توت فرنگی ها را از وسط برش بزنید و با دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید کیک را پس از سرد شدن، به سه لایه با ضخامت حدود یک و نیم سانتیمتری برش بزنید، باچند قاشق شربت رقیق، مرطوب کنید، لایه زیرین کیک را در ظرف سرو قرار دهید، روی آن کمی خامه فرم گرفته بزنید و با پالت صاف کنید بعد توت فرنگی ها را مرتب روی خامه بچینید دوباره مقداری خامه روی توت فرنگی ها بریزد و با پالت صاف کنید (در صورت تمایل کمی گردوی خرد شده روی مواد بریزد) یک لایه کیک روی خامه قرار دهید و مجددا همین کار را تکرار کنید تا لایه ها تمام شود. روی لایه سوم(آخر)کمی خامه بزنید و صاف کنید، کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود کیک را از یخچال خارج کرده با چاقوی اره ای بلند اطراف آن را به صورت کاملا عمودی ببرید تا مرتب شود سپس توت فرنگی های باقیمانده را روی کیک بچینید و ما بین آنها را با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در صورت تمایل در آخر کار روی توت فرنگی ها را بریلوی شفاف رقیق شده بزنید نکته به جای کیک اسفنجی از انواع کیکهای شیفون ساده یا کاکائویی هم میتوانید استفاده کنید می توانید بعد از فرم دادن خامه، 200 گرم از میزان خامه کم کنید و به همان مقدار پنیر ماسکارپونه به خامه اضافه کنید(یعنی 800 گرم خامه + 200 گرم پنیر ماسکارپونه استفاده کنید) و باهم مخلوط کنید تا کرم پنیری داشته باشید می توانید به جای توت فرنگی از میوه های دلخواه دیگر مثل گیلاس یا انگور هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : 1 لیتر شیر 1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید) 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) 1 ق م ثعلب 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه طرز تهیه : شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍿 براتون آوردم که سیر نشید از خوردنش.😍 هر مدل ماکارونی که دلتون خواست رو کامل بپزید و آبکش کنید و با آب سرد بشورید تا بهم نچسبه. بعد بذارید آبش بره. بعد بهش ادویه های دلخواهتون رو بزنید. من 🔸️نمک 🔸️فلفل سیاه 🔸️پودر سیر 🔸️روغن زیتون 🔸️پودر پنیر پارمسان زدم، طعمش عاااالی شد.😋 بعد گذاشتم توی فری که با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده، حدودا ۴۵ دقیقه. آخرشم در حد ۵ دقیقه گریل رو روشن کردم تا کامل چیپسی بشه. ⭐اصلش اینه که با هواپز درستش کنید ولی من ندارم. ⭐میتونید بهش آرد و پودر سوخاری بزنید و توی روغن سرخ کنید، که البته اونجوری دیگه سالم نیست. 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╰══•◍⃟🌾•══╯ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دو سه تا ران مرغ سه ق غ ماست دو ق غ آبلیمو یک ق غ کره به دمای محیط رسیده یک ق غ ادویه تندوری یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پول بیبر یک ق م فلفل سیاه یک ق چ پودر لبو یک ق چ نمک عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید ‌ پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر با نان لواش😍😋 روی نون لواش (من از لواش سه نان استفاده کردم) اندازه یا نارنگی گوشت چرخ کرده پهن کنید (که با نمک و فلفل سیاه و یه حبه سیر مزه دار کردین) داخل تابه داغ بزارید تا سرخ شه حدودا ۵-۷ دقیقه زمان میبره (با قاشق وسطش رو هر از گاهی فشار بدید) از تابه خارج کنید و روش پنیر ورقه ای بزارید(پنیر گودا یا چدار) روش کاهو خرد شده بریزید و برای سس ۱ عدد خیار شور و نصف پیاز قرمز رو ریز خورد کنید سس کچاپ سس خردل سس مایونز (از هرکدوم یک قاشق چایخوری) سس روش بریزید و آماده سرو کردنه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تکنفره😍😋 نصف بسته از هر رنگ پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه بعد از اینکه ژله ها کاملا سرد شدن به هرکدوم یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین (میتونین برای خوشمزه تر شدن، به یک چهارم لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری خامه قنادی هم اضافه کنین، با اضافه کردن خامه به شیر، شیر تو ژله اصلا نمیبره) . قسمت جداکننده ی وسط قالب رو جدا کنین (اگه جدا نکنین هم مشکلی نیست و ژله ها خودشون به صورت اسلایسی و تک نفره میشن، ولی ممکنه مقداری از ژله به زیر قسمت جداکننده نفوذ کنه) . قالب رو با روغن مایع چرب کنین هر رنگ ژله رو که تو قالب میریزین بذارین تو یخچال نیمبند بشه و بعد ژله رو بعدی رو به ارومی تو قالب بریزین (من به ترتیب رنگای رنگین کمان ریختم) اخر کار بذارین ژله 6 ساعت تو یخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛