eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نوتلا 😍😋 تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ) پودر کاکائو ۳ ق غ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ مواد به دمای محیط برسد تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم وانیل هم اضافه کردم پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما چک کنید بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامپاین یک بسته ژله آناناس رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه بعد یک لیوان آب سرد اضافه کرده داخل یخچال قرار بدید تا نیم بند بشه بعد با چنگال هم بزنید و داخل جام بریزید و یک سوم جام رو خالی بذارید یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده خوب هم بزنید تا حل بشه بعد یک لیوان آب سرد اضافه کنید و بذارید تا سرد سرد بشه بعد با دور تند همزن بزنید تا کف کنه کف رو روی ژله داخل جام بریزید و یک ساعت داخل یخچال یا نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
38.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 💚همه از درست کردن کیک اسفنجی فرار میکنن به خاطر جدا کردن زرده و سفیده ولی این آموزش بی نظیر رو براتون اوردم تا ببینید امکان پذیره😍 قالب ۲۰ که با خامه حدودا یک کیلو‌در میاد تخم مرغ بزرگ 3عدد حدودا ۱۹۰ تا ۲۰۰ گرم، آرد ۹۰ گرم (۳/۴) پیمانه، شکر ۹۰ گرم (۱/۴ پیمانه)، کاکائو یا نسکافه ۱۰ گرم ( 1ق غ)، وانیل ۱/۴ ق چ 🔴 تخم مرغ و شکر رو 10_12 دقیقه با همزن میزنیم، تا حجیم سفید و کشدار بشه. آرد، کاکائو، وانیل را با هم خلوط کرده ارام با مواد تخم مرغی فولد میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم ،اصلا چرب نمیکنیم، و‌در فر ۱۷۵ درجه، ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میزیم تا سیخ چوبی ازش تمیز خارج بشه😍و با انواع فیلینگ قابل استفاده هست 🍔🥗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✨همه ی دلواپسی هایمان را ✨به خــدا بسپاریم ✨و ایمان داشته باشیم ✨در پنــاه او که باشیم ✨آرامـش سـهمِ ✨قلبهای ماست. ✨خوب بخوابید ✨شبتـون آرومــ🌙✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
44.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد نخودچی ۵۰ گرم آرد قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یا پودر هل ۱/۳ ق چ روغن نیمه جامد (من از لادن آبی استفاده کردم) ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط، روغن نیمه جامد و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. زرده و هل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید. آرد نخودچی و نصف بیشتر آرد قنادی رو بریزید، بقیه آرد رو هم کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد آرد نریزید چون خمیر خشک میشه. یک مقدار از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید اگه صاف و بدون ترک بود یعنی خمیر آماده ست‌. گلوله های ۱۰ گرمی از خمیر بردارید و وسطش یه حفره ایجاد کنید. اگه موقع گلوله کردن احیانا خمیر ترک خورد دستتون رو چرب کنید. در سینی که نیاز به چرب کردن هم نداره با کمی فاصله بچینید. در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد به راحتی شیرینی رو از روی سینی بردارید. توی حفره ها رو با بریلو، مارمالاد، گاناش یا شکلات ذوب شده پر کنید‌ به دلخواه با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج با سبک جدید 😍😋 ۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه برای خمیر: ۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید ۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید هر چونه را با کمی آرد باز کنید داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 700 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی یک عدد پیاز یک عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری سمولینا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری تا پنج شاخه جعفری فلفل سیاه زیره پاپریکا و نمک مواد تشکیل دهنده داخلی چهار عدد سیب زمینی آب پز دو عدد هویج آب پز یک قوطی کنسرو ذرت نصف دسته جعفری دو قاشق غذاخوری کره یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چای خوری فلفل سیاه برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری روغن یک لیوان آب یک قاشق چایخوری پاپریکا و نمک ابتدا سیب زمینی هایمان را که با روغن کره آب پز کرده بودیم له می کنیم سپس قالب می زنیم و در ظرف فر می چینیم سپس کوفته ها را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم همانطور که در فیلم نشون دادم نازک باز می کنیم و می گذاریم. داخلش را می بندیم و در ظرف فر می گذاریم و سسی را که آماده کرده بودیم روی آن می ریزیم و روی کاغذ روغنی را که خیس کرده ایم می پوشانیم و بعد در فر می پزیم و در آخر روی آن پنیر می ریزیم و تفت می دهیم تا بپزد 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون مجلسي 😍😋 مواد لازم (٥ نفر) 👨🏻‍🍳 زمان آماده سازي⏰(٥ ساعت) سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح . . . طرز پخت ✍️👨🏻‍🍳 پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران بریزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی ماکارونی فرمی شکل نصف بسته هویج ۱ تا ۲ عدد سینه مرغ نصف عدد( کالباس هم می تونید بریزید) خیارشور ۲ عدد نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ ذرت ۲ تا ۳ ق غ تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد ماست ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو و نمک و فلفل ماکارونی فرمی شکل رو داخل آب جوش حاوی کمی نمک و روغن ریختم و بعد ۱۰ ، ۱۲ دقیقه جوشیدن آبکش کردم و زیر آب گرفتم تا کم خنک بشه و چسبندگی نداشته باشه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم هویچ رو پختم و رنده کردم . هویج در حد نیم پز که بشه کافیه. تخم مرغ رو پختم و رنده کردم . خیارشور رو خرد و نگینی کردم مواد سالاد ماکارونی دل به خواهی هست ، یک عده توش کلم و سیب زمینی و فلفل دلمه ای هم می ریزند و کلا دست خودتونه همه مواد براساس ذایقه و علاقه تنظیم کنید همه رو با هم مخلوط کردم ، ماست و سس و نمک و فلفل وآب لیمو هم بهش اضافه کردم و ترکیب کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی لقمه ای تخم مرغ ۱عدد شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ) ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم . روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد . بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم . میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده یک تخم مرغی آرد یک و نیم لیوان شکر یک پیمانه ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد روغن مایع 1/4 پیمانه پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه) وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید. ◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 8 گرم مخمر خشک 2 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 2 زرده تخم مرغ شیر 300 میلی لیتر • کره 50 گرم کره 500 گرم آرد مواد لازم میانی: • کلم 500 گرم • 2 عدد پیاز • 1 عدد هویج • روغن 20 میلی لیتر • نمک و فلفل مواد لازم رومال: • 1 عدد زرده تخم مرغ • 1 قاشق غذاخوری شیر طرز تهیه: مخمر ، شکر و 3 قاشق غذاخوری شیر گرم را مخلوط کنید ، سپس بگذارید استراحت کند. در یک کاسه ، زرده تخم مرغ ، یک قاشق چایخوری شکر ، مابقی شیر ، کره ذوب شده و مخمر عمل آمده را با هم مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. بگذارید خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر شود. پیازها را سرخ کرده ، سپس سبزیجات را خرد شده(هویج و کلم) را در تابه ریخته تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید تا نرم شود. خمیر را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید هر قسمت را ابتدا چونه کرده سپس با وردنه باز کنید، مقداری مواد میانی روی خمیر بریزید و مانند فیلم بصورت مثلثی خمیر را جمع کنید. روی آنها را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید استراحت کند. زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی خمیرهای مثلثی بمالید و در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دو پیازه باقله یه غذای خیلی خوشمزه جنوبیه که توصیه میکنم تا فصل باقله هست باقله تازه :یک کیلو پیاز :دو عدد متوسط🧅 رب گوجه :دو الی سه قاشق غذاخوری ادویه جات :زردچوبه ،فلفل سیاه و فلفل عنابی و کمی نمک طرز تهیه : در ابتدا باقله رو تمیز شستم و به همراه کمی نمک و آبجوش گذاشتم بپزه . دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و تو تابه گذاشتم وقتی سبک شد کمی زردچوبه زدم و بعد رب گوجه رو اضافه کردم همه رو باهم تفت دادم و بعد زردچوبه و فلفل عنابی رو اضافه کردم و مجدد تفت دادم. حالا تو این قسمت باقله های ابپز رو به سس اضافه کردم و کمی نمک و فلفل سیاه و نصف فنجان آب اضافه کردم و با درب بسته حدود ۱۵ دقیقه گذاشتم بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سينه مرغ پياز قارچ ذرت نمك و فلفل و زودچوبه و برگ بو وپياز ( براى ابپز كردن مرغ) نمك و فلفل آب ليموترش ❌مقدار مواد دست خودتونه سيب زمينى (براى درست كردن چيپس خلالى) ❌دقت كنيد كه بعد از رنده كردن سيب زمينى ها چند دقيقه تو اب يخ بريزين تا كاملاً نشاسته ى سيب زمينى گرفته بشه و بعد خشك كرده و تو روغن داغ فراوون سرخ كنين ماست ٣ق غ سس مايونز ٢ق غ نمك و فلفل پودر سير ١ ق چ پودر اويشن ١ ق چ پول بيبر ١ ق چ آب ليمو ترش ٢ ،٣ ق غ روغن زيتون ٢ ق غ مرغ رو ابپز كرده و ريش ريش ميكنيم پياز رو خلالى خرد كرده تفت ميديم قارچ هارو هم ورقه اى اسلايس و به همراه پياز با نمك و فلفل تفت ميديم وقتى خنك شدن با مرغاى ريش ريش شده و ذرت مخلوط و سس كه كه از تركيب مواد فوق درست كرديم اضافه و به همراه چيپس خلالى سرو ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت گوسفندی ۴۰۰گرم پیاز ۳عدد لپه یک پیمانه سیب زمینی ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم زعفرون ابکرده به میزان کافی گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم رب گوجه یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته. سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد سس: سس مایونز ۱پیمانه سس هزار جزیره نصف پیمانه سس خردل ۲قاشق غذا خوری سس کچاب ۲قاشق غذاخوری ماست پر چرب ۱پیمانه نمک فلفل اویشن،پودر پیاز و سیر میزان لازم درست کنید لذتشو ببرید ❌ اولش بگم که خیلی چیزا تو سالاد ماکارانی سلیقه ای😌 ✔️سس رو حتما جدا اماده کنین، ابلیمو اصلا ترشش نمیکنه حذف نکنین، سسمون تو فیلم مشخصه غلظتش مثل فرنیه ✔️ماکارانی خنک شه، بقیه وسایل پخته هم خنک باشن، میزان مرغ یا کالباس هم دست خودتونه هرچی بیشتر بهتر ✔️ذرت، تخم مرغ، کلم.. اینا همه سلیقه این، سس کم نزنین، هرچقدم تو یخچال بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد. مواد لازم: گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز درشت 1 عدد سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل 1/2 قاشق چایخوری روغن مایع 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزیهای معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند.حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزی ها موجب وا رفتن گوشت نشود. آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند. در این قسمت شما سه روش مختلف را می توانید برای طبخ این کباب بکار ببرید. روش اول این است که سیخ های چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخ ها را درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کباب ها آرام سرخ شوند. روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کباب ها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند. روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.در صورت دلخواه می توانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن. اگه وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید. آرد: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری شکر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۲قاشق غذا خوری به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید. شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه ✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمی‌کنه. ⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید و‌بعد بپزید. ❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛