eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مواد لازم مغز گردو یک لیوان خیلی پر پودر قند یک لیوان خیلی پر کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم.قبلا کیک یک تخم مرغی به وزن 1۰۰ گرم اموزش دادم. سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد پودر کاکاو یک ق غ روغن مایع یک ق غ سرکه سفید یک ق غ اب در صورت نیاز برای مجاز کردن دو ق غ الی ۳ ق غ اول گردو و کیک و با دستگاه اسیاب یا غذا ساز یا یک دو سه پودر کنید پودر قند و الک کنید داخل تابه گردو و کیک پودر شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید حالا پودر کاکاو هم الک کنید و سفیدها رو اضافه کنید الان حرارت خاموشه. وقتی مخلوط کردید حرارت و روشن وکم کنید و تایم بگیرید به مدت ۱۰ دقیقه مرتب همش بزنید بهش میگن داغ زدن. نباید مواد بجوشه. بعد حرارت و خاموش کنید و تا گرمه روغن وسرکه رو اضافه کتید وهم بزنید موادو رپبرای یک ساعت کنار بزازید. حالا اگر دیدید مواد سفته خیلی اب و کم کم اضافه کنید . کف سینی کاغذ بزارید و دو تا دونه قیف بزنید نیاز به ماسوره نیست. روشم خلال بریزید دستگاه و از قبل روی ۱۵۰ گرم کنید بمدت تقریبی ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید اگر خوب شد ومشکلی نداشت باقی و قیف بزنید و بپزید این شیرینی حساسه و زیرش زود میسوزه و خشک میشه پس نباید زیاد بپزید تا دقتی نرمه از دستگاه خارج کنید خنک که بشه خودش سفت میشه. تمام نکات مهم و گفتم ترک های روی شیرینی هم بستگی به دستگاه داره برای من تاحدودی ترک خورد اما اگر با اون یکی تسترم میپختم ترک هاش بیشترم میشد. جابجایی فقط با ذکر منبع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم یک لیوان اب ولرم یک سوم لیوان شکر یک ق غ مایع خمیر فوری همه را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه کنار بزارین تا عمل اید شیر خشک ۳ ق غ بگین پودر نصف ق غ روغن یک چهارم پیمانه همه را به مایع اولیه اضافه میکنیم و ام میزنیم میبینید که چون مایع خمیر و بگین پودر تازه بوده خیلی سریع داره پف میکنه دو و نیم پیمانه ارد هم داریم که کم کم اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و خمیر را به دست میاریم خمیر بسیار لطیفی به دست میاد اگر دیدید ارد هنوز نیاز داره میتونید کمی دیگر ارد بریزید فقط مراقب باشید ارد زیاد نریزید که خمیر صفت میشود و دیگر لطیف نیست روش سلفون میکشیم و کنار میگذاریم و روی اون رو یک پارچه هم میکشیم بین یک تا یک ساعت و نیم استراحت نیاز داره وقتی خمیر کاملا پف کرد سلفون رو برمیداریم از خمیر گلوله هایی برداشته و وسطش کمی پنیر خامه ای میگذاریم و گلوله میکنیم و کنار هم میچینیم هر چه گلوله ها کوچکتر باشه زیباتر هست البته اول کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی میندازیم و در آخر روش رو زرده تخم مرغ و زعفران میکشیم وکنجد و تخم افتاب گردان می ریزیم و در فر میزاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بستگی به گرمای فرتون داره درجه حرارت ۱۸۰ درجه بعد از دراوردن از فر ۳الی ۴ق عسل رو با نصف استکان کوچک اب مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی نان داغ میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲۵۰تا سیصد گرم گوشت چرخکرده با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته و نمک و فلفل حسابی ورز کف تابه کره بماید اول گوشت تفت بدید بعد تو همون تابه با کمی روغن گوجه ها رو سرخ کنید کف قابلمه یا قالب اول روغن برنج زعفرونی ،گوشت ،گوجه ،سماق و در اخر برنج سفید روش هم کره تا دم بکشه. گوشت باید وسط قرار بگیره و کوچیکتر باشه چون اونطوری دورش به دیواره میخوره و میسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای کفگیری آرد سفید قنادی 2 لیوان آرد نخودچی 1 لیوان پودر قند (نثار) 2 لیوان روغن جامد یا نیمه جامد 2/3 لیوان کره 50 گرم پودر هل 2 قاشق سوپخوری بادام یا گردوی خرد شده نصف لیوان طرز تهیه: آرد سفید رو با حرارت خیلی ملایم حدود 45 دقیقه تفت بدید، حرارت باید خیلی کم باشه تا آرد کاملا خامیش گرفته بشه و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکنه. تابه رو کنار بگذارید و آرد نخود چی رو داخل آرد سفید الک کنید. دوباره روی شعله بگذاریدو 10 دقیقه هم با این آرد تفت بدید. آرد ها رو الک کنید. روغن و کره رو اضافه کنید. باز 5 دقیقه تفت بدید. تابه رو از رو شعله بردارید و بگذارید تا خنک بشه. در این حین هل رو آسیاب کنید. بهتره هل رو همون لحظه آسیاب کنید تا عطرش از بین نره. گردو و یا بادام رو هم بریزید تو آسیاب و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید، نمیخوایم پودر بشه چون میخوایم زیر دندون بیاد. آرد که خنک شده نثار رو داخل مواد الک کنید. اگه نثار رو الک نکنیم توی حلوا گلوله میشه. بعد پودر هل رو توش الک کنید.و حسابی با پشت قاشق نثار رو به خورد آرد میدیم. بادام یا گردو رو اضافه میکنیم. با دست حلوا رو فشار میدیم تا منسجم بشه. حلوا رو کنار تابه جمع میکنیم.کفگیر داخل حلوا فرو میکنیم. توضیحش سخته ولی فکر کنم با عکس متوجه بشید. حلوا رو با کفگیر بلند کنید. بشقاب سروتون رو روی حلوا برگردونید. و حلوا رو توش برگردونید. روی حلوا رو با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۵ عدد شکر ۲ لیوان وانیل نصف ق چایخوری روغن مایع ۱ لیوان سرخالی بیکینک پودر ۱ ق غذاخوری شیر ولرم ۱ لیوان پودر کاکایو ۱ ق غ درصورت تمایل ٥ عدد تخم مرغ و يك ق چايخوري وانيل رو با دو ليوان شكرتركيب كنيد و ٥ دقيقه خوب همزده، بعد سه ليوان آرد و (يك ق غ بكينگ پودر) الك شده رو به مواد اضافه و خوب مخلوط ميكنيم، سپس يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع رو با هم مخلوط، و به مواد اضافه ميكنيم كمي پودر هل يا رنده ي پوست پرتقال رو هم اضافه كرده بعد مواد كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديد. .🍥🍥🍥🍥 یا عین من تو قابلمه ای ک قبلش گرم شده ریخته و دم کنی بزارید تا کاملا پخته بشه حدودا چهل و پنج دقیقه زمان میبره ✅میتونید شیر و روغن رو همزمان اضافه کنید و آرد و بیکینک پودر رو آخر اضافه کنید . در کیفیت کیک تاثیری ندارد ✅اندازه قالب ۲۴ تا ۲۶ ارتفاع بلند ✅دو رنگ کردنش سلیقه ای هست و هیج اجباری برای زدن پودر کاکایو نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر ولرم 1 پیمانه خمیرمایه فوری 1 ق س شکر 1/4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد آرد حدود 3 پیمانه بهبود دهنده 1/2 ق چ کره ذوب شده 50 گرم رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد شیر 1 ق س روغن مایع 1 ق چ زعفران کمی کنجد و تخم خرفه طرز تهیه : شیر ولرم که دست را نمی سوزاند و فقط کمی گرما دارد در کاسه ریخته، خمیرمایه و شکر را اضافه و مخلوط کنید. تخم مرغ را نیز اضافه و مخلوط کنید. آرد سه بار الک شده را کم کم اضافه و مخلوط کنید. بهبوددهنده را نیز اضافه کنید. با دست یا سری خمیرزن همزن حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید. کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید و بعد از یکدست شدن خمیر، آنرا در کاسه سلفون کشیده و محیط گرم 45 دقیقه استراحت دهید. بعد از استراحت کمی ورز دهید تا پف اضافه خمیر گرفته شود. خمیر را به 2 یا 3 قسمت تقسیم و چانه کنید. هر قسمت را باز کنید و در سینی فر یا قالب قرار دهید. با دست، چاقو یا کاتر طرح دلخواه را روی خمیر ایجاد کنید، میتوانید بعد از رومال طرح بزنید که واضح تر باشند. روی ظرف سلفون بکشید و نیم ساعت خمیر را در محیط استراحت دهید. فر را با دمای 180 روشن کنید و یک ظرف آب در فر قرار دهید. مواد رومال را ترکیب کنید. خمیرها را 2 بار رومال کنید و کنجد و خرفه بپاشید. برای حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(باسلق) نشاسته گل نصف لیوان شکر نصف لیوان اب یک لیوان و نیم اینهارو باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم تاگلوله نشه بعد حرارت و روشن میکنیم. یک بسته پودر ژله به طعم ورنگ دلخواه میریزیم داخلش من ژله انار ریختم. و مرتبا هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد دو ق روغن داریم اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه باز هم میزنیم تا روغن جذبش بشه. حالا دو ق گلاب اضافه کرده و هم میزنیم. حرارت و خاموش میکنیم. یه ظرف و چرب کرده موادو داخلش ریخته و میتونید تا داغه روش مغز بزارید میره یخچال برا سه ساعت . بعد برش بزنید و به دلخواه داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتونید😊😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک و سس پرتقال آرد 2 پیمانه تخم مرغ 4 عددشکر یک و یک دوم پیمانه روغن یک دوم پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری آب پرتقال یک دوم پیمانه وانیل به میزان لازم نمک به میزان لازم پرتقال 1 عددطرز تهیه: 1. ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید، سپس فر را گرم کنید. یک عدد پرتقال درشت را خوب بشورید. سپس پوسته آن‌را را رنده کنید. دقت کنید که قسمت سفید پرتقال رنده نشود چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود. در آخر آب پرتقال را نیز بگیرید. 2. در مرحله‌ی بعد تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با هم‌زن خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و باز مخلوط را بزنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک (که سه بار از قبل الک کرده‌اید) را به آن اضافه کرده و با قاشق و به‌صورت دورانی هم بزنید. در آخر آب پرتقال را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید ( که از قبل چرب کرده‌اید) و بگذارید داخل فر روی درجه‌ی 180 سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه بپزد؛ البته این زمان بستگی به فر هم دارد. 3. وقتی کیک رو خارج می‌کنید چند دقیقه صبر کنید بعد آن‌را از قالب خارج کرده و بگذارید تا کاملا سرد شود. 4. برای درست کردن سس پرتقال از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید چون باعث می‌شود که سس کیک‌تان مزه ترشی پیدا کند گه با طعم شیرین کیک تناسب خوبی ایجاد می‌کند. اگر دوست ندارید می‌توانید از آب‌میوه پرتقالی استفاده کنید. 5. یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق نشاسته ذرت و دو قاشق شکر روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا جوش بی‌آید و غلیظ شود. نصف بسته ژله‌ی پرتقالی را را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید خامه هم به مواد اضافه کنید. اگر خامه بریزید باعپ می‌شود که رنگ سس پرتقالی‌تون کم‌رنگ شود. 6. زمان بدهید تا سس حسابی سرد و نیم‌بند شود. سپس روی کیک سرد بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این یکی از بهترین رسپیهای نونهای خونگیه، حتما امتحانش کنید😋 . مواد لازم برای یه دونه کماج بزرگ؛ ✔ ۳لیوان آرد نانوایی ( ارد نان فانتزی ) ✔شیر یک لیوان بهتره شیر ولرم باشه ✔روغن یک سوم لیوان ✔خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری ✔شکر یک قاشق سرخالی ✔آب ولرم برای خمیر مایه یک سوم لیوان ✔تخم مرغ یک عدد ✔زردچوبه یک قاشق مربا خوری ✔نمک یادتون نره، بمقدار لازم، کم نمک باشه خوشمزه نمیشه هااااا ✔برای تزئین روش کنجد، سیاه دانه و گردو اگر دوست داشتین خرماهم میتونید بزنید . ✔✔اول چندتا نکته بگم؛ ۱)اگه یه پیاز متوسط تو روغنتون سرخ کنین، زردچوبه رو هم بهش اضافه کنید و روغنشو واسه کماج استفاده کنین خیلی طعم بهتری میده ۲)برای داخل کماج می تونید از ادویه هایی که دوست دارید مثل زیره، پودر شنبلیله خشک یا تخم شوید و ... استفاده کنید ۳)عمل آوردن مایه خمیر به این شکل هست که اول مایه خمیر رو تو یک لیوان بریزید بعد شکر و بعد یک سوم لیوان آب ولرم رو بهش اضافه کنید درش رو بذارید و بذارید تا کف کنه و بالا بیاد، دقت کنید که آب نباید داغ باشه باید کاملا گرم باشه و دست رو نسوزونه👌 . اول آرد رو که همدما با محیط هست تو کاسه بزرگی میریزم بعد خمیر مایه عمل اومده، شیر و روغن و زردچوبه، نمک، ادویه و سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه میکنم، زرده تخم مرغ رو برای رو مال می ذارم. خمیری که خوب ور اومد رو باید تو قالب بذارم. کف قالب رو کمی چرب کنید و روغن اضافشو با دستمال کاغذی بگیرین، خیلی کم توی قالب رو آرد بپاشید بعد خمیر رو بگذارید تو قالب و با دست خمیر رو باز کنید تا قالب رو پر کنه، قطر خمیر حدودا ۳،۴ سانت باشه خوبه،البته اونم سلیقه ایه. . بعداز رومال روی خمیر کنجد سیاه و سیاه دانه میپاشیم و مغزهای گردوی خرد شده رو با انگشتم توی خمیر فشار میدم. حالا خمیر آمادست فقط باید یه ۱۰ دقیقه استراحت کنه بعد بره واسه پخت. اگه میخواید خمیر رو توی فر بذارید باید از یک ربع قبل فر رو روی حرارت ۱۸۰درجه روشن کنید اگرم تو کیک پز میپزید در کیک پزو از قبل تو برق بزنید ✔واسه کیک پز، یه شعله پخش کن رو شعله کوچیک گاز میذارم و حرارت رو خیلی کم میذارم و ظرف کیک پزو رو شعله میذارم و در کیک پزو هم میذارم، حدودا یکساعت زمان میبره تا آماده بشه، حتما چک کنین وقتی روی نونتون طلایی شد آمادست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جابجایی اموزش فقط با ذکر منبع❌ آشپزی خاص تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق چ شکر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ولرم نصف لیوان ارد دو لیوان کامل بعلاوه نصف لیوان بکینگ پودر یک ق غ اول تخم مرغ و وانیل و دو دقیقه بزنید حجم که گرفت شکر و اضافه کنید ۵ دقیقه بزنید. حالا شیر و روغن و اضافه کنید یک دقیقه بزنید. همزن و کنار بزارید اردو بکینگ پودر و اضافه کنید در حدی که مخلوط بشن باقاشق هم بزنید. داخل قالب مافین کپسول بزارید ،کپسولهارو پر کنید روشون شکلات چیپسی نسوز به دلخواه بریزید. فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه تستر ۱۵۰ بمدت پانزده دقیقه. برای فر دست ساز قابلمه اول با دربش کاملا گرم بشه. بعد سه پایه فلزی داخلش بزارید قالبهارو روی سه پایه بچینید با دم کنی ضخیم روی قابلمه. حرارت کم.بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه. اگه قابلمه خوب داغ باشه پف میکنن. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛