eitaa logo
آشپزی خاص
95.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
دوستان گل یه نون ترکیه ای بسیار خوشمزه و عالی و مخصوصا برای صبحانه گزینه خوبیه . این نون پوکاچا یا پوغاچا یا پواچا هم میگن که مخصوصا خمیر بسیار لطیفی داره . برای ۸ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر) آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م ) نمک نصف ق چ برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی) شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم . هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد . البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر . هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم . مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید) از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم . دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و ۱ ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه . ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🥛🍪 شیر: ۳ لیوان خامه: ۲۵۰ میلی لیتر بیسکویت پتی بور: ۱ بسته کرم کارامل: ۱ بسته پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۴ لیوان وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🥠فیله مرغ ۷۰۰-۸۰۰ گرم 🥄روغن زیتون ۲-۳ ق غ 🧂نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، گشنیز خشک، فلفل قرمز (ادویه ها به دلخواه خودتونه) 🌮نان ترتیلا یا پیتا یا لواش ۶-۸ تکه 🧀پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم 🌱تره فرنگی یا بجاش جعفری برای سس: 🍅گوجه فرنگی ۵-۶ عدد 🥄روغن ۲ ق غ 🧅پیاز ۲ عدد 🧄سیر ۵-۶ حبه 🥄برگ گشنیز خشک شده (به دلخواه) 🧂نمک، فلفل و به دلخواه پونه کوهی خشک 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیب زمینی دو تا سه عدد کوچک بکینگ پودر ۲ ق غ خ سرکه سفید ۱ تا ۱ونیم پیمانه نمک به میزان لازم سیب زمینی ها را پوست کنده وبه کمک پوست کن سیب زمینی ها ورقه کنید ودرظرف آب خنک و پر ازیخ ورق نازک کنید،سپس سرکه بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید هم بزنید و بگذارید ورق های سیب زمینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مواد بماند،سپس آبکش کنید ودرون روغن فراوان داغ باشعله ی متوسط رو به زیادبه خوبی سرخ کنیدبعد از سرخ شدن،چیپس ها را روی کاغذ روغن گیر ویا دستمال بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه برای خمیر: ۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید ۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید هر چونه را با کمی آرد باز کنید داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل پودر سوخاری مواد لازم: نون 🥖( هر نونی میتونه باشه ولی نونهای حجیم و فانتزی بهتره و اگه نون ها بیات هم باشه ) برای پودر سبز : 🌱 جعفری خشک شده و پودر آویشن برای پودر قرمز : 🍅 پودر گوجه و پودر لبو یکی از ادویه های قرمز برای پودر نارنجی :🍁 پفک ادویه های کل پودر سوخاری : نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ، پاپریکا و زردچوبه 🌶🧂🧄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: سینه مرغ رو اینمدلی درست کنید که مطمئنم عاسقش میشید❤ اگه 2 عدد سیب زمینی و یک سینه مرغ دارید حتما امتحانش کنید مواد لازم: سینه مرغ - 400 گرم نمک - 3 گرم فلفل سیاه - 3 گرم سیب زمینی - 2 عدد پنیر- 100 گرم تخم مرغ - 1 عدد نمک - 5 گرم فلفل سیاه - 3 گرم خرده نان یا ارد سوخاری- 50 گرم پارمزان - 20 گرم آب - 30 میلی لیتر (1 فلان اونس) روی آتش متوسط به مدت 10 دقیقه هر طرف سرخ کنید . اول سینه مرغ رو با گوشت بزنید سیبزمینی رو هم‌رنده بزنید و ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفل‌سیاه و قرمز و اضافه کنید و یه دونه تخم مرغ و پنیر‌پینزا رو با هم مخلوط کنید وسط سینه مرغ قرار بدیدو یه لایه دیگه سینه مرغ بزارید و دور تا دورشو کاغذ روغنی قرار بدیدو بزارید دوطرفش به مدت ۱۰ دقیقه بپزه و مجدد به مدت ۴۵‌دقیقه بزازید تا کامل مغز پخت بشه با شعله کم و دربسته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰 مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید من از مواد گوشتی استفاده کردم یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۴ عدد ادویه های اصلی: نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره رب نصق ق غ شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید و‌به مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛