10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دو_پیازه_آلو😍😋
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۴ عدد
ادویه های اصلی:
نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه
ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره
رب نصق ق غ
شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه
آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه
سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید وبه مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کلم_قمری 😍😋
دو عدد کلم قمری متوسط رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین داخل قابلمه روغن بریزین
کلم خرد شده رو به همراه یک عدد پیاز خرد شده تفت بدین نصف قاشق چایخوری زردچوبه بریزین نصف قاشق غذاخوری رب اضافه و تفت بدین چهار عدد گوجه رنده شده بریزین و تفت بدین
نصف پیمانه بلغور گندم
یک چهارم پیمانه لپه
نصف پیمانه برنج
بریزین و تفت بدین
آب اضافه کنین و اجازه بدین حبوبات نیم پز بشه سیصد گرم سبزی ( تره، جعفری، اسفناج)
اضافه کنین نمک و فلفل سیاه بریزین اجازه بدین آش جا بیفته در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبغوره اضافه کنین آش کلم بینظیرمون آماده ست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم کارامل😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ ۳🥚 عدد
زرده تخم مرغ ۲🥚 عدد
شکر ۸۰🍚 گرم
شکر 🍚برای کارامل ۱۰۰ گرم
شیر 🥛 ۴۰۰ میلی لیتر
آب 💧۳ قاشق غذاخوری
وانیل 🌸۱ قاشق چایخوری
شیره رو تا حدی روی حرارت قرار بدید که رنگ شیره طلایی رنگ کمی مایل به قهوهای بشه.
بزارید شیره کاملا سفت بشه،اگه شیره سفت نشده باشه تو مخلوط شیر و تخم مرغ حل میشه.روی ظرف دسر رپ با ورقه آلومینیومی کامل بپوشونید.
شیر روحتما بجوشونید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافهکنید.
پخت دسر : ظرف دسر رو داخل یک قابلمه بزرگ بزارید و داخل قابلمه آب جوش بریزید اندازه ای دو سوم ظرف دسر را بپوشاند. درب قابلمه بزارید و روی شعله متوسط به مدت 50 دقیقه دسر رو بخارپز کنید.
بعد از اینکه کامل خنک شد به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بزارید.
کنارههای دسر رو با چاقو از ظرفی که در آن پخته است جدا کنید و داخل بشقاب گود برگردونید تا شیرهی اون بیرون نریزه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_ساده_و_خوشمزه😍😋
سيب زميني ريز ١ كيلو
جعفري ١ دسته
روغن زيتون ١٠ قاشق غ خ
سير ٤ عدد ريز
پنير پارمسان
نمك و فلفل سياه
گوجه ٥ عدد
مواد اسكرامبل👇
تخم مرغ ٤ عدد
پنير فتا يا تبريزي ٥٠ گرم
كره ٥٠ گرم
فلفل سياه
سيب زميني رو با آب درجال جوش و نمك ٢٠ دقيقه بپزيد و شوك اب سرد بدين ،روش سير و جعفري بزنيد بزاريد طبقه ي پايين فر ٣٠ دقيقه ١٨٠ درجه ،براي اسكرامبل هم بعد از اين كه كل مواد رو ريختين گاز و روشن كنيد ،مدام هم بزنيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_مرغ_تنوری_قابلمه_ای_دلبرانه 🍗
-,✎موادلازم :
1- ران مرغ 1.5 کیلو
2-3 عدد سیب زمینی
8-10 مینی پیاز
-,✎مواد سس:
نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری پر ماست
2 حبه سیر رنده شده
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1.5 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری کاری
نمک
2 تکه کاغذروغنی نسوز
-`,✎طرز تهیه :
تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خورش های خوشمزه و عالی که ترکیبی از انواع سبزیجات رو داره ، مقوی و مفید و سالم 😋😉
می تونید هم با گوشت ، هم با مرغ و حتی گوشت قلقلی درست کنید 🤗
#خورش_نخود_فرنگی
زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند. امام علی (ع)
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
آب لیمو ۱ ق غ
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم ، گوشت تکه شده رو ریختم و تفت دادم ، فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین اضافه کردم و بعد از تفت دادن ، مقداری آب ریختم و گذاشتم تا گوشت بپزه .
هویج رو خرد کردم و با کمی روغن کفت دادم ، رب گوجه هم اضافه کردم و تفت دادم ، وقتی گوشت تقریبا از نیم پز کمی بیشتر پخته بود ، اضافه کردم . کمی بعد نخودفرنگی رو ریختم و اجازه دادم که هویج و نخود فرنگی هم بپزه .
سیب زمینی رو خلالی خرد کردم و سرخ کردم .
یک ربع اواخر پخت خورش نمک ، زعفران ، گوجه فرنگی رو نصف کردم و اضافه کردم ، بر حسب سلیقه می تونید کمی آب لیمو و یا چاشنی دل خواه استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_حلزونی
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک .
برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر
سینه مرغ ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه .
سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل.
جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم .
گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم.
جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل خونگی
مواد
2.5 فنجان نخود از یک روز قبل بخیسانید (شما می تونید از نخود پخته شده استفاده کنید اما دستور العمل اصلی اینه)
1عدد پیاز
3 پر سیر
3 قاشق غذاخوری آرد
برگ های جعفری
1 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری گشنیز
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز و
نمک
روغن نباتی برای سرخ کردن
آماده سازی
نخود های خیسانده را داخل غذاساز بریزید وجداگانه جعفری، پیاز، سیر را داخل غذاساز خرد کنید و آن را به نخودها اضافه کنید سپس آرد، نمک و ادویه جات را اضافه کنید و تمام ترکیبات را کاملا مخلوط کنید. اگراین مخلوط را در یخچال قرار دهید به مدت 40 دقیقه، شما نتایج بهتردریافت خواهید کرد. یک تکه ازمخلوط را بردارید و به اندازه گردو درآورید. روغن روی حرارت بذارید داغ که شد سپس توپ های فلافل را سرخ کنید تا تمام طرفها قهوه ای بشوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_قارچ
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی .
در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه .
برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ها رو ریز خرد کردم .
سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم .
فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم .
پیاز رو رنده کردم .
سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_پیتزا
برای خمیر پیتزابا سس جدید
آرد 4پیمانه یا 4لیوان
خمیر مایه یک ونیم قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن دوقاشق غذاخوری
پودرسیر نصف قاشق غذاخوری یا کمتر
پودرپیاز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ارد را یکبار الک کنید با خمیرمایه وشکر ونمک وروغن وپودرسیر وپودرپیاز مخلوط کنید بعد یک ونیم لیوان آب ولرم را کم کم بخورد ارد بدین تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد ارد اضافه بخورد خمیر ندین ظرف را کمی چرب کنید وخمیر را استراحت دهید حدود 45تا 60دقیقه تا حجم خمیر دوبرابر بشه
ادامه کار با خمیر ودرست کردن پیتزای متفاوت وخوشمزه را در پست بعدی میزارم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛