eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 چرا نبايد شب ها گرفت ؟! ‍🔴 چرامردان نبايد شب ها با لباس بخوابند؟! 🔴 چرا زن بیوه باید زودتر ازدواج‌کند؟ 🔴 مردان در بهشت، دارند پس ‌زنان چه دارند؟ 🔴 چرا مادران نبايد هنگام آرايش كنند؟ 🔴 چرا هواپیما نمی تواند بالای مکه پرواز کند؟ 🔴 چرا زنان نمی توانند همراه جنازه به قبرستان بروند؟ http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba 🔴 بستن بخت دختران حقیقت دارد؟ 🔴 تركاندن در كدام قسمت صورت باعث فلج شدن اعصاب ميشود ؟! ✅ پاسخ اين سوالات در لینک زیر👇 http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba با اعتبارترین کانال پرسش و پاسخ👆 این کانال مورد تایید کانال ماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ٢٠ ورقه ژامبون پنير خامه اي ٣٠٠ گرم زيتون نصف پيمانه گردو ٥ عدد خيار شور ٢ عدد فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد فلفل سياه نصف قاشق چ خ زيره ١ قاشق چ خ نان تست ١٤ ورقه روغن زيتون ٤ قاشق غ خ كره ١٠ گرم براي سرخ كردن نون و با روغن زيتون تست كنيد تا خشك بشه و بزاريد كنار،مواد كه گفتمو كاملا هم بزنيد،يكم از مواد رو داخل رول ژامبون و بقيش رو كف نون بماليدحالا هم ميتونيد رول رو تفت بدين هم سرد سرو كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخوای برای مهمونی هات یه دسر خوشمزه و راحت درست کنی این دسر بهترین انتخابه نیازی ام به قالب نداره😍😍😋 شیر:۴ لیوان شکر:۵ق،غ پودر کاسترد:۴ ق،غ سر پر شیر برای حل کردم کاسترد:۱ لیوان پودینگ شکلاتی:۱ بسته توت فرنگی ،پودر پسته،پودرنارگیل برای تزئین بیسکوییت پتی پور وانیلی و کاکائویی:از هر کدوم یک بسته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍 درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه⁣⁣ داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید ⁣⁣بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید ⁣⁣حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه ⁣⁣بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )⁣ ⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا‌پلو با ته‌دیگ سیب‌زمینی 😍😋 برای ۵ نفر پیاز: ۲ عدد گوشت‌چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم زیره‌سیاه: ۲ قاشق‌ چای‌خوری دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه نمک لوبیا‌سبز: حدود ۳ لیوان زعفران دم‌شده گوجه: ۷-۸ عدد (رنده‌شده، پوره شده یا حتی به اندازه مکعب‌های کوچک) بعد از ریختن گوجه، ۵-۶ دقیقه تفت بدید و حرارت رو کم کنید تا لوبیا نرم ‌ پخته بشه. برنج: ۳ لیوان (بشورید به همراه نمک داخل آبجوش بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بعد آبکش کنید) قابلمه رو روی شعله ملایم بذارید، روغن و ته‌دیگ رو بچینید و بعد به صورت لایه‌لایه، برنج، سس لوبیا و پودر دارچین بزنید و اجازه بدید تا دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سينه و ران مرغ >> ١ كيلو مغز گردو سياه >> ٢٠٠گرم مغز گردو سفيد>> ٢٠٠ گرم پياز>> ١ عدد رب انار ترش>> ١ پيمانه رب انار ملس>> ١ پيمانه آب سرد >> ١ ليتر ❄️ زعفران دم كرده >> ٢ قاشق غ خ شكر>> ٣قاشق غ خ نمك>> ١/٢ قاشق چ خ زرد چوبه >> ١/٢ قاشق چ ح پياز رنده شده رو ٣ الي ٤ دقيقه با نمك و زرد چوبه تفت ميديم،بعد گردوي آسياب شده رو ٧ دقيقه با پياز تفت ميديم تا رنگش عوض بشه،بعد از اون آب سرد و رب انار رو به مواد اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا قل بزنه به قل زدن كه رسيد حرارت رو كم ميكنيم در ظرف رو ٣ ساعت ميزاريم ،تو اين زمان مرغ رو به همراه نمك و زرد چوبه خوب خوب سرخ ميكنيم،بعد مرغ رو به خورش اضافه ميكنيم ودر ظرف و بر ميداريم تا نيم ساعت با مرغ بپزه بعد زعفران و شكر رو اضافه ميكنيم باز اجازه ميديم نيم سا عت بپزه و خورش ما آمادست در جريان پخت خورش رو گاهي هم بزنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😍😋 این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍 حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ ❌❌برای پخت در بدون فر: مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته. ✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه مواد لازم : مرغ آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون ابلیمو تازه ۴ قاشق نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک ق... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای کرپ دو عدد تخم مرغ یک تا یک ‌ونیم لیوان شیر ۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴لیوان روغن یک پنسه نمک مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید) ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده یک پیاز ریز خرد شده خامه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه مواد سس گوجه رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی رب فلفل مقداری آب و روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣😍😋 مواد لازم:⁣ ⁣ ۱) لبو ۳،۴ عدد متوسط⁣ ۲) ماست ۲ ق غ ⁣ ۳) خامه ۳ ق غ⁣ ۴) شکر ۴ الی ۶. ق غ (بستگی به شیرین بودن لبو ها داره)⁣ ۵) آب لبو ۱/۲ پیمانه⁣ ۶) پودر ژلاتین ۲ ق غ⁣ ⁣ طرز تهیه:⁣ اول آب لبو که کامل سرد شده رو داخل پودر ژلاتین اضافه کنید و صبر کنید یه حالت شنی پیدا کنه و بعد روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید تا کامل حل بشه پودر ژلاتین و بافت یکدستی بهتون بده.⁣ ⁣ بعد داخل غذاساز لبو پخته شده و ماست و خامه و شکر و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید و خوب میکسشون کنید.⁣ و در نهایت داخل قالبتون بریزید.⁣ اگه قالبتون سیلیکونی ، نیازی به چرب کردن نداره راحت جدا میشه ازش ، فقط کافیه ۱۰ دقیقه تو محیط باشه و کناره هاش و با چاقو جدا کنید.⁣ ⁣ ❗️همیشه ظرفی که میخواید دسر و داخلش برگردونید خیس کنید تا بتونی دسرو جابه جا کنید داخلش.⁣ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شکر یک لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱ق چ روغن مایع ۱/۲ لیوان شیر ۱لیوان آرد ۲لیوان بیکینگ پودر ۱ق غ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن می رنیم تا کرم رنگ بشه بعد بهش روغن مایع و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با ویسک هم زده و در قالب چرب شده (اگه می خواهید کیک هاتون قلفتی در بیاد حتما با ارده چرب کنید وگرنه حتما می چسبه ) می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سنگکی‌ که با دو تیکه نون سنگک میتونی درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه : یک تکه از نون سنگک داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم . دو عدد تخم مرغ رو ،روی نون سنگک میریزیم و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم . قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده . سس قرمز (کچاپ) روش میریزیم . سوسیس هامون رو به صورت حلقه ای برش میزنیم‌ ، روی سس مون میزاریم . کالباس هامون‌ هم ریز ریز میکنیم‌ و‌ روی موادمون‌ روی نون اضافه میکنیم . در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه) یک تکه نون سنگک میزاریم و پشت و‌ رو میکنیم تا طرف دیگه نون هم برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خسروشاهی😍😋 مواد لازم سیب زمینی 🥔۲عدد سینه مرغ 🍗نصف پیاز🧅 یک عدد قارچ🍄 ۲۰۰گرم ادویه فلفل سیاه🌶 آویشن 🍃پودر سیر🧄 ذرت🌽 . ابتدا سیب زمینی رو پوست بگیرید با قسمت درشت رنده کنید داخل آب یخ بریزید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه بعد آبکش کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافیش گرفته بشه سپس داخل روغن داغ با شعله ی ملایم سرخ کنید برای قسمت سینه مرغ با نمک و پیاز و برگ بو گذاشتم پخت بعد ریش ریش کردم قارچ رو خرد و داخل کمی روغن با شعله ی بالا سرخ کردم برای سس هم ماست و مایونز و ادویه هارو هم بزنید تا صاف و یکدست بشه داخل ظرف سینه مرغ و ذرت و قارچ رو بریزید سس رو بریزید روش و هم بزنید برای سرو این سالاد ته ظرف ابتدا سیب زمینی سرخ شده بعد پیاز داغ و ترکیب سینه مرغ و در نهایت باز هم سیب زمینی سرخ شده بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 دو تا بادمجان متوسط رو خرد کنید یه لیوان سرکه روی بادمجونا بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بادمجانا پخته بشه یه قاشق شکر اضافه کنید یه قاشق تمر هندی رو با پنج قاشق سرکه مخلوط کنید هسته هاشو جدا کنید. سه حبه سیر رو هم خرد کرده به تمر هندی اضافه کنید. وقتی بادمجانا تقریبا پخته شد تمر هندی و سیر ، فلفل، نصف قاشق غذاخوری ترخون ، نصف قاشق غذاخوری نعنا خشک اضافه کنید یکم جوشید غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده مقوی ✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥ مواد لازم: کنجد مغز تخمه🌻 بادوم زمینی 🥜 ارده شیره ی انگور 🍇 عسل🍯 خلال پسته و بادام برای تزیین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این ساندویچ فوق العادست😍😋 مواد لازم: گوشت راسته گوساله یا گوسفندی۵۰۰گرم قارچ ۴۰۰گرم پیاز ۱عدد سیر ۳حبه خامه صبحانه ۱۰۰گرم کره ۵۰گرم چیپس خلالی به میزان لازم پنیر ورقه ای گودا به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ادویه/نمک،فلفل،چوب دارچین،پولبیبر،پاپریکا،آویشن،پودر تخم گشنیز بهت پیشنهاد میکنم برای یکبارم که شده این جذاب خوشمزه رو امتحان کنی 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خسروشاهی😍😋 مواد لازم سیب زمینی 🥔۲عدد سینه مرغ 🍗نصف پیاز🧅 یک عدد قارچ🍄 ۲۰۰گرم ادویه فلفل سیاه🌶 آویشن 🍃پودر سیر🧄 ذرت🌽 . ابتدا سیب زمینی رو پوست بگیرید با قسمت درشت رنده کنید داخل آب یخ بریزید تا نشاسته اضافیش گرفته بشه بعد آبکش کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافیش گرفته بشه سپس داخل روغن داغ با شعله ی ملایم سرخ کنید برای قسمت سینه مرغ با نمک و پیاز و برگ بو گذاشتم پخت بعد ریش ریش کردم قارچ رو خرد و داخل کمی روغن با شعله ی بالا سرخ کردم برای سس هم ماست و مایونز و ادویه هارو هم بزنید تا صاف و یکدست بشه داخل ظرف سینه مرغ و ذرت و قارچ رو بریزید سس رو بریزید روش و هم بزنید برای سرو این سالاد ته ظرف ابتدا سیب زمینی سرخ شده بعد پیاز داغ و ترکیب سینه مرغ و در نهایت باز هم سیب زمینی سرخ شده بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ درسته در فر مواد لازم: 1 عدد مرغ برای سس: 1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم) نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع) 1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک 1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه) زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه برای داخل مرغ: 1 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد هویج 4 حبه سیر طرز تهیه: مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل ۳۰×۲۰ با دیواره ی حداقل ۶سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره. ♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است. ♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره ♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن. مواد لازم🔻 آرد قنادی: ۲ پ یا ۲۵۰ گ تخم مرغ:۳ عدد شیر گرم: ۲۰۰ گرم یا ۱ پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه) شکر: ۱۷۰ گرم یا سه چهارم پ روغن: ۱۲۰ گرم یا سه چهارم پ شیر عسلی: نصف قوطی یا ۷ ق غ بکینگ پودر: ۲ ق چ (۱۰ گ) وانیل: نصف ق چ پودر نارگیل: ۱ پ دستور تهیه🔻 آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید. اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه. روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم. کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه. روشهای پخت🔻 💫در سولاردام: پیش گرمایش ۱۶۵ درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن ۱۶۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت. 💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای ۱۷۰ درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بپزید. 💫فر‌_گازی : با دمای ۱۸۰ درجه پخت بشه. ♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید. پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه. حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید. بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن. در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی خوشمزه 🍗😋😍 این مرغ 🍗و بدون روغن 🧈هم میتونید درست کنید من فقط یه قاشق روغن زیتون🫒زدم که جزو چربی های مفید هست و برای رژیم هیچ موردی نداره و البته طعم‌مرغ رو عالی میکنه شما اگر رژیم ندارین میتونید از کره 🧈هم استفاده کنید. نگران نباشید بدون آب 🥛بد نمیشه چون با آب پیاز 🧅پخته میشه بسیار لذیذتر هم میشه یکبار امتحانش کنید 😋😉 مواد لازم مرغ 🍗😋 مرغ دو تکه ران با سینه 🍗 پیاز ۲ عدد متوسط 🧅 هویج یک عدد کوچک🥕 فلفل دلمه یک چهارم یک عدد 🫑 رب گوجه ۲ ق غ خ🥫 ادویه ها: نمک یک ق چ ، فلفل یک ق چ خ ، زردچوبه یک ق چ ، زنجبیل نصف ق چ خ، پاپریکا یک ق چ‌ خ ، پودر پیاز کمی(قابل حذف) 🧂🌶️ برگ‌ بو ۲ تکه🍃 زعفران ۳ ق غ خ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی 🍀 مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️دیپ ریحون ‼️ 🌿🌿🌿 👈 دیپ‌ها پیش‌غذاهای پرطرفدار و آسونی هستن و برای عصرونه و برای میز مزه خیلی کاربرد‌ی‌ان.😍 👈 این دیپ ریحون رو که میتونی صبحانه هم سرو کنی. 🌿🌿 👈برای درست کردنش این مواد رو لازم داریم : - ریحون : ۲۰۰ گرم - گردو : نصف پیمانه - روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری - ماست یونانی یا چکیده : نصف پیمانه - پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم - پنیر پارامزان : ۲ قاشق غذاخوری - نمک و فلفل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛