eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ژله به طعم دلخواه یک بسته بيسکوئيت پتی بور ۳ الی ۴ بسته پودینگ موزی یا زعفرانی یک بسته میتونید به جای پودینگ آماده از مواد کیک یخچالی درست کنید و استفاده کنید طرز تهیه: پودینگ رو طبق دستور روی بسته درست میکنیم وقتی به غلظت فرنی رسید آماده هست کف ظرف پلاستیکی رو چرب میکنیم و پلاستیک فریزر میندازیم جوری که پلاستیک از ظرف بیرون بمونه بعد بيسکوئيت رو میچینیم کف ظرف و از مواد میریزیم به دلخواه تا ۴ یا ۵ لایه ادامه میدیم لایه ی آخر مواد باشه بعد میزاریم یخچال ۴۰دقیقه بمونه ژله ی آلوورا رو با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماری کردم گذاشتم خنک بشه دو قسمت کردم و به یکی رنگ زرد و اون یکی رنگ قرمز اضافه کردم موز و توت فرنگی ها رو چیدم روی بيسکوئيت ها و بعد چند قاشق از ژله ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد نیم بند شدن کل ژله ها رو ریختم و گذاشتم خودشو بگیره و بعد برش زدم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه و اما طرز تهیه برای ۳ نفر لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ جعفری خرد شده ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پودر زیره به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه . سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم . پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم . من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه . همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم . داخل تابه روغن ریختم ‌. از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حدودا ۲۰ تا ۲۲ عدد به این شکل تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۷۵ گرم (۳/۴ لیوان) ماست ۱۵۰ گرم (۳/۴ لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) جوش شیرین حدودا ۱/۴ ق چ ( یا نمک میوه) پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ( درصورت تمایل) عسل ۱ ق غ ( در صورت تمایل) تخم مرغ و شکر رو با همزن حدود ۵ دقیقه خوب زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه ، می تونین یک قاشق عسل هم اینجا اصافه کنید بابت خوش رنگ شدن کیک یزدی . روغن مایع و بعد ماست رو هم اضافه کردم و هم زدم . اگر دوست دارین این موقع میتونین یه قاشق غذاخوری گلاب داخلش بریزین . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و هل رو با هم سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . داخل قالب های کیک یزدی کپسول انداختم و توی سینی چیدم . از موادم داخل این کپسول ها تا دوسوم ریختم . روی موادم رو با یه کارد که روغن زدم ، علامت + روش کشیدم ، تا روش حالت گنبدی بشه .کنجد هم پاشیدم. فر رو از یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم . سینی رو در طبقه وسط فر قرار دادم .یک ربع گداشتم با دمای ۲۰۰ درجه بمونه و بعد از این زمان دما رو به ۱۸۰ درجه رسوندم و گذاشتم یک ربع دیگه هم با این زمان بپزه . یعنی یک ربع اول با دمای ۲۰۰ درجه ، یک ربع دوم با دمای ۱۸۰ درجه . در کل نیم ساعت . باز هم میگم دمای فرها متفاوته ، خودتون باز چک کنین . کیک یزدی رو بدون فر خودم تا حالا درست نکردم ، قطعا توی فر دست ساز روی گاز میشه اما پفش به شکل در بیاد نمی دونم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋😍😋 ▫️دم گوساله ▫️سیر فراوون ▫️پیاز فراوون ▫️زعفران ▫️چوب دارچین ▫️روغن ▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه 🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کوکوستار تک پرسی مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر(لیوان 200 میلی ، یا پنج ششم لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد برای خیس کردن کیک: 1 الی 1.5 لیوان شیر برای قسمت کوکوستار: 1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید پودر خامه را از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید) 1 استکان شیر سرد(استکان کمرباریک ترک،100 گرم) 1 قاشق غذاخوری پودرقند 1 قاشق غذاخوری کره آب شده و سرد شده(15 گرم) 1 لیوان پودر نارگیل برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی) 160 گرم شکلات(من 110 گرم شکلات تلخ و 50 گرم شکلات شیری استفاده کردم) طرز تهیه کیک: شکر و تخم مرغ را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید روغن و آب را اضافه کنید و یک دو ثانیه هم بزنید. مواد خشک را هم با الک کردن اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید. من در دستور ظرف پیرکس کوچک استفاده کردم، کاسه سوتلاچ یا داخل کاسه هایی شبیه کاسه سوفله که در مقابل گرما مقاوم باشند میتوانید درست کنید. کمتر از نصف کاسه های چرب شده را با مایه کیک پر کنید و داخل فر 175درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بپزید. چون ظرف ها کوچک است زود میپزد کیک های کاکائویی را از روی رنگ نمیشود تشخیص داد که پخته یا نه با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و کیک را زیاد خشک نکنید. بعد از اینکه کیک ها کمی سرد شدند از کاسه خارج کرده با سلفون بپوشانید و دوباره داخل کاسه ها بذارید. روی کیک ها شیر بریزید.من کلا 1.5 لیوان شیر ریختم(میتونید کمتر بریزید) برای قسمت کوکوستار: پودر کرم شانتی و شیر سرد را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. سپس پودرقند، کره و پودرنارگیل را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم بزنید. از مواد کوکوستار روی کیک ها بریزید و با قاشق فشار بدید و صاف کنید تا کاملا شکل کاسه را بگیرد. سپس یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید خودش را بگیرد. برای سس شکلاتی، خامه را بدون جوشاندن گرم کنید و سپس از روی اجاق بردارید و شکلاتها را به خامه اضافه کرده هم بزنید. ابتدا سس رقیق است اما وقتی 1 ساعت در دمای اتاق بماند قوام میگیرد(میتوانید داخل یخچال بذارید)وقتی به قوام عسل رسید روی کیکها بریزید.من با پودر پسته و چوب شکلات تزئین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز😍😋 و یه انتخاب عالی برای جشن تولد و مراسماتونه که میتونه میزتونو خیلی خوشگل کنه 😍 این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیاهای سبز و با کیفیت نوبر سبز درست کردم مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆😍😋 1)بادمجانه رو شسته و پوست میگیریم بعد از وسط برش میدیم و روشون نمک میزنیم، یک ربع بعد مقداری اب ازشون خارج میشه که میشورید و خشک میکنید. 2)بادمجانهارو پوست بکنید و داخل یه ظرف بزرگ آب و چند قاشق نمک مخلوط کنید و بادمجانهارو بیست دقیقه داخل محلول آب ونمک قرار بدین ۳)بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان گرفته میشه بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با روغن سرخ کنید می تونید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت تابستونی با ۴ رنگ طبیعی☺️😍😍 گل نخود پروانه ای/ گل پنیرک آبلیمو شکر آب گلاب اکلیل خوراکی زعفران دم کرده تخم شربتی ‎طرز تهیه: گل نخود پروانه ای رو مثل چای دم کنین، بذارین خنک شه، تو این حین شربت رو درست کنین، که من برای شربت چهار ق غ شکر رو با ۱ ق غ گلاب ومقداری دلخواه آب حل کردم. حالا برای داشتن این ترکیب رنگ های جذاب، اول تو هر لیوان شربت رو بریزین بعد، چای گل نخود پروانه ای رو اضافه کنین. با اضافه کردن چند قطره آب لیمو، رنگ شربت میشه بنفش☺️بعدش با اضافه کردن چند قطره زعفرون دم کرده رنگش میشه سبز. حالا تو لیوان سوم، چای گل نخود پروانه ای کمتری بریزین، تا رنگ آبی کم رنگ داشته باشین، بعدش بهش مقدار بیشتری زعفرون دم کرده اضافه کنین تا رنگش زرد بشه😍لیوان آخر هم که همون رنگ آبی باقی بمونه در آخر هم بهشون اکلیل زدم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
آش خوشمزه وخوش خوراک پیش غذای سبک و کم هزینه عزیزان این آش نسبت به آش های دیگه سبزی خیلی کم میریزین عزیزان من این مقدار رو دوبرابر کردم برای درست کردن این آش سعی کنید از برنج گرده استفاده کنید اگه نداشنید نیم دانه هم میشه (حتمااا از برنج گرده نداشنید از برنج نیم دانه ایرانی) لطفا با برنج هندی درست نکنید خوشمزه نمیشه برنج گرده یک لیوان لپه نصف لیوان شوید وجعفری ۲۰۰ گرم نسبت شوید بیشتر باش پیاز داغ دو قاشق آب مرغ یک کاسه عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید ماست دولیوان لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه برنج رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه خیس هم نکنید مشکلی نیست برنج رو با یکی دو کاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه کنید برنج گرده از برنج ایرانی دیرپز تره پس به این نکته توجه کنید از چه برنجی استفاده کنید آب زیادی نریزید که برنج زیادی بپزه وهمش وا بره برنج که نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میکنیم عصاره مرغ رو در کمی آب حل کرده واضافه میکنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا کاملا بپزه زیاد رقیق وابکی نباشه چون وقتی ماست میریزید رقیق تر میشه ماست رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه کنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست که داغ شد گاز رو خاموش کنید نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سبزی کوکو سبزی سبزی کوکو یا همون سبزی پلویی شامل تره، گشنیز، جعفری، شوید و سیر تازه هست که به ترتیب مقدارشون رو از زیاد به کم نوشتم🤗 . برای این کوکو سبزی مراحل زیر رو انجام میدیم . مراحل آماده سازی . سبزی کوکو (۳۰۰ گرم) به همراه ۴ عدد تخم مرغ 🥚، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، آویشن و برای معطر شدن مقداری سبزی خشک مثل ترخون، مرزه و ریحون (در مجموع یک قاشق غذاخوری)، چهار عدد گردو ریز شده، زرشک (سه قاشق غذا خوری) و یک قاشق آرد رو داخل یک ظرف میریزیم و شروع میکنیم به هم زدن مواد را انقدر هم میزنیم تا همگن بشن یکمی هم کف کنه که عالی👌🏼 تابه رو کمی روغن میریزیم و میزاریم گرم بشه مواد رو در تابه میریزیم و شعله رو کم میکنیم و منتظر میمونیم تا حسابی خوب سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . اسمش دسر ماست هست اما ماست کمتری داره 😁😉 و خوش طعم و عالی 😊. . شیر یک و نیم لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (دو و نیم ق غ) ماست میوه ای یا ماست خامه یا ماست سفت و چکیده شیرین ۱۰۰ گرم (یک کم کمتر از نصف لیوان) خامه قنادی ۲۵۰ گرم (خامه شیرین شده ، از ترکیب ۲۰۰ گرم خامه صبحانه به همراه ۵۰ گرم شکر هم میشه استفاده کرد و فرم داده ) شکر (یا پودر شکر) ۸۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان) آب سرد نصف لیوان وانیل ۱/۴ ق چ کمپوت آناناس یا هر نوع کمپوت و یا هر نوع میوه دلخواه به میزان لازم روی آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شکر و شیر رو داخل ظرفی ریختم و ردی حرارت قرار دادم در حد حل شدن شکر هست و نمی خواد که بجوشه . ژلاتین حل شده که سرد نیست و گرمی شیر رو داره بهش کم کم اضافه کردم د مخلوط کردم . وانیل هم ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم که از دما بیفته . خامه قنادی رو اول کمی با دور کند همزن و بعد با دور تند همزن زدم تا کمی فرم بگیره . اینجا نیاز نیست خیلی فرم بگیره ، کمی فرم گرفت کافیه . (می تونید خامه صبحانه و شکر رو مخلوط کنید بزارید فریزر نیم ساعتی بمونه و یخمکی کمی شد با همزن بزنید تا فرم بگیره) ماست من ماست میوه ای هست و بهش اضافه کردم .بعد ریختن ماست در حد مخلوط شدن هم زده بشه . مواد شیر که از دما افتاد رو کم کم به مواد خامه و ماست اضافه کردم و مخلوط کردم . از صافی هم رد کردم که کاملا یکدست بشه . می تونید داخلش میوه بریزید و در این صورت من مواد دسر رو کمی در یخچال قرار دادم که مواد دسر خیلی شل نباشه و بشه میوه رو اضافه کرد تا توی قااب ته نشین نشه . من از کمپوت آناناس استفاده کردم و داخلش ریختم . قالب من پلاستیکی هست ، خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال ۷ الی ۸ ساعتی قرار دادم تا بسته بشه . وقتی خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی کاملا دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . به دلخواه هم از خامه فرم گرفته و میوه انار و کمپوت آناناس برای تزیین استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده صد گرم پیاز یک عدد کوچک قارچ دو عدد فلفل دلمه نصف یک عدد ذرت و هویج پخته دو قاشق غذاخوری کالباس مقداری نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه مواد لازم خمیر🔻 تخم مرغ یک عدد آرد سفید دو لیوان حدودی ماست سه قاشق غذاخوری روغن مایع سه قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه مواد گوشتی🔻 قارچ رو ریز خرد کردم با یه قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت دادم تا بعدا آب نندازه. پیاز رو با زردچوبه تفت دادم سبک شد گوشت و ادویه ها رو ریختم کاملا که پخته شد مابقی سبزیجات رو ریختم و خاموش کردم. طرز تهیه خمیر🔻 همه مواد رو باهم مخلوط کردم با همزن دستی هم زدم سه دقيقه گذاشتم تا بکینگ پودر پف کنه اگر نکرد پس خرابه. آرد رو گذاشتم کنار دستم اول یه لیوان ریختم بقیشو کم کم اضافه کردم تا یه خمیری بشه که به دست نچسبه، پنج دقیقه ورز دادم . از خمیر چونه های بزرگتر از گردو برداشتم بین دو پلاستیک فریزر باز کردم، و مایه گوشتی و پنیر گذاشتم دوباره بستم دو دستم گرد کردم کمی فشار دادم تا تخت بشه همه رو به همین ترتیب آماده کردم. تو تابه که روغن ریختم داغ که شد پیراشکی ها رو با حرارت متوسط سرخ کردم. گذاشتم رو کاغذ روغنی تا روغن اضافیش بره پنج دقیقه گذاشتم تو ظرف دربسته تا کاملا نرم باشه. ⚠️دو تا نکته داره🔻 1_ چون تو روغن سرخ میشه مواد گوشتی رو خیلی چرب نکنید فقط با کمی روغن تفت بدید 2_ سرعت عمل داشته باشه خیلی کند باشید خمیر خشک میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ پخته شده و نگینی یا ریش ریش کرده سه چهارم لیوان(میتونید از مرغی که از شب قبل مونده هم استفاده کنیدفقط آب نداشته باشه ) پنیر پیتزا یک لیوان سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل دلمه ای سبز نصف یک عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد کوچک نگینی خرد شده قارچ سه چهار عدد متوسط تخم مرغ سه الی چهار عدد آرد سوخاری یا آرد سفید دو قاشق غذاخوری ادویه ها شامل : آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر،نمک طرز تهیه🔻 مرغ رو از قبل بپزید هویج رو آبپز کنید وقتی پخت نگینی خرد کنید سیب زمینی رو که خرد کردید تو یه قابلمه آب رو جوش بیارید سه دقيقه سیب زمینی رو بریزید توش تا نیم پز بشه بعد آبکش کنید. قارچ رو نگینی خرد کنید و با حرارت بالا با کمی آبلیمو پنج دقیقه تفت بدید تا بعدا آب نندازه . دو تا از تخم مرغها رو با ادویه ها و پنیر با هم مخلوط کنید، بعد تمام سبزیجات رو بریزید، تخم مرغ سوم رو با نمک اضافه کنید اگر انسجام نداشت چهارمی رو بریزید. تابه رو بذارید داغ بشه مایه کوکو رو بریزید و صاف کنید درشو بذارید و با حرارت کم بپزید وقتی برگردونید دیگه درشو نذارید. ⚠️نکات کلیدی🔻 1_مواد باید خشک باشه یعنی اصلا آب نداشته باشه، همه رو بعد تفت دادن و پختن بذارید روی نمگیر یا یه پارچه کاملا خشک بشن. 2_تخم مرغ رو چشمی ببینید یکی یکی بریزید، بیشتر چهارتا نیاز نیست. 3_همه مواد رو طبق اندازه ای که میگم در نظر بگیرید دیگه نگران وا رفتن کوکو نباشید و وقتی ميريزيد تو روغن سریع صاف کنید و با حرارت کم سرخ کنید عجله نکنید بذارید مغز پخت بشه. ⚠️یه نکته مهم این که اصلا روغن جذب نمیکنه. راستی حواستون باشه که پنیر نمک داره یه وقت نمک زیاد نریزید شور بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار برای ۳ تا۴ نفر گوشت گوساله یا گوسفندی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ پودر هل ۱ ق چ گلاب ۱ ق غ دارچین ۱ ق چ آب لیمو ۱ ق م نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ زرشک ۳ تا ۴ ق غ خلال پسته ۲ ق غ خلال بادام ۲ ق غ خلال پرتقال ۲ تا ۳ ق غ کره یا روغن به میزان لازم یه پیاز رو خرد کردم داخل قابلمه پیاز رو همراه با گوشت و زردچوبه و فلفل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادم . بعد رب رو اضافه کردم و مقداری تفت دادم و آب در حد یک و نیم لیوان ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه . بسته به نوع گوشت و اینکه از کدوم قسمت استفاده بشه تایم پخت فرق می کنه . آب هم زیاد ریخته نشه اگر دیدین موقع پخت آبش کمه می تونید بهش اب اضافه کنید فقط آب جوش باشه . وقتی که گوشت پخت پیاز داغ، نمک ، دارچین، آب لیمو خیلی کم ، گلاب، پودر هل ، زعفران غلیظ اضافه کردم و ۱۰ دقیقه بمونه روی حرارت کافیه . برای تهیه خلال ها خلال پرتقال رو ۵ الی ۶ بار جوشوندم . هر بار با مقداری آب سرد روی حرارت گذاشتم و بعد از جوشیدن ابش رو خارج و مجددا آب اضافه کردم تا تلخیش گرفته بشه . دفعه آخر دیگه گذاشتم بپزه وآخر شکر اضافه کردم . خلال بادام و پسته رو هم از قبل خیسوندم و بعد ابش رو خارج کردم و خشک بشه، می تونید با گلاب هم خیس کنید . زرشک رو هم می شوریم میزاریم خشک بشه . توی تابه کمی کره یا روغن، زرشک،خلال پرتقال،خلال بادام ،خلال پسته( و در صورت تمایل می تونید شکر بریزین .) ریختم و روی حرارت مقداری تفت دادم . برنج رو هم که کته یا دمی هر طور دوست دارید من کته پختم . بعد از پخت مقداری رو با زعفران مخلوط کردم و با خلال ها مخلوط کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمی تونین تصور کنین چقدرررر خوشمزه میشه😍😋 سیوش نکنی از دستت رفته 😁 بچه ها واقعا خوشمزه اس حتما امتحانش کنین👌 کوکو سیب زمینی کنجدی سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیازچه۵ عدد سینه مرغ نصف یک عدد فلفل دلمه نصف یک عدد جعفری یک مشت ادویه ها نمک فلفل اویشن نصف ق چ خ تخم مرغ ۱ عدد زعفران مقداری کنجد به مقدار لازم سیب زمینی، پیازچه، سینه مرغ، فلفل دلمه، جعفری، ادویه ها، تخم مرغ و زعفران رو داخل غذا ساز بریزی و خرد کنید داخل تابه روغن ریخته و مواد رو داخلش بریزید و مرتب کنید و روش رو کجند بپاشید و برش بزنیدبعداز یک ربع که یک طرف سرخ شد برگردونید که طرف دیگه هم سرخ بشه برای طرف دوم در ظرف رو نبندین که برشته بمونه و نووووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط کافیه ماهی ۱۵ دقیقه نمک بزنید بذارین کنار بعد خوب بشورین🐡 مرحله بعد این چند ترکیب حتما داشته باش آرد سفید یک قاشق غذاخوری همراه یک قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری ادویه ماهی یا ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر سیر ونوک قاشق چایخوری فلفل سرخ و یک قاشق مرباخوری برگ شنبلیله که پودرش کردیم همه را ترکیب می کنیم بعد ماهی داخلش مغلتونیم البته اول ماهی 🐡با دستمال کاملا خشک کنید بعد داخل روغن داغ سرخ کنید😋 ترکیب بهشتی حشو هست همراه ماهی حتما داشته باشین که عطرش بی نظیره ومزه ماهی چند برابر میکنه پیاز فراوان سرخ کنید بعد یه دسته گشنیز خورد شده همراه چند شاخه شنبلیله من شنبلیله خشک استفاده میکنم وبعد یه بوته سیر بکوبید اضاف کنید ونمک فلفل پودر لیمو عمانی وادویه وبعد ماهی بذارین روی حشو بعد چند دقیقه خاموش کنید عطر سبزی😍به خورد ماهی🐡می ره ومزش چند برابر میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یزدی عالی وخوش بافت وبینظیررررررر👌👌👌👌👌 فقط نصف کپسولهارو پرکردم وانقدرپف کرد😍 کیک_یزدی رسپی آشپزی خاص 📝مواد لازم: 🔻 🔸شڪر  400 گرم 🔸آب  420 گرم 🔸تخم مرغ  3 عدد 🔸شربت بار  40 گرم 🔸روغن مایع  270 گرم 🔸آردنول  600 گرم( اگه آردتون ستارست 620 گرم) 🔸بڪینگ پودر  3 ق چ پر 🔸وانیل سرقاشق ق چ 🔸پودرهل به دلخواه 🔻 طرز تھیہ: ابتداتخم مرغ وشڪربایدباهمزن برقی 15 تا 18دقیقه بزنه سفیدوپوڪ بشه بعدبادنده آرام شربت و آب رابهش اضافه کنین یڪم ڪه کارکرد وشڪر آب شد،آرد را با بڪینگ کہ ازقبل سہ بار الڪ کردین بادنده آرام ڪم‌ڪم به خوردخمیربدین آردتمام شدروغن مایع ھم  به خمیربدین بادنده دو۷ثانیه ڪارڪنه خاموش ڪنین وقیف بزنین داخل قالب ھاے یزدے کہ ڪپسول گذاشتین و بزارین داخل فر ازقبل گرم شدہ بہ دماے 240درجہ بہ مدت 15الی 20 دقیقہ 🔽نڪات: ◀️دماے فرھا متفاوتہ باتوجہ ب قلق فرتون پخت کنید. ◀️میتونید نصف مقدار آب دستور را گلاب بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به شدت پیشنهاد میدم این دسر رو برای مهمون هات درست کنی 🤗 بافتش نرم و لطیف ، مزه ای بی نظیر از ترکیبی از یک محلبی و گاناش شکلاتی در کنار یک مغزی لذیذ 😍😋 سه خصلت موجب دوستى است: خوش‌خویى، مهربانى و فروتنى. امام علی (ع) شیر ۳ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید ۶۰ گرم (تقریبا ۱/۳ لیوان) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ کره ۲۵ گرم شکلات ۵۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۵۰ گرم مغزی دل خواه (بادام یا پسته یا گردو یا فندق و ...) به میران لازم شیر و آرد الک شده و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم . مدام هم زدم و حرارت رو اصلا بالا نبردم و اجازه دادم تا مواد دسر بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم . لیوان هایی رو انتخاب کردم و با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم . ⬅️ لیوان و یا فنجانی رو انتخاب کنید که سطح و کف یکسانی داشته باشه تا دسر به برش های یکسانی برسه . روش رو سلفون کشیدم و در یخچال گذاشتم ، حداقل ۵ ، ۶ ساعتی بمونه . بعد به راحتی از لیوان در میاد و کافی که دورش رو با کارد آزاد بشه و خیلی راحت (قلوپ 😉☺️ ) ازش جدا میشه . (دقت کنید که جایی که می خواید برگردونید سطحی باشه که بتونید برش بدید و اگر سطحتون هم کمی با آب خیس کنید برای جا به جا کردن کار راحت تره ) بعد با چاقوی تیز و مرطوب به اندازه دل خواه برش دادم . برای تزیین این دسر از مغزی دل خواه و کمی گاناش میشه استفاده کرد. برای مغزی هر مغزی دل خواه میشه ، من خلال بادام رو کمی خرد کردم و داخل تابه ای با حرارت کم چند دقیقه تفت دادم که بو بگیره و خوشمزه بشه . بعد از خنک شدن دور دسر رو در مغزی غلتوندم . برای گاناش خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و با هم ترکیب کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم و از دما افتاد در قیف یکبار مصرف ریختم و وسط دسر به صورت دایره وار ریختم . از یک کم پودر پسته هم در روی گاناش استفاده کردم . 👈 تعدادش بستگی داره که در چه سایز لیوان و چه اندازه برش بدید ، برای من ۹ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛