فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_شکم_پر😍😋
فلفل دلمه ای……۲عدد
سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
پیاز…..۱عدد
سیر…..۳حبه
پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر گوجه
قارچ…..۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پارفه_کیوی
3 عدد کیوی
1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی
100 میلی خامه (نصف قوطی)
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید)
2 قاشق غذاخوری پودر قند
برای داخل پارفه:
2 پاکت بیسکوییت سبوسدار جو
کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینبار بادمجونتو با آب سرخ کن 😎👌تا آخر ببین چی ضد
موقع سرخ کردن بادمجون این بار دو تا ماهیتابه بزار رو گاز
یکیش یک تا دو لیوان اب داشته باشه و به جوش بیاد یکیشم رو شعله ملایمنصف لیوان روغ همیشه با نصف شیشه روغن هم کم میاوردیا
اینبار اضافممیاری بعدش که اب جوش اومد بادمجونو که پوست گرفتی بزار ی دقیقه ی قل بزنه بافت اسفنجی بادمجون اب به خودش میگیره بعد به ارومی بلند کن بزار داخل روغن اصلا پرش نمیکنه روغن خیالت راحت تازه برگردی نگاه کنی میبینی اب جوشت سیاه شده و جالب تر دیگه روغنتم سیاه نمیشه باور کن کاری نداره ی بار امتحان کن
کمتر میزان روغن ی بادمجون برشته و پخته و خوشمزع اززاون مدلا میشه که دوست داری با ی مقدار نمک بزاری لای نون همونجا بخوریااا👌😋
.
و در نهایت عاشقش میشی
تجربیاتتونرو تو کامنتها به اشتراک بزارید
من تجربه ماست شنیدم
تجربه سفیده تخممرغو شنیدم
نمک شنیدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مجلسی و لاکچری ، عالی برای پذیرایی در مراسم ها 😍😊
ورق بزنید اسلاید آخر در حجم کمتر
#تارت_حلوا
گشاده رویی، خوی آزاده است . امام علی (ع)
برای تارت
آرد سفید ۶۰۰ گرم (حدود ۴ لیوان)
کره سرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آب سرد ۹۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
نمک ۱ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد الک شده ، پودر قند الک شده ، نمک رو با هم مخلوط کردم . کره سرد مکعبی برش داده رو ریختم ، با نوک انگشت ترکیب کردم . (می تونید از غذاساز کمک بگیرید ) زرده تخم مرغ ، وانیل و آب رو کم کم اضافه کردم ، با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم .
⬅️ خمیر رو زیاد ورز ندید که به روغن نیفته.
خمیر داخل کیسه فریزر در یخچال نیم ساعت استراحت داشته باشه .
خمیر رو به قطر حدود ۳ میلی پهن کردم و در قالب های ریز تارت پهن کردم .
کف خمیر رو چند تا سوراخ با چنگال زدم و در فر از پیش گرم شده حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم ( فر برقی ۱۶۵ درجه ، فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه)
کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم.
⬅️ تا یک هفته ماندگاری داره.
🔴حدود ۱۰۰ عدد نان تارت میشه .
برای حلوا
#حلوا_شیر
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
شکر ۳ لیوان
شیر ۶ لیوان
روعن مایع حدود ۲/۳ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
روغن نیمه جامد یا حیوانی حدود ۳ ق غ
زعفران به میزان لازم
پودر هل ۱/۲ ق غ
گلاب حدود ۱/۳ لیوان
شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم ، شکر حل شد، گلاب ،زعفران و هل ریختم و از حرارت برداشتم.
اول آرد (نانوایی یا سفید قنادی) رو الک کردم و با حرارت کم تفت دادم . من این آرد رو حدود ۴۵ دقیقه تفت دادم ، آرد نخودچی رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو حدود ۲۵ دقیقه تفت دادم .
⬅️ میزان تفت دادن شما ، نوع آرد مصرفی در رنگ حلوا تاثیر داره .
⬅️می تونید آرد نخودچی نریزید و از همون ابتدا آرد سفید یا نانوایی رو به جاش بریزید .
آرد تفت داده شده رو الک کردم .داخل قابلمه ریختم ،روغن و کره رو اضافه کردم ، بعد شربت رو به آرامی اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه .
برای تزیین از ماسوره 1M استفاده کردم ، قیف بهتره پارچه ای یا برزنتی باشه .
حلوا کمی از دما بیفته و به شکل رزت در نان تارت زدم .
👈حلوا اگر گرم باشه نون تارت زود نرم میشه و اگر سرد بشه از قیف خوب در نمیاد ، حلوای ولرم برای کار با ماسوره خوبه .
👈 ۱۰۰ تا تارت حلوا شد ،البته یه پیش دستی کوچک از حلوا هم شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان مواد تارت حلوا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو😍😋
اگه باقالی پلو رو با این روش درست کنید و از سبزی تازه استفاده کنید که عطرش بی نظیر میشه
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم، پیاز ۱عدد درشت،سیر 2حبه، زعفران، آب نصف استکان، پیازچه وشوید ۱۰۰گرم، برنج ۳پیمانه، باقالی ۱۰۰گرم
🔴گوشت رو داخل کره سرخ کنید بهش پیاز خلالی سیر زعفران و آب را اضافه کنید و وقتی که جوش اومد درش رو ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ۵ ساعت بجوشه یک ساعت آخر کمی بهش نمک بزنید برنج را هم به همراه باقالی داخل آب جوش بریزید کمی زردچوبه بزنید آبکش کردید لابلاش سبزی خرد شده بریزید و دم کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو😍😋
مواد لازم:
لیدی فینگر🍪 ۱ الی ۱/۵ بسته
قهوه ☕️۱ لیوان
خامه قنادی 🧁۲ کاپ (۴۵۰ گرم)
زرده تخم مرغ🥚 ۶ عدد
شکر🍚 نصف لیوان (۶-۷ ق غ)
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای🧀 ۴۵۰ گرم
پور کاکائو 🍫
طرز تهیه:
آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه
۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن
تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن
لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال
پودر کاکائو الک کن و سروش کن
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی پروتینی با برنج قهوه ایی و سفیده تخم مرغ😍😋
ترکیبات کوکو و برنج پروتیینی
برنج قهوه ایی پخته شده ( سه قاشق غذاخوری )🍙
هویج رنده شده 🥕
کدو رنده شده
پیازچه🌱
سفیده تخم مرغ ( یک عدد) 🥚
ادویه دلخواه ( پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک ) 🧂 🌶 🧄
.
بهترین انتخاب برای ناهار در روزهای ورزشی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_شوربا😍😋
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم.
در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی گردویی😍😋
مواد لازم:
دو پیمانه آرد🥡
یک پیمانه شیر🥛
دو عدد تخم مرغ🥚
۳ قاشق کارامل🥣
نصف پیمانه روغن 🥃
یک قاشق بکینگ پودر🥄
نصف قاشق چای خوری پودر وانیل🌸
۳قاشق غذا خوری شکر🍚
گردو ۲۰۰ گرم
تخم مرغ رو با شکر مخلوط کرده و هم میزنیم.شیر و روغن و ۳قاشق کارامل هم به مواد اضافه میکنیم وپنج دقیقه هم میزنیم. بکینپودر و پودر وانیل رو به آرد اضافه میکنیم و دو بار الک میکنیم و به موار مایع اضافه میکنیم.قالب رو چرب میکنیم و گردو و کارامل کف ظرف میریزیم بعد مواد رو تو غالب میریزیم. در دمای ۱۸۰ درجه چهل و پنج دقیقه میزاریم توی فر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_پلیسه_ای_گوشت😍😋
برای کرپ
دو عدد تخم مرغ
یک تا یک ونیم لیوان شیر
۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی
۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴لیوان روغن
یک پنسه نمک
مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید)
۲۰۰گرم گوشت چرخکرده
یک پیاز ریز خرد شده
خامه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
مواد سس گوجه
رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی
رب فلفل
مقداری آب و روغن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون گوشت و مرغ یه غذای راحت و خوشمزه درست کن😍 میتونی با انواع سبزیجات طبق سلیقه خودت درستش کنی😋
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی متوسط ۴ عدد
🧈کره ۱ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۲ ق غ
🥛شیر یک چهارم لیوان
🧂نمک و فلفل سیاه
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🫑یک چهارم ۱ عدد فلفل دلمه
🥫رب گوجه ۱ ق غ
🧂نمک و ادویه دلخواه (من پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن و ادویه تندوری ریختم)
🧀پنیر پیتزا برای روش
🔸میتونین با هر سبزیجاتی که دوست داشتین مثل ذرت، بادمجان و … درستش کنین یا از گوشت و مرغ هم استفاده کنین.
🔸سیب زمینی رو وقتی داغه با بقیه مواد ترکیب و له کنید.
🔸بذارین داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بمونه تا فقط پنیر روش آب بشه، میتونین یکی دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید که روش هم طلایی شه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای پفیلای کچاپی اگر دیدید که کچاپ موقع باز شدن ذرت کمه در آخر تا پفیلا داغه میتونید بهش
کچاپ اضافه کنید و هم بزنید😍😍😋
برای پفیلای کچاپی ممکنِ اول یه کوچولو ته بگیره ولی مدام که ظرف رو تکون بدید ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و نمیسوزن
و حتما شعله کم باشه
و
ظرف تفلن باشه
یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینکه وقتی ذرت رو داخل ظرف ریختین و پفیلا شدن تا داغ هستن بهشون سس کچاپ بزنید و سریع هم بزنید پلی خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا خمیر نشن
از پودر گوجه بعداز درست شدن پفیلا هم میتونید استفاده کنید که میشه پفیلا گوجه ایی یا همون کچاپ
برای پفیلای پنیری هم حتما پفیلا ها داغ باشه و پنیر رو اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا پفیلاها پنیری بشن و خیلی جذاب🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف سوخاری بدون روغن 😍😋
کتف ها داخل هواپز به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه کاملا سوخاری میشن😉
مواد لازم:
یک کیلو کتف
دو ق ماست
دو عدد لیموترش
یک ق مرباخوری نمک
نوک ق چ فلفل قرمز
یک ق چ پودر لیمو عمانی
دو ق چ پاپریکای شیرین
دو ق غ روغن زیتون
مواد لازم برای روکش سوخاری:
یک بسته نون تست
یک ق مرباخوری پاپریکای شیرین
دو ق مرباخوری پودر سیر
مواد لازم برای سس سیر:
یک بوته سیر
یک ق روغن زیتون
۳۰۰ گرم سس مایونز بدون چربی
دو ق غ سس خردل
یک عدد لیموترش
یک ق چای خوری فلفل سیاه
یک ق چ آویشن نرم
یک ق روغن زیتون
یک ق چ نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپوی_اسفناج😍😋
• اسفناج ۱ کیلو
• پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
• پنیر فتا ۵۰ گرم
• پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه
• پول بیبر ۱ قاشق چای خوری
• کره ۱۰ گرم
• جعفری ۲ قاشق چای خوری
• روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
• سیر ۱ حبه
ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقهاس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین.
راستی اگه پول بیبر نداشتین میتونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار عدد سیب زمینی آب پز رو داخل ظرف بریزید ،😍😋
کمی نمک اضافه و پوره کنید .
یک عدد تخم مرغ اضافه و یکدست کنین.
یک دسته جعفری ساطوری شده ،
کمی فلفل سیاه ،
دو و نیم پیمانه آرد ،
و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
مخلوط کرده و خمیر رو جمع کنین.
اطرافشو آرد پاشی کنین و بیست دقیقه استراحت بدین.
دوباره بهش آرد بزنین، به چهار قسمت تقسیم کنین و چانه کنید.
چانه ها رو با وردنه باز کنین و به دو قسمت تقسیم کنین .
یک تکه پنیر موزارلا روش بزارین و خمیر رو دولا کنین و با چنگال قسمت های باز خمیر رو فیکس کنین .
همه رو به همین ترتیب اماده کنید .
نان ها رو داخل روغن سرخ کنین تا جایی که طلایی و برشته بشه.
نمیدونید چه طعم متفاوت و لذیذی داره !! از درست کردنش غافل نشین 😋😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موساکا بادمجان و سیب زمینی😍😋
اگه خوشتون اومد
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 کاسه گوجه فرنگی خرد شده
بادمجان 1 کیلوگرم
5-6 عدد سیب زمینی
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2-3 عدد فلفل سبز
فلفل سیاه
زیره
نمک
روغن مایع
🔴طرز تهیه:
بادمجان ها را نازک خلال کنید و 10 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را خالی کرده و خشک کنید.
سپس حلقه های سیب زمینی و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
از طرفی فلفل دلمه و پیاز را مکعبی خرد کرده و به اندازه کافی روی آن روغن بریزید و تفت دهید.
گوشت آب پز شده، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را روی پیاز و فلفل تفت داده شده اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه به این صورت تفت دهید و اجاق را خاموش کنید.
بادمجان های سرخ شده را در قالب کمربندی 20 سانتی متری خود بچینید که نیمی از آنها رو به بیرون باشد. یک ردیف سیب زمینی وسط قالب و گوشت تفت داده شده را پشت سر هم قرار دهید و با بادمجانی که از بیرون قالب زدید جمع کنید تا مواد یه دست سشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک با ادویه مخصوص سرآشپز😍😋
ادویه ها:
نمک دریا:🧂 ۲ ق غ
فلفل سیاه : 🌶۲ ق غذاخوری
پودر سیر:🧄 ۲ ق غ
پاپریکا دودی: ۱ ق غ
پودر پیاز: 🧅۱ ق غ
رزماری خشک: 🌿۲ ق غ
آویشن خشک:🍃 ۲ ق غ
+ ادویه هارو میکس کنید و به گوشت بزنید و ماساژ بدید و بعد روغن زیتون بزنید و دوباره ماساژ بدید
+ حداقل ۲ ساعت توی یخچال استراحت بدید و بعد گریل کنید
برای گریل زمان مشخصی نمیشه گفت ولی بصورت تقریبی برای این میزان پخت هر طرف رو ابتدا ۲ دقیقه گریل کنید و بعد بصورت + دوباره هر طرف رو دو دقیقه گریل کنید
🔺نکته مهم برای پخت استیک: پس از پخت حداقل ۵ دقیقه به استیک استراحت بدید و سرش رو بپوشونید تا فرایند پخت کامل بشه و اب میان بافتی استیک به داخلش برگرده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با نان لواش 😍😋
یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه
۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه
نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید
دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه
تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه
۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده
نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید
(برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید)
کف قالب رو چرب کنید
کمی سس کچاپ
یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید
کمی پنیر پیتزا
و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ لَوَنگی اصلش واسه کدوم شهرِ؟🐔😍😋
یعنی من این غذا رو با هیچی عوض نمیکنم😋
📝چیزایی که میخوایم
۱ دونه جوجه یامرغ
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه
۲ تا پیاز درشت
روغن
۱ مشت گردو
۱ لیوان اب
۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید)
۲ قاشق رب آلوچه
مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده میا میکنن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_کشک😍😋
۱-گوشت ۴۰۰ گرم
۲-برنج آبکش ۱ پ
۳-سبزی کوفته ۱ پ
۴-پیاز ۱ عدد
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
سس کوفته
۱-پیاز ۱ عدد
۲-روغن ۲ ق.غ
۳-نعنا خشک ۱ ق.غ
۴-برنج آبکش ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-سیر ۲ حبه
۷-آب ۳ پ
۸-کشک ۲۳۰ گرم
۹-گردو ۴ عدد
اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری😍😋
3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان
3 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
خردل 1 قاشق چایخوری
1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
فلفل سیاه ، نمک و آویشن
پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی
نان لواش یا تورتیلا
مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛