eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ذرت: ۲ عدد کره: ۱ ق غ نمک: کمی لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو قارچ: ۲ پیمانه پنیر: ۱ پیمانه مایونز: ۲ ق غ فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ فلفل قرمز: ۱ ق چ آویشن: ۱/۵ ق چ + قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید +حرارت کم کنید + لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید + ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه +پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید + ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آرد یک چهارم لیوان روغن دو سوم لیوان شکر یک ق م بیکینگ پودر یک ق غ پودر کاکائو یک ق چ وانیل یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره) سه عدد موز یک ق غ شکر یک ق غ کره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥙 😋😍 ▫️6 عدد سیب زمینی متوسط ▫️۱ ق غ آرد ▫️۱ ق غ آرد ذرت ▫️۱ ق غ نشاسته ذرت ▫️۱ عدد زرده تخم مرغ ▫️نمک ▫️فلفل سیاه ▫️کمی روغن مایع ▫️جعفری خورد شده 🔸سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد ساطوری شده آبگرفته گشنیز یه مشت و چند پر کم نعناء تازه ساطوری شده سیر ۲ حبه نمک،فلفل،پودرتخم گشنیز،ماسالا،پاپریکا،پودرسیرو پیاز،زیره،کاری تخم مرغ ۱ عدد گوجه فیله شده ۱ عدد متوسط آرد نخودچی و آرد سفید از هر کدام یک قاشق غذاخوری پر فلفل تند ۱ عدد ساطوری شده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه 😍😋 برای درست کردنشم به: نیم کیلو گوشت چرخکرده یک عدد تخم مرغ یک و نیم سیب زمینی خام یک‌و‌نیم سیب زمینی پخته یک عدد پیاز و دو حبه سیر نمک و فلفل و زردچوبه و سماق نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم.. (سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته.. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو‌ کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍😋 کره: ۸۰گرم آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی) شکر: ۱ق.غ نمک: ۱پینچ آرد: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۳عدد وانیل: نصف ق.چ مخلوط شکرو دارچین خامه صبحانه: ۵۰گرم شکلات تخته ای: ۵۰گرم . مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دستور دقیق سبزی شکم پر شمالی که هم برای داخل شکم ماهی هم مرغ استفاده میشه😍 1 لیوان گردو، 4 ق رب انار ترش، 2 ق اناردون سابیده، 7_8 عدد آلو بخارا، 1 عدد پیاز رنده، نمک، فلفل، زردچوبه، سبزی 👈۴ دسته اناریژه(کیجاواش)، ۱ دسته زلنگ (چوچاق)، 2دسته اوجی (خنش)، 1 دسته گشنیز، 1دسته تره، 1دسته جعفری اگه به اون سبزی های معطر دسترسی ندارید میتونید فقط سه مورد آخر رو بریزید. سبزیجات شمالی رو میتونید اینترنتی خرید کنید یا شمال حضوری بخرید 🟣 اصلا در تابه ماهی رو نباید بزارید روغن هم حتما باید داغ باشه تابه نچسب باشه و شعله هم متوسط رو به بالا باشه یک طرفش که سرخ شد حرارت کمتر کنید تا اون طرفش هم مغزپخت بشه هم سرخ بشه در آخر که پشت رو کردین روی ماهی ها رو 1ق رب انار و 1ق آب نارنج تازه هم بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ترکیب سینه و رون مرغ ۶۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۱ حبه فلفل کاپی یا فلفل دلمه ای قرمز جعفری زعفرون دم کرده پودر سوخاری ۳ ق غ نمک و ادویه(فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه) اگه غذاساز نداشتین مرغ رو بزارین تو فریزر یه کوچولو یخ بزنه بعد رنده کنید پساز و فلفل دلمه و جعفری رو هم حسابی ساطوری کنید اگه فقط از سینه مرغ استفاده کردین حتما ۲-۳ ق غ روغن اضافه کنید که خیلی خشک نشه این مواد رو میتونید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۶ ق غ، روغن ۶ ق غ، شیر 1 و 1/3 لیوان، آرد 2 لیوان، بکینگ پودر 2 ق چ، وانیل مقداری، گلاب در صورت دلخواه، شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای مقداری ✅ تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم روغن و در صورت تمایل گلاب رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر چند بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنین مقدار کمی از مواد رو داخل ماهیتابه بریزین کمی که خودشو گرفت شکلات صبحانه روش بریزین. دوباره روش مایه پنکیک بریزین که کل سطح شکلات رو بپوشونه برای اینکه مواد بهتر پخته بشه در قابلمه روش بزارین. روی مواد کمی خودشو گرفت و حباب ایجاد شد برگردونید که اون طرفش هم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان را گرامی بدارید که خداوند عز و جل برکات آسمان را برای آن فرستاده است . امام علی (ع) ( کافی) سلام به روی ماهتون این هم نون لواش ، تافتون 😉😀 خونگی که خیلی عااالی میشه . آرد گندم (ترجیحا ارد نانوایی) حدودا۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم (یک تا یک و یک سوم لیوان) آب یا شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۲ ق غ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ خمیر مایه فوری که استفاده می کنم همیشه به عمل میارم تا از سالم بودنش مطمئن بشم . اگر صد در صد مطمئن هستید از کیفیتش می تونین مستقیم داخل مواد بریزین . من از شیر استفاده کردم فرقی نداره آب هم میشه . داخل شیر ولرم برای به عمل آوردن خمیر مایه از ۱ ق چ شکر استفاده کردم و ددخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم . در ظرف رو قرار دادم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو که الک کردم و کم کم داخلش ریختم . نکته مهم فقط همین ریختن آرد هست که همیشه توی نون ها گفتم آرد زیادی باعث سفت شدن نون هاتون میشه . آرد کم کم ریختم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه و با دست ورز دادم حدودا ده دقیقه . بعد خمیر رو توی ظرف تمیزی قرار دادم وبا چاقو وسطش خط انداختم ( این کار به خاطر این هست که بعد از استراحت مشخص میشه که استراحت خمیر چه طور بوده و خوب انجام شده یا نه) و روش رو پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بسته به اندازه ای که دوست دارید نون هاتون بشه چونه ها رو بردارین حدودا ۴ و ۵ تا چونه. روی چونه ها دستمال تمیز انداختم دوباره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه. بعد روی صفحه کار یک کم آرد پاشیدم و هر چونه رو با وردنه باز کردم تا می تونین نازک باز بشه طوری که برداشتین اون طرف دستتون دیده بشه . به کمک وردنه برداشتم و روی تابه ای که برگردونده بودم و روی حرارت متوسط باشه. وقتی که روی نون شروع کرد به زدن حباب ها و اون طرفش حباب های قهوه ای زد برگردوندم و اون طرف دیگه اش هم گذاشتم بپزه . اگر خمیر حباب نزد در واقع خمیرتون و نونتون سفته و اشتباه پیش رفتید . نون ها بعد از پخت حتما بزارین خنک بشه و بعد حتما بلافاصله در جا نونی بزارین تا خشک نشه . نکته :جای خمیر مایه می تونین بیکینگ پودر حدودا ۱ ق چ استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج یه دلبریه که هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم سلام رفقا چطورین؟ من عاشق این کیک شدم رفت😉 مواد لازم تخم مرغ ۴ تا شکر یک لیوان وانیل نوک ق م آرد دو و نیم لیوان شیر یا آب نصف لیوان روغن نصف لیوان هویج رنده شده یک لیوان بکینگ پودر یک ق م گردو دلخواه نصف لیوان حتما فر رو از قبل گرم کنید و کیک بره داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه😍 با هرچیزی هم که دوس دارین تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی کباب لرستانی ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله ۱۰۰ گرم‌سبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری) ۸۰ گرم گردو ۱ عدد پیاز بزرگ ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ عدد تخم مرغ ادویه (زردچوبه، فلفل‌سیاه، پودر‌سیر) و نمک . سس غذا: ۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده) ۲۰ گرم گردو ۲ ق غ رب انار ۲ ق غ شکر . . - اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا.. . نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم. یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره. بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم. بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو. به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یک عدد سیب بزرگ یک عدد تخم مرغ سه قاشق شکر یک سوم لیوان شیر نوک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک لیوان ارد کمی شکر و دارچین در آخر طرز تهیه: سیب رو رنده کرده و کنار میذارم تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄😍😋 یه سس قارچ لذیذ و خوشمزه انگشتاتم با این سس قارچ میخوری از بس که خوشمزس👌🤤 کره ۲ تا ۳ قاشق غ،شیر نصف پیمانه آرد ۱ قاشق چ ،نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا پنیرگودا ۳ تا ۴ ورق (میتونی از پنیرچدار هم استفاده کنید)،قارچ هر چی که کَرَمِته🤭👍 قارچ ها رو با کمی کره سرخ کن بعد تو همون تابه دوباره کره بریز بعد آرد رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده حالا پاپریکا و فلفل رو اضافه کن و هم بزن و شیر رو بریز و مدام هم بزن و حالا پنیر رو بذار و هم بزن در آخر هم قارچ های سرخ شده رو اضافه کن و تماممم🥰 غلظت سس هم که دیگه دست خودته🍄 🍄🍄این سس رو میتونی با سیب زمینی یا با پاستا و یا با استیک مرغ نوش جان کنی😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تردوخوشمزه😍😋 یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 زیتون شور نیم کیلو گردو ۱۰عدد سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته سیردوحبه رب انارترش نصف قاشق غذاخوری زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩 مواد لازم: تی تاپ یا کیک ساده شیر یک و نیم پیمانه پودر کرم کارامل ۲ بسته خامه ۱۷۰ گرم بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه پودر نسکافه ۱ ق غ پودر کاکائو برای روش به میزان لازم ‌ طرز تهیه: ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین. تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو‌ با هم مخلوط کنین. بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید. 🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره. نوش جان ☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره . می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید . آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...) آب یک لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع حدودا یک سوم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم پودر هل به میزان لازم اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم . در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛