#نان_پوکاچا
دوستان گل یه نون ترکیه ای بسیار خوشمزه و عالی و مخصوصا برای صبحانه گزینه خوبیه .
این نون پوکاچا یا پوغاچا یا پواچا هم میگن که مخصوصا خمیر بسیار لطیفی داره .
برای ۸ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان)
ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر)
آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان)
شکر ۱ ق چ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م )
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی)
شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم .
هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد .
البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر .
هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم .
داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم .
دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و ۱ ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه .
ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_نارگیل_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ درشت دو عدد
آرد :۲۰۰گرم (یک و نیم پیمانه )
شکر :۱۱۰ گرم (یک دوم پیمانه )
روغن مایع :۷۰گرم (۱٫۴پیمانه +دو ق س )
شیر :۱۷۰گرم (۳٫۴پیمانه +دو ق س )
وانیل :۱٫۴ق چ
بکینگ پودر :یک و نیم ق چ
پودر کاکائو :۳۰ گرم (سه ق س )
طرز تهیه:
۱٫۳از قالب رو با مواد کیک شکلاتی پر کنید قسمت مرکز از کرمفیل بریزید (کرمفیل باید بازاری باشه )و اختیاریه میتونید نزنید و بعد ۱٫۳قالب رو از رویه نارگیلی بیش از حد پر نکنید که داخل سر ریز نشه درجه حرارت ۱۶۰ برقی ،۱۷۰ گازی به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه
برای رویه نارگیلی :
پود نارگیل چرب :۱۳۰ گرم (یک پ + ۱٫۲پیمانه )
سفیده تخم مرغ :۱۳۰ گرم حدود چهار عدد تخم مرغ
پودر قند الک شده :۲۲۰ گرم (یک پ +۱٫۲پیمانه )
روغن مایع :۱۲۰ گرم (۱٫۲پیمانه )
روغن مایع داغ داغ باشه
پودر نارگیل چرب باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشکنه با هر دستوری خوشمزست مخصوصا اگه با بادمجون باشه😍😋
به یک عدد پیاز تفت داده شده
۲ حبه سیر خردشده
ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه هر کدوم نصف ق چ)
یک ق غ رب و نصف ق غ نعنا خشک و یک ق غ شنبلیله خشک
اضافه کنید و تفت بدید.
۲ عدد گوجه خرد شده
۳ عدد بادمجان مکعبی شده
و یک عدد سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید.
آبجوش بریزید و درشو بزارید.
یک ق غ آرد رو کمی تفت بدید و نصف پیمانه آب سرد بریزید.
هم بزنین تا غلیظ بشه و به مواد اضافه کنید
۳ عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و بیست دقیقه زمان بدید تا پخته بشه و جا بیفته.
این غذا جون میده واسه روزای سرد زمستونی🤤
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_مافین_شکلاتی 🧁 😋😍
🔸سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه
کمی وانیل زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیر اضافه کردم وهم زدم
دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری یا یک پاکت پکینگ پودر و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم و آخر سر شکلات تخته ای خرد شده ۲۰۰ گرم اضافه کردم و مخلوط کردم
داخل قالب مافین کپسول مخصوص مافین گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات خرد شده یا شکلات ریز اشکی ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر خارج کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی😍😋
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف لیوان، عدس یک و نیم لیوان، عصاره قلم یاعصاره گوشت یا مرغ، ادویه و پیاز
🔴عدس و گندم خیس کنید حداقل پنج ساعت ، یک عدد پیاز و خرد کرده و سرخ کنید و نمک و زردچوبه و کاری بزنید نصف پیاز داغ آماده شده رو بردارید وکنار بدارید، گندم و عدس اضافه و کمی آب بریزید و بذارید با حرارت کم بجوشه وقتی پخت و غلیظ شد عصاره قلم یا عصاره گوشت و مرغ و اضافه کنید و بذارید جا بیفته در آخر پیاز داغی که جدا کرده بودین اضافه کنید
میتونید برای تزیین هم استفاده کنید من در آخر کره و دارچین و کمی فلفل سیاه هم میریزم روش که عالی میشه🥰
درست و نوش جان کنید و لذت ببرید برای بچه ها خیلی خوبه چون یه غذای کامل و مقویه☺️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
❌ توجه❌ ❌توجه❌
⁉️عرضه مستقیم مانتو عبایی به قیمت تعاونی
🔴رزمایش ترویج حجاب و عفاف
هر مانتو فقط ۲۰۰ تومان 👀
برای دیدن مانتوهای متنوع و باکیفیت ۲۰۰ تومنی کلیک کنید 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
هرچی مانتو داریم فقط ۲۰۰ تومن😍👆
فروش انلاین و حضوری❌سراسر کشور با پرداخت کرایه ماشین✅
https://eitaa.com/joinchat/1209467075Cfe94c10681
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل😍😋
نخود ۵۰۰گرم
پیاز دو عدد متوسط
سیر پنج حبه
آرد دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
آب نصف لیوان
ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری
ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه
داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه بعد فلافل هارو داخلش سرخ کنیم وسطشم اگه دوس داشتید سوراخ کنید که داخلش خام نمونه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
میگن زنی که #خرج داره #ارج داره😅
ولی جاریم بدون خرج #ارج_داره😢
همه خونش کارخودشه حتی #سینکش😏
بهم گفت کارسختی نبود از اینجا یاد گرفته👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/2164129798Cba4f746a31
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
📣📣📣📣
#اگهی_استخدام
ظرفیت محدود❌❌❌❌❌
فرصتی استثنایی برای بانوان جویای #کار_در_منزل💁♀
بدون نیاز به #سرمایه💰👌
به جمع چندین #هزار بانوی شاغل در این کانال بپیوندید🏃♀️🏃♀️🏃♀️
شغل خاص راحت و بدون مشکل با #درآمد_میلیونی💰💰💰💰
https://eitaa.com/joinchat/2164129798Cba4f746a31
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:😍😋
بیسکوییت 250 گرم
کره 80 گرم
خامه 300 میلی لیتر 33٪ -35٪
پنیر ماسکارپونه 300 گرم
ژلاتین 20 گرم (ورق یا پودر)
آب 100 میلی لیتر
شکر 150 گرم
توت فرنگی 500 گرم
⠀
بیسکوییت ها را با استفاده از میکسر خرد کنید ، کره ذوب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و آن را منسجم کنید.
⠀
خامه را در یک کاسه بزنید ، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید تا یکدست شود و در انتهای آن ژلاتین ذوب شده را بریزید (به دستورالعمل های بسته بندی برای ذوب مراجعه کنید)
⠀
توت فرنگی ها را همانطور که در فیلم نشان داده شده ، در کف ظرف و کنار آن مرتب کنید. اگر توت فرنگی وجود ندارد ، پس می توانید بدون آن کار کنید.
مخلوط تمام شده را در قالب بریزید. برای 3-4 ساعت یخچال بزارید. در صورت تمایل کیک پنیر را با توت فرنگی تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_کاری 😍😋
فیله مرغ ۱۰ عدد
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
زیتون سبز نصف پیمانه
قارچ ۱۰ عدد
ماست ۱ پیمانه
ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
نمک و فلفل سیاه
مواد سس
ماست نصف پیمانه
خیار شور ۱ عدد
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
نون تافتون ۴ عدد
فیله رو مزه دار کنید ونیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شگرد #گوشت_شیشه ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم برات🥰😍😋
گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید
¼پیاز
۱حبه سیر
و باقی موند گوشت هارو بریزید
در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید
و در شیشه رو محکم ببندید
داخل قابلمهی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه
(تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید)
بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س
درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب قجری😍😋
مواد لازم:
۳۰۰ گرم راسته گوساله یا گوسفندی🥩
۱ قاشق روغن🥃
۱ دونه پیاز درشت🧅
۱ دونه بِه یا سیب🍎
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
۱ دونه زردک(هویج زرد یا نارنجی)🥕
۱ دونه سیب زمینی درشت🥔
۶.۷ تا دونه گوجه خشک🍅
۱ مشت آلو خورشتی
زعفران،زردچوبه،گرد لیمو،سماق🍋
نیم لیتر آب جوش🔥💧
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کشک😍😋
مواد لازم:
۱-گوشت ۴۰۰ گرم
۲-برنج آبکش ۱ پ
۳-سبزی کوفته ۱ پ
۴-پیاز ۱ عدد
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
سس کوفته
۱-پیاز ۱ عدد
۲-روغن ۲ ق.غ
۳-نعنا خشک ۱ ق.غ
۴-برنج آبکش ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-سیر ۲ حبه
۷-آب ۳ پ
۸-کشک ۲۳۰ گرم
۹-گردو ۴ عدد
نکته:
اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.
برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یک_تخم_مرغی
تخم مرغ۱ عدد درشت، آرد 1و 2/3 پیمانه (۲۱۰ گرم)،شکر 1پیمانه(۲۰۰ گرم)،روغن 1/4 پیمانه کمی بیشتر (۶۰ گرم)، شیر 2/3پیمانه(۱۵۰ گرم)، بکینگ پودر1 ق چ کمی بیشتر(۵ گرم)، اب ولرم رو به داغ 1/4 پیمانه، پودر کاکائو ۲ ق غ، وانیل ۱ ق چ
✅️مواد حتما هم دمای محیط باشن
✅فر رو از یک ربع قبل گرم کنید
️✅ارد و بکینگ پودر و یه پنس نمک و کاکائو رو مخلوط و سه بار الک کنید
✅قالب رو با روغن جداکننده یا ارده چرب کنید
✅ترجیحا از قالب میان تهی استفاده کنید
🔴وانیل رو به تخممرغ اضافه و با همزن بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. شکر رو طی ۲ _۳ مرحله اضافه و با دور تند همزن بزنید. اب رو طی ۲ مرحله اضافه و با دورتند همزن بزنید تا حجیم و کرمی و کشدار بشه(ظرف رو دور گیری کنید)
🔸️️روغن مایع و شیر رو اضافه و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد رو طی ۳ مرحله اضافه و در حد مخلوط و یکدست شدن بهم بزنید.
🔸️️مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه ۴۰_ ۴۵ دقیقه قرار بدین و با یه خلال چوبی تست کنید
🔹️بعدازاینکه از دما افتاد اطراف کیک رو با چاقو ازاد کنید بعد کیکو از قالب جدا کنید وداخل ظرف سرو برگردونید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مزه_دار_کردن_مرغ😍😋
یک عدد مرغ کوچیک
دو ق غ پودر پاپریکا
نصف ق غ پودر گشنیز
یک ق غ زردچوبه
یک ق م فلفل تند
یک ق غ پودر سیر
نصف ق غ نمک
دو ق غ روغن زیتون
دو ق غ آبلیمو
دو ق غ سس کچاپ
یک تا دو عدد سیب زمینی
پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید.
داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.
کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋😍
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شکلات کنجد و نارگیل خوشمزه😍😋
صد گرم کنجد رو تفت بدین صد گرم نارگیل رو هم کمی تفت بدی هر کدام دو قاشق بزارین کنار و بقیه رو با غذاساز کمی پودر کنین
نصد گرم بیسکوییت رو هم پودر و به مواد اضافه کنین 10 قاشق غذاخوری شیر عسلی بریزین و مواد رو منسجم کنین
مثل فیلم حالت بدین
250 گرم شکلات سفید رو به ماری کنین و شکلات ها رو داخلش بغلطونین و روی کاغذ بزارین
داخل یخچال بزارین
وقتی خودش رو گرفت دو طرفش رو با چاقو مرتب کنین و سر و تهش رو داخل شکلات سفید بزنین و داخل نارگیل و کنجد تفت داده بزنین شکلات سفید رو داخل قیف بریزین و روی شکلات ها رو باهاش تزیین کنین
داخل کپسول کاغذی بزارین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_پنیری😍😋
500 گرم قارچ
3-4 ق غ خ روغن
1 پیاز بزرگ
1 ق چ خ فلفل سیاه
نمک
.
برای سس
کره 2 قاشق
2 ق غ خ کامل آرد
2.5 لیوان شیر
1 ق چ خ فلفل سیاه
نمک
برای روش
1 مشت چدار رنده شده
روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را خوب گرم کنید. قارچ های خرد شده را روی آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن آزاد شود و دوباره برگردد. وقتی قارچ ها آب را جذب کردند ، پیازهای درشت خرد شده را اضافه کنید وقتی پیازها خوب تفت خوردند ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و از اجاق بردارید. و آن را در ظروف فر قرار دهید.
برای سس
کره را در قابلمه ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سبک آرد خارج شود. وقتی این برشته شد ، شیر را اضافه کنید و با عجله سریع آن را بزنید. هم بزنید تا جوش بیاید. وقتی سس غلیظ شد ، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و آن را از اجاق بردارید. قارچ ها را در ظرف فر با سس بریزید و آخرین چدار رنده شده را روی آن پخش کنید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا خوب قهوه ای شود. وقتی از فر بیرون آمدید بگذارید 10 دقیقه بماند و سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
فیله مرغ400گرم، سير رنده شده 2حبه، تخم مرغ 2عدد، آرد 4ق غ، چیپس تردیلا یک بسته، پودر سوخاری5ق غ، نمک فلفل، آویشن، پودر کاری، زردچوبه ،پاپریکا
🔴مواد رو مخلوط کنید۲ ساعت در یخچال استراحت بدید بعد داخل چیپس بزنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ و نوش جان کنید
برای قیف مقداری پنیر پیتزا را سرخ کنید به صورت قیف دراورده و سوخاری را داخلش بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاپ خانگی😍😋
مواد لازم:
آب💧 یک پیمانه
نشاسته ذرت🌽 دوتا قاشق غذاخوری
شکر 🍚۳ تا قاشق غذاخوری
سرکه 🍇۵ تا قاشق غذاخوری
رب🥫 دوتا قاشق و نصفی
ادویه های سس که خیلی هم مهم هستن
(پودر سیر ،،پاپریکا،،پولبیبر،نمک،فلفل قرمز)🧄🌶🧂
هررررکدومو حذف کردین مهم نیست فقط پودر سیر رو حتما استفاده کنید
روغن مایع 🥃آخر کار یک قاشق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛